עבור לתוכן
Barak

REAL OPS - שלב הסיכומים !

Recommended Posts

פורסם

אכן תודות ענקיות לכל המארגנים , הפקחים והטייסים והצופים . תודה לכולם אחלה יומיים של אחלה עבודה ברשת ...תמשיכו כך חברה .

פורסם
הופה איזו תמונה במסך השמאלי :D

לא שוב, כבר חרשנו על נושא התמונה הזאת כמה פעמים... זאת לא המטרה :P

אני לא יודע מה זה ומי זה חרשנו, אבל מי שחורש על נושא התמונה כמה פעמים שלא יתפלא שהוא עייף וצריך לסובב את המסכים... ואחורי זה מתפלאים איך בריטיש נכנס באדמה :lol:

חחחחחחחחח אולי יותר נכון להגיד "אבל מי שחורש על התמונה..."

אבל סולי איך הגב שלך לא נשבר מהשכיבה הזאת....שלא נדבר על הזה שלמעטה :lol:

פורסם
תודה רבה לכל המארגנים

אלמוג והדיספצ'

ברק ומתן הנודניקים :mrgreen:

ואיציק שתפר שעות, נראה לי 48 שעות רצוף.

היי..........שכחת את יהב..... הוא גם לא ישן :!:

לא אוהב לבקש קומפלימנטים

אבל אני ויהב התעוררנו היום ב5 וחצי בבוקר... ועלינו לפקח

אחרי זה יצא לי שינה של 3 שעות ב10 בבוקר.. (יהב לא ישן בכלל אחרי 5 וחצי בבוקר)

ועליתי ב2 בצהריים עד עכשיו 2 בלילה, בקרוב תמונת מסך מהSI על משמרת 12 שעות רצוף 8) נראה לי נשברים פה שיאים...

פורסם

תודה רבה לכלום על האירוע המדהים הזה!

ועוד יותר על הפיקוח!

וגם לאלמוג וכל חברי אלעל וירטואל שעשו את הדיספצ'ים והשליטה...

(ושהשליטה שלא מרשה לנו ללכת לישון :lol: )

ובמיוחד לחברים שהקימו את האירוע הזה תודה רבה!

פורסם
תודה רבה לכל המארגנים

אלמוג והדיספצ'

ברק ומתן הנודניקים :mrgreen:

ואיציק שתפר שעות, נראה לי 48 שעות רצוף.

היי..........שכחת את יהב..... הוא גם לא ישן :!:

לא אוהב לבקש קומפלימנטים

אבל אני ויהב התעוררנו היום ב5 וחצי בבוקר... ועלינו לפקח

אחרי זה יצא לי שינה של 3 שעות ב10 בבוקר.. (יהב לא ישן בכלל אחרי 5 וחצי בבוקר)

ועליתי ב2 בצהריים עד עכשיו 2 בלילה, בקרוב תמונת מסך מהSI על משמרת 12 שעות רצוף 8) נראה לי נשברים פה שיאים...

=D>
פורסם

כן כן, וזה קרה:

1202ux2.jpg

אז ככה חברים, היה מדהים, סה"כ מגדל ב"ג ככה שהיו רגעים משעממים למדי, שלשום חשבתי שאני עוד אטוס וזה, ואז קרה מה שקרה עם איציק, שאיכשהו הדביק אותי בבאג שלו שגרם לי משום מה לדפוק משמרת של 12 שעות רצוף, שברתי איזה שיא פה, אישי בטוח 8)

יאללה מתי מיקרופון הברזל ?

אני רוצה להודות לכל הפקחים שפיקחו באירוע הזה, ולאיציק שלקח יום חופש בשביל היום הזה, אתה מדהים בנאדם !!

ברק ומתן, אחלה של עבודה !!!

צוות אלעל, ובמיוחד אלמוג, שעמל אין לכם מושג כמההה בשביל להוציא לכם את כל הדיספצ'ים האלו...

וכמובן כמובן, לכל הטייסים שהגיעו לטוס והיו מקצועיים נטו !!!

היו כמה שבהחלט איכזבו והבריזו והיו לא רציניים, אבל בהחלט לא היו הכלל...

כל הכבוד כולם, היה אחלה !!!

פורסם

תודה רבה רבה לכל העוסקים במלאכה.:

תסלחו לי שקצת קשה לי להזכיר שמות בשעה הזו. ואחרי אימן מכשירים מאוד תובעני. ואמממ..... הלך הסטיק, טסתי עם מקלדת... בעעעעעעעע

מוצ"ש היה אכזבה. ידעתי מראש שלא אצליח להגיע לסלוט שנקבע לי (ב19:30 UTC) ונאלצתי לבטל. כשכבר הגעתי לטוס תמול הכל נתקע.

