Tomer Haim פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 חברי חטיבה יקרים: קורים כמה שינויים בצוות החטיבה: עופר בן פרץ החליט לסיים את תפקידו כמנהל מחלקת הדרכה. באופן טבעי לחלוטין איציק בקשי אשר במשך שנים תרם רבות לעולם ההדרכה ב VATIL ומשמש כמדריך ראשי, הופך להיות מנהל הדרכה. ברצוני לומר תודה רבה לעופר בן פרץ על עבודת הדרכה מקצועית ביותר ועל קידום מחלקת הדרכה, קידום קשרי חוץ וקידום מערך טיסות צבאיות ברשת, מקווים לראות אותך טס ומפקח ברשת עוד שנים רבות. איציק, כולי סבור ובטוח שתיקח את מחלקת הדרכה הרבה מעבר ליעדים שאנו רק יכולים לדמיין בחטיבת VATIL, רמת טיסה ובקרה מהגבוהות בחטיבות העולם וכמובן, והכי חשוב יצירת הכיף שבתחביב שלנו בהצלחה לכולנו
guy13 פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 תודה רבה על התרומה ועזרה לחטיבה עופר, ובהצלחה לאיציק !
Matan Solomon פורסם יולי 28, 2007 דיווח פורסם יולי 28, 2007 חבל עופר פשוט חבל... אין ספק שאיציק הבנאדם מספר 1 לתפקיד, שיהיה הרבה הרבה בהצלחה !
Ilan Jonas פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 ראשית צרור תודות לעופר על התרומה הגדולה שהספקת להעניק. הסדר והשיטת העבודה שהכנסת למחלקת ההדרכה ישרתו את החטיבה עוד זמן רב, ואני מקווה שתמשיך לסייע גם בעתיד! איציק, מברוק על חזרתך לצוות, ההצלחה שלך היא ההצלחה של כולנו!
Moshe Bensal פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה לעופר על תרומתו להעשרת הידע שלנו, ומאחל לו עוד הרבה שנים של תרומה למרות שהוא לא בצוות. לאיציק, המון מזל טוב על חזרתך לצוות, ומאחל המון בהצלחה.
Barak Palesznicki פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תפקדת בצורה מעולה עופר, מקווה שתמשיך לתרום, ולאיציק, טוב לראות אותך שוב בצוות, תמשיך להרים את החטיבה לרמות חדשות
uvdude פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 קשה להגיד שזה בא בהפתעה אחרי תקופה ארוכה שלא שמענו מעופר... בכל מקרה, עופר התחיל לעשות עבודה מצויינת ועשה סדר היכן שהיה צריך. איציק - אני בטוח שתוביל את ההדרכה בחטיבת לשיאים חדשים, בהצלחה! :-)
Asaf Brietbard פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 איציק, חלאס שטויות. עלה על סרבל ויאללה לדת"ק.
Baruch Spiegel פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה רבה לעופר על הכל!!. איציק בהצלחה בתפקיד החדש. אם קשה לך להיפרד מהמספר 5... רק תגיד נעשה החלפה... ברוכי.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 עופר יקר, כמו שכבר כתבתי בשרשורים קודמים שלי וכמוני כתבו רבים וטובים, הנוכחות שלך במרחב הזה של החטיבה מביאה לכאן מקצועיות לשמה, השקעה ללא גבולות, רצון טוב ללימוד וגם לחינוך דורות העתיד על פי דרכך, וכל זאת ביחד עם המון אהבה שאתה נותן לכולנו. אני אישית מודה לך על המון עזרה שאתה נותן לי, על הזמן שלך והזמינות שלך, ועל כך שאם יש לי שאלה אני יכול לשגר באופן חופשי ולדעת שאני מקבל תשובה מהירה ומדויקת. ללא ספק היית גורם מוביל בלמידה שלי בשנה וחצי האחרונות, וגם של הרבה חברים אחרים אני מניח. אני מודה לך גם על הדחיפה החזקה שנתת לצוות החדש שלנו בכניסה לתפקיד ועל כל אותן משימות שלקחת על עצמך גם על הבמה וגם מאחורי הקלעים. אני יודע עד כמה איכפת לך מהחטיבה ומכל חבריה, ומזמין אותך להישאר בסביבה, לבטא את האיכפתיות הזאת ולהתבטא כאן כמו שכולנו אוהבים, גם אם הדבר דורש מאמץ וויתור מסוים מצידך. הרווח של כולנו יהיה אדיר. בתודה והוקרה,
Shireto Shahar פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 קצת מצער לראות שעופר עוזב, חבל. איציק גם כשלא היית בצוות עזרת ותרמת המון!!!!
