Kobi David פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 תתרעננו קצת, איפה לא כתבו על הפרוייקט הזה.... ידיעות אחרונות JOYSTIQ YNET וול סטריט ג'ורנל טקס הענקת תעודות באל על רשמים של חברי החטיבה על הפרוייקט FLIGHTSIM וגם פה.. COMAGZ וקצת על החוויות שאנחנו מקבלים מאל על: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=14490 http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=15341 http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17624 עכשיו זאת ההזדמנות שלכם להיות חלק מהפרוייקט המדהים הזה. באוגוסט הקרוב, יתקיים באל על קורס הסבה לטייסים, ואנחנו כמובן נהיה שם לעזור לחניכי הקורס עד כמה שנוכל! אם החמצתם את ההזדמניות הקודמות מסיבה כל שהיא, זאת ההזדמנות הנוספת) להצטרף לפרוייקט האיכותי ביותר בתולדות VATSIM והחטיבה. כפי שנעשה בעבר, אנו מנסים לאתר חברי חטיבה פוטנציאליים, שמעוניינים לקחת חלק פעיל בפרוייקט, ולשמש כחונכים לחניכי על אל בכל הקשור לסימולטור ו VATSIM. כל משתתפי הפרוייקט בקורס האחרון אשר מעוניים להשתתף גם בקורס אוגוסט, מתבקשים לשלוח דוא"ל לכתובת מטה ולעדכן על כך. במסגרת הפרוייקט, יתדרכו החונכים מ VATIL את החניכים בקורס באופן אישי, הן על תפעול הסימולטור, והן על תפעול התוכנה הספציפית. הקורס מחולק ל 3 ציים: 747200 757/767 ו 737. כאשר ההדרכה תתבצע גם באמצעות התוכנות המקבילות (LDS767 RFP747 737PMDG) כל זוג חניכים ייקבל חונך אחד מטעם VATIL, ואולי אף יותר. * אנחנו לא הולכים ללמד אף אחד לטוס - אלא רק לסייע עם הסימולטור, ועם נדב"ר אזרחי. דרישות סף להגשת מועמדות לחונך מטעם VATIL בקורס טייסים שייפתח ב אוגוסט הקרוב: 1. חבר בחטיבה הישראלית ב VATSIM. 2. סימולטור מותקן (מחשב חזק יתרון) 3. שליטה בשפה האנגלית 4. גיל 16 ומעלה 5. עבר ללא בעיות משמעת במסגרת ארגון VATSIM 6. זמן פנוי לטובת הפרוייקט, שבוודאי יכלול לפחות מפגש אחד של יום הדרכה במתקני אל על, יום נוסף של תרגיל גדול ברשת (בו יארח החונך את החניך), ותמיכה טלפונית בכל הקשור לסימולטור ולתוכנה הנלווית. ההשתתפות בפרוייקט על בסיס התנדבותי בלבד. חברי החטיבה אשר ייבחרו לשמש כחונכים ייקבלו תעודה רישמית מטעם אל על ו VATIL. יזכו להשתתף במרבית שלי קורס ההסבה באל על, לרבות תדריכי צי, אימוני מוקאפ ועוד. חברים אשר ייבחרו להשתתף בפרוייקט, יעברו הכנה לקורס בכיתות ההדרכה במתחם אל על, על ידי אחראי הציים מטעם VATIL: רן פינקלס - 747 מיקי ליפ - 737 אלעד זיירמן - 767 רק חברים אשר יעברו בהצלחה את ההכנה לקורס, ישובצו כמדריכים לקורס אוגוסט 07. למעוניינם,ולכל שאלה, יש לשלוח דוא"ל לכתובת הבאה: elal.vatil@gmail.com ולציין את הצי שאליו הוא מעוניין להשתייך על פי סדר העדיפות. יש לציין גם את מספר ה VATSIM שלכם. שיהיה לכולנו בהצלחה!
Elad Zeierman פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 שימו לב הודעה לחונכים הוותיקים כל מי שמעוניין להמשיך למחזור הקרוב מתבקש לשלוח מייל לתיבה- עם הצי שבו חנך כדי שנדע מי מעוניין להמשיך תודה !
Aviran פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 באססהה....1) אין 744 2) אין 16 :cry: קראתי בביטאון של ח"א שיש.. מוזר שאתה אומר לי שאין... טוב, למדתי שגם הביטאון טועה.. בברכה, אבירן..
