noamkn פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ערב טוב,אני לא יסכם את היום כי נשאר לנו עוד 20 שעות אז נשאיר את זה למחר בלילה או מחרתיים בבוקר אפילו. מחר יש בעיה קשה של כוח אדם בפיקוח. אני מצרף שיבוץ למחר, כל מי שיכול להירתם למשימה ולעזור מוזמן לפנות אלי ולתת מעצמו כמה שהוא יכול : המשך טיסות נעימות !! השעות בזולו? תודה
Avichai Koor פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ערב טוב,אני לא יסכם את היום כי נשאר לנו עוד 20 שעות אז נשאיר את זה למחר בלילה או מחרתיים בבוקר אפילו. מחר יש בעיה קשה של כוח אדם בפיקוח. אני מצרף שיבוץ למחר, כל מי שיכול להירתם למשימה ולעזור מוזמן לפנות אלי ולתת מעצמו כמה שהוא יכול : המשך טיסות נעימות !! השעות בזולו? תודה השעות מקומיות לילה טוב
dani-manusis פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 5 להמראה....והשישי היה בדרך...תראו מה ground רשם:-) זה באמת היה fun להיות מספר 6 להמראה שבוע טוב אז אתה היתה מספר 6 ניסיתי לעשות הכל כדי שהטייס החדש יספיק להסתובב במקום ועוד הוא עשה את זה 5 פעמים :? [/img]
Barak פורסם אוגוסט 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 לילה טוב רבותיי, קודם כל, חניות למחר פורסמו באתר האירוע. באחריות כל טייס לבדוק מראש. שנית כל, להלן שיבוץ פקחים : השעות הן מקומיות. טיסות טובות !
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 על סף סגירת יום א' של האירוע - אין מילים. עוד כמה דקות אסגור 4.5 שעות פיקוח מדהימות: 3 רכבות של נחיתות, כל רכבת בין 3 ל-5 מטוסים, כ-15 מטוסים ממריאים ועוד כ-5 טיסות ברחבי ה-TMA. וה-אירוע, הפיכת המסלולים בשימוש לטובת הכבדים שלנו, 10 דקות של לחץ מטורף וקונפליקטים שהסתיימו בהצלחה, כאשר כל מטוס טס בדיוק כפי שתוכנן, וכך שינוי מסלול בשימוש ל-26 הסתיים בהצלחה. עוד משהו קטן, צפו להרבה המתנות באוויר (אצלי לא בצורת מעגלי המתנה אלא וקטורים חוצי ישראל :mrgreen: ) וכמובן הרבה המתנות על הקרקע. נקו טוב טוב את האוזניים והקשיבו היטב להוראות הפקחים, הקפידו לשדר פעם אחד על כל הוראה ולא לגרור שרשרת דיווחים. עוד כ-10 דקות נסגור את המשמרת הזאת, נלך לנוח 4 שעות, ונקום ב-0600 בבוקר רעננים לעוד כ-10 שעות פיקוח רצוף, הפסקה לפסיכומטרי ועוד 2-4 שעות. זה הכיף.. :mrgreen: בוקר טוב, ולהשמע מחר
Matan Solomon פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 היה מדהים... ה10 דקות של הפיכת מסלול 08 ל26 גרמו ל10 דקות של לחץ מטורף שעשו לי את היום הזה לחץ לחץ לחץ זה טוב חחח... היה אחלה ! ניפגש מחר, חוץ מ4 שעות לכל היום (הכל בגלל איציק!)
