mickey lip פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 שלום חברים מחר בשעה 1830 כרגיל. נ.ב הכנתי לכם הפתעה נעימה- לא ממליץ להפסיד.
AaronDagan פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 כפרע עליךנתראה מחר מה זה "כפרע" ? אולי צ"ל "כפרה" ?
Matan Solomon פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 כפרע עליךנתראה מחר מה זה "כפרע" ? אולי צ"ל "כפרה" ? כן כן, אבל אני תמיד כותב כפרע :wink: תשאלו את יהב, חחחחח :roll:
Eyal Seminar פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 כפרע עליךנתראה מחר סוף סוף קורס מחכה להפתעה... נתראה מחר...
mickey lip פורסם יולי 31, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2007 חברים, נא להביא פרטיים אישיים. ת.ז, מ"א, דרכון הכל הולך. אני צריך שתמלאו קצת ניירת :wink: מיקי
Eyal Seminar פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 חברים, נא להביא פרטיים אישיים.ת.ז, מ"א, דרכון הכל הולך. אני צריך שתמלאו קצת ניירת :wink: מיקי זה קשור להפתעה?
Ido Rosenthal פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 בערך, אם לא תביא פרטים אז תהיה לך הפתעה בזה שלא יתנו לך להכנס
Or Netzer פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 בערך, אם לא תביא פרטים אז תהיה לך הפתעה בזה שלא יתנו לך להכנס מי אמר שזה הפתעה? לא נותנים להכנס בלי ת"Z :mrgreen:
Avichai Koor פורסם יולי 31, 2007 דיווח פורסם יולי 31, 2007 אני חוזר מהצפון להפתעה איזה כיף לי :mrgreen:
mickey lip פורסם יולי 31, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2007 חברים, נא להביא פרטיים אישיים.ת.ז, מ"א, דרכון הכל הולך. אני צריך שתמלאו קצת ניירת :wink: מיקי זה קשור להפתעה? לא. ואין תגובה
mickey lip פורסם אוגוסט 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 בוקר טוב. מקווה שהתאוששתם מאתמול חברים שרוצים לקחת חלק בשת"פ ועדיין לא נרשמו , נא להירשם. קיבלתם רק טיפה בים המידע אמש, אפשרי לקבל הרבה יותר. :wink:
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 בוקר טוב גם לך מיקי, אז ככה, האמת, שאני באמת עוד לא התאוששתי, פשוט הייתי סחוט ולא הזדמן לי לחזור על החומר שהעביר אתמול. היה ממש מאד מעניין, ואני רוצה כאן להודות לדודי על ההרצאה המעניינת עם המצגת המהממת, (ד"א, יש מצב שיהיה אפשר לקבל אותה ולצלם לחברה?). וכמובן איך לא, להודות לך על המצגת של ה-CRM, גם היה מעניין ומוסיף. לגבי השת"פ, אני/אנחנו בתחילת הדרך של הקורס, נראה לך שנוכל להתאים לשת"פ? אם כן, אין לי התנגדות להשתתף בזה ובשמחה, כמובן אם יתאים מבחינת הימים והזמן.
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 הייתי אתמול בקורס והיה מאוד מעניין. תודה רבה למיקי גם על שיעור CRM וגם על ההפתעה. כמובן, תודה רבה לדודי קצין ראשון באלעל שטרח להגיע ולהעביר לנו שיאור מעניין מאוד על אוטומציה בטיסה. ברוכי.
