Shmulik Lin פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 רן \ אני די איתך בטרוניות המוצדקות אני פשוט חסכתי למטרה והיה בדיוק כסף לעבור בהצלחה אחרי 40 שעות בדיוק,שנת99 אם אתה אומר לי היום לעשות רשיון-אין חיה כזאת יוסי\ באמת צר לי על סיפורך האישי,שם את עצמי במקומך וכועס מאוד! אבי ז"ל אמר לי פעם,"אם לא היה חרא בעולם ,כנראה שאף פעם לא היית יודע מה זה טוב"..... ולמרות שהייתי המפקד של אח של גבי אופיר בגולני,אם הוא חרא,שיעוף! ליל מנוחה ותומר והחברה..,תיסלמו על הפרויקט-כל הכבוד!
noamkn פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 דרישות תפקידיםמנהל/נשיא מונאייר וירטואל - צריך להיות חבר חטיבה מעל חצי שנה/שנה ללא עבר משמעתי - מעל גיל 17 - התפקיד דורש יכולות ניהול והובלה של צוות סמנכ"ל מבצעים - חבר חטיבה ללא עבר של בעיות משמעת - מעל גיל 16 - התפקיד דורש הקמה ובניה של מערכת טיסות, שתכלול מעקב שעות, ודיווח טיסה. סמנכ"ל משאבי אנוש ואחראי אירועים - חבר חטיבה ללא עבר של בעיות משמעת - מעל גיל 16 - התפקיד דורש מתן עזרה לחברי ה VA, ותאום של אירועי טיסה מול מתאמי אירועים אחרים. סגן מנהל אתר - חבר חטיבה ללא עבר משמעתי - מעל גיל 16 - עם נסיון וידע בבניה והקמת אתרים ובנייה של תוכנה. יש סיבה לגילאים?? למה דווקא 16 ומעלמה? :| תודה לעונים
אורח פורסם אוגוסט 11, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2007 רן \אני די איתך בטרוניות המוצדקות אני פשוט חסכתי למטרה והיה בדיוק כסף לעבור בהצלחה אחרי 40 שעות בדיוק,שנת99 אם אתה אומר לי היום לעשות רשיון-אין חיה כזאת יוסי\ באמת צר לי על סיפורך האישי,שם את עצמי במקומך וכועס מאוד! אבי ז"ל אמר לי פעם,"אם לא היה חרא בעולם ,כנראה שאף פעם לא היית יודע מה זה טוב"..... ולמרות שהייתי המפקד של אח של גבי אופיר בגולני,אם הוא חרא,שיעוף! ליל מנוחה ותומר והחברה..,תיסלמו על הפרויקט-כל הכבוד! הרשיון זה לא הבעיה. אם אני עושה את הרשיון, זה לא כדי לעשות 10 שעות בשנה (או כמה שלא צריך כדי לשמור על הרשיון) ולשם את הפלסטיק הזה על הצאוור ולהגיד אני טייס. אם אני עושה זה כדי לטוס והרבה, אחרת לא צריך את הפלסטיק. וב 800 ש"ח או כמה שזה לא יהיה לשעה על פחנוע, לא הרגתי אף אחד. נ.ב. את הכסף לרשיון יש לי אפילו עם אקסטרה, אבל במצב הנוכחי של מחירי השכרה, אין סיכוי :|
