AsafSaar פורסם אוגוסט 25, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2007 טסתי ב-325, באנו לנחיתה, ה-FMC הדפוק היה גרוע והביא אותנו לגובה גבוהה מאוד בפיינל. בקשנו מאיציק גישה חוזרת ואז......נפל המחשב #-o #-o #-o תודות: איציק בקשי-על העזרה והפיקוח =D> =D> =D> מחלקת אירועים-על עוד אירוע נהדר! =D> =D>=D> =D>
E.Z פורסם אוגוסט 25, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2007 אני אנעל את התחרות היום מ 00:30- עד 3:00 ברק- אם אתה יכול תסחוב עוד חצי שעה :mrgreen:
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 25, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2007 איזה באסה רק שבוע הבא אני אוכל לטוס שוב סוף סוף אחרי קיץ שלם בלי טיסות בגלל CPU שמתחמם יותר מדי רק מהפעלה של הווינדוס...
E.Z פורסם אוגוסט 26, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2007 זהו אנשים אני מכריז בזאת שאתם יכולים ללכת להתקלח\לרדת ממדים\ לפגוש את החברה בשעה 2:59:50 נעלתי את המישמרת האחרונה של ההתמודדות עכשיו צריך לחכות שקברניטי ווטסים יבינו איזה דגל הם מעלים לראש התורן תודה לכולן=ם על ההתמודדות המעולה הוכחתם שכרגיל אתם חטיבה מגובשת להתראות בהתמודדות הבאה על מיק CTR :mrgreen:
Or Netzer פורסם אוגוסט 26, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2007 זהו אנשיםאני מכריז בזאת שאתם יכולים ללכת להתקלח\לרדת ממדים\ לפגוש את החברה בשעה 2:59:50 נעלתי את המישמרת האחרונה של ההתמודדות עכשיו צריך לחכות שקברניטי ווטסים יבינו איזה דגל הם מעלים לראש התורן תודה לכולן=ם על ההתמודדות המעולה הוכחתם שכרגיל אתם חטיבה מגובשת להתראות בהתמוודות הבאה על מיק CTR :mrgreen: יש לנו את CTR בהחלט את כל הכלים ללכת עליו ולקרוווווע אותו. allow me to congratulate you on a job well done! תודה לכולם.
crazyblat פורסם אוגוסט 26, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2007 גם אם לא ניקח...היה אחלה אירוע...תודה לכל הפקחים המשתתפים...היה נחמד לראות כמו 24 שעות ביממה את המגדל דלוק
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 Second award ever for Israel and the second best numbers in the TWR competition ever. Best of it? It was a real team effort. More than seven controllers shared the load. Brilliant job. Congrats. חברים יקרים, הציטוט שמעלי אומר הכל, אומנם לא שברנו את השיא, אבל אנחנו מקום שני אחרי השיא שקבוע, אבל הכי חשוב מכך זה המאמץ והגיבוש של כולם ביחד, הגיבוש שזה יוצר חשוב מכל דבר אחר לדעתי, אז תודה לכל מי שלקח חלק: אסף, אלעד, יהב, אלמוג, מתן מיכאלי, מתן סולומון, ברק, רן בן שמואל, רן פינקלס, שאדי, אילן, דולב, ניב, אור. אני גאה להיות חלק מהצוות של "לוחמים" כאלה, ומאחל שבפעם הבאה נראה עוד פקחים לוקחים חלק. וסתם שתדעו, אם תסתכלו על התוצאות בעבר, תגלו שמעט מאוד חטיבות מנצחות את התחרות עם תוצאות של מעל 160 שעות, אנחנו לדעתי מבין הבודדים שרואים את התחרות הזו כסוג של אירוע, ופשוט עושים כל מה שניתן כדי לספק פיקוח 24 שעות 7 ימים בשבוע. לסיכום, אני פשוט גאה ומאושר
E.Z פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כל הכבוד לסותמי החורים והטייחים הייתם גדולים- תודה אישית למשטרה 1\2 שההצליחו לעבוד בזוג. איציק לדעתי אולי כדי להציג להם איך עובדת נבחרת אפשרת לתרגם להם את הטבלה לאנגלית ולהציג בפורום שלהם מצד שני האם שווה לחשוף סודות מקצועיים ? הלינק לפורום מיק הברזל שבוע 24 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php? ... 53f7fc689d
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כמובן! פרסמתי כאן: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?p=179147#179147
Aviran פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 שאלה.. מי זכה מקום ראשון וכמה זמן הוא פיקח? וכל הכבוד לואטיל! בברכה, אבירן..
zmatan פורסם אוגוסט 27, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כל הכבוד. את דברי הסיכום שלי אני אכתוב בצורה מסודרת מאוחר יותר.
Shireto Shahar פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כל הכבוד!! רק עוד 6 שעות חסרות..פעם הבאה נשבור שיא! אבירן זאת תחרות כזאת בין חטיבות, כל פעם שיש מיקרופון הברזל בסוף כל שבוע מודיעים מי זכה עם הכי הרבה שעות על מגדל, גישה, וCTR.
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 חטיבה של כרישים אין עלינו אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים לקחת IRON MIC בכל השלבים... לעשות דגל ישראל שולט. we will rock them!!! גאה גאה להיות פה.
YossiRaskin פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כול הכבוד לכול הפקחים!! גם אני גאה להשתייך לחטיבה הזו
Or Netzer פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 צוות יקר, שימו את הבאנר הזה בעמוד הראשי של החטיבה שימו לב בתחרות על גישה לקחנו עם זמן ממש דומה... 162.08 שעות.... תמיד יש לנו ת'חור הזה :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 זה אלעד אשם. הכל בשביל שטויות איזוטריות כמו "ללכת לישון" כל הכבוד לכולם!
