עבור לתוכן
Barak

REAL OPS - שלב הסיכומים !

Recommended Posts

פורסם
היה בין האירועים המוצלחים ביותר!!!!

הסיכום הקצר שלי, פתחתי את האירוע יחד עם בקשי ופכט, ב-9:00 בוקר יום שבת התייצבתי על גישה וזה נמשך עד 12:00, לקחתי הפסקת צהריים וחזרתי במלוא הכוח והמרץ למגדל אילת ב-14:00, פה ושם הגיחו מטוסים, זרים ומקומיים, עד שעה 17:30. אז עליתי עם ה-ATR של ארקיע הלוך חזור אילת (1801,1802) ובזה סיכמתי את האירוע לשבת. בראשון היום שלי התחיל ב-6:30, אולם לא בווטסים אבל הביתה הגעתי ב-9:45 וישר עליתי לטיסה ELY357 לפרנקפורט נחתנו ב-14:30, וב-16:25 עלינו לטיסת חזור שנחתה ב-20:00 יחד עם הטיסה במציאות שגם היא יצאה בדיליי כמונו! הספקתי להגיד תודה באופן אישי לכל תדר שעברתי מארץ מבקשי למיכאלי לסולי ולפכט (שהיה מסטול ומסומם מכמות המטוסים של האירוע :) ). סיכמתי את האירוע עם גישה שעתיים עד שרב"ש החליף אותי.

בקיצור תודה ענקית לברק פכט שהעביר לנו סופ"ש ארוך מהרגיל עם אירוע מהמם!

תודה מיוחדת לאיציק, שכמו שציינו אין אירוע חטיבתי שהוא לא בולט בו! הבנאדם משקיע הרבה זמן מהחיים שלו על התחביב ואין מילים שיכולות לציין את התודה שלנו עלייך! המשך לפעול, ישר כח, ושלא יימאס לך! (אני בטוח שזה לא יקרה....)

תודה גם לאלמוג על השליטה שהיה פשוט שליטה! :)

תודה גם ליהב וסולומון ששברו שיאים ועדיין נשארו שפויים (כן בטח..) אחרי משמרות ארוכות ומוטרפות.

האא ותודה אחרונה לאמיר פז, שביום שבת הרביץ משמרות על דרום, גישה, וש"ד והוא קרע את כל מי שהיה ב-TS מצחוק! אין הבנאדם מלך! הקלטתי איזה משהו שהוא אמר, אני יעלה בערב, יחד עם ציטוט של כמה משפטים שלו...

שיהיה לכולם המשך שבוע נעים!

בוקר טוב :)

ניב, סתם עכשיו נזכרתי:

זוכר שאמרת לי ביום ראשון, מה קורה עם האירוע ושאני לא משתתף בו? :mrgreen:

פורסם

אני לא הראשון שאומר אבל היה אירוע מוצלח ביותר שלא נראה כמותו בארץ אני חושב שזה ראשון וממש ממש לא אחרון תודה למארגנים לפקחים לטייסים שבאו להשתתף בחגיגה הענקית הזאת לאלעל VA על הדיספצים המקצועיים על השליטה המקצועית תודה ח'ברה,

אני חושב שעשינו את זה Real ממש כמו באמיתי הכי קרוב לאמיתי שוב תודה לכול הפקחים אמ הנה השמות [מצטער אם שחכתי מישהו].

איציק בקשי

אילן יונש

ארז סביר

יהב ברזילאי

מתן סולומון

מתן מיכאלי

ברק גוטמן

ברק פכט

דני מנוסיס

רן בן שמואל

אור נצר

אורן טרנר

זהו מקווה שלא שחכתי אף אחד.

עכשיו אספר בקצרה מה אני טסתי,אני הזמנתי שלושה טיסות:

SHY744 - לאנטליה

AIZ811 - לאילת

ELY651 - לקייב

כול הטיסות עברו חלק עם הפיקוח הכי מקצועי שיכול להיות.

תודה על זה שגרמתם לי אישית להרגיש טוב בימים האלה!

שיהיה לכולם שבוע נעים! :wink:

פורסם

באמת אירוע מדהים ועוד בכזה סדר גודל :D

תודה לכל הטייסים שהשתתפו, לפקחים וכולם!!