Amir Paz פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 רן \אני די איתך בטרוניות המוצדקות אני פשוט חסכתי למטרה והיה בדיוק כסף לעבור בהצלחה אחרי 40 שעות בדיוק,שנת99 אם אתה אומר לי היום לעשות רשיון-אין חיה כזאת יוסי\ באמת צר לי על סיפורך האישי,שם את עצמי במקומך וכועס מאוד! אבי ז"ל אמר לי פעם,"אם לא היה חרא בעולם ,כנראה שאף פעם לא היית יודע מה זה טוב"..... ולמרות שהייתי המפקד של אח של גבי אופיר בגולני,אם הוא חרא,שיעוף! ליל מנוחה ותומר והחברה..,תיסלמו על הפרויקט-כל הכבוד! הרשיון זה לא הבעיה. אם אני עושה את הרשיון, זה לא כדי לעשות 10 שעות בשנה (או כמה שלא צריך כדי לשמור על הרשיון) ולשם את הפלסטיק הזה על הצאוור ולהגיד אני טייס. אם אני עושה זה כדי לטוס והרבה, אחרת לא צריך את הפלסטיק. וב 800 ש"ח או כמה שזה לא יהיה לשעה על פחנוע, לא הרגתי אף אחד. נ.ב. את הכסף לרשיון יש לי אפילו עם אקסטרה, אבל במצב הנוכחי של מחירי השכרה, אין סיכוי :| מסכים איתך רן, אבל אני חושב שאם תסתכל על הדברים בצורה שונה זה יעזור. התפיסה שלי לכסף היא בראיה כללית. אם כל פעם יקרע לי הלב שאני ישים 800 שקל על הדלפק במונאייר אני לא יטוס אף פעם. נכון שלי הרבה יותר קל לדבר (גיל,רווק) אבל עדיין - ברגע שמסתכלים בראיה כללית (הוצאה כללית לשנה עבור טיסה) זה קל הרבה יותר! לא יודע כמה יצא לך לטוס במציאות. אני לא מדבר על להצטרף לגיחה לתל יונה. אני מדבר על לשבת בכסא שמאל כמו טייס לדבר בקשר לצאת עם המדריך לאזור לעשות קצת תמרונים, לבצע הקפות, לטוס קצת לילה...ברגע שמתחברים לזה אתה בהחלט מסתפק בטיסה אחת לשבועיים (לאחר קבלת הרשיון) אז להגיד - ואוו זה יקר יצא לי מזה רק שעתיים בחודש - זה לא שווה. אני לא בטוח שזה נכון. ראה את מפקד המתחם תומר חיים קורע תתחת, עובד כמו כל אחד ומעלה את עצמו פעמיים בחודש. אני בכלל לא הייתי עוזב לקנדה אם מטרת הטיסה היתה בגדר תחביב. הייתי מעדיף לעשות PPL בארץ... בכל אופן - טוס לי מהעיניים [/b]
אורח פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 רן \אני די איתך בטרוניות המוצדקות אני פשוט חסכתי למטרה והיה בדיוק כסף לעבור בהצלחה אחרי 40 שעות בדיוק,שנת99 אם אתה אומר לי היום לעשות רשיון-אין חיה כזאת יוסי\ באמת צר לי על סיפורך האישי,שם את עצמי במקומך וכועס מאוד! אבי ז"ל אמר לי פעם,"אם לא היה חרא בעולם ,כנראה שאף פעם לא היית יודע מה זה טוב"..... ולמרות שהייתי המפקד של אח של גבי אופיר בגולני,אם הוא חרא,שיעוף! ליל מנוחה ותומר והחברה..,תיסלמו על הפרויקט-כל הכבוד! הרשיון זה לא הבעיה. אם אני עושה את הרשיון, זה לא כדי לעשות 10 שעות בשנה (או כמה שלא צריך כדי לשמור על הרשיון) ולשם את הפלסטיק הזה על הצאוור ולהגיד אני טייס. אם אני עושה זה כדי לטוס והרבה, אחרת לא צריך את הפלסטיק. וב 800 ש"ח או כמה שזה לא יהיה לשעה על פחנוע, לא הרגתי אף אחד. נ.ב. את הכסף לרשיון יש לי אפילו עם אקסטרה, אבל במצב הנוכחי של מחירי השכרה, אין סיכוי :| מסכים איתך רן, אבל אני חושב שאם תסתכל על הדברים בצורה שונה זה יעזור. התפיסה שלי לכסף היא בראיה כללית. אם כל פעם יקרע לי הלב שאני ישים 800 שקל על הדלפק במונאייר אני לא יטוס אף פעם. נכון שלי הרבה יותר קל לדבר (גיל,רווק) אבל עדיין - ברגע שמסתכלים בראיה כללית (הוצאה כללית לשנה עבור טיסה) זה קל הרבה יותר! לא יודע כמה יצא לך לטוס במציאות. אני לא מדבר על להצטרף לגיחה לתל יונה. אני מדבר על לשבת בכסא שמאל כמו טייס לדבר בקשר לצאת עם המדריך לאזור לעשות קצת תמרונים, לבצע הקפות, לטוס קצת לילה...ברגע שמתחברים לזה אתה בהחלט מסתפק בטיסה אחת לשבועיים (לאחר קבלת הרשיון) אז להגיד - ואוו זה יקר יצא לי מזה רק שעתיים בחודש - זה לא שווה. אני לא בטוח שזה נכון. ראה את מפקד המתחם תומר חיים קורע תתחת, עובד כמו כל אחד ומעלה את עצמו פעמיים בחודש. אני בכלל לא הייתי עוזב לקנדה אם מטרת הטיסה היתה בגדר תחביב. הייתי מעדיף לעשות PPL בארץ... בכל אופן - טוס לי מהעיניים [/b] הכל נכון, אבל חישוב פשוט טיסה הכי קצרה זה גיחה לאיזה אזור לכמה רונדלים וחזרה להרצליה = שעה = +- 800 ש"ח. לא בשביל זה עשינו רישיון נכון ? יופי גיחה לחיפה = שעה וקצת הלוך שעה וקצת חזור = +- 2000 ש"ח. אחת לשבועים משהו בסיגנון = 4000 ש"ח בחודש. אם היתי רווק בלי משפחה ושאר הבבלת על הראש, אפילו גיחה כזאת אחת לשבוע. המטרה לשנינו ברורה כן ... אבל 4000 ש"ח לחודש כשיש משפחה ?? כמה שזה כואב כמה שזה שורף לי באצבעות כשכל בוקר באוזר השעה 7:00 איזה פחנוע בהקפות מעיר אותי וזה לא אני זה שמעיר את האזור, מעצבן ולא פחות מאכזב. מה לעשות אלו הם החיים ואתם הרווקים נצלו את זה כל עוד ניתן, יותר מאוחר רק אם אתם הבן של בורוביץ' :wink: לגבי קנדה, אין ספק שאתה עושה את זה בגיל ובזמן הנכון. יאללה עוד 5-6 שנים תיהיה חניך זב חוטם ונארח אותך בקוקפיט שלנו במסגרת השת"פ עם אלעל
Amir Paz פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 או שתכנס שותף עם שמוליק ותומר ותביאו איזה 172.... :mrgreen: בכל אופן, אולי באמת במקרה שלך עדיף שתבנה קוקפיט עם הזקן השני :wink:
אבישי פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 כל הכבוד לכל מי שנתן חלק!איזה הפתעות אני מגלה פה כל הזמן!מקווה שהשיתוף פעולה יהווה הצלחה רבה,וזה התקדמות מדהימה בנושא המטוסים הקלים שחלקינו מעדיפים על הכבדים :roll: אהמ. בהצלחה!