היום .. בעצם הלילה...החלטתי לא לוותר, בלי סלוטים ובלי בטיח, טיסה אחת מראש פיצה לאילת מחוץ לנתב"ג - כך שלא אמור להפריע ללו"ז. ואחרי זה, לאחר אישור מברק, עליתי לאימון מכשירים בתוך ה TMA.

בכללי זה היה:

עזיבה NAT3E

משם CLOUD BREAK PROCEDURE לשדה דב עם TOUCH & GO

בהמשך,עזיבה BGN2A לנתב"ג,

ובאישור יהב, ILS26 לקינוח ....

אין רגע דל...כל הזמן מכיילים תדרים וכיוונים...יצא לי עשן מהאזניים.... אה כן והמקלדת.. אוי המקלדת....לא מאחל לאף אחד.

תודה רבה רבה רבה לכולם. היה אירוע מדהים

:!: :!: :P =D> :scrambleup: :turn-l: :turn-l:

פורסם

טובבבבבבבבבבבבבב................ שעה אחרי המתוכנן נוחת המטוס האחרון באירוע REAL OPS!!

היה מ-ד-ה-י-ם !-!-!

תודה ראשונה, לבנאדם הגדול שכל זה היה בזכותו ברק פכט! =D>

עוד מישהו שלא מפסיק לבלוט בכל פעילות של החטיבה, הגדול מכולם איציק בקשי! =D>

למר דיספאצ' מהלך...... אלמוג עטר וצוות אלעל- שליטה =D>

אז מה היה לנו? 4 שעות של פיקוח לילי במוצ"ש, תנועה מסיבית, שינוי מסלול פעיל, הטיית התנועה, סגירה ב-0230 ---> שינה מ-0300 עד 0530 ---> 0600 תחילת משמרת, תנועה זורמת בטפטופים כולל שעתיים נטולות מטוס, ולאחר מכן צהריים סואנים בשמי ב"ג- התרסקות ה-744 של בריטיש, וקונפליקט בין מטוס ירדני לאיטלקי שנגמר בשלום ---> 1600 סוגרים את המשמרת שהחלה ב-0600 לטובת קורס פסיכומטרי ---> 2130 בחזרה בבית מנסים לעלות חזרה לפיקוח בכל דרך אפשרית אך ללא הצלחה---> תחילת משמרת לילה ב-0000 שמסתיימת בדיוק עכשיו.

עוד תודה מגיעה לסולי שליווה אותי לאורך כמעט כל המשמרות (חוץ מהשינה שדפקת בבוקר \ צהרים ל-4 שעות- ישנוני :roll: ).

שוב היה מדהים, שמחתי מאוד להשתתף וזה תרגול מעולה בשבילי.

איציק \ ברק, הוכחתי שניתן להכניס אותי לכל חלון \ חור בלו"ז פיקוח לא משנה באיזה שעה או באיזה יום או כמה שעות שינה זה מצריך? :mrgreen:

נ.ב

כמעט שכחתיייי... מר מופלטה!!!

היישר מארגנטינה- שי ביאנקי מתחבר עם מופלטה ב-0700 בבוקר ומתחיל בצחוקים, והזמן עובר..... תודה שי :mrgreen:

יאללה, אני הולך לישון איזה 12 שעות,

לילה טוב :mrgreen:

פורסם

תודות לכל מי שנטל חלק באירוע.

כחבר בוטאיל משנת 2003 השתתפתי במספר לא מועט של אירועים.

אירוע בסדר גודל וברמת ארגון ושליטה כאלו לא ראיתי עדיין. אמנם השתתפותי הפעילה הצטמצמה לשתי טיסות בלבד יוצאת ונכנסת אולם עקבתי אחר התנהלות האירועים ברציפות.

למארגנים ובראשם ברק את קומפני, ולחטיבת וטאיל כולה, אני מסיר בפניכם את הכובע !!

כל הכבוד !!!

פורסם

WTF?!

http://i187.photobucket.com/albums/x238/eyal772/4-2.jpg

MUFLETA?!?! מי האידיוט? :?

בטח ארגנטינאי...הארגנטינאים האלה.

חברים תודה רבה לכולםםםם גם מארגנטינה הצלחתי להינות, קצת לפחות, מהאירוע. הייתי רוצה כמובן יותר מזה אבל לא כ"כ הסתדר לי, אבל לאירוע הבא אני אנסה להתארגן יותר טוב. תודה רבה לאילן יונש, שאם לא זוכר טסתי מר"פ לב"ג תחת הכינוי PALERMO [אהבת אה? ;) ], תודה ליהב ברזילי שהביא אותי לראייה ל-26, לפקח המגדל - מצטער אחי לא זוכר את השם :P - וטרנר על קרקע שהביא לי וואחד רול עד ל-J1 מהקצה המערבי של הקילו.

