OmriSoudry פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 אהלן אנשים, אני וליאב, ביחד עם רועי אקרמן, התחלנו בזמן האחרון לעבוד על פתיחת תל-נוף גם ברשת. אז לפני שייצאו הסינרי, העדכון לסקטור (ואל תדאגו בנוגע לאבטחת מידע..) והנהלים החדשים לרשת, אני מזמין את כולכם לבוא לטוס בשדה ה"חדש": מטוסי קרב (יש לקרוא את המדריך במחלקת הדרכת פקחים של ואטיל), מסוקים, ומטוסי תובלה (אם בא לכם לטוס CVFR או סתם לבצע הקפות)- הכל מבורך. בקיצור - יש לכם מקום חדש לבלות בו ברשת, אז תהנו (וכמובן שזה יעזור לי ולליאב להתלמד טוב יותר על תל נוף) . הבסיס נחשב לאחד העמוסים במדינה, אז עכשיו רק שיהיה ככה גם ברשת, בתקווה להרים עוד מגדלים צבאיים (חוץ משדה דוב וחיפה) ברשת. אז יאללה, תתחברו, אני מחכה..
Liav Nefesh פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 אנחנו נחכה לכם! כמו שכתבתי בשרשור של עידו, אנחנו בשלב דיי מתקדם בסינרי, מייד נתחיל בבנית הדפית לשדה והסגירת נהלים אחרונים ונוציא אותו! יש למה לחכות!! ** בנוגע לבטחון שדה, הסינרי הוא "כפרי דמיונם של היוצרים" ישנם דברים דומים למציאות כמו נק' הצטרפות ועזיבה של תובלות, מסוקים, ומסלולי טיסה אשר אינם מסווגים ומופיעים במפות ברשת, ובמסמכים של רש"ת ** (כמובן שלצערנו...)
Yahav Barzilay פורסם יולי 26, 2007 דיווח פורסם יולי 26, 2007 עזבו אתכם תל נוף. מה עם רמת דוד??? :mrgreen:
Moshe Bensal פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 כל הכבוד לכם, עומרי וליאב, תבורכו על העשייה, ונחכה בסבלנות להשלמת הפרוייקט.
Sabotage פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 כן יאללה תתחילו להגיע לתל נוף לטוס במיוחד עם מטוסי קרב.. הגיע הזמן להפעיל את השדה הזה..
OmriSoudry פורסם יולי 27, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2007 כן יאללה תתחילו להגיע לתל נוף לטוס במיוחד עם מטוסי קרב.. הגיע הזמן להפעיל את השדה הזה.. רועי, תוריד את התמונה האמיתית של מגדל תל נוף מהחתימה, זה מסווג. שים סתם מגדל מעפן כמו שאני שמתי... :roll: (סתאאם..)
Ittai Arnon פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 הופה... תל-נוף מתחיל לככב. יפה, אני בטוח לוקח משם איזה מבנה שאתה און-לין.
Ben Zwebner פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 שים סתם מגדל מעפן כמו שאני שמתי הלו הלו! זה המגדל שלי בקנדי... קצת כבוד בבקשה! :mrgreen:
OmriSoudry פורסם יולי 27, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2007 שים סתם מגדל מעפן כמו שאני שמתי הלו הלו! זה המגדל שלי בקנדי... קצת כבוד בבקשה! :mrgreen: חחחחח המגדל "שלי"...אהבתי :mrgreen:
Gadi L. פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 יפה יפה... התעופה הצבאית מתקדמת בואטיל סוף סוף! אין מצב לסינרי לחצרים נכון? :wink: הכנתי AFCAD די בסיסי עם Google Earth ל LLHB וגם למתחם הצפון-מערבי (LL0C בסימ'). אם יגיע יום שמישהו ירצה לפתח סינרי גם לחצרים אני מוכן לעזור.
Oran Terner פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 יפה יפה... התעופה הצבאית מתקדמת בואטיל סוף סוף! אין מצב לסינרי לחצרים נכון? :wink: הכנתי AFCAD די בסיסי עם Google Earth ל LLHB וגם למתחם הצפון-מערבי (LL0C בסימ'). אם יגיע יום שמישהו ירצה לפתח סינרי גם לחצרים אני מוכן לעזור. לי יש AFCAD שבניתי לחצרים כולל המוזיאון עם עוד כמה אובג'קטים גם במוזיאון וגם בבסיס
Omer Efrat פורסם יולי 27, 2007 דיווח פורסם יולי 27, 2007 כל הכבוד ואני לא יודע איך אפשר להיות מורעל פיקוח כמוכם :roll:
Shlomlux2 פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 חארות!!!! גנבתם לי את הסיסמה שאני המצאתי: The highest Level זה בחתימה שלי כבר שנים... וגם ראיתם את החולצה שעשיתי. אי אי אי, במשך שנה וחודש ניסיתי להוציא את ת"נ לרשת והם ביום עושים את זה... כל הכבוד! (צפו ביקור)