Almog Atar פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 **עידכון למטה - חשוב לטייסים של טיסות הבוקר** השעה כעת 0351 (0051 UTC) אוף בלוק קיבלנו טיסה נעימה. סתם סתם, יותר מידי שעות שליטה. מלאכת הדיספצ'ים לטיסות הבוקר נגמרה, תעברו במייל שלכם, אנחנו כמובן פתוחים על הערוץ שלנו כל הזמן, מחכים כבר לעומס של הבוקר. לפי דעתי הקטע עם השליטה מצליח (לא יודע מה איתכם אבל אנחנו נהנים). חיכיתי כל היום הזה ללילה, ליציאות של הכבדים שלצערי טיפה איכזבו אותי, חמישה וחצי סלוטים שנלקחו לטיסות האלה : 103 101 001 027 005 ו095 (החצי). המריאו בסוך רק 095 027 (טייס זר ששיבח את הפיקוח ואת השירות שקיבל בארץ) ו001. בזמן הזה היה שקט והתעמקתי ברכבות של יהב ( עבודה מעולה ) ואחרי שנפל לי האסימון שאם לא יקרה משהו הכבדים שלי יצטרכו להשתמש ב08 להמראות (תעשו 1+1). מיד טלפון (עלאק, יותר נכון מסנג'ר) ליהב לבקש אישור לשחרר אותם על 26, ואז קבלת אישור מברק ויאללה הפיכת מסלולים, 027 נעצר בנקודת הנעה וקיבל מרשה מחדש, כנ"ל 095 שהיה בבורדינג וכמובן 001 שקיבל מרשה 15 דקות לפני הCTOT. כולם יצאו מרוצים, 027 שלנו המריא 5 דקות לפני האמיתי, 095 האמיתי הקדים את משה שלנו ב2 דקות ו001 שלנו הקדים באיזה 25-30 דקות את המציאות (איך 001 האמיתי לא ידפוק איחור אופנתי). 095 משקל סופי 160 טון 027 משקל סופי 258.2 טון 001 משקל סופי 372.4 טון זה מבחינתי DAY1 של האירוע כאשר אני מסתכל עוד כמה שעות קדימה ומחייך חיוך רחב מאוד מאוד מאוד. בוקר טוב מבקרים ! **עידכון חשוב** יש בלינק הזה את כל הדיספצ'ים של ההמראות המוקדמות (עד 357 כולל), אם במידה מישהו לא קיבל באימייל נא להוריד מפה (אלה הדיספצ'ים של הטייסים הישראלים בלבד). דגש לELY381, הייתה לי בעיה בשליחת האימייל רצוי שתבדוק: http://download.yousendit.com/A39E87B749D85454
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 בוקרררר טובבבב בוקר טובבבבבב..... זה מה שאני רואה בחלון אחרי מקלחת קרה וקפה 2 וחצי סוכר: אני: אמא בוקר טוב 5:40. אמא: מה אתה עושה ער בשעה כזאת? אני: מפקח גישה!! עכשיו לך תסביר לכל העולם שאתה שפוי....... :roll: בקיצור אנשים בוקר טובבבב, יאללה לטוס... :mrgreen:
Matan Solomon פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 2 וחצי סוכר ? במי אתה מאוהב ? גם אצלי אני מניח שחושבים שאני לא שפוי, אבל אני רגיל... חחח היום השני יוצא לדרך, יאללה באלגן !!
ראם אדם פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אחריי אתמול! שתי טיסות הלוך חזור אחת שלדעתי הייתה מעולה! ארקיע167 ללרנקה שהייתה נחיתה מעולה וטיסה חזור ארקיע168 שכמעט איבדתי את עצמי לקראת הנחיתה אני חייב להגיד וואו :shock: היה מעולה יותר ממעולה היה ענק יותר מענק היה VATIL!!!!
Roi Sarid פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 בוקר טוב לכולם. סופסוף הגיע יום הטיסה שלי, היום שלי התחיל בשעה 0420 מקומי בבוקר, מקלחת קרה ואני לעומתכם שתיתי שוקו 2 שוקולית. בשעה 0610 (עיכוב של 10 דק') דוחפים לנק' התנעה 12 מניעים מסיעים וממריאים כמס' 2 אחרי 385 לרומא, נכון לעכשיו נחיתה משוערת בשעה 0942 בורשה נוחתים מסיעים לחנייה, עושים ריסט למחשב ואז בשעה 1015 מקומי מתחברים שוב להחזיר את EKB הביתה. הולך להיות כיף היום, טיסות מהנות ונחיתות בטוחות. שובע טוב, רועי שריד.
