Or Netzer פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 היום פיקוחה ת"א מ16:30 -18:30 . בולדוזר יעלו בסוף תחקיר למה פיקוח ת"א לא מפקח אצלי עם 2 מסכים בתחקיר תעלה התוצאה של חוסר תקציב, VATIL ידרשו לתקצב כל פקח ת"א בעוד 600 ש"ח למסך :wink: anyway פיקוח 16:30-18:30. שבת שלום. בואול טוס.
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 אני מציע לעשות תחקיר על הטיסות הבאות: :mrgreen: ELY008 ו-ELY002 בסביבות השעה 23:00 ואם כבר שיהיה פיקוח כך הוא יצליח לחקור טוב יותר
crazyblat פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 חבר'ה...באמת....זה לא יגמר אם לא תספר...חחחח מה מעכשיו כל דבר היה קשור לבולדוזר?
Or Netzer פורסם אוגוסט 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 עכשיו בולדוזר יחקרו חשד לרשלנות התנצלותי בפני אלה שלא הייתי שם בשבילם ב4 וחצי נרדמתי ממש חזק וגם השעון מעורר שכיוונתי לא העיר אותי.
Avichai Koor פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 עכשיו בולדוזר יחקרו חשד לרשלנותהתנצלותי בפני אלה שלא הייתי שם בשבילם ב4 וחצי נרדמתי ממש חזק וגם השעון מעורר שכיוונתי לא העיר אותי. חקירה רצינית.
mickey lip פורסם אוגוסט 3, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 עכשיו בולדוזר יחקרו חשד לרשלנותהתנצלותי בפני אלה שלא הייתי שם בשבילם ב4 וחצי נרדמתי ממש חזק וגם השעון מעורר שכיוונתי לא העיר אותי. אני דורש חקירה מקיפה למה התקינו לך ILS CATIII במיטה. אם היה מותקן VOR או חלילה CAT I אז אולי כל זה היה נמנע ולא היית נרדם כל כך חזק. או שאולי הפרגיות במיטה זה המקור לבעיה? :roll:
Or Netzer פורסם אוגוסט 3, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2007 עכשיו בולדוזר יחקרו חשד לרשלנותהתנצלותי בפני אלה שלא הייתי שם בשבילם ב4 וחצי נרדמתי ממש חזק וגם השעון מעורר שכיוונתי לא העיר אותי. אני דורש חקירה מקיפה למה התקינו לך ILS CATIII במיטה. אם היה מותקן VOR או חלילה CAT I אז אולי כל זה היה נמנע ולא היית נרדם כל כך חזק. או שאולי הפרגיות במיטה זה המקור לבעיה? :roll: אם זו היתה מקור הבעיה אז לא הייתי קם בכלל אתה לא חושב? :mrgreen: :cry: