אורח פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 Hi I just completed a very nice photo real scenery for FSX - Israel - the dead sea and area. Including mountains, creaks and valies, and all salt pools at the south of the sea. Available to download at http://www.nici.net/fsx/ Ron Shani
תומר עינבר פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 יהיה נחמד אם תוכל להוציא גרסה ל-FS9 ככה רובנו נוכל לטעום מהיצירה שיצרת.
Izik Bakshi פורסם יולי 30, 2007 דיווח פורסם יולי 30, 2007 עוד יקח זמן עד שאני יעבור ל FSX, אבל מהתמונות הסינרי הזה נראה מדהים :shock: . כל הכבוד ותודה
אורח פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 לא הוספתי עדיין autogen אבל אני חוקר את התחום, כרגע אני יודע להפוך צילומי לווין לסינרי, אבל autogen זה תחום שעוד לא חקרתי.
ha5mvo פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 לא הוספתי עדיין autogen אבל אני חוקר את התחום, כרגע אני יודע להפוך צילומי לווין לסינרי, אבל autogen זה תחום שעוד לא חקרתי. did you get to check out TileProxy? Theoretically, you can cache an area where you have hi-res sat coverage ,clone the corresponding BGLs and turn in into a static, traditional, photoscenery. Didn't try it myself - but I see no reason why it can't be done
אורח פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 אפשר להוריד מהאתר שלי (בקצב נמוך) ב- http://www.nici.net/fsx או ב-ISDT ב- http://www.isdt-israel.com/upload/ או ב- FlightSim.com חפשו את israel ב- FSX Scenery בתכנון סינרי אמיתי נוספים, ברגע שאשתלט על נושא Autogen
gilad13 פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 נראה מעולה! אני חושב שהגיע הזמן לסינארי פוטוריאל לאזור הצפון
GR27 פורסם אוגוסט 15, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2007 WOW זה נראה מדהים, איך הקרקע כאשר טסים נמוך, האם זה כמו ב Google Earth? ומאיפה השגת פוגה ל FSX? תודה על ההשקעה ואני מקווה שתמשיך. :wink:
אורח פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 הפוגה היא של FS2004 אבל עובדת די טוב גם ב-FSX יש ב- http://www.simviation.com/fs2004military39.htm וגם ב- http://www.fsdownload.com/modules.php?n ... le&sid=359 ובעוד מקומות בהצלחה, רון שני
אורח פורסם אוגוסט 20, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2007 התקנתי את tileproxy וכיוונתי אותו ל-yahoo maps על פי קובץ הגדרות שמצאתי באינטרנט אבל כש-FSX עולה אני מקבל תמיד מסך שחור מישהו התנסה בזה?
ha5mvo פורסם אוגוסט 20, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2007 התקנתי את tileproxy וכיוונתי אותו ל-yahoo maps על פי קובץ הגדרות שמצאתי באינטרנטאבל כש-FSX עולה אני מקבל תמיד מסך שחור מישהו התנסה בזה? Yes, but not with FSX Check the messages you get from tileproxy when the scenery is loading
אורח פורסם אוגוסט 20, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2007 The messages from tileproxy are looking good, but I get many messages about loading tiles I left it running all night and it was still loading tiles and FSX was with black screen...
Asaf Brietbard פורסם אוגוסט 20, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2007 רון, הפסק כל פעולת ANTIVIRUS או FIREWALL. אחרי מאבקים קשים אצלי זה בסוף עבד. זמן ההעלאה של הסימולטור צריך להיות (על חיבור של 1.5) כ-5 דקות. ועוד- מפות GOOGLEEARTH מרשימות מאוד בטיסה בישראל בצפון הארץ (עד חיפה), עמק יזראל, יהודה ושומרון (מזרח הארץ), הנגב ואילת. מרכז הארץ מכוסה בצורה גרועה.
אורח פורסם אוגוסט 20, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2007 אפשר אולי לשלוח לי את קובץ הקונפיגורציה שכן עובד? ron@ronshani.com
אורח פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 עכשיו אני רואה שאפשר להכין פוטוריאלים בלי בעיה עם התוכנה הזאת, כנראה שהלנדקלאסט שהתחלתי להכין לFSX בזמן האחרון לא ישמש אותנו
אורח פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 גיליתי משהו מעניין בקשר ל-TileProxy אני מפעיל את TileProxy וזה נראה בסדר. אני מפעיל את FSX ובוחר טיסה שמורה. זה בסדר. אני רואה ש TileProxy מתחיל להוריד קבצים. זה בסדר. בסיום התהליך (שלוקח כשעה - לאיזור צפון ישראל) FSX מתחיל אבל רואים רק מסך שחור. אם אני מעביר את FSX ל-Full Screen mode זה בסדר. ככל הנראה TileProxy דפק משהו ב- FSX שלא רואים תמונה במצב חלון. מישהו אחר נתקל בתופעה הזאת?
אורח פורסם אוגוסט 23, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2007 מצב סיכום הנסיון שלי עם TileProxy: 1. חיבור של tileproxy ובחירת טיסה מרשימת הטיסות ששמרתי - לוקח ל-tileproxy כשעה לטעון tiles במהירות חיבור של 1.5 וזה עבור LOD12 שזה לא הרבה 2. כדי לטוס FSX חייב להיות ב-full screen mode ולא ב-window mode אחרת רואים רק מסך שחור 3. מכיוון שזה רק terrain הטיסה די משעממת. עדיף להתקין את התוספות לישראל של FS2004 (צפון מרכז ותל אביב ובן גוריון) שכולם עובדים טוב גם ב-FSX 4. כשיוצאים מהאיזור שנטען - צריך לטוס מאוד לאט כדי שייטענו קטעים חדשים. בטיסה מהירה עם מטוסים מהירים אין סיכוי שזה יקרה 5. לסיכום - אני מעדיף לטוס עם סינרי מוכן מראש, כמו התוספות לישראל וים המלח. מתקינים פעם אחת ויש את זה לתמיד - גם בלי חיבור לאינטרנט
אורח פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 עדכון למשתמשי הסינרי של ים המלח התברר כי יש בעיה עם הסינרי כאשר טסים מעל האישור לאט. ניתן לראות את הבעיה בחלק התחתון של המסך כאשר מתקרבים לאזור הסינר - הסינרי נעלם ובמקומו מופיע הסינרי הריק של מיקרוסופט. הבעיה היא שהסינרי מבוסס על תמונות לווין בדיוק של LOD12 שזה כ-10 מטר לפיקסל. כאשר מתקרבים לאט לאיזור הסינרי, FSX מנסה לחפש סינרי ברמת פירוט גבוהה יותר של LOD13. מכיוון שהוא לא מוצא את זה בסינרי שלי הוא חוזר לסינרי הריק של מיקרוסופט. קיבלתי עזרה ממיקרוסופט ואני בדרך ליצור גירסה שניה של הסינרי אשר תעלים את הבעיה הזאת. הסינרי החדש מכסה איזור גדול יותר מסביב לים המלח והוא יהיה קצת גדול יותר להורדה - אבל שווה לראות!!!