אורח פורסם יולי 25, 2007 דיווח פורסם יולי 25, 2007 כמו שכתוב, TFC מזגזגת לה ברחבי ברזיל. הכיוון מערב ומחור אחד למשנהו תדריך באתר http://tfc.rwy12.com 21:30 כרגיל והפעם הרכב MRD חסר, אז אל תשאירו את ליפי לבד :|
AaronDagan פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 רן, תיקון לקוד היעד שלנו השבוע: SBTT ולא כפי שרשום לגבי הדפיות....... :oops: :oops: זה מה שקורה כאשר מכינים תדריך באמצע הלילה....... :mrgreen: יום טוב.
danb2000 פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 תודות לידידי היקר ליפי "גומר המסלולים" מיק כמו תמיד אירוח לבבי ומחכים בקוקפיטו הצנוע :!: :!: :!: אין אפס - אצל מיקי כל פעם לומדים משהו חדש. ועוד דבר שמיקי חד העין שם לב אליו: מי שעשה הליך DME ARC ל-12 חצה תוך דקה שלושה גבולות של שלוש ארצות - קוריוז נחמד. אחלה טיסה, שיהיה לילה טוב לכולם. נ.ב. קפטן ליפ מתבקש להשאיר במשרד הדיספאצ' המחאה ע"ס 1771$ :wink: :wink: :wink:
AaronDagan פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 תודות לידידי היקר ליפי "גומר המסלולים" מיק כמו תמיד אירוח לבבי ומחכים בקוקפיטו הצנוע :!: :!: :!: אין אפס - אצל מיקי כל פעם לומדים משהו חדש. ועוד דבר שמיקי חד העין שם לב אליו: מי שעשה הליך DME ARC ל-12 חצה תוך דקה שלושה גבולות של שלוש ארצות - קוריוז נחמד. אחלה טיסה, שיהיה לילה טוב לכולם. נ.ב. קפטן ליפ מתבקש להשאיר במשרד הדיספאצ' המחאה ע"ס 1771$ :wink: :wink: :wink: כעת הבנתי איפה היה מר בלאושטיין אמש......... מאד הטרידה אותי העובדה שהוא לא הופיע כהרגלו בקודש...... מה לעשות, צריך להתרגל למחשבה שיש אנשים מאושרים ושמחים...... :mrgreen: תודה מיקי. שבת שלום.
mickey lip פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 היתה לי אתמול טיסה מעולה. צוות חביב , תודה לדן ולאריה על ביכורם. היה טיסה מאוד מחכימה ופוריה, אפילו אני למדתי טריק שכבר פרח מזיכרוני. גישה במזג אויר כיפי ( גשם וורוח שהקפיצה לנו את האוירון), 742 של רן על הזנב ( זה קצת מפחיד ששיושב לך דב כזה על התחת ). השיא היה להגיע מברזיל, לעבור דרך קולומביה, פרו ,ואז להיכנס לפיינל לנחיתה בברזיל. קצת היה מוזר לטוס בלי MRD אבל הסתדרנו יופי. שוב תודה לדן ולאריה על החברותה בתא. נ.ב דן, אני שולח לך את החשבון של תיקון כני הנסע+החלפת צמיגים. :oops: זה לא דריפטר :!:
danb2000 פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 נ.בדן, אני שולח לך את החשבון של תיקון כני הנסע+החלפת צמיגים. :oops: זה לא דריפטר :!:
Yakov Kraus פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 בתור אחד ממצטרפי TFC . אני טסתי בB727 שטס די מהר 0.88 מאך והגיע ראשון סוף סוף והכול ידני לפי IFR דיפולתי. נותר קצת מחוץ לענינים מה זה MRD ? איך הצמיגים נשחקו ? איך אפשר לשחוק צמיגים ב727?
