Etai Charit פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 אלעל 1881 בחירום, מנוע 4 overheat, שרף דלק מעל הים וחוזר לנחיתה ברגעים אלו למסלול 26.
noamkn פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 הייתי חייב לכתוב את ההודעה הזו כי עכשיו התחברתי רק להאזין ופשוט תנועה, טייסים ופקחים מ-ד-ה-י-מ-י-ם-:!: ממש כל הכבוד למארגנים, לפקחים ולטייסים. הנה משהו שיכול להסביר את התנועה: בהצלחה לכולם..
אורח פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 אלעל 1881 בחירום, מנוע 4 overheat, שרף דלק מעל הים וחוזר לנחיתה ברגעים אלו למסלול 26. ה RFP התחרפן לחלוטין בגישה שניה מצערות של 1 ו 2 תקועות על מקסימום :| החלטתי לפרוש בשלב זה :roll: ולא להפריע לכם יותר מידי :mrgreen: תודה לכל הפקחים והטייסים שסבלו בגללי. כל הכבוד על הארוע המרשים, אשתדל לקפוץ יותר מאוחר לאיזה לג פנימי. 1881H M ...
Almog Atar פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 אלעל 1881 בחירום, מנוע 4 overheat, שרף דלק מעל הים וחוזר לנחיתה ברגעים אלו למסלול 26. ה RFP התחרפן לחלוטין בגישה שניה מצערות של 1 ו 2 תקועות על מקסימום :| החלטתי לפרוש בשלב זה :roll: ולא להפריע לכם יותר מידי :mrgreen: תודה לכל הפקחים והטייסים שסבלו בגללי. כל הכבוד על הארוע המרשים, אשתדל לקפוץ יותר מאוחר לאיזה לג פנימי. 1881H M ... סתם עמלתי ועבדתי קשה להכין דיספצ' של 742 :cry: . סתם סתם, היה מעניין דווקא.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 כל הכבוד לצוות הארוע ולפקחים שאני מאמין שהעובדה שהם עובדים עם מסלול אחד לא עושה להם את המשמרת לדבש. לצערי אני לא יכול לקחת חלק בארוע לא כטייס, לא כפקח וגם לא כעפיפון בלי חוט מפני שי לי בחינה...אבל גם זה ייגמר מתי שהו :x
Barak פורסם אוגוסט 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 מה עם הלוח חניות של יום ראשון? היום לקראת השעה 23:00. נא להתעדכן.
Erez Savir פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 כול הכבוד לכולם! לברק,מתן,איציק וכול מי שארגן מהצד של החטיבה. ואני רוצה להודות במיוחד לאלמוג עטר שעובד כמו חמור ומכין דיספאצ'ים לכול טייס אל על וסאן דור שנרשם,פשוט כול הכבוד!אני יודע כמה זה קשה להכין,הרי אני מכין בעצמי לפעמים כמובן גם לאבשלום ואיתי חריט שכול הזמן על השליטה ועוזרים לכול הטייסים ועוזרים כמובן בארגון מהצד של אל על. כול הכבוד!
Niv Malin פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 רגע רגע רגע רגע, מה כולם מסכמים?!?!?! יש עוד לפנינו יום שלם, עמוס וגדוש! אז יאללה תפנקו אותה באיזה טיסה או פיקוח, ותראו לכולם מי זאת החטיבה השולטת ברשת!