יאללה תבשלו משהו ל31 לחודש באמא שלכם 8)

פורסם

בוקר טוב לכולם !!

23:00 עד 13:10, השלמנו את השעות שינה אחרי שהיינו ערים משבת ב13:00 עד ראשון ב9:00 (ואז מנוחה של שעה) ומ10:00 עד 23:00.

בהתחלה שדיברתי עם ברק הREAL OPS הזה היה נשמע טיפה הזוי ודבר רחוק כזה. אבל תיק תק האירוע הגיע ופאק הנה הREAL OPS הראשון.

האירוע מבחינתי מתחיל עוד אין שם בחודש יולי, בשיחות הארוכות שלי עם ברק (סליחה ברק שהיית צריך לעבור את כל הניג'וסים שלי בקשר לשליטה 8) ) והמשיך ביום שישי האחרון בישיבת מבצעים של אל על VA ששם קבענו מה הולך להיות, מתי כל אחד וכד'.

ביום שבת בצהריים אני קם, אבשלום כבר מחובר על השליטה ופאק אשכרה יש REAL OPS.

אני ממשיך לעבוד כמו חמור על הדיספצ'ים בלי מנוחה עד הלילה והנה כמה דברים שאולי יעניינו אתכם:

-57 דיספצ'ים הוכנו.

-מתוכם 28 טיסות (הרוב) הם של 737 (מיקי רצית דו"ח לא ? :lol: )

-9 טיסות ארוכות טווח ( 6 טראנס אטלנטיות)

-4 טיסות של סאן דור.

-טיסת מטען אחת.

בראשון בערב הגעתי כבר למצב שנשברתי, לא יכול לראות עוד דיספצ'ים ומספרים בעיניים, לא יכלתי לשמוע את המילה הזאת אפילו.

שלב התודות:

קודם כל, תודה ענקית ענקית ענקית לאיש ורומניה שדאג לTAROM :

ברק פכט שגם בשעות הקטנות של הלילה דיבר איתי על האירוע.

תודה לא פחות קטנה מגיעה גם למתן מיכאלי

תודה ענקית במיוחד לצוות הנהדר של אל על VA ולבקרים המעולים :

אבשלום סעדון, איתי חריט וארז סביר (שאומנם לא לקח חלק גדול באירוע אבל עזר לי המון מהצד). אתם פשוט גדולים, אם לא הייתם פה המרכז שליטה היחיד שהיה קם זה מרכז שליטה לנמלים, וגם כמובן לאיתמר ארג'ואן שהיה כיף לשגע אותו בלילה בזמן שאני מכין דיספצ'ים.

דרך אגב איתי, לא קיבלתי עוד את הטובלרון שהבטחת, אתה אחד האנשים הקרועים שאני מכיר ללא ספק.

עוד תודה לא פחות גדולה לאיציק בקשי עוד אגדה מהלכת.....

תודה נוספת לכל צוות הפקחים הנהדר (אם אני אתחיל לכתוב שמות אני לא אגמור) ותודה יוצאת דופן ליהב על זה ששינה את המסלולים במיוחד בשביל הטיסות שלי (אחרי וויכוח קצר).

והתודה הכי הכי הכי הכי הכי הכי ענקית היא ל FSBUILD שעזרה לי בבניית הדיספצ'ים. :lol::lol:

תודה לכולם ! (אולי אני אחזור לישון ? :morning: )

עוד משהו ששחכתי להגיד, תתחילו להתרגל למראה הזה של הדיספצ'ים, כי אתם עוד תתקלו בו בעתיד.

