tsh פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אוקי אז ככה,אחרי התרשמות והבנה מלאה, הבנתי משהו חמוד, אתם בוחרים שדה עכישו אתה נכנס לפקח לשעה כלומר כל הטיסות מסתדרות לפי שעון למשך שעה, כמובן שלא חייב לסיים ואתה יכול לצאת לכל אורך הדרך ולקבל ציון (מה שלא נגעת לא מוריד מהציון) עכשיו למשל אם תבחרו 30 נחיתות ו-30 המראות אז בשעה הזו יכול ליהיות מצב שכל 2 דקות המראה וכל דקה נחיתה זה ממש מגניב ולדעתי שאני אהיה מתישהו גישה פה בוואטיל חחח אני אהיה "תותח" וגם כל אחד שיעבוד על הסימולטור הזה יהיה "תותח" מזל טוב הפועל ירושלים :wink:
tsh פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 הנה ברגע זה עברתי על כל הספר ADOBE ACROBAT של זה חוץ מהדוגמאות שאותן אני יודע מניסויי ריסוק וטעייה עכשיו אני עובד על הקטע של עבודה עם הקול, שהמחשב יבין את הקול אחרי זה לדעתי הולך ליהיות משהו חזק
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אתה יכול להסביר לי איך לעזאזל אני מפעיל את הפונקציה של הזיהוי קול? עשיתי את הsetup של זה עכשיו מה?
tsh פורסם אפריל 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2004 לא יודע אני בימים הקרובים אתחיל לעבוד על זה,,חברה לכולם אני ממליץ לכם להתעניין הסימולטור הזה הוא פשוט מדהים ואוטוטו יצא EDITOR ונוכל להכין SECTOR ישראלי
Itamar Koren פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 נכון גם אני ממליץ עליו בחום הוא פשוט נפלא ומציאות
Itay Zecharia פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אז קדימה... בוא ניגש למבחני גישה עכשיו...
hagay פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 חבל על הזמן התלהבתי כל כך שנראה לי שה FS ינוח קצת, הצלחתי להנחית להביא אותם גם בשורה אבל עדיין אני לא יודע איך לראות את הסידים והסטארים אם יש או שזה רק ווקטורים כמו כן איך עושים ריתוקים וגם לא קלטתי את הקטע שיש איך יתכן שלפני רגע הנחתתי מטוס ILS וגם ראיה ופתאום הוא מודיע שהמסלול לא מתאים לסוג מטוס הזה, מוזר, :? ואם כבר אני מדבר כל כך הרבה אז גם צריך ללמוד איך בודקים מה גובה פני השטח בכל אופן כנראה שלדברים האלה יקח זמן עד שאידע אותם (לשבור את הראש עם האנגלית). בכל אופן גם אני ממליץ.
Gal פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 יש שם משהו מוזר אני מכניס אותם לILS ומעביר אותם למגדל וממש אבל ממש מייל לפני המסלול הם מתחילים להנמיך וכשהם מעל השדה (בד"כ גובה של 1000-2000 רגל) הם נעלמים ואני לא יודע אם זה כמו שחגי חשב שאולי הקרקע גבוה או שאין לי מושג משהוא מוכן לנסות לעזור לנו?
tsh פורסם אפריל 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2004 חברה כל מי שצריך עזרה לגבי זה, פנו אליי במסנגר, ואם ממש אין לכם מסנגר אז באייסי תודה
the pilot פורסם אפריל 15, 2004 דיווח פורסם אפריל 15, 2004 אני צריך ממך עזרה טל...פנה אלי ב msn אם אשכח תודה מראש,
hagay פורסם אפריל 15, 2004 דיווח פורסם אפריל 15, 2004 מאיפה אפשר להשיג את הסימולטור? מה אתה חדש? :wink: