mickey lip פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בוקר טוב לצערי לא יתקיים השבוע שיעור. שבוע הבא,רביעי,כרגיל, גם אם העולם מתהפך מקווה שתחזרו על החומר ביינתים. רביעי הבא,זרימת טיסה, השיעור הכי טוב והכי מעניין לטעמי :wink: מיקי
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בוקר טובלצערי לא יתקיים השבוע שיעור. שבוע הבא,רביעי,כרגיל, גם אם העולם מתהפך מקווה שתחזרו על החומר ביינתים. רביעי הבא,זרימת טיסה, השיעור הכי טוב והכי מעניין לטעמי :wink: מיקי יש יש יש יש יש יש! אני לא יפסיד אותו השבוע! איזה כיף! (אני לא מאמין שאני כותב את זה :roll: )
matan פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בוקר טובלצערי לא יתקיים השבוע שיעור. שבוע הבא,רביעי,כרגיל, גם אם העולם מתהפך מקווה שתחזרו על החומר ביינתים. רביעי הבא,זרימת טיסה, השיעור הכי טוב והכי מעניין לטעמי :wink: מיקי יש יש יש יש יש יש! אני לא יפסיד אותו השבוע! איזה כיף! (אני לא מאמין שאני כותב את זה :roll: ) חחחח קוקסי ... אל תדאג אם אם היית מפסיד אבא היה כבר מקמבן לך משו :mrgreen: מיקי,ידוע לך מתי הקורס הבא של ה737 יהיה?כבר אחרי ספטמבר נכון?
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בוקר טובלצערי לא יתקיים השבוע שיעור. שבוע הבא,רביעי,כרגיל, גם אם העולם מתהפך מקווה שתחזרו על החומר ביינתים. רביעי הבא,זרימת טיסה, השיעור הכי טוב והכי מעניין לטעמי :wink: מיקי יש יש יש יש יש יש! אני לא יפסיד אותו השבוע! איזה כיף! (אני לא מאמין שאני כותב את זה :roll: ) חחחח קוקסי ... אל תדאג אם אם היית מפסיד אבא היה כבר מקמבן לך משו :mrgreen: מיקי,ידוע לך מתי הקורס הבא של ה737 יהיה?כבר אחרי ספטמבר נכון? אתה כל כך דפוק שזה כבר מפחיד :roll: איך אבא שלי יכל לסדר לי מישהו אם אני לא יוכל להגיע? :? :roll: לך תטוס שוב ושיתקע לך....(אמן)
Matan Solomon פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 זה שוב הקב"ט החדש ? שנדע למי לתת בראש..
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 חברה, מי שרוצה לעשות טיסות אימון, מוזמן להתחבר ל-TS של IFS, לחדר 'קורס 737' , החדר נפתח באדיבותו של ליאב עבורנו. אם יתאפשר לי היום הייתי רוצה להתחבר ולחזור על החומר, עם כל הפרוצדורות, אז כל מי שיכול מוזמן.
matan פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בוקר טובלצערי לא יתקיים השבוע שיעור. שבוע הבא,רביעי,כרגיל, גם אם העולם מתהפך מקווה שתחזרו על החומר ביינתים. רביעי הבא,זרימת טיסה, השיעור הכי טוב והכי מעניין לטעמי :wink: מיקי יש יש יש יש יש יש! אני לא יפסיד אותו השבוע! איזה כיף! (אני לא מאמין שאני כותב את זה :roll: ) חחחח קוקסי ... אל תדאג אם אם היית מפסיד אבא היה כבר מקמבן לך משו :mrgreen: מיקי,ידוע לך מתי הקורס הבא של ה737 יהיה?כבר אחרי ספטמבר נכון? אתה כל כך דפוק שזה כבר מפחיד :roll: איך אבא שלי יכל לסדר לי מישהו אם אני לא יוכל להגיע? :? :roll: לך תטוס שוב ושיתקע לך....(אמן) חחחחחחחחח רשעעעעעע! פירמטתי שוב פעם את המחשב :?
Matan Solomon פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 חברה, מי שרוצה לעשות טיסות אימון,מוזמן להתחבר ל-TS של IFS, לחדר 'קורס 737' , החדר נפתח באדיבותו של ליאב עבורנו. אם יתאפשר לי היום הייתי רוצה להתחבר ולחזור על החומר, עם כל הפרוצדורות, אז כל מי שיכול מוזמן. ושוב הכתובת: 84.95.244.246:6666
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 חברה, מי שרוצה לעשות טיסות אימון,מוזמן להתחבר ל-TS של IFS, לחדר 'קורס 737' , החדר נפתח באדיבותו של ליאב עבורנו. אם יתאפשר לי היום הייתי רוצה להתחבר ולחזור על החומר, עם כל הפרוצדורות, אז כל מי שיכול מוזמן. ושוב הכתובת: 84.95.244.246:6666 אני כנראה אגיע בשעה 9
Eyal Seminar פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 חברה, מי שרוצה לעשות טיסות אימון,מוזמן להתחבר ל-TS של IFS, לחדר 'קורס 737' , החדר נפתח באדיבותו של ליאב עבורנו. אם יתאפשר לי היום הייתי רוצה להתחבר ולחזור על החומר, עם כל הפרוצדורות, אז כל מי שיכול מוזמן. ושוב הכתובת: 84.95.244.246:6666 אני כנראה אגיע בשעה 9 מקווה להגיע גם ב-9
mickey lip פורסם אוגוסט 6, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 זה שוב הקב"ט החדש ?שנדע למי לתת בראש.. שלילי. זה הקב"ט שלי ( יו נו זקלין... :wink: ). אשתדל להתחבר גם ל TS, לא מבטיח ,אני בוביסיטר היום.
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 6, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2007 בסוף אף אחד לא הצליח להגיע, נשארתי יחיד ביחידה. נקווה לימים טובים יותר.