avigilad99 פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 חברה חברה..איזה סיכום ואיזה נעליים...מחר ב19:20z אלעל 011 יוצאת לJFK. Be ready...... :mrgreen:
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 חברה חברה..איזה סיכום ואיזה נעליים...מחר ב19:20z אלעל 011 יוצאת לJFK. Be ready...... :mrgreen: תפסת מזה יותר מידי :? :? כולה LY011
אורח פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 אלעל 1881 בחירום, מנוע 4 overheat, שרף דלק מעל הים וחוזר לנחיתה ברגעים אלו למסלול 26. ה RFP התחרפן לחלוטין בגישה שניה מצערות של 1 ו 2 תקועות על מקסימום :| החלטתי לפרוש בשלב זה :roll: ולא להפריע לכם יותר מידי :mrgreen: תודה לכל הפקחים והטייסים שסבלו בגללי. כל הכבוד על הארוע המרשים, אשתדל לקפוץ יותר מאוחר לאיזה לג פנימי. 1881H M ... סתם עמלתי ועבדתי קשה להכין דיספצ' של 742 :cry: . סתם סתם, היה מעניין דווקא. את תודתי לך קיבלת באימייל עוד בצהרים ועכשיו גם פה. כשפתחתי את הדיספטץ' חייכתי מאוזן לאוזן, מה שהיה חסר לי זה רק הדלפק עם הדיספצ'ר מולי לומר לו תודה. כל המידע שהיתי זקוק לו להכנת המטוס לטיסה, נתיב, גובה משקל וחישובי דלק. תודה ענקית לעושים על המלאכה, ומאחל לכם המשך ארוע מהנה ומשובח. :mrgreen:
crazyblat פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 5 להמראה....והשישי היה בדרך...תראו מה ground רשם:-)
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 חברה חברה..איזה סיכום ואיזה נעליים...מחר ב19:20z אלעל 011 יוצאת לJFK. Be ready...... :mrgreen: תפסת מזה יותר מידי :? :? כולה LY011 וגם זה לא Z 19:20 אלה 19:20 מקומי :roll: ובאמת הבנו כבר שאתה טס ELY011... :? :roll:
Barak פורסם אוגוסט 4, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ערב טוב, אני לא יסכם את היום כי נשאר לנו עוד 20 שעות אז נשאיר את זה למחר בלילה או מחרתיים בבוקר אפילו. מחר יש בעיה קשה של כוח אדם בפיקוח. אני מצרף שיבוץ למחר, כל מי שיכול להירתם למשימה ולעזור מוזמן לפנות אלי ולתת מעצמו כמה שהוא יכול : המשך טיסות נעימות !!
Avichai Koor פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 תגידו מה קרה לBAW163 ה763 שאני לוקח חזרה ללונדון מחר בבוקר הוא לא נוחת פה?
4X-STI פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ערב טוב,אני לא יסכם את היום כי נשאר לנו עוד 20 שעות אז נשאיר את זה למחר בלילה או מחרתיים בבוקר אפילו. מחר יש בעיה קשה של כוח אדם בפיקוח. אני מצרף שיבוץ למחר, כל מי שיכול להירתם למשימה ולעזור מוזמן לפנות אלי ולתת מעצמו כמה שהוא יכול : המשך טיסות נעימות !! אוקיי לקחתי את קרקע מערב מ1400 עד 1800. יאללה חברה תמשיכו להפציץ אותנו ותהיו מקצוענים!
AsafSaar פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ערב טוב לכולם, הטיסה שלי יוצאת ב-14 זולו. באיזו שעה עלי להיות בגייט מחובר? תודה לכולם :!:
Niv Malin פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 ערב טוב לכולם,הטיסה שלי יוצאת ב-14 זולו. באיזו שעה עלי להיות בגייט מחובר? תודה לכולם :!: 10-15 דקות לפני המראה...
Almog Atar פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 הודעה חשובה לטסים אל על: צר לי לאכזב אותכם קצת, אבל מי שקיבל דיספצ' יבין על מה אני מדבר. בדיספצ' שלי (כמו באמיתי) קיים עמוד הנקרא ATC FLIGHT PLAN. בעמוד אפשר למצוא את התוכנית כפי שהיא מוגשת לבקרות + RMK. לצערי אני נאלץ לוותר על העמוד הזה בגלל חוסר זמן, העמוד הזה דורש 1/4 מהזמן של הבנייה וזה מעכב המון, אם ישנה כל בעיה אנחנו תמיד זמינים בתדר של השליטה. סליחה.
uvdude פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 5 להמראה....והשישי היה בדרך...תראו מה ground רשם:-)BEDEK5 you are number 5 for departure :wink:
Avshalom פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 5 להמראה....והשישי היה בדרך...תראו מה ground רשם:-) זה באמת היה fun להיות מספר 6 להמראה שבוע טוב
matan פורסם אוגוסט 4, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2007 חברים עד עכשיו פשוט מדהים!@!1 חזרתי מסופיה עם 552 ומר נצר האגדי חיכה לי בת"א כרגיל עם דיירקט לרימון והנמכה ל6 אלף, לאחר מכן תפסתי בגישה את אסף שהיה עסוק במטוס תורכי שלא כ"כ ידע את מקומו :roll: :x וגרם לבלאגן גדול שהתחיל עוד בהנמכה והסתיים בזה שהסתבר שלא היה לו FMC :roll: אחרי שכבר חשבתי שנפתרתי ממנו הגעתי לפיינל וקיבלתי הוראה של GO AROUND בערך ב200 רגל בגלל מטוס שלא הספיק לפנות את המסלול... היה פשוט מדהים ומהנה!@ תודה רבה לכולם !@