gaby kaplan פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 שלום לכם, שמי גבי קפלן ואני חלק מצוות moonair תעופה "הממשי" (אני מקווה שכך מתארים את העולם האחר, זה שאינו וירטואלי, באם אני טועה, אנא, ידעו אותי איך מתארים מה) אני די חדש כאן ושמעתי רבות על טייסי הקהילה הוירטואלית ועכשיו אני סוף סוף גם מגלה את הכוח שלכם שכל כך חיזק אותי לאחר שקראתי את רוב התגובות להכרזה של תומר. אני מאוד מתרגש לקראת שיתוף הפעולה הזה, אני יודע שמדריכי הטייס שלנו וחלק מהטייסים ששמעו על השיתוף פעולה כבר הביאו עניין לקחת חלק להושיט יד בכל דרך שניתן. כפי שכבר הסברתי לתומר, חשובה לי, לנו שיתוף הפעולה הזה, מכיוון שענף התעופה בישראל הפך להיות קליקה כל כך סגורה ומסוגרת, עד שהוא הפסיק אפילו לדבר עם החלקים השונים של ענף התעופה עצמו - כל אחד לעצמו - כל מלחמה היא אישית או פרטית ולזה צריך לשים סוף. אנחנו פעילים רבות בנסיונות לקרב את הדור הצעיר מאוד לתחום התעופה ואני תקווה כי גם דרככם, דרך החשיפה לתעופה וירטואלית נוכל לשפר את התעופה האמתית של כולנו עם דור עתיד וחדש של טייסים. שוב אני מבקש להודות לכם על התמיכה בפרויקט המשותף ואני תקווה כי נוכל ביום מן הימים להיות חזקים מספיק וגדולים מספיק על מנת לצייר את מפת התעופה בישראל כזמינה יותר ופשוטה יותר להתנסות עבור כולנו. בברכה
E.Z פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 דרך אגב, מצטער לסטות מן הנושא, אבל מישהו שם לב לדיון (סליחה על הביטוי) המפגר שהולך בפריפלייט, אשר כותרתו (שאינה קשורה לתוכן) היא השת"פ החדש של VATIL? היי אפיק בתור מי שהעלה את הדיון הזה שם כדי לפרסם זאת ולהעביר אותו לתודעה הציבורית כמו שאר הפרוייקטים בוודאי ששמתי לב - לצערי אופי התגובות באמת סטה מהנושא שלשמו הוא נפתח, אני מאמין אישית שזאת יוזמה מכוונת מלעלה אבל לפחות כאן נשאיר את הדיון בווקטור הנכון :mrgreen:
אורח פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 דרך אגב, מצטער לסטות מן הנושא, אבל מישהו שם לב לדיון (סליחה על הביטוי) המפגר שהולך בפריפלייט, אשר כותרתו (שאינה קשורה לתוכן) היא השת"פ החדש של VATIL? היי אפיק בתור מי שהעלה את הדיון הזה שם כדי לפרסם זאת ולהעביר אותו לתודעה הציבורית כמו שאר הפרוייקטים בוודאי ששמתי לב - לצערי אופי התגובות באמת סטה מהנושא שלשמו הוא נפתח, אני מאמין אישית שזאת יוזמה מכוונת מלעלה אבל לפחות כאן נשאיר את הדיון בווקטור הנכון :mrgreen: אפשר לינק ?
E.Z פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 דרך אגב, מצטער לסטות מן הנושא, אבל מישהו שם לב לדיון (סליחה על הביטוי) המפגר שהולך בפריפלייט, אשר כותרתו (שאינה קשורה לתוכן) היא השת"פ החדש של VATIL? היי אפיק בתור מי שהעלה את הדיון הזה שם כדי לפרסם זאת ולהעביר אותו לתודעה הציבורית כמו שאר הפרוייקטים בוודאי ששמתי לב - לצערי אופי התגובות באמת סטה מהנושא שלשמו הוא נפתח, אני מאמין אישית שזאת יוזמה מכוונת מלעלה אבל לפחות כאן נשאיר את הדיון בווקטור הנכון :mrgreen: בוודאי. שלחתי הודעה לאחד המנהלים שימחק/ינעל את הדיון. בואו נמשיך בדיון העיקרי. אני לא הייתי מוחק אולי נועל..אבל יש שם מנהלים שיחליטו מה שטוב להם.
