עבור לתוכן
Moshico Biller

סינרי של ירושלים.... +

Recommended Posts

פורסם

שלום העם למישהו יש הערכה מתיי אמור לצאת הסינרי החדש של ירושלים?

ורציתי לברר איזה גירסה יש לכם של הסינרי של חיפה?

כי יש סינרי אחד של חיפה שהוא הכי מציאותי שיש ורואים את הטרמינל המקורי אבל מה אין מסלולי הסעה..... :?

ויש לי עוד שאלה איך המטוסים כמו ATR שנוחתים שמה איך הם יכול לסגור פיינל 34 שזה מרחק קצר בין הארובות למסלול מה כאילו אחרי הארובות סוגרים בשנייה האחרונה פיינל או שנשארים יותר גבוהים מהארובות ושמים ירידה דרסתית לאחר האורובות????

איך זה הולך בדיוק?

תודה!!!!!

פורסם

ויש לי עוד שאלה איך המטוסים כמו ATR שנוחתים שמה איך הם יכול לסגור פיינל 34 שזה מרחק קצר בין הארובות למסלול מה כאילו אחרי הארובות סוגרים בשנייה האחרונה פיינל או שנשארים יותר גבוהים מהארובות ושמים ירידה דרסתית לאחר האורובות????

איך זה הולך בדיוק?

כשהוא מגיע מהים להקפה הוא נכנס לצלע עם הרוח ומקיף את כל הבתי זיקוק, בפנייה לפנייל

הוא לא עובר מעל הלבניות אלא מהצד שלהם וקצת באלכסון למסלול, אחרי שהוא עוקף אותם הוא

מתיישר על המסלול...ויש לו מספיק מרחק בשביל זה...

פורסם

כמו שאמרו מטוסים גדולים עושים הקפה יותר הרוכה וטסים מיסביב לשטח המהוכלס ולא פונים לפניו כמו ססנות וכדו . :arrow:

אם ההיתה מיסתכל בדפיות ההיתה רואה את זה. :wink:

פורסם

ואיתי אני יודע בדיוק איך כותבים כי ניראה לי לא הייתי מקבל ציונים טובים בהבעה על שגיאות כתיב ואני מקבל ציונים טובים בהבעה אז זה אומר משהו 8) !!!!!

וזה לא עניינך למה אני כותב ככה

ת'ראות

פורסם

וזה מוכיח מה שווים המורים של היום :x

ולעיניינו, כבר אמרתי במפגש בחיפה שהלבניות בסינרי לא ממוקמות נכון.

הן קרובות מידי לגביש ולקצה מסלול וגם ההר לפי דעתי קרוב מידי ללבניות.

מאחר ובטכני של חיפה היתי דייר קבוע בערך שנה (לא רצוף) ועם ביקורים שונים ומשונים במהלך השנים, יצא לי לראות הרבה המראות ונחיתות של דאשים, הקרולסים, ל' ים מעופפים ואפילו חניה של צססנה בחנית הרכבים שעל הכביש :shock:

יש להם ים של מקום לפיינל לאומת מה שקורה בסימולטור.

רן.

פורסם

רן העלית בת שחוק על דל פי

לענינינו:

בחיפה הפיינל נראה לא טוב בגלל הלבניות באמיתי

מה שעושים זה מה שיובל הזכיר אלכסון קטן ותיקון וניתן לבוא ישר גם דאשים

פורסם

מושיקו ויהונתן

לפני שאני מעיף את שניכם מהפורום על שפה מליצית והתנהגות מבוגרת

כדאי מאוד שתשפרו את דרכיכם כאן

פה לא רבים ופה לא מקניטים אחד את השני

אם לא מתאים למישהו מכם אז הוא מוזמן לעזוב לבד

ובזה נסגר השרשור

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...