danb2000 פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 1) מה זה MRD ? איך הצמיגים נשחקו ? 2)איך אפשר לשחוק צמיגים ב727? יעקב - לגבי שאלתך הראשונה: כידוע לך מדינת ישראל מפריטה עצמה לדעת. בכלל זה גם בתי כלא, ולאחרונה.... גם בתי חולים לחולי רוח. תאגיד MRD הוא זה שזכה במכרז לבניה וניהול של מחלקות סגורות...... לגבי שאלתך השניה: תטיס 737 כמו דריפטר ואז הצמיגים ישחקו לך יופי שנאמר: זה לא דריפטר :!:
Arie Halperin פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 כן כן כל מה שכתבו כאן נכון היה ממש מאלף להיות OBS מאחורי מיקי ודן אכן יש מה ללמוד תודה על הארוח הנפלא להתראות אריה
David Misha פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 לצערי עקב בעיות מנהלתיות נבצר ממני להשתתף באירוע..בעסה שמח לשמוע שנהניתם. למי ששאל כאן מה זה MRD... דן ענה חלקית, אמנם התאגיד במחלקה הסגורה אבל הם נמצאים במרתפים האפלים של המחלקה, למטה למטה בתחתית בתחתית, ללא אור יום וללא סיכוי קל שבקלים להבריא. אלו שלושה אנשים מסוכנים לציבור. האיש המכונה M מאושפז במצב קשה במחלקה, כל חייו מושקעים רק ללמוד וללמוד ולשאוף לנצח את האמת המציאותית, הוא מכיר ולומד את תחביבו ברמת פרופסוריה, עד לרמה כזו שהוא מסוגל לא רק להבין דפית על בורייה, אלא לדעת אפילו באיזה סוג של דיו היא הודפסה, M יבלה את כל חייו בלקרוא חומר מקצועי, מבלה את רוב יומו בספריית המחלקה והוזה עם עיניים מזוגגות בחומרים הקשורים לטיסה,תולעת PDF ו TEX, נצפה מספר פעמים מרביץ תורהלFMC (ל FMC יש הרבה מה ללמוד ממנו) מסוכן ביותר לציבור. האיש המכונה R מאושפז במצב אנוש במחלקה גם חייו מושקעים כמו M בללמוד עד שהמציאות תהיה דמיון לידה אך ברמה טיפה פחותה, R נצפה לעיתים קרובות כשהוא משוחח עם קבצי מחשב ומסוגל להוציא כל CPU ממצוע משיוי משקל, בתחילה חשבו שהוא רק עושה מעין מונולוג עם מחשבים אך לתדהמת רופאי המחלקה המחשב עונה לו בחזרה ומבצע כל... אבל ממש כל מה ש R דורש ממנו לעשות...מדהים !!!! לאחרונה גילו הרופאים סימני D ב R דבר המדאיג בפני עצמו. האיש המוכנה D מאושפז במצב אנוש במצב של תרדמת (קומה) בלתי הפיכה, את D אפשר למצוא מסתובב סהרוורי במחלקה ומפרק את כל הרהיטים העשויים עץ, אלומיניום, ברזל ובכלל כל משאב טבע חיוני, מואוד מסוכן לציבור, חמוש עם מברג ופטיש, D חולה בתסמונת הבנאי (כמו בוב) יש לו כבר קוקפיט אבל בגלל התרדמת הוא חושב תמיד שאין לו כלום וכל הזמן הוא בונה קוקפיטים...(איש מוזר), בניגוד ל M ו R אין לא נתגלו אצלו תסמונות להגיע למציאות והטיסה היא רק המטרה המקדשת את הבנייה. זהו.הוזהרת לא לרדת למרתף.. נו טוב..שבת בבוקר משעמם לי ואין לי מה לכתוב :oops: :oops: :oops:
mickey lip פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 לצערי עקב בעיות מנהלתיות נבצר ממני להשתתף באירוע..בעסה שמח לשמוע שנהניתם. למי ששאל כאן מה זה MRD... דן ענה חלקית, אמנם התאגיד במחלקה הסגורה אבל הם נמצאים במרתפים האפלים של המחלקה, למטה למטה בתחתית בתחתית, ללא אור יום וללא סיכוי קל שבקלים להבריא. אלו שלושה אנשים מסוכנים לציבור. האיש המכונה M מאושפז במצב קשה במחלקה, כל חייו מושקעים רק ללמוד וללמוד ולשאוף לנצח את האמת המציאותית, הוא מכיר ולומד את תחביבו ברמת פרופסוריה, עד לרמה כזו שהוא מסוגל לא רק להבין דפית על בורייה, אלא לדעת אפילו באיזה סוג של דיו היא הודפסה, M יבלה את כל חייו בלקרוא חומר מקצועי, מבלה את רוב יומו בספריית המחלקה והוזה עם עיניים מזוגגות בחומרים הקשורים לטיסה,תולעת PDF ו TEX, נצפה מספר פעמים מרביץ תורהלFMC (ל FMC יש הרבה מה ללמוד ממנו) מסוכן ביותר לציבור. האיש המכונה R מאושפז במצב אנוש במחלקה גם חייו מושקעים כמו M בללמוד עד שהמציאות תהיה דמיון לידה אך ברמה טיפה פחותה, R נצפה לעיתים קרובות כשהוא משוחח עם קבצי מחשב ומסוגל להוציא כל CPU ממצוע משיוי משקל, בתחילה חשבו שהוא רק עושה מעין מונולוג עם מחשבים אך לתדהמת רופאי המחלקה המחשב עונה לו בחזרה ומבצע כל... אבל ממש כל מה ש R דורש ממנו לעשות...