ותודה נוספת לברזילי על הפיקוח בהקפות בש"ד ב7 בבוקר וסליחה לברזילי על בעיות השמיעה, ותודה לברזילי על התודה על ההקפה והעברת הזמן :P [זה מה שקורה כשמישהו שמת מעייפות ב1 וחצי בבוקר מדבר עם מישהו שמת מעייפות ב7 וחצי בבוקר :lol: ]

ותודה לברזילי על זה שבחנוכה הוא ינסה לסדר לנסוע לאילת כמישהו מסוים יהיה שם בביקור :x

נתראה באוויר, אתחיל לטוס קצת יותר עכשיו שחזרתי טיפה לעניינים :wink:

להישמע!

פורסם

היה בין האירועים המוצלחים ביותר!!!!

הסיכום הקצר שלי, פתחתי את האירוע יחד עם בקשי ופכט, ב-9:00 בוקר יום שבת התייצבתי על גישה וזה נמשך עד 12:00, לקחתי הפסקת צהריים וחזרתי במלוא הכוח והמרץ למגדל אילת ב-14:00, פה ושם הגיחו מטוסים, זרים ומקומיים, עד שעה 17:30. אז עליתי עם ה-ATR של ארקיע הלוך חזור אילת (1801,1802) ובזה סיכמתי את האירוע לשבת. בראשון היום שלי התחיל ב-6:30, אולם לא בווטסים אבל הביתה הגעתי ב-9:45 וישר עליתי לטיסה ELY357 לפרנקפורט נחתנו ב-14:30, וב-16:25 עלינו לטיסת חזור שנחתה ב-20:00 יחד עם הטיסה במציאות שגם היא יצאה בדיליי כמונו! הספקתי להגיד תודה באופן אישי לכל תדר שעברתי מארץ מבקשי למיכאלי לסולי ולפכט (שהיה מסטול ומסומם מכמות המטוסים של האירוע :) ). סיכמתי את האירוע עם גישה שעתיים עד שרב"ש החליף אותי.

בקיצור תודה ענקית לברק פכט שהעביר לנו סופ"ש ארוך מהרגיל עם אירוע מהמם!

תודה מיוחדת לאיציק, שכמו שציינו אין אירוע חטיבתי שהוא לא בולט בו! הבנאדם משקיע הרבה זמן מהחיים שלו על התחביב ואין מילים שיכולות לציין את התודה שלנו עלייך! המשך לפעול, ישר כח, ושלא יימאס לך! (אני בטוח שזה לא יקרה....)

תודה גם לאלמוג על השליטה שהיה פשוט שליטה! :)

תודה גם ליהב וסולומון ששברו שיאים ועדיין נשארו שפויים (כן בטח..) אחרי משמרות ארוכות ומוטרפות.

האא ותודה אחרונה לאמיר פז, שביום שבת הרביץ משמרות על דרום, גישה, וש"ד והוא קרע את כל מי שהיה ב-TS מצחוק! אין הבנאדם מלך! הקלטתי איזה משהו שהוא אמר, אני יעלה בערב, יחד עם ציטוט של כמה משפטים שלו...

שיהיה לכולם המשך שבוע נעים!

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אנחנו עדיין בטיסה, כרגע מעל האטלנטי, בערך באמצע, הצוות שהמריא הלך לחרופ קצת, סיפרו לנו משהו על סימולטור-שמימולטור ואנחנו שמחים שהצליח לכם,

בכל אופן רק שתדעו שאפילו שאתם חושבים שמשהו פה לא אמיתי, אנחנו הרגשנו הכי אמיתי שיש.

מצרפים לכם שתי תמונות מלפני מספר דקות, הכל מאד פסטורלי כאן, ורק רצינו להגיד לכולכם תודה.

שלכם,

נוסעי אל על 103 בדרך לטורונטו :wink:

fs92007-08-0608-09-25-25.jpg

fs92007-08-0608-06-04-48.jpg

פורסם

היה אירוע מדהים אני אישית עוד לא סיימתי יש לי לנחות בבנקוק :mrgreen:

אני מסכם את האירוע ב3 טיסות והכל היה פשוט מושלם

כל הכבוד לואטיל לפקחים(מתן סולומון מהטורלל)וגם לא לשכוח את הטייסים הזרים.

הסיכום שלי:

אתמול קמים ב6 וחצי מתפללים והולכים למחשב עם תה חם מכינים את BAW162 ללונדון.

אחרי נחיתה די טובה היתי אומר בלונדון תפסתי קצת שינה עד לטיסה הבאה

ב4 בצהריים קיבלנו דיספאץ' מהשליטה ומתחילים עם 339 הגענו לאמסטרדם בלי דקות לחסוך בפיקוח מדהים ובשקיעה עוד יותר מדהימה.