mickey lip פורסם אוגוסט 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 בוקר טוב גם לך מיקי,אז ככה, האמת, שאני באמת עוד לא התאוששתי, פשוט הייתי סחוט ולא הזדמן לי לחזור על החומר שהעביר אתמול. היה ממש מאד מעניין, ואני רוצה כאן להודות לדודי על ההרצאה המעניינת עם המצגת המהממת, (ד"א, יש מצב שיהיה אפשר לקבל אותה ולצלם לחברה?). וכמובן איך לא, להודות לך על המצגת של ה-CRM, גם היה מעניין ומוסיף. לגבי השת"פ, אני/אנחנו בתחילת הדרך של הקורס, נראה לך שנוכל להתאים לשת"פ? אם כן, אין לי התנגדות להשתתף בזה ובשמחה, כמובן אם יתאים מבחינת הימים והזמן. בוקר טוב משה. לא ניתן לקבל את המצגת, זהו חומר של אלעל . בתור שיעורי בית - מי מרים את הכפפה ועורך מצגת כזאת לחברים? ( רק תדאגו להעביר אלי לפני פרסום). אכן היתה הרצאה מאלפת , וגם אני מצטרף לתודות לדודי, שהיה דרך אגב למי שלא יודע ,לפני שנתיים חניך אצלנו בשת"פ. זה הכח של השת"פ הזה, תחשבו על הסיטואציה, טייס באלעל בא מזנמו החופשי , בהתנדבות גמורה להרצות לנו, מדהים לדעתי. היה שווה את אין סוף התיאומים שהייתי צריך לעשות איתו. הכי חשוב זה שהוא גם נהנה והבטיח להעביר שוב גם לקורס הבא. הוא התפעל מהידע שלכם, ואמר שאתם לא צריכים אותו, , הבאתם כבוד לחטיבה, גם בידע וגם בהתנהגות החברים, עושה חשק להמשיך ולהשקיע בכם. שבוע הבא- זרימת טיסה .
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 2, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2007 מצגת כזאת להכין זה לא כ''כ פשוט בכל מקרה היה ממש מעניין אתמול..ההרצאה שלך מיקי על CRM וההרצאה המעולה שלך דודי על אוטומציה... מחכה לשבוע הבא
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 לכל חברי הקורס, לידיעתכם, באדיבותו של ליאב נפש, נפתח חדר אימון ב-TS של IFS. כל המעוניין להתאמן, לשאול, להעביר חוויות, מוזמן להכנס לחדר 'קורס 737'. בשלב זה ללא סיסמה, אם תהיה בעיה של התפרציות והעמסת יתר, נשקול להוסיף סיסמה. אני מציע, כל מי שמעוניין לעשות אימון, שיודיע כאן .
Eldar Sella פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 תחשבו על הסיטואציה, טייס באלעל בא מזנמו החופשי , בהתנדבות גמורה להרצות לנו, מדהים לדעתי. אני לא רואה הבדל כלשהו בין טייס שבא להרצות לנו בהתנדבות, לבין חונכים מ VATIL שגם באים לאלעל בהתנדבות גמורה, וחלקנו גם מוותרים על בית ספר או דברים אחרים בשביל השת"פ. גם זה מדהים,לא?
Etai Charit פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 תחשבו על הסיטואציה, טייס באלעל בא מזנמו החופשי , בהתנדבות גמורה להרצות לנו, מדהים לדעתי. אני לא רואה הבדל כלשהו בין טייס שבא להרצות לנו בהתנדבות, לבין חונכים מ VATIL שגם באים לאלעל בהתנדבות גמורה, וחלקנו גם מוותרים על בית ספר או דברים אחרים בשביל השת"פ. גם זה מדהים,לא? איך שלא תסתכל על זה, וכמה שלא תשטח את זה, הרמה ועומק הידע של טייס מקצועי גבוהה בהרבה מכל חונך מ-VATIL, עם כל הכבוד למיקי, לי ולכל חובב סימולטורים באשר הוא. וכמובן - הנסיון. ההרצאה היתה מצויינת, מאוד נהניתי ממנה. היה מאוד מוצלח! תודה רבה מיקי על התאום, וכמובן - תודה רבה למיקי על המפגש החברתי הנפלא הזה, שנערך (כמעט) מידי שבוע ומאפשר לחברים באשר הם להכיר אחד את השני תוך לימוד והתקדמות בנושא משותף לכולנו.
