LeoS פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 שלום! אני כרגע בהוד-השרון בארץ. באתי ביום רישון ב-4X-EKE מברלין. בזמן השיוט הקברנית יצא לשירותים. "שלום אחי, אתה הקברנית?" .. "כן!".."אני חבר בחטיבת VATIL".....,אהה אני מכיר - אני יזמין אותך ל-COCKPIT בזמן הנחיתה, אמ אתה רוצה!" נחתנו SRNAV26 וקיבלנו VECTORS אחרי DOVER - הנחיתה היה פשוט מדהימה!! לאחר הנחיתה הוא שעל אותי: זה יותר טוב ממה שאתם עושים ב-VATIL?? :mrgreen: :mrgreen: תודה רבה לכולם, במיוחד לבן בצלאל, לאביחי ולאייל!!!!!! ד"ש חם, לאו.
Or Netzer פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 קראו לו במקרה אייל? אייל לא היחיד שמכיר :] יש מל א שמכירים :] אנחנו קולגה.
Eyal Seminar פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 קראו לו במקרה אייל? לי קוראים אייל :mrgreen: לאו אמרתי לך... בטיסה חזור אל תפחד :mrgreen:
Barak פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 "שלום אחי, אתה הקברנית?" .. "כן!".."אני חבר בחטיבת VATIL" נשמע כמו דו-שיח די הזוי "שלום אחי אתה הקברניט ?" בכל מקרה ברוכים הבאים לאו, טוב לדעת שאתה איתנו כאן..
Ben Bezalel פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 "שלום אחי, אתה הקברנית?" .. "כן!".."אני חבר בחטיבת VATIL" נשמע כמו דו-שיח די הזוי "שלום אחי אתה הקברניט ?" בכל מקרה ברוכים הבאים לאו, טוב לדעת שאתה איתנו כאן.. הזוי לא הזוי? הוא נכנס לקוקפיט זה מה שחשוב
matan פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 אלללההה סוירףף!@!@ טוב שהרמת טלפון היום...מחר נעשה לך סיבוב בעיר נצמיד לך כמה פרגיות..בתנאי שלא תאכל אותן :mrgreen: :mrgreen:
Eldar Sella פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות אולי רק בטאבון תמצא משהו אבל יגנבו ממך 30 שקל על זה :?
Barak Palesznicki פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות בר רפאלי נחשבת?
Ben Bezalel פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 היא לא יוצאת מהבית אף פעם :roll: תיקון: לא נמאצת בבית אף פעם
Eldar Sella פורסם יולי 24, 2007 דיווח פורסם יולי 24, 2007 היא נמצאת בבית תמיד סמוך עליי החיפושית השחורה תמיד שם.
Ben Cohen פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות בר רפאלי נחשבת? היא חתיכה, זה נכון. אבל הקטע שהיא עשתה לצבא ובכלל האישיות הגימליסטית שלה גורעים קצת מהיופי שלה בעיני. אז זה לא כזה ביג דיל, אם הייתי אומר שלואיסנה איז אין טאון, הייתי מגיב אחרת אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ?
ראם אדם פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 יפה לך! איזה כיף אז פעם הבאה שאני יראה טייס יוצא לעשות משהו/מישהי/מישהו(אף פעם אי אפשר לדעת) בשירותים אני גם אקרא לו..."אאחי ממצב תגיד אח שלו אתה מכיר VATIL? בא לך להכניס אותי לקוקפיט?" :mrgreen:
אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות אולי רק בטאבון תמצא משהו אבל יגנבו ממך 30 שקל על זה :? מסכן ירד ברמה, מהפרגיות של רעננה למושבניקיות של הוד השרון
Baruch Spiegel פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות אולי רק בטאבון תמצא משהו אבל יגנבו ממך 30 שקל על זה :? מסכן ירד ברמה, מהפרגיות של רעננה למושבניקיות של הוד השרון נו מה נהייה? פתחתם את סטקיית VATIL? באמא'שכם.. לאו!! ברוכים הבאים לישראל... יש גם מסעדות חלביות ובתי קפה... אה כן, וגם חומוסיות...(אבל דווקא בפסח מחליטים להיפגש...)
אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות אולי רק בטאבון תמצא משהו אבל יגנבו ממך 30 שקל על זה :? מסכן ירד ברמה, מהפרגיות של רעננה למושבניקיות של הוד השרון נו מה נהייה? פתחתם את סטקיית VATIL? באמא'שכם.. לאו!! ברוכים הבאים לישראל... יש גם מסעדות חלביות ובתי קפה... אה כן, וגם חומוסיות...(אבל דווקא בפסח מחליטים להיפגש...) הדבר הכי טעים בפסח, זה לדפוק כמה סיחים כבש + חמוס + פיתות חמוצים ושתיה. כבר אמרו חכמינו הגשש, פיתה יבשה זה חמץ, פיתה טריה זה טעים
matan פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 מתן אתה בהוד השרון כאן אין פרגיות אולי רק בטאבון תמצא משהו אבל יגנבו ממך 30 שקל על זה :? מסכן ירד ברמה, מהפרגיות של רעננה למושבניקיות של הוד השרון אל תדאג קפטיין השבוע אני אצלך עם המפלצת ומשם נלך לפרגיות של רעננה :mrgreen:
Shireto Shahar פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 איזה כיף לך לאו גם בפסח אתה בא לחופשה וגם בקיץ. ברוכים השבים
Ido Rosenthal פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink:
אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: ומה הבעיה בזה ? אין כמו שיקסה עסיסית
Or Netzer פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: its seems i cant find any problem in your sentence (למרות שאתם בטוח תצליחו למצוא בשלי איזה בעיה חחח:]) אין על סנוביות והחשות של גבעתיים :]
Baruch Spiegel פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: ומה הבעיה בזה ? אין כמו שיקסה עסיסית בעיקרון, אין בעיה בכיף. אפילו לא צריך לבקש סליחה ביו"כ (תלוי מה עשית לה ואם ביקשת רשות...) אבל !!!, עסיסית או לא, אם תראה ממנה צאצאים הם ייתקלו בכמה קשיים הלכתיים או ביורוקרטיים (תלוי מאיזה צד אתה מסתכל) - מה לעשות גם ליהדות יש CODE OF CONDUCT (עוד הרבה הרבה לפני ואטסים). ברוכי.
Or Netzer פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אבל לליאו יש את הפרגיות שלו בחזרה בבית לא? כל אחת מינימום 1.90 ? הבעיה ששם קשה למצוא פרגיות כשרות :wink: ומה הבעיה בזה ? אין כמו שיקסה עסיסית בעיקרון, אין בעיה בכיף. אפילו לא צריך לבקש סליחה ביו"כ (תלוי מה עשית לה ואם ביקשת רשות...) אבל !!!, עסיסית או לא, אם תראה ממנה צאצאים הם ייתקלו בכמה קשיים הלכתיים או ביורוקרטיים (תלוי מאיזה צד אתה מסתכל) - מה לעשות גם ליהדות יש CODE OF CONDUCT (עוד הרבה הרבה לפני ואטסים). ברוכי. מה הבעיה מלמדים אותה כמה ברכות מחזירים אותה בתשובה ל10 דקות מגיירים ואחר כך שתמשיך לברך על חזיר ולאכול אותו בליווי כבד של חמאה . :wink: