עבור לתוכן
tsh

התקדמות בלמידה שלי על ATC2 simulator

Recommended Posts

פורסם

אוקי אז ככה,אחרי התרשמות והבנה מלאה, הבנתי משהו חמוד, אתם בוחרים שדה עכישו אתה נכנס לפקח לשעה כלומר כל הטיסות מסתדרות לפי שעון למשך שעה, כמובן שלא חייב לסיים ואתה יכול לצאת לכל אורך הדרך ולקבל ציון (מה שלא נגעת לא מוריד מהציון) עכשיו למשל אם תבחרו 30 נחיתות ו-30 המראות אז בשעה הזו יכול ליהיות מצב שכל 2 דקות המראה וכל דקה נחיתה זה ממש מגניב ולדעתי שאני אהיה מתישהו גישה פה בוואטיל חחח אני אהיה "תותח" וגם כל אחד שיעבוד על הסימולטור הזה יהיה "תותח" מזל טוב הפועל ירושלים

:wink:

פורסם

הנה ברגע זה עברתי על כל הספר ADOBE ACROBAT של זה

חוץ מהדוגמאות שאותן אני יודע מניסויי ריסוק וטעייה :lol:

עכשיו אני עובד על הקטע של עבודה עם הקול, שהמחשב יבין את הקול אחרי זה לדעתי הולך ליהיות משהו חזק

פורסם

לא יודע אני בימים הקרובים אתחיל לעבוד על זה,,חברה לכולם אני ממליץ לכם להתעניין הסימולטור הזה הוא פשוט מדהים ואוטוטו יצא EDITOR ונוכל להכין SECTOR ישראלי

פורסם

חבל על הזמן התלהבתי כל כך שנראה לי שה FS ינוח קצת,

הצלחתי להנחית להביא אותם גם בשורה אבל עדיין אני לא יודע איך לראות את הסידים והסטארים אם יש או שזה רק ווקטורים כמו כן איך עושים ריתוקים וגם לא קלטתי את הקטע שיש איך יתכן שלפני רגע הנחתתי מטוס ILS וגם ראיה ופתאום הוא מודיע שהמסלול לא מתאים לסוג מטוס הזה, מוזר, :? ואם כבר אני מדבר כל כך הרבה אז גם צריך ללמוד איך בודקים מה גובה פני השטח

בכל אופן כנראה שלדברים האלה יקח זמן עד שאידע אותם (לשבור את הראש עם האנגלית).

בכל אופן גם אני ממליץ. :D

פורסם

יש שם משהו מוזר אני מכניס אותם לILS ומעביר אותם למגדל וממש אבל ממש מייל לפני המסלול הם מתחילים להנמיך וכשהם מעל השדה (בד"כ גובה של 1000-2000 רגל) הם נעלמים ואני לא יודע אם זה כמו שחגי חשב שאולי הקרקע גבוה או שאין לי מושג משהוא מוכן לנסות לעזור לנו?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...