פורסם

הרעיון היה מדהים. חלון הזמן שהתאפשר לי היה לקראת סוף האירוע. בכל זאת נירשמתי התחברתי ואז... תקלת מחשב. התחברות מחדש הכנת תוכנית טיסה מחדש, קבלת אישור מחדש ו... שוב תקלה. צר לי על שלא הצלחתי לבצע לבסוף את הטיסה שרציתי, אולי בפעם הבאה. תודה על הרעיון היישום והפיקוח LLBG_GRD. :cry:

פורסם
שלב התודות:

לכל מי שלא קרא בין השורות, אני בטוח שאלמוג הקדיש גם תודה מיוחדת לכל טייסי אל על הנאמנים שהזמינו סלוטים, התייצבו לטיסה והמריאו בזמן, כי בלעדינו הוא יכל לדבר ללמפה ( :idea: ) ולייצר 57 מטוסי נייר מהדיספאצ'ים (מהטראס אטלנטי אפשר לייצר טייסת) :lol:

אין בעד מה נשמה, גם אנחנו נהנינו לא פחות מכם צוות יקר. כל הכבוד! 8)

פורסם

אומנם חדש כאן בואטיל וברשת ואטסים בכלל. אבל אירוע כל כך נהדר באמת שאי אפשר לפספס.

היה באמת מדהים פיקוח מקצועי ובאמת כל הכבוד על הדיספצ'ים.

ממש נהנתי לטוס באירוע, תודה רבה לכל מי שתרם. 8)

פורסם

אני עדיין לא מגיב לאירוע כי יש לי המון אבל בינתיים תראו מה הבחור שהטיס את ACA085 אתמול רשם בפורום אירועים בואטסים:

I'd personally like to say thankyou to all of the VATIL staff who were there yesterday, my flight out was an awesome experience, the ATC and general feel of the event was totally professional and second to none.

Let's hope there's another one soon!

כמו שאמרנו - מקצועיות נטו !

נראה לי יש מצב לעוד אחד כזה, מה אתם אומרים ? :)

פורסם
אני עדיין לא מגיב לאירוע כי יש לי המון אבל בינתיים תראו מה הבחור שהטיס את ACA085 אתמול רשם בפורום אירועים בואטסים:

I'd personally like to say thankyou to all of the VATIL staff who were there yesterday, my flight out was an awesome experience, the ATC and general feel of the event was totally professional and second to none.

אחד לסיום החופש הגדול 8)

לא שאצלי הוא מסתיים אבל בשביל כל התלמידים שבוכים כשנגמר החופש חח...

פורסם

אחד לסיום החופש הגדול 8)

טוב אחרי שבאופן מוזר השרשור נמחק פעמיים.

אז תסביר לי איפה בדיוק בוכים??

יאללה שתתחיל כבר השנה ונסיים כבר את ביה"ס :mrgreen:

פורסם

נראה לי יש מצב לעוד אחד כזה, מה אתם אומרים ?

כן כן כן !!! :mrgreen:

אחד לסיום החופש הגדול

איזה חופש גדול אחי שבוע הבא יאללה תאפס את כול הטיסות שיהיה אותו דבר ויאללה להתחיל לפרסם !! נווו :P

פורסם

אחרי שאני חופר לך על זה במסנג'ר אני אנצל את ההזדמנות לחפור לכולם...במילה אחת-

כן!@!@!@!! עוד אירועעעעע!

אין ספק שיש לנו בקושי 23 ימים עד לתחילת השנה...אבל מצד שאני בטוח שיש פה עוד המון שכן יש להם פה ושם זמן לפקח..וגם אם לפעמים אין פיקוח רצוף עדייין אם אפשר לכמה לשעות לשחזר את מה שהיה פה זה היה גדול.

פורסם

נורא חשוב לגבי האירוע הבא לפי דעתי עדיף לעשות משהו שהוא לא יומיים...אלה יום אחד ככה כל הסלוטים יגמרו...וגם האלה שלא תפסו סלוטים יבואו...אתמול בערב סביבות 9-10 היה שיעמום התחלנו לעשות שטויות עם כל מי שהיה בTS

פורסם

תודה תודה תודה ו... תודה.

היה אירוע מדהים, יהיה נחמד עם יעלה מידי פעם מרכז שליטה גם בלי שום קשר לאירוע כלשהו.

ברק שאלה רטורית בטח שרוצים עוד אירוע.

שבוע טוב, רועי שריד.

פורסם

כל הכבוד חברים על הרעיון, התכנון, והביצוע.

ללא ספק הפגנתם רמה גבוהה.

טסתי 2 גיחות, בשניה רשמתי לעצמי נחיתה ראשונה בVATSIM על 08, תודה לכם.

ללא ספק זו היתה חויה.

תודה ,לכל אחד ואחד מכם, פקחים , שליטה, וטייסים.

אלמוג, דו"ח זה אומר מצב שמישות ומצבת טייסים של כל הצי. :lol:

עד סוף השבוע למשרד שלי עם הנוף למסלולים :lol:

ברק, אל תאיים, תבצע, יש לך עוד שלושה שבועות לסיום החופש אם אני לא טועה.

:lol:

פורסם

אמרתי לך לאיזה מסלול המשרד שלך פונה, למסלול המהיר בסופר 8)

דבר עם איתי, הוא ייתן לך הכל (יאללה תתחיל לעבוד ופעם הבאה אתה מפנק את כל הצוות עם טובלרונים), הוא יישמח לתת לך גם את דו"חות על ה7567 8) , נכון איתי ?

פורסם

דבר עם איתי, הוא ייתן לך הכל (יאללה תתחיל לעבוד ופעם הבאה אתה מפנק את כל הצוות עם טובלרונים), הוא יישמח לתת לך גם את דו"חות על ה7567 8) , נכון איתי ?

טובלרון? זה מה שעושה לך את זה? מה עם שוקולד פרה? הכי טוב שיש.

פורסם

אנחנו לא מסתפקים בזה, אנחנו חברה על רמה, לא ? :lol:

(איתי תדלג על השורה הזאת) אם כבר איתי שם אז מה אכפת לך לסנג'ר אותו.

פורסם

מה עם מילקה?

מה עם פרלינים מבלגיה?

מה עם סקיטלס?

מה עם פקט שמיקי יוכל למצוץ כל השנה בזול?

מה עם שמפניה ?

צ'יבאס?

מה נסגר מה שוקולד פרה ומה טובלרון.

פורסם

מה עם מילקה?

מה עם פרלינים מבלגיה?

מה עם סקיטלס?

מה עם פקט שמיקי יוכל למצוץ כל השנה בזול?

מה עם שמפניה ?

צ'יבאס?

מה נסגר מה שוקולד פרה ומה טובלרון.

אני ואשתו (יותר אני :roll: ) עובדים לגמול אותו ואתה משדל אותו ????

הבא שעושה דבר כזה אני מצוות אותו ל 200 לשנתיים הקרובות על הקו הידוע לשמצה, AMS אלמטי הונג קונג להביא ראבר דוג שיט וחזרה אותה הדרך.

אתם תשכחו איך ניראה FMC ולהרבה זמן ...

אל תניעו לי את העצבים אחרת אני מביא פח נפט ושורף הפורום...

פורסם

חברה באמת תודה רבה....המראתי יום ראשון ב19:40 דרך אגב...3 דקות אחרי המטוס האמיתי.

הוא עבר מעל הביית שלי. השתעממתי למוות. מזל שיה לי את איטי במבצעים... :lol: ...

אחרי 4 כוסות קפה (שחור) בעע...שהצליחו להחזיק אותי ער....זהוו...נפלתי עמוק.....מזלי שקמתי בדיוק 12NM לפני הנמכה.....וגם כשכולי מסטול....אבל עוד כוס אחת והתעוררתי...

11:40 LOCAL AT JFK. ז"א 06:40 אצלנו....נגיעה יפיפה...על מסלול 13L.

ובזאת תודה לכולם. היה אחלה אחלה אחלה אחלה אירוע. נקווה לעוד.

ועוד תודה קטנה לאלמוג על הדיספאץ' המדוייק.

פורסם

במילה אחת חברים, היה מצויין!

כל הכבוד לברק ומתן אירגון מצויין שכלל הכנה, פירסום וביצוע מעל ומעבר.

תודה לרן בן שמואל על המערכת הרשמה.

כל הכבוד לצוות אל על ובמיוחד לאלמוג על ערוץ שליטה למופת, היה ממש יפה.

תודה לצוות הפקחים היקר על שעות על גבי שעות של פיקוח, אני רק יכול לקוות שבאירוע הבא נראה יותר פקחים משתתפים.

כל הכבוד לכל הטייסים שהגיעו לטוס ומילאו את השמיים.

יש כמה הערות שעלו לגבי פיקוח, אני יעלה אותם בנפרד, אבל הם לא משנות את התמונה.

היה אירוע מעולה! =D>

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...