מדהים !!!! לאחרונה גילו הרופאים סימני D ב R דבר המדאיג בפני עצמו. האיש המוכנה D מאושפז במצב אנוש במצב של תרדמת (קומה) בלתי הפיכה, את D אפשר למצוא מסתובב סהרוורי במחלקה ומפרק את כל הרהיטים העשויים עץ, אלומיניום, ברזל ובכלל כל משאב טבע חיוני, מואוד מסוכן לציבור, חמוש עם מברג ופטיש, D חולה בתסמונת הבנאי (כמו בוב) יש לו כבר קוקפיט אבל בגלל התרדמת הוא חושב תמיד שאין לו כלום וכל הזמן הוא בונה קוקפיטים...(איש מוזר), בניגוד ל M ו R אין לא נתגלו אצלו תסמונות להגיע למציאות והטיסה היא רק המטרה המקדשת את הבנייה. זהו.הוזהרת לא לרדת למרתף.. נו טוב..שבת בבוקר משעמם לי ואין לי מה לכתוב :oops: :oops: :oops: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי , לא יכול יותר, אתה מטורף אמיתי, יו אני מתגלגל פה על הרצפה חחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק פסיכופת
danb2000 פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 ......למי ששאל כאן מה זה MRD...דן ענה חלקית, אמנם התאגיד במחלקה הסגורה ............... :oops: :oops: :oops: בא'נה דודי שיחקת אותה.... בשביל חולה נפש אתה כותב יפה מאד עכשיו אתה רק חייב להעלות זה תחת הערך MRD לוויקפדיה למען כלל האנושות והדורת הבאים...... (רק מעניין אותי כמה עוד "פנינים" כתבת לפני שערכת 9 (תשע :!: :!: :!: ) פעמים :?: :?: :?: ) שבת שלום אחי השרוטים
Izik Bakshi פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 להוסיף להיסטוריה של תאגיד MRD, שבעבר כונה בשם "האגודה נגד השימוש בעכבר ומקלדת בטיסה"
David Misha פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 ......למי ששאל כאן מה זה MRD...דן ענה חלקית, אמנם התאגיד במחלקה הסגורה ............... :oops: :oops: :oops: בא'נה דודי שיחקת אותה.... בשביל חולה נפש אתה כותב יפה מאד עכשיו אתה רק חייב להעלות זה תחת הערך MRD לוויקפדיה למען כלל האנושות והדורת הבאים...... (רק מעניין אותי כמה עוד "פנינים" כתבת לפני שערכת 9 (תשע :!: :!: :!: ) פעמים :?: :?: :?: ) שבת שלום אחי השרוטים 8 שגיעוט כטיב 1 צנזור :wink:
Arie Halperin פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 אין מילים דודי עכשיו תיזהר למה אני מתכוון לבקר אתכם במחלקה הסגורה פציינט אחד כבר ביקרתי תתכונן................... (גילוח ציחצוח וכו)
אורח פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 לצערי עקב בעיות מנהלתיות נבצר ממני להשתתף באירוע..בעסה שמח לשמוע שנהניתם. למי ששאל כאן מה זה MRD... דן ענה חלקית, אמנם התאגיד במחלקה הסגורה אבל הם נמצאים במרתפים האפלים של המחלקה, למטה למטה בתחתית בתחתית, ללא אור יום וללא סיכוי קל שבקלים להבריא. אלו שלושה אנשים מסוכנים לציבור. האיש המכונה M מאושפז במצב קשה במחלקה, כל חייו מושקעים רק ללמוד וללמוד ולשאוף לנצח את האמת המציאותית, הוא מכיר ולומד את תחביבו ברמת פרופסוריה, עד לרמה כזו שהוא מסוגל לא רק להבין דפית על בורייה, אלא לדעת אפילו באיזה סוג של דיו היא הודפסה, M יבלה את כל חייו בלקרוא חומר מקצועי, מבלה את רוב יומו בספריית המחלקה והוזה עם עיניים