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 דרך אגב, מצטער לסטות מן הנושא, אבל מישהו שם לב לדיון (סליחה על הביטוי) המפגר שהולך בפריפלייט, אשר כותרתו (שאינה קשורה לתוכן) היא השת"פ החדש של VATIL? היי אפיק בתור מי שהעלה את הדיון הזה שם כדי לפרסם זאת ולהעביר אותו לתודעה הציבורית כמו שאר הפרוייקטים בוודאי ששמתי לב - לצערי אופי התגובות באמת סטה מהנושא שלשמו הוא נפתח, אני מאמין אישית שזאת יוזמה מכוונת מלעלה אבל לפחות כאן נשאיר את הדיון בווקטור הנכון :mrgreen: אפשר לינק ? לא הייתי ממליץ, כי אותי זה ממש עיצבן, אבל הנה- http://www.preflight.us/HE/ftopict-7800.html
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 הפורום שם קצת התקדם לאחרונה, עד לא מזמן הם היו מחלקים לכל משתמש דרגות צבא (טוראי, רב"ט, רס"ל, סרן) לפי וותק והודעות...
Or Netzer פורסם אוגוסט 12, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2007 שלום לכם, שמי גבי קפלן ואני חלק מצוות moonair תעופה "הממשי" (אני מקווה שכך מתארים את העולם האחר, זה שאינו וירטואלי, באם אני טועה, אנא, ידעו אותי איך מתארים מה) אני די חדש כאן ושמעתי רבות על טייסי הקהילה הוירטואלית ועכשיו אני סוף סוף גם מגלה את הכוח שלכם שכל כך חיזק אותי לאחר שקראתי את רוב התגובות להכרזה של תומר. אני מאוד מתרגש לקראת שיתוף הפעולה הזה, אני יודע שמדריכי הטייס שלנו וחלק מהטייסים ששמעו על השיתוף פעולה כבר הביאו עניין לקחת חלק להושיט יד בכל דרך שניתן. כפי שכבר הסברתי לתומר, חשובה לי, לנו שיתוף הפעולה הזה, מכיוון שענף התעופה בישראל הפך להיות קליקה כל כך סגורה ומסוגרת, עד שהוא הפסיק אפילו לדבר עם החלקים השונים של ענף התעופה עצמו - כל אחד לעצמו - כל מלחמה היא אישית או פרטית ולזה צריך לשים סוף. אנחנו פעילים רבות בנסיונות לקרב את הדור הצעיר מאוד לתחום התעופה ואני תקווה כי גם דרככם, דרך החשיפה לתעופה וירטואלית נוכל לשפר את התעופה האמתית של כולנו עם דור עתיד וחדש של טייסים. שוב אני מבקש להודות לכם על התמיכה בפרויקט המשותף ואני תקווה כי נוכל ביום מן הימים להיות חזקים מספיק וגדולים מספיק על מנת לצייר את מפת התעופה בישראל כזמינה יותר ופשוטה יותר להתנסות עבור כולנו. בברכה שלום גבי וברוך הבא לעולם האמיתי, באשר לכם, אתם החובבנים :wink: כל הכבוד ובהצלחה לנו בפרוייקט.