Eldar Sella פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 תחשבו על הסיטואציה, טייס באלעל בא מזנמו החופשי , בהתנדבות גמורה להרצות לנו, מדהים לדעתי. אני לא רואה הבדל כלשהו בין טייס שבא להרצות לנו בהתנדבות, לבין חונכים מ VATIL שגם באים לאלעל בהתנדבות גמורה, וחלקנו גם מוותרים על בית ספר או דברים אחרים בשביל השת"פ. גם זה מדהים,לא? איך שלא תסתכל על זה, וכמה שלא תשטח את זה, הרמה ועומק הידע של טייס מקצועי גבוהה בהרבה מכל חונך מ-VATIL, עם כל הכבוד למיקי, לי ולכל חובב סימולטורים באשר הוא. וכמובן - הנסיון. ההרצאה היתה מצויינת, מאוד נהניתי ממנה. היה מאוד מוצלח! תודה רבה מיקי על התאום, וכמובן - תודה רבה למיקי על המפגש החברתי הנפלא הזה, שנערך (כמעט) מידי שבוע ומאפשר לחברים באשר הם להכיר אחד את השני תוך לימוד והתקדמות בנושא משותף לכולנו. ללא קשר לרמת הידע - טייס באלעל שבא להרצות בהתנדבות הוא שווה ערך לחונך VATIL שבא להתנדבות, ככה אני רואה את זה.
mickey lip פורסם אוגוסט 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 תחשבו על הסיטואציה, טייס באלעל בא מזנמו החופשי , בהתנדבות גמורה להרצות לנו, מדהים לדעתי. אני לא רואה הבדל כלשהו בין טייס שבא להרצות לנו בהתנדבות, לבין חונכים מ VATIL שגם באים לאלעל בהתנדבות גמורה, וחלקנו גם מוותרים על בית ספר או דברים אחרים בשביל השת"פ. גם זה מדהים,לא? איך שלא תסתכל על זה, וכמה שלא תשטח את זה, הרמה ועומק הידע של טייס מקצועי גבוהה בהרבה מכל חונך מ-VATIL, עם כל הכבוד למיקי, לי ולכל חובב סימולטורים באשר הוא. וכמובן - הנסיון. ההרצאה היתה מצויינת, מאוד נהניתי ממנה. היה מאוד מוצלח! תודה רבה מיקי על התאום, וכמובן - תודה רבה למיקי על המפגש החברתי הנפלא הזה, שנערך (כמעט) מידי שבוע ומאפשר לחברים באשר הם להכיר אחד את השני תוך לימוד והתקדמות בנושא משותף לכולנו. ללא קשר לרמת הידע - טייס באלעל שבא להרצות בהתנדבות הוא שווה ערך לחונך VATIL שבא להתנדבות, ככה אני רואה את זה. נכון אלדר , אתה צודק , ועוד איך. בנושא הזה אין לנו מחלוקת בכלל, אנשים פה מוותרים על ימי עבודה ( שווה כסף), על זמן איכות עם המשפחה והילדים וגם על בית ספר או כל דבר אחר. מה שמשותף לכולם זו אהבת התעופה והרצון ללמוד ולהתמקצע. מי חלם בכלל שנשב יחד עם חניכים של אלעל באותו חדר ונקשיב להרצאות ולחומר המועבר אליהם בצורה חופשית כאילו אנו חלק מהחניכים? אין לזה שום תקדים באף מקום או חברת תעופה אחרת בעולם. אז נכון אנו מתנדבים ,אבל כנראה שגם הצד השני מבין זאת וגם הוא מחזיר לנו בתמורה באותו מטבע. יולי-אוגוסט, החודשים הכי עמוסים בטיסות, ובכל זאת היה חשוב לטייס באלעל לפנות חלק מהזמן שלו על מנת לבוא ולהרצות לחבורת חובבים חולי נפש, מזמנו הפנוי(הוא לא מקבל על זה שקל), אז הוא גם מבין את החשיבות של השת"פ. אישית, בחיים שלי לא דימיינתי שאני אוכל להרים ככה חופשי טלפון לטייס באלעל ולשאול אותו מתי הוא יכול לבוא ,ועוד להכתיב לו על מה אני רוצה שהוא ירצה. מה שעוד יותר יפה בעיני זהו היחס של הטייסים האלה, כולם מדברים איתך ומתייחסים אליך כאילו אתה חלק מצוות האויר שלאלעל, מה שנותן הרגשה טובה( ואלי קצת לחיות באשליה מתוקה, אבל ביננו למי אכפת ? במיוחד אם חלמת על זה מהיום שנולדת? הרי כולנו נמצאים בתעופה וירטואלית ).