E.Z פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 זה אלעד אשם. הכל בשביל שטויות איזוטריות כמו "ללכת לישון" כל הכבוד לכולם! אמרתי לכם אני מוכן להתעסק עם הרבה דברים....אבל עם רמלאית זועמת זה לחלוטין NOGO ולא משנה שכיבוש האוורסט יהיה על הפרק :roll:
uvdude פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כל הכבוד לכל פקחי מגדל ב"ג על התוצאה המדהימה בתחרות! רוח הצוות והגיבוש שניכר בשיחות בפורום ללא ספק מעידים שיש פה רמה גבוהה ביותר של פקחים, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אישית. אני גאה שאני חלק מהחטיבה הזאת שנקראת VATIL. מברוק!
Barak פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 ערב טוב רבותיי, אני לא ארחיב במילים, וכולנו נאפשר למנהל האירוע מתן מיכאלי לעשות זאת רשמית. אני רק רוצה להודות לכל הפקחים והטייסים שתרמו לשבוע הזה ולעצם העובדה שהדגל שלנו נמצא עכשיו במקום הנכון. מעבר לכך, תודה ענקית למתן שהרים את האירוע בצורה מעולה עם הכנה יסודית מראש וירידה לפרטים, דברים שמראים על מקצועיות גבוהה ובסופו של תהליך גם לתוצאה ! להשמע עד לאירוע הבא !
Tomer Haim פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 מזל טובבבבב לנוווו!!! כל הכבוד פקחים יקרים ושוב שיחקתם אותה. בזכותכם אנחנו הכי טובים והכי איכותיים שיש! יודעים מה זה אומר להיות הכי איכותיים ברשת הכי איכותית? אנשים אתם אמנם לקחתם את מקרופון הברזל אבל אתם שווים זהב!
Ben Cohen פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כל הכבוד לכולם! הושקע פה מאמץ אדיר, אני, ואני בטוח שכל שאר הטייסים מעריכים את כל מי שתרם לאירוע. יישר כח.
ראם אדם פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 כל הכבוד! אין מילים החטיבה הכי שווה ויוקרתית בVATSIM לא מורידה את הדגל!!! חבל על הזמן!!!! פעם הבאה להרים שלושה דגלי ישראל לאוויר בבקשה! (קטן עליכם )
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 27, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 מה אלעד??? גם הפעם כל המשתתפים מקבלים חולצות?? יששש :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: אחלה עבודה אנשים. יאללה מתי גישה?? אחרי האימון המתקדם על מגדל... אני מוכן לקרב :2gunfire: :snipersmile:
zmatan פורסם אוגוסט 27, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2007 טוב טיפה באיחור (אופנתי) אבל הנה זה. היה לי לעונג להנהיג את האירוע הזה שנחל הצלחה כבירה. בתחילת הדרך לא האמנתי כי נצליח במיוחד לאור כך שנתתי התראה של שבוע בערך מתחילת התחרות ועדיין אף פקח לא נרשם ואני מוכרח לומר שלבי החל לחשוש כי הייתי כבר בטוח שלא תהיה היענות לתחרות. שמחתי להפתעתי הרבה לגלות שטעיתי ואני שמח על כך עד מאוד! ההיענות הייתה רבה ומפליאה.הופתעתי בעצמי לגלות את המסירות,ההתמדה והנחישות של החברים פה בקהילה המופלאה הזאת שישנו צהריים בשביל לתת משמרות ערב מאוחרות ומיוחדות.:wink: אני גאה להיות חלק בחטיבה הזאת ולהיות חלק מן הצוות הנהדר (שלב התודות בסוף) שמוליך את הכרכרה הזאת על דרך המלך וקוטף פעם אחר פעם את הפירות הכה מתוקים. בעצם ניצחון זה,הראינו לעולם מי זאת ישראל,ושפה אנחנו עושים דברים גדולים.כי הכול מתחיל בדברים הקטנים בחיים אבל זה משקף את צורת החיים ומקווה שזה העביר מסר לעולם דרכנו - כי זו משימה לא פחות נעלה מהניצחון עצמו! האירוע הזה הוא רק יריית הפתיחה כי אנחנו פה במחלקת אירועים לא נחים שעה,דקה ושניה מבלי לתכנן כבר את האירוע הבא שלכם, את ההצלחה הגדולה הבאה של וואטיל והכול למען הקהילה הטובה בעולם שמגיע לה הטוב ביותר. ועכשיו הגיע הזמן לשלב התודות: אז תודה ענקית ומכל הלב לאיציק בקשי - יד ימני לאורך כל שלבי האירוע. כמו שיכולתם לראות איציק מילא וסתם הרבה הרבה חורים והיה הראשון למלא את הטבלה אז תודה רבה על כך וכמובן תודה רבה על כל העזרה שעזרת לי באירגון ובעידכונים השוטפים בימים העמוסים שלא יכולתי להיות פה לנהל הכול אז שוב תודה! שנית,לברק פכט שעזר לי עוד בטרם נסיעתו לארגן את תחילתו של האירוע אז כמובן תודה. תודה נוספת לאלעד שעזר לי בתחילת האירוע ועזר באירגונו ובהצעת רעיונות. תודה לכל הפקחים המופלאים והאיכותיים - פשוט תותחים אחד אחד: מתן סולומון,ברק פכט,איציק בקשי,אלמוג עטר,יהב ברזילאי,רן בן שמואל,רן פינקלס,דולב ניתאי,אור נצר, ניב מלין אסף בריטבארד שאדי ואילן שאף הם תרמו את חלקם הקטן לטובת הצלחת האירוע! תודה רבה לכולם וניפגש באירוע הבא! כל הכבוד וואטיל - ישראל!