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 הכל נכון, אבל חישוב פשוט טיסה הכי קצרה זה גיחה לאיזה אזור לכמה רונדלים וחזרה להרצליה = שעה = +- 800 ש"ח. לא בשביל זה עשינו רישיון נכון ? יופי גיחה לחיפה = שעה וקצת הלוך שעה וקצת חזור = +- 2000 ש"ח. אחת לשבועים משהו בסיגנון = 4000 ש"ח בחודש. אם היתי רווק בלי משפחה ושאר הבבלת על הראש, אפילו גיחה כזאת אחת לשבוע. המטרה לשנינו ברורה כן ... אבל 4000 ש"ח לחודש כשיש משפחה ?? כמה שזה כואב כמה שזה שורף לי באצבעות כשכל בוקר באוזר השעה 7:00 איזה פחנוע בהקפות מעיר אותי וזה לא אני זה שמעיר את האזור, מעצבן ולא פחות מאכזב. מה לעשות אלו הם החיים ואתם הרווקים נצלו את זה כל עוד ניתן, יותר מאוחר רק אם אתם הבן של בורוביץ' :wink: לגבי קנדה, אין ספק שאתה עושה את זה בגיל ובזמן הנכון. יאללה עוד 5-6 שנים תיהיה חניך זב חוטם ונארח אותך בקוקפיט שלנו במסגרת השת"פ עם אלעל רן, יש לי מילה אחת להגיד לך: אולטראלייט. כמה שזה יותר קטן ומפחיד מהפחניעים הרצים בהרצליה, זה כייף אדיר!!! אני רואה אצלנו איך שהם משתוללים חופשי, עושים מה שהGA עושה בארה"ב. ולא כ"כ קורעים את הכיס, כיום אתה ב25000 ש"ח יוצא עם רישיון ואולי, שותף על משהו נחמד...
אורח פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 הכל נכון, אבל חישוב פשוט טיסה הכי קצרה זה גיחה לאיזה אזור לכמה רונדלים וחזרה להרצליה = שעה = +- 800 ש"ח. לא בשביל זה עשינו רישיון נכון ? יופי גיחה לחיפה = שעה וקצת הלוך שעה וקצת חזור = +- 2000 ש"ח. אחת לשבועים משהו בסיגנון = 4000 ש"ח בחודש. אם היתי רווק בלי משפחה ושאר הבבלת על הראש, אפילו גיחה כזאת אחת לשבוע. המטרה לשנינו ברורה כן ... אבל 4000 ש"ח לחודש כשיש משפחה ?? כמה שזה כואב כמה שזה שורף לי באצבעות כשכל בוקר באוזר השעה 7:00 איזה פחנוע בהקפות מעיר אותי וזה לא אני זה שמעיר את האזור, מעצבן ולא פחות מאכזב. מה לעשות אלו הם החיים ואתם הרווקים נצלו את זה כל עוד ניתן, יותר מאוחר רק אם אתם הבן של בורוביץ' :wink: לגבי קנדה, אין ספק שאתה עושה את זה בגיל ובזמן הנכון. יאללה עוד 5-6 שנים תיהיה חניך זב חוטם ונארח אותך בקוקפיט שלנו במסגרת השת"פ עם אלעל רן, יש לי מילה אחת להגיד לך: אולטראלייט. כמה שזה יותר קטן ומפחיד מהפחניעים הרצים בהרצליה, זה כייף אדיר!!! אני רואה אצלנו איך שהם משתוללים חופשי, עושים מה שהGA עושה בארה"ב. ולא כ"כ קורעים את הכיס, כיום אתה ב25000 ש"ח יוצא עם רישיון ואולי, שותף על משהו נחמד... בדקתי, עלות רשיון שווה בדיוק לעלות רשיון של 172. ואחרי זה אתה צריך להכנס כשותף או לרכוש אחד קומפלט. אם אתה הולך על משהו שמזכיר GA, זה אומר סוואנה , P92 ויש עוד אחד לא זוכר את הדגם, מאוד יקרים. אמנם כל טיסה עולה פחות אבל עדיין יש את העלות של השותפות. המכה הכי גדולה שם, 200 שעות אתה ועצמיך, אתה לא יכול לטוס עם אורח. ב 172 מרגע שיש פלסטיק ביד, אתה עם אורחים במטוס, גם משהו שצריך לחשוב עליו.
