mickey lip פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 שבוע טוב חברים. לא לשכוח, יום רביעי 18.7 נפגשים בשער אלעל בשעה 1830 נא לדייק. אני אמתין למאחרים עד 1840 לכל היותר. חובה תעודת זהות. מיקי
Moshe Bensal פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 או, סוף סוף, שיהיה בהצלחה לכולם, אפשר להציג את רשימת המשתתפים? כדי שנדע את מי הולכים לפגוש שם.
אורח פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 או, סוף סוף, שיהיה בהצלחה לכולם,אפשר להציג את רשימת המשתתפים? כדי שנדע את מי הולכים לפגוש שם. את מיקי, אותי ויד ימין שלי
E.Z פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 או, סוף סוף, שיהיה בהצלחה לכולם,אפשר להציג את רשימת המשתתפים? כדי שנדע את מי הולכים לפגוש שם. את מיקי, אותי ויד ימין שלי אני משוכלל יותר יש לי מוט מתכת :mrgreen:
אורח פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 או, סוף סוף, שיהיה בהצלחה לכולם,אפשר להציג את רשימת המשתתפים? כדי שנדע את מי הולכים לפגוש שם. את מיקי, אותי ויד ימין שלי אני משוכלל יותר יש לי מוט מתכת :mrgreen: ב 767 יש יותר מרחבים בקוקפיט ב 737 נהנים יותר מאינטימיות ... למרות שעם הדילות זה מעט יותר מסובך :roll:
crazyblat פורסם יולי 15, 2007 דיווח פורסם יולי 15, 2007 או, סוף סוף, שיהיה בהצלחה לכולם,אפשר להציג את רשימת המשתתפים? כדי שנדע את מי הולכים לפגוש שם. את מיקי, אותי ויד ימין שלי אני משוכלל יותר יש לי מוט מתכת :mrgreen: ב 767 יש יותר מרחבים בקוקפיט ב 737 נהנים יותר מאינטימיות ... למרות שעם הדילות זה מעט יותר מסובך :roll: רן עזוב...עד היום לא ראיתי באל על דיילת ששווה אינטימיות בקוקפיט...או במקום אחר באזור המטוס
mickey lip פורסם יולי 15, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2007 או, סוף סוף, שיהיה בהצלחה לכולם,אפשר להציג את רשימת המשתתפים? כדי שנדע את מי הולכים לפגוש שם. את מיקי, אותי ויד ימין שלי אני משוכלל יותר יש לי מוט מתכת :mrgreen: ב 767 יש יותר מרחבים בקוקפיט ב 737 נהנים יותר מאינטימיות ... למרות שעם הדילות זה מעט יותר מסובך :roll: רן עזוב...עד היום לא ראיתי באל על דיילת ששווה אינטימיות בקוקפיט...או במקום אחר באזור המטוס אופטיקה הלפרין, תגיד ששלחנו אותך, תקבל הנחה
Moshe Bensal פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 חברה, ראשית אני רוצה להודות למיקי התותח על ההדרכה של השעור הראשון, היה ממש כיף ונעים. הצעתי למיקי לעשות אימון של כל השלבים שעברנו אתמול, כל אחד במחשב שלו ודרך ה-TS, ומה אתם חושבים? כמובן שהתשובה שלו הייתה ' בשמחה', אז מי שחושב שזה יכול לעזור לו להבין את החומר מבלי לפספס שום שלב, מוזמן להצטרף. בנתיים זה בשלב רעיון, כאשר יוחלט לאיזה TS נתחבר, ונקבל סיסמה רק לחברה שרשומים בקורס, תגיע הודעה על מועד ומיקום, המועד כמובן יהיה מתי שיהיה נוח למיקי.
Matan Solomon פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 חברה, ראשית אני רוצה להודות למיקי התותח על ההדרכה של השעור הראשון, היה ממש כיף ונעים.הצעתי למיקי לעשות אימון של כל השלבים שעברנו אתמול, כל אחד במחשב שלו ודרך ה-TS, ומה אתם חושבים? כמובן שהתשובה שלו הייתה ' בשמחה', אז מי שחושב שזה יכול לעזור לו להבין את החומר מבלי לפספס שום שלב, מוזמן להצטרף. בנתיים זה בשלב רעיון, כאשר יוחלט לאיזה TS נתחבר, ונקבל סיסמה רק לחברה שרשומים בקורס, תגיע הודעה על מועד ומיקום, המועד כמובן יהיה מתי שיהיה נוח למיקי. תודה רבה מיקי, כל מילה נוספת מיותרת... נשמח לארח אותכם בTS של IFS.
Moshe Bensal פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 חברה, ראשית אני רוצה להודות למיקי התותח על ההדרכה של השעור הראשון, היה ממש כיף ונעים.הצעתי למיקי לעשות אימון של כל השלבים שעברנו אתמול, כל אחד במחשב שלו ודרך ה-TS, ומה אתם חושבים? כמובן שהתשובה שלו הייתה ' בשמחה', אז מי שחושב שזה יכול לעזור לו להבין את החומר מבלי לפספס שום שלב, מוזמן להצטרף. בנתיים זה בשלב רעיון, כאשר יוחלט לאיזה TS נתחבר, ונקבל סיסמה רק לחברה שרשומים בקורס, תגיע הודעה על מועד ומיקום, המועד כמובן יהיה מתי שיהיה נוח למיקי. תודה רבה מיקי, כל מילה נוספת מיותרת... נשמח לארח אותכם בTS של IFS. מתן זהו, תפסתי אותך במילה, תכין חדר 'אימון של מיקי' עם סיסמה שתועבר רק למשתתפי הקורס, כדי למנוע קריסה של ה-TS, אלא אם כן תחליטו אחרת.
mickey lip פורסם יולי 23, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 23, 2007 חברים יתכן ויום רביעי הקרוב יבוטל עקב בעייה מנהלתית, אני מקווה מאוד שלא. נא לעקוב פה. אני אעדכן אתכם מחר סופית.