מזוגגות בחומרים הקשורים לטיסה,תולעת PDF ו TEX, נצפה מספר פעמים מרביץ תורהלFMC (ל FMC יש הרבה מה ללמוד ממנו) מסוכן ביותר לציבור. האיש המכונה R מאושפז במצב אנוש במחלקה גם חייו מושקעים כמו M בללמוד עד שהמציאות תהיה דמיון לידה אך ברמה טיפה פחותה, R נצפה לעיתים קרובות כשהוא משוחח עם קבצי מחשב ומסוגל להוציא כל CPU ממצוע משיוי משקל, בתחילה חשבו שהוא רק עושה מעין מונולוג עם מחשבים אך לתדהמת רופאי המחלקה המחשב עונה לו בחזרה ומבצע כל... אבל ממש כל מה ש R דורש ממנו לעשות...מדהים !!!! לאחרונה גילו הרופאים סימני D ב R דבר המדאיג בפני עצמו. האיש המוכנה D מאושפז במצב אנוש במצב של תרדמת (קומה) בלתי הפיכה, את D אפשר למצוא מסתובב סהרוורי במחלקה ומפרק את כל הרהיטים העשויים עץ, אלומיניום, ברזל ובכלל כל משאב טבע חיוני, מואוד מסוכן לציבור, חמוש עם מברג ופטיש, D חולה בתסמונת הבנאי (כמו בוב) יש לו כבר קוקפיט אבל בגלל התרדמת הוא חושב תמיד שאין לו כלום וכל הזמן הוא בונה קוקפיטים...(איש מוזר), בניגוד ל M ו R אין לא נתגלו אצלו תסמונות להגיע למציאות והטיסה היא רק המטרה המקדשת את הבנייה. זהו.הוזהרת לא לרדת למרתף.. נו טוב..שבת בבוקר משעמם לי ואין לי מה לכתוב :oops: :oops: :oops: אני על הריצפה פה ישר לפסיכיפדיה
Yakov Kraus פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 לאט אבל בטוח שבת שלמה לקח לי לפענח את זה כרגיל מדברים פה ברמזים MRD זה ראשי תיבות של השמות הפרטיים של מיקי רן ודודי ולגבי המחלקה הסגורה גם אני מאושפז - תשאלו את המאבחנת - אישתי
mickey lip פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 לאט אבל בטוחשבת שלמה לקח לי לפענח את זה כרגיל מדברים פה ברמזים MRD זה ראשי תיבות של השמות הפרטיים של מיקי רן ודודי ולגבי המחלקה הסגורה גם אני מאושפז - תשאלו את המאבחנת - אישתי לפחות לא היה לך משעמם בשבת שרלוק
Baruch Spiegel פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 בתור אחד ממצטרפי TFC . אני טסתי בB727 שטס די מהר 0.88 מאך והגיע ראשון סוף סוף והכול ידני לפי IFR דיפולתי.נותר קצת מחוץ לענינים מה זה MRD ? איך הצמיגים נשחקו ? איך אפשר לשחוק צמיגים ב727? 0.88 מאך זה קצת מהר מדי לB727 ההתקרבות למהירות הקול (מלמטה) היא מדע מתפתח. הבעיה נובעת מהפרש המהירויות בין הזרימה שמעל לכנף ומתחת לכנף (מה שמייצר את כח העילוי, עפ"י אחת התיאוריות). במהירות קרובה למהירות הקול ההפרש בין המהירויות יכול לגרום לכך שמעל הכנף המהירות היא על קולית או טרנס-קולית ומתחת לכנף המהירות תת קולית. זה יוצר מצב חדש שבעצם הופך כמעט את כל החוקים הפיזיקליים. - משנה מיקום מרכז לחץ, מגדיל משמעותית התנגדות מושריית, הופך ( :!: ) את העילוי. לצורך התמודדות עם הבעייה פותחו (ועדיין ממשיכים בפיתוח) כנפיים עם פרופיל "סופר קריטי" שמפחית את הפרש המהירויות מצד אחד,ומצד שני מינימום השפעה על התכונות האווירודינמיות של הכנף. - לא פשוט בכלל. בסימולטור כמובן זה לא בא לידי ביטוי אבל במציאות אם היית מנסה לטוס ב0.88 מאך במטוס שהמהירות המקסימלית המוגדרת לו היא 0.8 , או שהיית נשתל באדמה בגלל איבוד שליטה (נטייה של האף ליפול בגלל שינוי מיקום מרכז לחץ - ללא יכולת לתקן - תשאלו את צ'אק ייגר, יספר לכם...) או שהיית שורף המון דלק ולא מגיע ליעד בגלל גל ההלם שנוצר מעל הכנף. מי שרוצה להעמיק נושא: http://selair.selkirk.bc.ca/aerodynamic ... efault.htm בעיקר בפרק העוסק בנושא CRITICAL MACH NUMBER: http://selair.selkirk.bc.ca/aerodynamic ... age2e.html ואם יש מישהו מנציגי MRD ששוב זע באי נוחות בכיסא בקוקפיט