Eyal Seminar פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 בפסח טסתי לתאילנד והקלטתי כמה דברים של טיסת ERO6081/ERO6082. צריך לערוך את הקולות כי יש קצת רעש מפריע וגם הקבצים הם .MOV והם לא נפתחים כל כך טוב במדיה פלייר. (אני אישית לא יודע לערוך...) אשמח אם מישהו שיועד להתעסק את התוכנות האלה יצור איתי קשר במסנגר כדי שיהיה לכלום... ובאותה הזדמנות רציתי לדעת אם יש אנשים בכלל משתמשים בקולות אלה (של אלעל)...? המסנגר: eyalseminar@hotmail.co.il מקווה שיהיה לנו את הקולות.... יום טוב לכלום אייל.
אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 אייל שגר אלי, אולי זה ישלים את חבילת הקולות של אלעל ל FSP
avigilad99 פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 שמתי אצלי את חבילת הקולות של ELAL voice panel בFSP. אבל הקלטתי אותם מהמחשב כי אני לא יודע להעביר לWAVE. רן יש מצב תעזור לי להעביר את הקולות ממה שהם לא יהיו לWAVE? avi_fly1@hotmail.co.il
Boeing744 פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 בפסח טסתי לתאילנד והקלטתי כמה דברים של טיסת ERO6081/ERO6082.צריך לערוך את הקולות כי יש קצת רעש מפריע וגם הקבצים הם .MOV והם לא נפתחים כל כך טוב במדיה פלייר. (אני אישית לא יודע לערוך...) אשמח אם מישהו שיועד להתעסק את התוכנות האלה יצור איתי קשר במסנגר כדי שיהיה לכלום... ובאותה הזדמנות רציתי לדעת אם יש אנשים בכלל משתמשים בקולות אלה (של אלעל)...? המסנגר: eyalseminar@hotmail.co.il מקווה שיהיה לנו את הקולות.... יום טוב לכלום אייל. בקשר לראיית קבצי MOV - http://www.free-codecs.com/download/QuickTime_Alternative.htm תוריד, תתקין ולא תצטרף את הנגן המיותר של APPLE