Itay Zecharia פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 הדבר הבא כבר כאן: Kneeboard maps for all major air ports & fields in Israel, CVFR maps, ATS routs & important frequencies. Just press F10, click on the Command key & you will see the list of maps. ניתן להורדה מאתר החטיבה הישראלית... www.vatil.org או מכאן: http://www.vatil.org/vatil/downloads.php?cat=3 כל התודות לרן פינקלס... תודה רן, פיתחת דבר מאוד שימושי ומעולה!
the pilot פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 תודה! שוב פעם אבל כבר רן ערך את הודעתו ונתן לנו את הלינק. אבל תודה בכל זאת!!!!
אורח פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 היי אריה, מה לא עובד ? תעלה מולי במסנג'ר ונפתור את הבעיה. רן.
Oren Geva פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אצלי זה עובד מצויין הורדתי מאבסים כי זה ירד לי יותר מהר משם. רן, עשית עבודה מצויינת, זה כלי כל כך נוח וזמין שזה פשוט מדהים! שיחקת אותה!
mickey lip פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 רן כל בכבוד טסתי עם זה היום וזה פשוט מדהים הצעת ייעול קטנה אם יורשה לי:איך אני יכול לשנות את גודל הדפית זום בעצם אני תמיד רואה רק חלק מסויים של התהליך או שאולי זה קיים ואני פשוט לא יודע איך משתמשים בזה? ושוב פעם כל הכבוד על הרעיון והביצוע קבל שפו ממני בברכה מיקי
hagay פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 מיקי לדעתי מספיק הזום הזה ופשוט ע"י לחיצה על הגלגלת בעכבר הסמן נהפכך למצב של סריקה ע"י הזזת העכבר כך שזו לא בעיה.
אורח פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 תודה לכולם :oops: , מיקי אי אפשר להקטין את הדפית יותר מזה, הכיתוב פשוט נעשה לא ברור. כמו שחגי אמר, פשוט לגלול עם הגלגלת של העכבר. כמו שאמרתי ל sid\star זה קצת פחות שימושי כי לא רואים את הכל. אבל למקרה שפתאום אלעד מעביר אותך בסופריזה ל VORDME 30 ואתה לא בדיוק יודע איפה הדפית, או עסוק עם הדיילת באותו הרגע ושכחת להכין מראש (איפה בתיה כשצריך אותה :wink: ) אז יש לך את זה שם, עוברים על האיזור שכתוב בו הנוהל וזה נחמד. תהנו חברים, עוד הפתעות בכלי הזה בדרך רן.
yossid פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 רן, עכשיו צריך איזה כתובת של אתר מתחום האנטומיה :wink: כך שיהיה לנו מה לעשות בדרך... :twisted: הנה אני רואה את קובי חוטף עלי את החלסטרה - "זה לא משחק, זה דימוי אמיתי ובאמיתי לא לומדים אנטומיה, צריך להיות מרוכזים בטיסה. חוץ מזה אם תלמד אנטומיה במהלך הטיסה לא תוכל להתרכז בנחיתה..." יוסי
אורח פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 קרעת אותי לגזרים (עוד שעור באנטומיה ? או פתולוגיה ).
Itay Zecharia פורסם אפריל 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2004 תודה! שוב פעםאבל כבר רן ערך את הודעתו ונתן לנו את הלינק. אבל תודה בכל זאת!!!! אופס... לא ראיתי... טוב.. זה רק בשביל הנוחות...
Ido Rosenthal פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אפשר לשים לינק לגוגל ואז לחפש מה איזה נושא שבא לך תו"כ טיסה
the pilot פורסם אפריל 15, 2004 דיווח פורסם אפריל 15, 2004 תודה! שוב פעםאבל כבר רן ערך את הודעתו ונתן לנו את הלינק. אבל תודה בכל זאת!!!! אופס... לא ראיתי... טוב.. זה רק בשביל הנוחות... זה בסדר....ותודה שוב פעם רן! פועל מעולה