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 בדקתי, עלות רשיון שווה בדיוק לעלות רשיון של 172.ואחרי זה אתה צריך להכנס כשותף או לרכוש אחד קומפלט. אם אתה הולך על משהו שמזכיר GA, זה אומר סוואנה , P92 ויש עוד אחד לא זוכר את הדגם, מאוד יקרים. אמנם כל טיסה עולה פחות אבל עדיין יש את העלות של השותפות. המכה הכי גדולה שם, 200 שעות אתה ועצמיך, אתה לא יכול לטוס עם אורח. ב 172 מרגע שיש פלסטיק ביד, אתה עם אורחים במטוס, גם משהו שצריך לחשוב עליו. איפה בדקת? כשאני בררתי לפני כחצי שנה במנחת ראשון, הוא נתן לי הצעה שב25 אלף אתה מקבל רישיון (עפ"י שעות מינימום) ונכנס כשותף על כלי קטן, אם אני לא טועה זה דריפטר, בכל מקרה הקטע של השעתיים - 200 שעות שאתה טס על אולטראלייט עוברות מהר (טיסה איטית ורחוקה) וגם הרבה יותר זול... התחזוקה עצמה של הכלי ושל חנייה + טיפולים וכו' לא בדקתי, ולכן לא אכנס לסכומים אבל הרבה יותר זול בכללי מססנה. יש עוד כמה כלים שדומים לGA, ה-Texan וה- ZODIAC...
אורח פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 בדקתי, עלות רשיון שווה בדיוק לעלות רשיון של 172.ואחרי זה אתה צריך להכנס כשותף או לרכוש אחד קומפלט. אם אתה הולך על משהו שמזכיר GA, זה אומר סוואנה , P92 ויש עוד אחד לא זוכר את הדגם, מאוד יקרים. אמנם כל טיסה עולה פחות אבל עדיין יש את העלות של השותפות. המכה הכי גדולה שם, 200 שעות אתה ועצמיך, אתה לא יכול לטוס עם אורח. ב 172 מרגע שיש פלסטיק ביד, אתה עם אורחים במטוס, גם משהו שצריך לחשוב עליו. איפה בדקת? כשאני בררתי לפני כחצי שנה במנחת ראשון, הוא נתן לי הצעה שב25 אלף אתה מקבל רישיון (עפ"י שעות מינימום) ונכנס כשותף על כלי קטן, אם אני לא טועה זה דריפטר, בכל מקרה הקטע של השעתיים - 200 שעות שאתה טס על אולטראלייט עוברות מהר (טיסה איטית ורחוקה) וגם הרבה יותר זול... התחזוקה עצמה של הכלי ושל חנייה + טיפולים וכו' לא בדקתי, ולכן לא אכנס לסכומים אבל הרבה יותר זול בכללי מססנה. יש עוד כמה כלים שדומים לGA, ה-Texan וה- ZODIAC... בדקתי עם אומני, 16000 ש"ח לרשיון, כל האזמים בסגנון שאני רוצה, יקרים, דריפטר ? אני לא עד כדי כך אקסטרימי :mrgreen: ואם אני רוצה לטוס על קארט, מעדיף קרוב לקרקע . Texan סאוונה ושות' מאוד יקרים, ה 200 שעות עוברות כמו 200 שעות ולבד וזה מבאס. אמנם החברה שם טסים בייחד וזה נחמד, אבל עדיין, כיף לטוס עם משהו בצד ימין, אחרת מה שווה כל הבלאגן הזה אם אני לא יכול לשתף אחרים בחוויה ?
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 חברים, קודם כל תודה לכל מי שפנה אלינו, אתם תקבלו תשובה בקרוב. ועם זאת אנחנו עדיין פתוחים ומחכים לעוד הצעות של חברים שרוצים לקחת חלק בתפקיד בנושא, הכתובת לפניות היא: jltmm@bezeqint.net שזה המייל של תומר חיים.