Eldar Sella פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 תחשבו על הסיטואציה, טייס באלעל בא מזנמו החופשי , בהתנדבות גמורה להרצות לנו, מדהים לדעתי. אני לא רואה הבדל כלשהו בין טייס שבא להרצות לנו בהתנדבות, לבין חונכים מ VATIL שגם באים לאלעל בהתנדבות גמורה, וחלקנו גם מוותרים על בית ספר או דברים אחרים בשביל השת"פ. גם זה מדהים,לא? איך שלא תסתכל על זה, וכמה שלא תשטח את זה, הרמה ועומק הידע של טייס מקצועי גבוהה בהרבה מכל חונך מ-VATIL, עם כל הכבוד למיקי, לי ולכל חובב סימולטורים באשר הוא. וכמובן - הנסיון. ההרצאה היתה מצויינת, מאוד נהניתי ממנה. היה מאוד מוצלח! תודה רבה מיקי על התאום, וכמובן - תודה רבה למיקי על המפגש החברתי הנפלא הזה, שנערך (כמעט) מידי שבוע ומאפשר לחברים באשר הם להכיר אחד את השני תוך לימוד והתקדמות בנושא משותף לכולנו. ללא קשר לרמת הידע - טייס באלעל שבא להרצות בהתנדבות הוא שווה ערך לחונך VATIL שבא להתנדבות, ככה אני רואה את זה. נכון אלדר , אתה צודק , ועוד איך. בנושא הזה אין לנו מחלוקת בכלל, אנשים פה מוותרים על ימי עבודה ( שווה כסף), על זמן איכות עם המשפחה והילדים וגם על בית ספר או כל דבר אחר. מה שמשותף לכולם זו אהבת התעופה והרצון ללמוד ולהתמקצע. מי חלם בכלל שנשב יחד עם חניכים של אלעל באותו חדר ונקשיב להרצאות ולחומר המועבר אליהם בצורה חופשית כאילו אנו חלק מהחניכים? אין לזה שום תקדים באף מקום או חברת תעופה אחרת בעולם. אז נכון אנו מתנדבים ,אבל כנראה שגם הצד השני מבין זאת וגם הוא מחזיר לנו בתמורה באותו מטבע. יולי-אוגוסט, החודשים הכי עמוסים בטיסות, ובכל זאת היה חשוב לטייס באלעל לפנות חלק מהזמן שלו על מנת לבוא ולהרצות לחבורת חובבים חולי נפש, מזמנו הפנוי(הוא לא מקבל על זה שקל), אז הוא גם מבין את החשיבות של השת"פ. אישית, בחיים שלי לא דימיינתי שאני אוכל להרים ככה חופשי טלפון לטייס באלעל ולשאול אותו מתי הוא יכול לבוא ,ועוד להכתיב לו על מה אני רוצה שהוא ירצה. מה שעוד יותר יפה בעיני זהו היחס של הטייסים האלה, כולם מדברים איתך ומתייחסים אליך כאילו אתה חלק מצוות האויר שלאלעל, מה שנותן הרגשה טובה( ואלי קצת לחיות באשליה מתוקה, אבל ביננו למי אכפת ? במיוחד אם חלמת על זה מהיום שנולדת? הרי כולנו נמצאים בתעופה וירטואלית ). בזה אתה צודק ללא ספק, גם אני לא דמיינתי שנגיע לרמה הזאת
matan פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 אני יודע שזה קצת OF SIDE THE TOPIC... אבל.... קראתי בזמנו את כל השיתוף פעולה הזה בינינו לבין אלעל...אבל סתם מסקרן אותי לדעת באמת את כל הסיפור איך זה קרה..הרי כמו שכולנו יודעים בחברות תעופה אחרות ובחטיבות ואטסים אחרות הדבר ממש רחוק מהמציאות. אני פשוט גאה להיות פה לפעמים.