Avichai Koor פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 בוקר אור ואטיל אני עוד מעט עולה ומצפה לטיסה BAW162 יהיה פגז
uvdude פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 לצערי עומס אירועים בסופ"ש גרמו לי לפספס את הטיסה המקורית שייעדתי לעצמי. אבל אתמול בערב באתי עם BEDEK5 לעשות קצת סיבובים בFIR ואכן קיבלתי טעימה ממה שהלך פה. כל מה שאתם מספרים רק גורם לי לרצות להיות בבית ולעשות איזה טיסה טובה.. אבל יש עבודה והיא אוכלת הכל... תהנו בטיסות היום!
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 **עידכון למטה - חשוב לטייסים של טיסות הבוקר**השעה כעת 0351 (0051 UTC) אוף בלוק קיבלנו טיסה נעימה. סתם סתם, יותר מידי שעות שליטה. מלאכת הדיספצ'ים לטיסות הבוקר נגמרה, תעברו במייל שלכם, אנחנו כמובן פתוחים על הערוץ שלנו כל הזמן, מחכים כבר לעומס של הבוקר. לפי דעתי הקטע עם השליטה מצליח (לא יודע מה איתכם אבל אנחנו נהנים). חיכיתי כל היום הזה ללילה, ליציאות של הכבדים שלצערי טיפה איכזבו אותי, חמישה וחצי סלוטים שנלקחו לטיסות האלה : 103 101 001 027 005 ו095 (החצי). המריאו בסוך רק 095 027 (טייס זר ששיבח את הפיקוח ואת השירות שקיבל בארץ) ו001. בזמן הזה היה שקט והתעמקתי ברכבות של יהב ( עבודה מעולה ) ואחרי שנפל לי האסימון שאם לא יקרה משהו הכבדים שלי יצטרכו להשתמש ב08 להמראות (תעשו 1+1). מיד טלפון (עלאק, יותר נכון מסנג'ר) ליהב לבקש אישור לשחרר אותם על 26, ואז קבלת אישור מברק ויאללה הפיכת מסלולים, 027 נעצר בנקודת הנעה וקיבל מרשה מחדש, כנ"ל 095 שהיה בבורדינג וכמובן 001 שקיבל מרשה 15 דקות לפני הCTOT. כולם יצאו מרוצים, 027 שלנו המריא 5 דקות לפני האמיתי, 095 האמיתי הקדים את משה שלנו ב2 דקות ו001 שלנו הקדים באיזה 25-30 דקות את המציאות (איך 001 האמיתי לא ידפוק איחור אופנתי). 095 משקל סופי 160 טון 027 משקל סופי 258.2 טון 001 משקל סופי 372.4 טון זה מבחינתי DAY1 של האירוע כאשר אני מסתכל עוד כמה שעות קדימה ומחייך חיוך רחב מאוד מאוד מאוד. בוקר טוב מבקרים ! בוקר טוב צוות ! רציתי להודות לכם על שירות למופת, סבלנות והתמדה וכמו כן מקצוענות ראויה לציון. כל הכבוד למארגנים על אירוע גדול מהחיים, אתם עושים עבודה נהדרת תודה רבה לפיקוח המבריק, אלו אלו לת"א סנטר שאפו לכולכם ובהצלחה בהמשך, שרק תמשיכו לחייך. שלכם באהבה, ELY095
Avshalom פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 לתשומת לב הטייסים שמתחברים לעמדת השליטה, עקב בעיות עם הVIOCE בVRC, אם אתם לא מקבלים תגובה קולית של הבקר, אתם מוזמנים לשלוח הודעת טקסט פרטית לתחנה ELAL_OPS עמכם הסליחה. טיסות נעימות, צוות אל על הווירטואלית
crazyblat פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 2 וחצי סוכר ? במי אתה מאוהב ?גם אצלי אני מניח שחושבים שאני לא שפוי, אבל אני רגיל... חחח היום השני יוצא לדרך, יאללה באלגן !! מתן סתם שתדע...2 וחצי סוכר מעיר אותך יותר מוודקה...ככל שיש לך יותר סוכר בגוף...ככה הסיכוי להירדם נמוך מאוד...
