Moshico Biller פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 שלום העם למישהו יש הערכה מתיי אמור לצאת הסינרי החדש של ירושלים? ורציתי לברר איזה גירסה יש לכם של הסינרי של חיפה? כי יש סינרי אחד של חיפה שהוא הכי מציאותי שיש ורואים את הטרמינל המקורי אבל מה אין מסלולי הסעה..... :? ויש לי עוד שאלה איך המטוסים כמו ATR שנוחתים שמה איך הם יכול לסגור פיינל 34 שזה מרחק קצר בין הארובות למסלול מה כאילו אחרי הארובות סוגרים בשנייה האחרונה פיינל או שנשארים יותר גבוהים מהארובות ושמים ירידה דרסתית לאחר האורובות???? איך זה הולך בדיוק? תודה!!!!!
Itai Ganor פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 באמת איך אם יש רוח חזקה אפשר להיכנס לתוך הארובת עשן
e_dor פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 הטייסים שטסים לשם עוברים הכשרה ואני מאמין שהם יודעים להסתדר עם זה ולא להגיע למצב מסוכן כנגד הארובות.
yuval_el פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 ויש לי עוד שאלה איך המטוסים כמו ATR שנוחתים שמה איך הם יכול לסגור פיינל 34 שזה מרחק קצר בין הארובות למסלול מה כאילו אחרי הארובות סוגרים בשנייה האחרונה פיינל או שנשארים יותר גבוהים מהארובות ושמים ירידה דרסתית לאחר האורובות???? איך זה הולך בדיוק? כשהוא מגיע מהים להקפה הוא נכנס לצלע עם הרוח ומקיף את כל הבתי זיקוק, בפנייה לפנייל הוא לא עובר מעל הלבניות אלא מהצד שלהם וקצת באלכסון למסלול, אחרי שהוא עוקף אותם הוא מתיישר על המסלול...ויש לו מספיק מרחק בשביל זה...
Itay Zecharia פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 מושיקו, בקשר לתיקוני ההגייה שלך: העם-האם שמה-שם יום טוב!
TDK פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 כמו שאמרו מטוסים גדולים עושים הקפה יותר הרוכה וטסים מיסביב לשטח המהוכלס ולא פונים לפניו כמו ססנות וכדו . :arrow: אם ההיתה מיסתכל בדפיות ההיתה רואה את זה. :wink:
Moshico Biller פורסם אפריל 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2004 ואיתי אני יודע בדיוק איך כותבים כי ניראה לי לא הייתי מקבל ציונים טובים בהבעה על שגיאות כתיב ואני מקבל ציונים טובים בהבעה אז זה אומר משהו !!!!! וזה לא עניינך למה אני כותב ככה ת'ראות
אורח פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 וזה מוכיח מה שווים המורים של היום :x ולעיניינו, כבר אמרתי במפגש בחיפה שהלבניות בסינרי לא ממוקמות נכון. הן קרובות מידי לגביש ולקצה מסלול וגם ההר לפי דעתי קרוב מידי ללבניות. מאחר ובטכני של חיפה היתי דייר קבוע בערך שנה (לא רצוף) ועם ביקורים שונים ומשונים במהלך השנים, יצא לי לראות הרבה המראות ונחיתות של דאשים, הקרולסים, ל' ים מעופפים ואפילו חניה של צססנה בחנית הרכבים שעל הכביש :shock: יש להם ים של מקום לפיינל לאומת מה שקורה בסימולטור. רן.
yonix4 פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 שאיתי תיקן אותך זה בסדר גמור פשוט תשלים עם טעיות, מטעיות לומדים
Shmulik Lin פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 רן העלית בת שחוק על דל פי לענינינו: בחיפה הפיינל נראה לא טוב בגלל הלבניות באמיתי מה שעושים זה מה שיובל הזכיר אלכסון קטן ותיקון וניתן לבוא ישר גם דאשים
Moshico Biller פורסם אפריל 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2004 ויונתן אתה תשלים עם זה שיצאת דפוק!!!! :wink:
yonix4 פורסם אפריל 14, 2004 דיווח פורסם אפריל 14, 2004 אני יצאתי דפוק אולי תסרוק תתהודעה שלך של המחצית ואז נשווה עם כמובן יש לך אומץ ביי :roll: ועכשיו תגיד התעודה לא קובעת אתה כזה צפוי חחח
Moshico Biller פורסם אפריל 15, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2004 אני רואה שאתה ממוחה באשליות!!!! יפה מאד המשך כך.......
Itai Ganor פורסם אפריל 15, 2004 דיווח פורסם אפריל 15, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועים אני מת
Moshico Biller פורסם אפריל 15, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 15, 2004 אני יודע שיונתן הוא קרוע אבל מה אני צריך להיות אשם פה?????? עזבו אותכם עכשיו משהו בבקשה יכול להגיד לי מה קורה עם ירושלים? הסינרי ???????
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 15, 2004 דיווח פורסם אפריל 15, 2004 שנכן כול הזמן רבים! כן שנכן כותבים עם שגיות כתיב!
the pilot פורסם אפריל 15, 2004 דיווח פורסם אפריל 15, 2004 ביקשת?קיבלת! הנה: ftp://library.avsim.net/dynamic2/c6/c6e ... sjrs01.zip מקווה שעזרתי
yonix4 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 מושיקו תעלה תתעודה ונראה לפחות אני אל מקבל נכשל המתקשים של אנגלית ותנעלו בבקשה אחרת זה בחיים לא יגמר
yonix4 פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 לא זה לא יגמר ואני יגיב למה שאני רוצה כמו שאתה הוא פשוט מכל דבר עושה קללה ואז יש מריבה. :evil: :twisted:
Moshico Biller פורסם אפריל 16, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2004 אתה צודק במאה אחוז עם א-ת-ה תפסיק להגיב או לחמם עוד יותר אז לא תיהיה מריבה
Shmulik Lin פורסם אפריל 16, 2004 דיווח פורסם אפריל 16, 2004 מושיקו ויהונתן לפני שאני מעיף את שניכם מהפורום על שפה מליצית והתנהגות מבוגרת כדאי מאוד שתשפרו את דרכיכם כאן פה לא רבים ופה לא מקניטים אחד את השני אם לא מתאים למישהו מכם אז הוא מוזמן לעזוב לבד ובזה נסגר השרשור