בעקבות הידע התיאורתי ששפכתי כאן, הוא מוזמן להמשיך בבניית הקוקפיט בעלות של קורס טייס פרטי + מכשירים+ מסחרי... כל אחד והשריטה שלו... ולטובת העצלנים שבינינו "שאין להם כח לקרוא" הכל הנה ה פאנץ' ליין: Mach Over Speed Flight at more than the speed of sound is no great problem if the aircraft has been designed to do it. However, inadvertently exceeding the maximum design mach number in a subsonic aircraft can be disastrous. Modern jets are almost always equipped with a mach over speed indicator (slang "hen pecker" ) This warning device generally makes a loud clicking or beeping sound which some people think sounds like a chicken clucking, hence the slang name. If the aircraft accidentally exceeds the maximum permissible speed the power must be removed and the nose raised. In aircraft equipped with trimmable tails the trim should be run nose up. Recovery from an over speed must be prompt because if the aircraft accelerates too much shockwaves may form at the intersection of the elevator and stabilizer reducing the effectiveness of the elevator. This combined with the overall nose down pitching tendency upon transition to supersonic flight (described above) may quickly make it impossible to recover. ברוכי.
mickey lip פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 ברוכי היקר. תמשיך להקניט או לחילופין להשמיע צלילי זלזול כלפי MRD, וזה יגמר רע. עכשיו תזוז אתה באי נוחות בכיסא. דוד מנתניה לפעמים טיפוס עצבני, כל אחד והשריטה שלו.
Baruch Spiegel פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 ברוכי היקר.תמשיך להקניט או לחילופין להשמיע צלילי זלזול כלפי MRD, וזה יגמר רע. עכשיו תזוז אתה באי נוחות בכיסא. דוד מנתניה לפעמים טיפוס עצבני, כל אחד והשריטה שלו. קודם תקרא את הפרק, אחרי זה תענה על השאלות ואחרי זה תבוא להשמיע את דברי החכמה שלך... וחוץ מזה: אני ממוצא רומני שנחשבים "המרוקאים של האשכנזים" כך שיש פה מאזן אימה... ברוכי.
mickey lip פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 ברוכי היקר.תמשיך להקניט או לחילופין להשמיע צלילי זלזול כלפי MRD, וזה יגמר רע. עכשיו תזוז אתה באי נוחות בכיסא. דוד מנתניה לפעמים טיפוס עצבני, כל אחד והשריטה שלו. קודם תקרא את הפרק, אחרי זה תענה על השאלות ואחרי זה תבוא להשמיע את דברי החכמה שלך... וחוץ מזה: אני ממוצא רומני שנחשבים "המרוקאים של האשכנזים" כך שיש פה מאזן אימה... ברוכי. אני אקרא את הפרק בזמן הפנוי, אל תדאג. רק תפסיק בבקשה את העקיצות האלה, מפריע לך שבונים קוקפיט? לא מבין, למה כל פעם לעקוץ את MRD? הבנו, אתה טייס יותר טוב ומלומד , ויש לך אפילו רישיון טייס, ואתה מכיר את כל התיאוריה בעל פה, כולל את ברנולי אישית. תיכף המשאית עם המדליות מגיעה, יאללה רד מזה. תודה על הקישורים, מעניין מאוד, אבל למה לדחוף כל פעם עקיצה לכיוון? רשאי לנחות , 29 רוח קלה תקרא פנוי. :wink:
Baruch Spiegel פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה רבה מיקי. אני מוותר על התארים ועל המשאית. ומעניק אותם לאלוף ה-737. אני אוהב לשתף חברים בידע ולעורר את הסקרנות ואת הרצון ללמוד. אני קצת נעלב כשמציגים את זה כסוג של אובססיה או משהו שמזריקים לוורידים. ולכן בתגובה שחררתי קצת את הרסן מהאצבעות על המקלדת. מי שצריך לדעת, כנראה יודע על מה אני מדבר ואם לא, אז באמת לא משנה. ייעלם במורד דפי הפורום ונשכח מזה. ברוכי.