mickey lip פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה רבה לעופר על הכל!!.איציק בהצלחה בתפקיד החדש. אם קשה לך להיפרד מהמספר 5... רק תגיד נעשה החלפה... ברוכי. אני בעד ברוכי, תחזיר לו את החולצה. עד היום אני מתבלבל. VATIL 5 בשבילי זה איציק, כמו 11 של אוחנה :wink: עופר היקר, תודה ענקית על תרומך לחטיבה. את פועלך בעבר ובעתיד קשה לבטא במילים, הצלחת לעשות פה שינוי , את זה אף אחד לא יקח ממך. תן סימן שאתה מגיע לארץ, נארגן לך שוב חומוס ופיתות איציק, בהצלחה בתפקיד החדש. אליך באופן אישי אין הרבה מה לומר, אגדה אתה כבר פה, מה כבר נשאר? בתור אחראי הדרכה, אפשר לומר שהיה לי כנראה העונג לעשות לך סיפתח אתמול בהצלחה לכולכם.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 אגדה אתה כבר פה, מה כבר נשאר?יפה אמרת מיקי בהצלחה איציק יקר
אריק א. פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 איציק, ברוך השב, למרות שלא באמת עזב אין ספק כי תמלא בהצלחה את התפקיד! לעופר, תודה על התרומה הרבה לחטיבה, מקווה שתוכל להמשיך ולכתוב בפורום, מתגעגעים.
תומר עינבר פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 בהצלחה לאיציק מנהל ההדרכה החדש! עופר, תודה רבה על כל מה שעשית למען החטיבה, מקווים להמשיך לראות אותך מפקח. תודה!
Almog Atar פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 אין הרבה מה להגיד, אתם כבר אמרתם הכל. כולנו חייבים תודה ענקית לעופר. ולגבי איציק, אין מה להגיד האיש והאגדה..... בהצלחה לאיציק מנהל ההדרכה החדש! עופר, תודה רבה על כל מה שעשית למען החטיבה, מקווים להמשיך לראות אותך מפקח. תודה! תומר תעשה טובה, פעם שנייה ביומיים תעבור על חוקי החתימות בפורום ! תחליט איזה חתימה אתה רוצה ותוריד אחת. תודה
תומר עינבר פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 אין הרבה מה להגיד, אתם כבר אמרתם הכל.כולנו חייבים תודה ענקית לעופר. ולגבי איציק, אין מה להגיד האיש והאגדה..... בהצלחה לאיציק מנהל ההדרכה החדש! עופר, תודה רבה על כל מה שעשית למען החטיבה, מקווים להמשיך לראות אותך מפקח. תודה! תומר תעשה טובה, פעם שנייה ביומיים תעבור על חוקי החתימות בפורום ! תחליט איזה חתימה אתה רוצה ותוריד אחת. תודה כן, כן אני פשוט לא הייתי פה, שים לב עכשיו זה שונה. אין בעיה חבר מצטער על הבעיות..
Zeev Bucki פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 אין ספק:האדם הנכון במקום הנכון:איציק בקשי!!! בהצלחה בתפקידך ואני בטוח שתצעיד אותנו להשגים ומקצועיות. בוקי זאב:4X-MJB
Yahav Barzilay פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 מזלט על המינוי איציק מה שכן, אני לא רואה מה השתנה חוץ מהשם שלך בפורום והגישה לפורום צוות, כך או כך תרמת את אותה תרומה ענקית לחטיבה גם מחוץ לצוות וזוהי הגדולה שלך לדעתי. אין ספק שאתה המתאים ביותר למילוי התפקיד הזה, ואני בטוח שתתחיל להניע דברים בדיוק כמו שעשית עוד לפני המינוי. כרגיל אם אתה צריך משהו, אני תמיד כאן לעזור עופר, צר לי מאוד על שהחלטת לעזוב, אבל מגיעה לך תודה על התקופה שבה היית בתפקיד. שבוע טוב.
AaronDagan פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 ברכת דרך צלחה לעופר בן-פרץ. ברכת "ברוכים השבים" לאיציק. שיהיה בהצלחה, מזל וברכה לכולנו.
Izik Bakshi פורסם יולי 29, 2007 דיווח פורסם יולי 29, 2007 תודה חברים יקרים . אני מצטרף לתודות של כולם לעופר היקר, שבזמן שהיה בתפקידו נתן בסיס להמשך מחלקת הדרכה שאני רק הולך לשפר אותו, אני מחכה כמו כולם שתחזור לפקח, לטוס, ולהעשיר אותנו בידע בפורום, אז תודה עופר.