Arie Halperin פורסם יולי 19, 2007 דיווח פורסם יולי 19, 2007 חמישי הבא נראה לי אני כנראה אהיה שם אם עוד חברים מהפורם יגעו נוכל לעשות שם מפגש קטן שרשרו פה אם אתם מגיעים אריה
Moshe Bensal פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 אריה אשמח לבוא, אבל צריך פרטים נוספים, שעה, מיקום מדוייק, נק' המפגש, אישורי כניסה/הזמנה וכו'.
ראם אדם פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 אריהאשמח לבוא, אבל צריך פרטים נוספים, שעה, מיקום מדוייק, נק' המפגש, אישורי כניסה/הזמנה וכו'.
Eyal Seminar פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 גם אני יהיה שם! מה שאני יודע יום חמישי הבא... בשעות הצהריים.
Arie Halperin פורסם יולי 20, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2007 טוב אז ככה כן צריך הזמנה עדיין לא ידוע לי שעה ומקום אריה
Moshe Bensal פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 טוב אז ככהכן צריך הזמנה עדיין לא ידוע לי שעה ומקום אריה אז אין סיכוי שתראה אותי שם, כי לי אין הזמנה, אלא אם כן............
Ben Cohen פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל...
Eyal Seminar פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? וחוץ מזה יש להם את הטכנולוגיה של 787!.
Ben Cohen פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? וחוץ מזה יש להם את הטכנולוגיה של 787!. איזו טכנולוגיה?
Avichai Koor פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו
Almog Atar פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו ללוס אנג'לס הוא לא מגיע בגלל בעיות משקל. אם אני לא טועה הטיסה הראשונה שלו היא לפריז...
Eyal Seminar פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו ללוס אנג'לס הוא לא מגיע בגלל בעיות משקל. אם אני לא טועה הטיסה הראשונה שלו היא לפריז... טיסה הראשונה היא מניו יורק לארץ... (הטיסה שהוא מגיע בפעם הראשונה לארץ )
Erez Savir פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו ללוס אנג'לס הוא לא מגיע בגלל בעיות משקל. אם אני לא טועה הטיסה הראשונה שלו היא לפריז... טיסה הראשונה היא מניו יורק לארץ... (הטיסה שהוא מגיע בפעם הראשונה לארץ ) הוא התכוון טיסה מסחרית ראשונה...
Eyal Seminar פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו ללוס אנג'לס הוא לא מגיע בגלל בעיות משקל. אם אני לא טועה הטיסה הראשונה שלו היא לפריז... טיסה הראשונה היא מניו יורק לארץ... (הטיסה שהוא מגיע בפעם הראשונה לארץ ) הוא התכוון טיסה מסחרית ראשונה... זו טיסה מסחרית!
Almog Atar פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו ללוס אנג'לס הוא לא מגיע בגלל בעיות משקל. אם אני לא טועה הטיסה הראשונה שלו היא לפריז... טיסה הראשונה היא מניו יורק לארץ... (הטיסה שהוא מגיע בפעם הראשונה לארץ ) הוא התכוון טיסה מסחרית ראשונה... זו טיסה מסחרית! לא היא לא. המטוס מPAE טס לJFK ומJFK טס לארץ כאשר אם אני לא טועה היחידים על המטוס יהיו הילדים משדרות. הטיסה הזאת לא נחשבת טיסה מסחרית, גם בגלל שהמטוס עוד ייכנס לצ'ק 4 בנתב"ג.
Eyal Seminar פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 מה כל כך מיוחד ב-777 החדשים? זה שהם חדשים ונוצצים. וגם העובדה שלא כל יום נוחת לך בנמל הבית 77 חדש עם נילונים מהמפעל... חברים הECE "שדרות" ישרת את אלעל בנתיבים הארוכים כמו ניוארק ניו יורק לוס אנג'לס והונג קונג נדיר מאוד שהוא יצא לאירופה... המטוס מצויד ב"דור השלישי" של בואינג וזה כולל מסכים גדולים וחדשים במחלקת תיירים כמו כן גם הכיסאות...יש מערכת בידור חדשנית עם מסך מגע ומעל ל60 ערוצי סרטים... מחלקת עסקים ומחלקה ראשונה יהיו חדישים עם תכונות שונות לגמרי.... זה מה שחדש במטוס הזה ובהוא שיבוא אחריו ללוס אנג'לס הוא לא מגיע בגלל בעיות משקל. אם אני לא טועה הטיסה הראשונה שלו היא לפריז... טיסה הראשונה היא מניו יורק לארץ... (הטיסה שהוא מגיע בפעם הראשונה לארץ ) הוא התכוון טיסה מסחרית ראשונה... זו טיסה מסחרית! לא היא לא. המטוס מPAE טס לJFK ומJFK טס לארץ כאשר אם אני לא טועה היחידים על המטוס יהיו הילדים משדרות. הטיסה הזאת לא נחשבת טיסה מסחרית, גם בגלל שהמטוס עוד ייכנס לצ'ק 4 בנתב"ג. הטיסה הזאת מסחרית! :? תבדוק עם כל מי שאתה מכיר מאלעל והוא יגיד לך שהיא כן! סתם שאלה איך אתה יודע שהיא לא?
Eyal Seminar פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 והנוסעים שיהיו על המטוס הם: -חלק מהעובדים של אלעל. -ילדים משדרות. -ונוסעים רגילים.
Eldar Sella פורסם יולי 22, 2007 דיווח פורסם יולי 22, 2007 טיסה מסחרית זו טיסה שהחברה עושה ממנה רווח, כלומר מטיסה נוסעים שמשלמים כרטיס טיסה. תתקשר לאלעל תזמין טיסה 034 ב 25 לחודש ותבדוק אם ימכרו לך כרטיס