Raz_G פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 ביום שלישי רן בונפיל מתגייס לצה"ל רן הוא חבר טוב, אחלה של בן אדם! בעל תחומי עניין רבים, תמיד מוכן לעזור ולהשקיע. אז ראשית כל - דרך צלחה, שמור על עצמך, אני בטוח שאיפה שלא תהיה תמיד תסתדר. גיוס קל! רז גורפינקל.
Oran Terner פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 ביום שלישי רן בונפיל מתגייס לצה"ל רן הוא חבר טוב, אחלה של בן אדם! בעל תחומי עניין רבים, תמיד מוכן לעזור ולהשקיע. אז ראשית כל - דרך צלחה, שמור על עצמך, אני בטוח שאיפה שלא תהיה תמיד תסתדר. גיוס קל! רז גורפינקל. רן בחור טוב ועוזר ושיהיה לך בהצלחה בכל מה שתעסוק בצה"ל
zmatan פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 "רן בחור כארז רן בחור כארז רן בחור כארז...." סתם לא מתחרז... :roll: רן המון המון בהצלחה תעביר את השירות שלך הכי כיף שאתה יכול ! והכי חשוב שתשמור על עצמך ואל תשכח מאיפה באת :wink:
Matan Solomon פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 בוקר טוב רן, יא תותח, שיפשוף נעים שיהיה בהצלחה !!!
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 5, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2007 אחד האנשים הכי תותחים שיצא לי להכיר בכל הזמן שלי פה!, גיוס קל, ושמור על קשר אחי
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 רן שיהיה לך בשעה טובה ובהצלחה, שפשוף קל ונעים, והכי חשוב, שמור על עצמך, כדי שתחזור אלינו בשלום.
Avichai Koor פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 רן בונפיל זה האיש! תשמור על עצמך אי שם הצבא
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 רן, קצרה היריעה בפורום בשביל לומר את כל מה שיש לי לומר, אבל עוד נדבר היום. בכל מקרה דלת אחת נסגרת ואתה יוצא לדלת (שממנה גם תצא לפני ) חדשה. אני יודע שהקדמת הגיוס הזו באה בהפתעה, אבל בסוף גם זה יהיה לטובה. אין לי ספק שבכישוריך הרבים תוציא את המירב בכל תפקיד שתהיה בו. והכי חשוב - שמור על עצמך (ועלינו). תהיה בטוח שעושים הכל לשמור גם עלייך. אני בטוח שתבוא לבקר מידי שבוע או שבועיים (תדאג ליפול במקום עם יציאות טובות ) ועוד נשמע ממך הרבה. בידידות וברכת הצלחה, רן
Niv Malin פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 רן, מילים פשוטות לא יוכלו לתאר אותך, אתה בנאדם שאין הרבה כמוהו בארץ, אחד מהאנשים שהכי התחברתי אליהם בחטיבה, אני נהנה מכל שיחה ומכל פגישה איתך, תמיד אפשר ללמוד ממך משהו חדש, הידע שלך בכל תחומי החיים הוא ענק ובלתי ניתן למדידה, תמיד אתה רוצה לדעת יותר, ולהבין לעומק את הדברים, מה שלהרבה אנשים אין כוח להבין. אז אני בטוח שאתה עוד תגיע רחוק בחיים ובצבא, שאתה תעשה לכולם שם ביה"ס, ואני בטוח שתהנה ותפיק את המירב בכל מקום שלא יציבו אותך. בקיצור שיפשוף נעים, שמור על עצמך וגם עלינו ואל תשכח לבוא לבקר מידי פעם!
Moshico Biller פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 המוןןןןן בהצלחה!!!!!! בחור שתמיד אוהב לעזור בכל דבר.. שיהיה גיוס מהנה!!
Ben Zwebner פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בונפיל יא צעיר!!!!!! גיוס קל אחי! :mrgreen:
Ilan Nemirovski פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 רן היקר,שיהיה לך גיוס נעים שהזמן יעבור מהר ותחזור אלינו במהרה אלינו ואל משפתחך. בהצלחה לך! :wink:
אורח פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 גיוס קל ונעים, שמור על עצמיך ועלינו ותחזור אלינו בסופ"שים לביקור. בהצלחה.