Opher Ben Peretz פורסם ינואר 14, 2008 דיווח פורסם ינואר 14, 2008 בקרוב תחלוף חצי שנה ליוזמה, אפשר לקבל עדכון התקדמות בבקשה, תודה. חברי VATIL יקרים:ברצוני להכריז על תחילת שת"פ עם חברת מונאייר: רקע: חברת מונאייר היא בית ספר לטיסה הנמצאת בשדה התעופה של הרצליה, מלמדת על מטוסי ססנה 152 וססנה 172. המשווק של חברת מונאייר (גבי) פנה אליי, גבי הוא לא טייס וכיום לומד את אופי עולם התעופה מבחוץ, הוא הגיע למסקנה (שדי נכונה מבחינתי) שהבעיה האמתית בתעופה הישראלית היא שכל גורמי התעופה הישראלית אינם מאוחדים יחדיו, לדעתו ככה נראת התעופה הישראלית: לכן על כל הגורמים להתאחד: הם במונאייר כבר יצרו קשר עם קלוב התעופה וגדנ"ע אויר כי שם נמצא דור העתיד של התעופה הישראלית ואז התפנו ליצור קשר עם חלקו השני של אותו דור עדית: אנשי הסימולטור.. המטרה בכל זה הוא להזרים דם חדש לתעופה הישראלית, דם של אנשים צעירים בעיקר הנחושים לבנות ולהבנות. עכשיו אנחנו: בהתחלה גבי פנה ל..... IVAO, אבל ראה במה מדובר ומצד שני ראה שיש חטיבה אחרת... ממממ... VATIL ופנה אליי, פניו האירו ברגע שהבין שאני מדבר בשפה שלו ונמצא ב2 התחומים. ישבתי עם גבי ועם טייס נוסף, במשך שעה לפני שבועיים הסברנו לגבי על התעופה הישראלית, על אופי התעופה ועל הפרובלמאטיות של התעופה בישראל ועל דרכים לשיפור לפחות למען דור העתיד. הרעיון הוא בשביל התחלה לחבר ולקרב את הסימולטור עם התעופה הכללית כמה שניתן ובשביל זה נתמקד במונאייר וב VATIL הסברתי לו על הסימולטור ואז הסברתי על VATSIM ועל VATIL, הצגתי פעילויות שונות כמו שת"פ אלעל, TFC, הצורך בהתמקצעות ולמידה של אנשי VATIL בכל מקצועות הטיסה. ציינתי גם שבמסגרת חברי VATIL, לא מעט טייסים אמתיים שלמדו לטוס בארץ ובחו"ל במגוון גילאים רחב ביותר. הוא הסביר לי שבתעופה הכללית כמעט שלא מכירים את המושג סימולטור באופיו הביתי והוא רוצה להרחיב אופקים של טייסי GA באמצעות תרגול בסימולטור ביתי ולחשוף אותם גם לעולם הזה היכול לחסוך להם שעות טיסה רבות באויר ע"י תרגול קרקעי על בסיס סימולטור, והכל בסלון בבית. השיחה הסתיימה בהצעות לחיבור בין VATIL למונאייר ע"י הפרייה הדדית,. סיפרתי לו על החברות הוירטואליות, עיט ואלעל והצעתי להקים חברה וירטואלית שנקראת מונאייר, המטוסים של מונאייר בסימולטור גם ככה קיימים, אז נשאר אתר ומנהלי אתר, קבענו להפגש ביום שישי שלאחר מכן עם מספר חברי צוות. הפגישה: ביום שישי שעבר נפגשנו, איציק בקשי, רן בן שמואל, ברוכי שפיגל ואני, יחד עם נציגי מונאייר, גבי ואסף שוב דננו במצבה של התעופה הישראלית ובמחסור של דם צעיר וחדש ובצורך של חיבור כל גורמי הטבלה שלמעלה. דיברנו על החברה הוירטואלית שתקום ועל הפרייה הדדית. הסיכום הראשוני איתם הוא: - הם מקצים שרת + דומיין המספיק לאתר חברה וירטואלית - מדריכי מונאייר יגבו וידריכו אותנו במסגרת IFS הדרכות מקצועיות - יוקם פורום תחת אתר מונאייר וירטואל שינוהל ע"י מדריכי מונאייר לכל שאלה מקצועית בנוגע לטיסה - אנשי VATIL מידי פעם יוזמנו לטיסות הדרכה במידה ויש מקום במטוסים - מונאייר וירטואל תארגן פעילויות שונות, גם ברשת וגם בהרצליה בשביל אנשי VATIL - טייסי מונאייר יומלצו לטוס ברשת VATIL כהכנה מתקדמת לקורסי הגדר מכשירים במיוחד וכך היקף הטייסים יגדל - הם רוצים לפתוח התחרות ניווט בעוד כחודשיים (בערך) תחרות במסגרת הסימולוטור שתשיק את השת"פ עם מונאייר זהו לבינתיים מדובר בעוד צעד משמעותי להרחבת הקהילה שלנו, שבנוסף יהיה מתרגל ומעשיר ידע ולהעלות את יוקרת VATIL. מה שאנחנו צריכים עכשיו זה אנשים שמוכנים לקחת על עצמם את הנהלת מונאייר VA, חשוב לזכור שההצלחה של פרוייקט זה תלויה בהתנדבות חברי חטיבה לניהול מונאייר VA, ולכך אנו זקוקים לאנשים שיציעו עצמם למלות את התפקידים הבאים: מנהל/נשיא מונאייר VA אחראי מבצעים מונאייר VA אחראי משאבי אנוש ומתאם אירועים. סגן מנהל אתר (כבר יש מנהל אתר אחד). כל המעוניין לפנות ולהתנדב מתבקש לפנות לכתובת מייל הבאה: jltmm@bezeqint.net בפניה הציגו את עצמם, כמה זמן אתם חברים בקהילה, נסיון בסימולטור/בחיים אם יש, וקצת רקע על עצמכם ומה אתם עושים בחיים.
Waheb פורסם מרץ 15, 2008 דיווח פורסם מרץ 15, 2008 כל הכבוד על היוזמה והשת"פ החדש .. מקווה שיוצרו שתפ"ים כאלה בעתיד ... בהצלחה לכולם ..
Izik Bakshi פורסם מרץ 15, 2008 דיווח פורסם מרץ 15, 2008 אהלן, הפרוייקט בשלבים של חבלי לידה מתקדמים, אנחנו עומדים מול קשיים בנושא כוח אדם, אך מתקדמים לאט לאט (יש מנהל פרוייקט ואחראי אתר ), למעשה היום בוצעה התקדמות מאוד יפה תודות לנועם קינספל. כל מי שרוצה ויודע שהוא יכול לעזור ולתרום מוזמן לפנות ע"פ הדרישות שהצגנו לכתובת המייל של תומר, כל עזרה תתקבל בברכה. תמונה אחת שווה אלף מילים [/url]
noamkn פורסם מרץ 15, 2008 דיווח פורסם מרץ 15, 2008 איציק יש שתי תמונות משמע שווה אלפיים מילים לא לדאוג הכל בעבודה ואנחנו מתקדמים תודה על הסבלנות
omerd17 פורסם מרץ 15, 2008 דיווח פורסם מרץ 15, 2008 איציק אז שפירסתם רק את השת"פ שלחתי מייל לתומר ואף אחד לא חזר אלי או שמייל לא נשלח.. בכול מקרה עם צריך עזרה אז בכיף
Shireto Shahar פורסם מרץ 16, 2008 דיווח פורסם מרץ 16, 2008 אני זוכר שלא הסכמתם לקבל אנשי צוות מתחת לגיל 16. עכשיו זה השתנה? כי אם כן אשמח לעזור בבנית האתר.
Izik Bakshi פורסם מרץ 20, 2008 דיווח פורסם מרץ 20, 2008 מתנצל על האיחור בתגובה. שחר - מגבלת הגילאיים עדיין קיימת. עומר - בהחלט יתכן שאולי המייל שלך הגיע בטעות לדואר זבל, אשמח אם תוכל לפנות בהודעה פרטית לתומר.
noamkn פורסם אפריל 26, 2008 דיווח פורסם אפריל 26, 2008 אפשר עדכון על התקדמות בבניה? אחרי הרבה תקלות טכניות אני כרגע בשלב של סיום האתר. בימים הקרובים אני אציג את האתר למנהלים ולצוות לאישור. מצטער על העיכובים
4x-LIR פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 וואי יפה מאוד אני בתעופה הספורטיבית ככה שאם אתם צריכים קירוב בכל הקטע של טיסנים וכל אלה אני פה....
Shlomlux2 פורסם מאי 30, 2008 דיווח פורסם מאי 30, 2008 וואי יפה מאודאני בתעופה הספורטיבית ככה שאם אתם צריכים קירוב בכל הקטע של טיסנים וכל אלה אני פה.... הופה... עוד טיסנאי בחטיבה! יאללה, מתי פותחים תת-פורום ל-RealFlight? תמונות בקרוב