Eldar Sella פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 מדהים פשוט מדהים. הדיספאצ', השליטה והפיקוח - חוויה ענקית, אף פעם לא נהנתי מטיסה כמו שאני נהנה ממנה עכשיו, פשוט מציאות. אירוע מוצלח מאוד מבחינתי ואני בטוח שמבחינת כולם, אבל עוד לא נגמר תודה לכל הפקחים, לכל מארגני האירוע, לשליטה, וכמובן לאלמוג על הדיספאצ'ים היסודיים והמציאותיים, וגם על השליטה אתמול בלילה ובונוס - תמונה שלי מאתמול בלילה (לקוח מפורום חובבי תעופה): http://img2.tapuz.co.il/forums/1_103359084.jpg בוקר טוב מ 001.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 המשך לחימה גם בשעות אלה, תומר חיים להטסה בבקשה...
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח מהשטח: מטוס 744 של בריטיש אירוויז התרסק לפני כשעה סמוך לבסיס פלמחים לאחר שהמריא ממסלול 26 מב"ג בדרך לביצוע D1E, כנראה כתוצאה מתקלה טכנית המשיך המטוס לפנות דרומה ולהתגלגל עד שיצא משליטה ונכנס בקרקע. לא ידוע על ניצולים עד כה. תקרית נוספת אירעה היום בנתב"ג בה היו מעורבים מטוס ירדני מסוג 737 שהיה זמין רק בטקסט ו-737 איטלקי מחברת אליטליה. האחרון היה בדרכו החוצה לכיוון ALROD גובה 4000 כ-4 מייל צפונית לקרן ה-ILS במטרה להיכנס פנימה כמספר 2 אחרי המטוס הירדני שגלש על הקרן והנמיך מגובה 4000. פתאום בלי שום התראה מוקדמת או הוראת פקח החליט על דעת עצמו המטוס האיטלקי לפנות לתוך ה-ILS ולהנמיך כרצונו כאשר ברור היה מלכתחילה שהוא נכנס למסלול התנגשות עם המטוס שגולש על הקרן, בעקבות מהירותו המהירה של המטוס האיטלקי המרחק הלך והתקצר תוך זמן קצר כאשר המטוס האיטלקי בשיעור הנמכה גבוה מאוד מנמיך מ-4000 ל-3500 תוך כשלוש שניות בעוד המטוס על הקרן ממשיך בהנמכתו וחוצה 3500. מהר נכתב למטוס בטקסט להפסיק הנמכה ב-3500 (היות ושיעור ההנמכה שלו היו מתון ונורמאלי) ובאותו זמן בקול למטוס האיטלקי שמתכוון לחצות אותו להמשיך את ההנמכה לגובה 2500 (היות ושיעור ההנמכה שלו היה תלול מאוד ומהיר), כל הזמן הזה המכמ מצפצף בלי הפסקה ואני יושב ומקווה ששניהם יקבלו את ההוראות ויבצעו. בסופו של דבר, מתבצעת חליפה כאשר המטוס הגולש שומר 3500 ואילו המטוס החותך בגובה 2800 ממשיך את שיעור הירידה הגבוה לגובה 2500. הקונפליקט נפתר, אליטליה חוזר בוקטורים ל-ILS ומקבל הערה, והירדני ממשיך בנחיתה. נקווה שאלה האירועים האחרונים בכל מקרה, ממשיכים כוח מלא, בואו לטוס
Avichai Koor פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אני טסתי עם BAW בזמן והיה פצצה יש לי עוד 339 ו081 לבצע שיהיה יום נעים
matan פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אני רוצה להגיד המון המון תודה למר הדיספאצים -אלמוג עטר התותח שיום ולילה מכין לנו את הדיספאצים בנאמנות! שמע אני לא יודע איך אתה שורד בלהכין למעלה מ100 דיספאצים מדויקים כאלה...אני מזמן הייתי משתגע :mrgreen: זה רק מראה כמה שאתה אוהב את החטיבה,פשוט תענוג לראות את זה!
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 כמה תמונות מהבוקר: (אביחי BAW ואיתי על ELY347)
Roi Sarid פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 איזה אירוע מדהים היה! תודה רבה לכל הפקחים ושפקחו עליי ועל השולטים בשליטה ברק כל כל כל כל הכבוד על הארגון למופת של האירוע. מחכה לאירוע הבא. כמה כיף לפתוח ככה את השבוע. שבוע טוב, רועי שריד.