mickey lip פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 חברים, קודם כל תודה לכל מי שפנה אלינו, אתם תקבלו תשובה בקרוב.ועם זאת אנחנו עדיין פתוחים ומחכים לעוד הצעות של חברים שרוצים לקחת חלק בתפקיד בנושא, הכתובת לפניות היא: jltmm@bezeqint.net שזה המייל של תומר חיים. אם אני אוכל לעזור במשהו אז בכיף, נשלב את זה יחד אלעל :wink:
Almog Atar פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 חברים, קודם כל תודה לכל מי שפנה אלינו, אתם תקבלו תשובה בקרוב.ועם זאת אנחנו עדיין פתוחים ומחכים לעוד הצעות של חברים שרוצים לקחת חלק בתפקיד בנושא, הכתובת לפניות היא: jltmm@bezeqint.net שזה המייל של תומר חיים. אם אני אוכל לעזור במשהו אז בכיף, נשלב את זה יחד אלעל :wink: אמרתי את זה גם לתומר, EL AL VA תשמח לעזור בכל מה שצריך..
talkaplan פורסם ספטמבר 4, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 בדקתי, עלות רשיון שווה בדיוק לעלות רשיון של 172.ואחרי זה אתה צריך להכנס כשותף או לרכוש אחד קומפלט. אם אתה הולך על משהו שמזכיר GA, זה אומר סוואנה , P92 ויש עוד אחד לא זוכר את הדגם, מאוד יקרים. אמנם כל טיסה עולה פחות אבל עדיין יש את העלות של השותפות. המכה הכי גדולה שם, 200 שעות אתה ועצמיך, אתה לא יכול לטוס עם אורח. ב 172 מרגע שיש פלסטיק ביד, אתה עם אורחים במטוס, גם משהו שצריך לחשוב עליו. איפה בדקת? כשאני בררתי לפני כחצי שנה במנחת ראשון, הוא נתן לי הצעה שב25 אלף אתה מקבל רישיון (עפ"י שעות מינימום) ונכנס כשותף על כלי קטן, אם אני לא טועה זה דריפטר, בכל מקרה הקטע של השעתיים - 200 שעות שאתה טס על אולטראלייט עוברות מהר (טיסה איטית ורחוקה) וגם הרבה יותר זול... התחזוקה עצמה של הכלי ושל חנייה + טיפולים וכו' לא בדקתי, ולכן לא אכנס לסכומים אבל הרבה יותר זול בכללי מססנה. יש עוד כמה כלים שדומים לGA, ה-Texan וה- ZODIAC... בדקתי עם אומני, 16000 ש"ח לרשיון, כל האזמים בסגנון שאני רוצה, יקרים, דריפטר ? אני לא עד כדי כך אקסטרימי :mrgreen: ואם אני רוצה לטוס על קארט, מעדיף קרוב לקרקע . Texan סאוונה ושות' מאוד יקרים, ה 200 שעות עוברות כמו 200 שעות ולבד וזה מבאס. אמנם החברה שם טסים בייחד וזה נחמד, אבל עדיין, כיף לטוס עם משהו בצד ימין, אחרת מה שווה כל הבלאגן הזה אם אני לא יכול לשתף אחרים בחוויה ? אולטראלייטים זה אכן התשובה..., גם אם תכנס שותף על p-92 כמובן לא חדש+ ה-200 שעות כדי לקחת נוסע (ואני לא חושב שכולם באמת מחכים ל-200 שעות כדי לקחת נוסע \= ) זה לא יעלה לך כמו לעשות רישיון על ססנה 172 ולטוס לפחות כמה פעמיים בחודש..., שבאולטרה ליט שעת טיסה עולה בסביבות ה-90 שקל+- לאחר קניית המטוס.., ככה שיוצא שאתה טס כל שישי.. ויש כאלה שגם בשבת.. אם יש כאן אנשים שבאמת רציניים לגבי טיסה אל תיהיו אפטים לנושא ואל תשללו ישר את האולטרה לייטים, תלכו למנחת ראשון תבררו בידיוק עלויות תדברו שמה עם החבר'ה... ואני מתכוון לחבר'ה לא ישר לגשת למדריך או להנהלה.. תשבו תדברו תראו אולי אפילו יעשו לכם סיבוב.. אולטרה לייטים זה הדור הבא של התעופה..