אה כן וגם בידיוק עכשיו הגיע האוכל סיני בדלת זה היה מזון מהיר :mrgreen:

ב10 וחצי מתחברים בב"ג עם 081 תחת פיקוחו המעולה של ברק והשליטה המעולה של אבשלום, יוצאים לדרך ב4 דק' איחור.

זהו אני עוד שעה נוחת ואני רוצה לומר שהיה לי מדהים!

תודה לכולם!!!!!!!

פורסם

לצערי ההשתתפות בלי באירוע הצמטמצמה לכדי טיסה אחת של BEDEK בסביבה בשל אילוצים משפחתיים וסטודנטיאליים כאחד, אבל ממה שכן חוויתי וממה שהתחברתי כל הזמן ולו רק כדי לשמוע מה הולך - אני חושב שמדובר באירוע שללא שום ספק שבר שיאים במה החטיבה הזאת יודעת להרים, ואת זה אני אומר מההיסטוריה הקצרה שלי פה.

אני חושב שכולנו, טייסים ופקחים (במיוחד פקחים :wink: ) כאחד יכולים להיות גאים באירוע הזה שהרמנו.

וכמובן, תודות ענקיות לכל מי שטרח ועמל על לארגן את האירוע המטורף הזה - בהחלט נקבע פה רף חדש לדעתי!

שבוע טוב לכולם, לכו לישון! 8)

פורסם
זה מה שיעשה פקח עייף:

הופכים את המסכים והכל לצד שני, ונשכבים על המיטה לפקח:

038ab4.jpg

הופה איזו תמונה במסך השמאלי :D

מה זה מתן גנבת לי את הדיילת בלי רשות אתה תעמוד למשפט על כך...

פורסם

כשמרג'לס צנעני רוצה להגיד על משהו שהיה טוב אז היא פוצחת בסידרת פניני לשון עסיסיים,אז קחו לעצמכם כל המארגנים כל המשתתפים את כל הפנינים,מגיע לכם לכל אחד ואחד מכם,הייתם הורסים במובן ההפוך של המילה,כל הכבוד לכם ולמשפחת ואטיל. =D>

פורסם

טוב...עכשיו תורי

התחלתי את האירוע הזה בשעה 12:00 בצפייה כOBS בנתב"ג אחרי שעתיים נמאס יאללה טיסה...טוב...יש אשכול על הטיסה הזאת אז אני לא אחפור....אחרי הטיסה חזרתי ל"עמדה" שלי מסתכל במסך שומע 4 תדרים ביחד(סנטר,גישה,מגדל,קרקע) ואז החלטתי שבא לי לצ'וטט עם הטייסים שמתקרבים לנתב"ג....שזה גם כלל עזרה קלה למתי לעבור לתדר של איציק(הבנאדם הזה לא ישן אהה?!) ועד הערב נשארתי להסתכל.

אתמול קמתי ב-8 אחרי שהחברה שלי "בטעות" העירה אותי קיצור יאללה עולים לעמדה...LLLL_CRB_O אובזרבר כמובן:) הייתי שם עד 1 בלילה לקראת סיום האירוע עם כמה הפסקות שאחת מהם כוללת הקפה אחת עם ססנה ללימוד קל של ILS לצערי הרוח טיפה הפריע...אבל בכל זאת הצלחתי...למרות שבכוונה נחתתי טיפה אחרי האמצע של המסלול כדי לפנות מהר כי אחרי היה מישהו. לגבי הטיסה הזאת תודה לאורן טרנר,סולי המופלא וברק(סרח לי השם המשפחה שלך סליחה כפרה)

תודות הענקיות מגיעות למארגנים,לפקחים ולטייסים כמובן.

היה אירוע בן **נה :) מי יתן ויהיו עוד כמה טובים כאלה...וכמו שסולי רשם פה....יאללה מתי המיקרופון הברזל?!

פורסם

עמדת השליטה של אל על בדיוק נסגרה, וכך גם נסגר האירוע רשמית, כאשר אחרון המטוסים במסגרת האירוע הגיע ליעדו.

אני אישית נהנתי מאוד, הן מהטיסה והפיקוח המקצועי, והן מהבקרה בעמדה. צר לי שהVOICE בVRC עשה בעיות במשמרת שלי, אך גם דרך טקסט הסתדרנו מצוין.

תודה רבה לכל העוסקים במלאכה, ביניהם ברק פכט, אלמוג עטר, איתי חריט ועוד רבים וטובים.

נתראה באירוע הבא..! :)

שבוע מצוין לכולם,

צוות אל על הווירטואלית.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...