crazyblat פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 חיפשתי בavsim ובעוד כמה מקומות...ומצאתי רק ATR42 עם צביעה של חברה אחרת מחו"ל...אבל לא מצאתי את הצביעה של ישראייר...ולפני שנה היה לי אותו ואני לא מוצא... יש אפשרות שמישהו עוזר לי בזה?? ואני אוכל לבוא לCVFR בREAL OPS... תודה רבה מראש... *העידכון ...לא רציתי לפתוח עוד אשכול...אז אני אשאל פה.... יש לי בעיה עם הATR42 של ISDT עושה לי בעיות A/P לא עובד...ועוד חבר החטיבה שלח לי הודעה פרטית ואמר לי שאי אפשר להניע את המטוס ידני(יש את הלחצן של המטוס...שבפנים אפשר להיות את כל הידיות) ועוד כמה דברים כאלה ואחרים...מישהו יכול לעזור לי ולאותו חבר שנוכל לטוס כמו בני אדם בלי כל הזמן ידני...כי זה מעייף ידני עם מטוס כזה(ניסיתי!)
crazyblat פורסם יולי 28, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 28, 2007 לא הבנתי, אתה מחפש צביעה או מודל? גם וגם...בחבילה אחת...
crazyblat פורסם יולי 28, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 28, 2007 http://www.isdt-israel.com ת-ו-ת-ח וואלה פעם ראשונה אני רואה את האתר הזה....תודה גבר
crazyblat פורסם אוגוסט 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 עודכן(אני ממש מתנצל ההקפצונת אבל זה מאוד חשוב)