Shayt פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 ואנשים שאלו אותי למה יש לי חיוך טיפשי על הפנים (לא שכיח לאחר חזרה מחופשת החג ). הם עוד לא ידעו שבבוקר, בדרך לעבודה הספקתי לעשות את שיעור הטיסה הראשון שלי . חבר'ה.. מה אומר? אני עוד מקווה לנחות בהמשך היום. ודרך אגב, השיעור הראשון מכסה בעיקר את השפעת פעולת ההגהים (טיסה ישרה ואופקית, טיפוס, גלישה וכו'). שיעור די כללי אבל מה שחשוב לומר בפורום זה - הרבההה יותר קל לשמור על טיסה ישרה ואופקית, גובה בפניה וקיזוזים ב C152 האמיתי מאשר ב FS2004!!!! המטוס פשוט מגיב פנטסטי. ואני עוד משווה את זה ל C152 המעולה של Flight1. ככלל ההיכרות עם המטוס, המכשירים והדיבור בקשר מה FS מאוד עזרו והמדריך אמר שאני מאוד מתקדם לעומת תלמיד חדש. ברור שהיתרון היחסי הזה יתמוסס לאחר מס' שעות אבל נחמד לראות את ההשפעה הטובה של ה FS. זהו... רק בשמחות שי
hagay פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 וואלה קול שיהיה לך בהרבה הצלחה ותשתף אותנו מידי פעם בחוויות שלך.
tsh פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 וואלה? חח היום אני שיעור שלישי! של נהיגה אבל הרבה הצלחה
Ilan Jonas פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 בהצלחה ידידי, תעשה הסבה לדקוטה אחרי הרשיון? :wink:
Shayt פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 וואלה? חח היום אני שיעור שלישי! של נהיגה אבל הרבה הצלחה _________________ בכבוד רב טל שומסקי. טל, כמה שאני זוכר (וזה באמת היה מזמן!) בשיעורי הנהיגה הראשונים הייתי הרבה יותר בלחץ מאשר היום בבוקר. בהצלחה :wink: שי
Shayt פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 בהצלחה ידידי, תעשה הסבה לדקוטה אחרי הרשיון? _________________ Ilan Jonas VATIL1 אילן, אם יום אחד ייצא לי לטוס בקוקפיט של הדקוטה... זה כבר באמת יהיה השיא! אבל צריך להיות מציאותיים דרך אגב, לצערי לא יכולתי להגיע למפגש בחיפה. דווקא תכננתי להגיע עם הבן הקטן (9) ולהרביץ בו קצת קולטורה אבל זה לא הסתדר. ראיתי את התמונות, קראתי את החוויות והבנתי שהפסדתי. כל הכבוד על היוזמה והארגון. שי
tsh פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 חחח טוב נהיגה יותר מסובך חחח האמתי הכי עצבים שאני בקושי נכנס,,כל פעם אני לוחץ עם הרגל על שתי דוושות יחד.. אווףףף כמה חסרונות יש בליהיות עמלק
Ilan Jonas פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 בהצלחה ידידי, תעשה הסבה לדקוטה אחרי הרשיון? _________________ Ilan Jonas VATIL1 אילן, אם יום אחד ייצא לי לטוס בקוקפיט של הדקוטה... זה כבר באמת יהיה השיא! אבל צריך להיות מציאותיים דרך אגב, לצערי לא יכולתי להגיע למפגש בחיפה. דווקא תכננתי להגיע עם הבן הקטן (9) ולהרביץ בו קצת קולטורה אבל זה לא הסתדר. ראיתי את התמונות, קראתי את החוויות והבנתי שהפסדתי. כל הכבוד על היוזמה והארגון. שי צברתי הרבה שעות כנוסע בדקוטה, וקצת שיחקתי בקוקפיט (כמה שהרשו לי). אין כמו דקוטה! חיכיתי לך במפגש דווקא, עכשיו לא נרשה לך לברוח מהמפגש הבא
Shmulik Lin פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 כאחד שיודע על מה אתה מדבר אין כמו 3 השיעורים הראשונים ארצה לשמוע חוויותיך כשהמדריך ידגים לך הזדקרות עם מנוע ומדפים ויבקש ממך לבצע בכל מקרה המון בהצלחה
Shayt פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 כאחד שיודע על מה אתה מדבר אין כמו 3 השיעורים הראשונים ארצה לשמוע חוויותיך כשהמדריך ידגים לך הזדקרות עם מנוע ומדפים ויבקש ממך לבצע בכל מקרה המון בהצלחה _________________ SUP-shmulik lin-VATIL4 שמוליק, אתה אומר שיש לי למה עוד לחכות? :shock: אבל אני מאלה שתמיד הצליחו להתחמק מרכבות הרים :wink: אז להכין שקית? תודה לכולם על הפירגון. להשתמע, שי
Shmulik Lin פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 שי מהסחרור אפשר להתחמק אבל מההזדקרויות לא בהצלחה