Elad Zeierman פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 באססהה....1) אין 744 2) אין 16 :cry: קראתי בביטאון של ח"א שיש.. מוזר שאתה אומר לי שאין... טוב, למדתי שגם הביטאון טועה.. בברכה, אבירן.. יש אבל לא כרגע מדובר בקורס הסבה של טייסים חדשים שנקלטים בחברה לצי ה 737 וה 767 במאי החטיבה השתתפה בקורס הסבה של קברניטים וקצינים לצי ה 744
Shireto Shahar פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 איזה באסה... טוב תהנו..וקובי והצוות כל הכבוד!
Ilan Nemirovski פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 יפה מאוד,יאללה ח'ברה תהנו. כול הכבוד על ההצלחה הזאת אני מתכוון על הפרויקט.
Elad Zeierman פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 שימו לב מי שביקש את צי 742- במחזור הנוכחי לא תתקיים הסבה בצי זה.
אורח פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 ראשית תודה לכל הפונים, בימים הקרובים אשלח לכם עדכון לגבי ההמשך. ייתכן ובכל זאת נצטרך אנשים ל 747-200 אז כל האוהבים מוזמנים להירשם גם כן. ניתן לשלוח בקשה להצטרפות עד ל 10 באוגוסט.
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 קובי, ל 742 אני מניח שגם מקבלים הדרכה די מלאה? כי אני מת לדעת להטיס את החיה הזאת... אגב, אני די בטוח שראיתי אותך ב 18 ליולי בשעה 6 בבוקר חוזר מטיסת ישראייר מלובליאנה..נכון?
Ben Cohen פורסם אוגוסט 9, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2007 אולי בדקה ה90 אבל הרגע שלחתי מייל... אני מקווה שאתקבל בכל זאת ואם לא לפחות אוכל להשתתף בקורס שיערך לפני.
אורח פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 תודה רבה לכל הפונים! בימים הקרובים תקבלו דוא"ל מאחראי הצי אליו שובצתם. שוב תודה!
אורח פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 קובי, ל 742 אני מניח שגם מקבלים הדרכה די מלאה?כי אני מת לדעת להטיס את החיה הזאת... אגב, אני די בטוח שראיתי אותך ב 18 ליולי בשעה 6 בבוקר חוזר מטיסת ישראייר מלובליאנה..נכון? ללמד לא נלמד, אבל אם יש לך את הבסיס, אתה תלמד יופי במהלך הקורס :wink:
RifleFighter פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 שלום נשמע מצויין רק לצערי אני בן 15 אך גם עלי רשמו בבטאון של חיל האוויר, אני גם מדריך בIFS בסימולטור IL2 בקהילת הVPN הקהילה שעליה מפורט בבטאון. דברים אלו מראים שאני רציני ומוכן להשקיע ומקווה שתבינו. האם אפשר לחרוג פעם אחת ממנהגכם? בתודה רמי וייברמן
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 קובי, ל 742 אני מניח שגם מקבלים הדרכה די מלאה?כי אני מת לדעת להטיס את החיה הזאת... אגב, אני די בטוח שראיתי אותך ב 18 ליולי בשעה 6 בבוקר חוזר מטיסת ישראייר מלובליאנה..נכון? ללמד לא נלמד, אבל אם יש לך את הבסיס, אתה תלמד יופי במהלך הקורס :wink: בסיס למה? לטיסה או למטוס?
אורח פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 קובי, ל 742 אני מניח שגם מקבלים הדרכה די מלאה?כי אני מת לדעת להטיס את החיה הזאת... אגב, אני די בטוח שראיתי אותך ב 18 ליולי בשעה 6 בבוקר חוזר מטיסת ישראייר מלובליאנה..נכון? ללמד לא נלמד, אבל אם יש לך את הבסיס, אתה תלמד יופי במהלך הקורס :wink: בסיס למה? לטיסה או למטוס? למטוס, ידע איפה כל פנל נימצא (SHIFT + מספר), הכרות עם FS9 ותפעול בסיסי שלו. זהו מעבר לזה, יהיו אתכם קברניטים ומדריכים ותוכלו להעשיר את הידע שלכם בהטסת המטוס ובתעופה של עניקות בכלל :wink: נ.ב. ירדן, תעלה מולי במסנג'ר
אורח פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 חברים, השלמנו את קליטת החונכים למחזור הקרוב, לצערי לא נוכל לקלוט עוד חונכים. תודה והמשך שבוע קל.