עבור לתוכן
zmatan

VATIL מציגה : מקרופון הברזל מכה שנית- נצחון שני בנוק אאוט !!

Recommended Posts

פורסם
  Asaf - VATIL9 כתב:
אור, רואים שאתה במשטרה.

:wink:

נסה שוב, שים לב ליחידות, כמו שאומרים אצלנו. רמז: החישוב הבסיסי בשעות.

167 שעות ו50 דקות. :mrgreen:

פורסם

***** נצל"ש *****

פעמיים כי טוב!

מי שלא שם לב, בשבוע שבין ה-29.7 עד ה-4.8 לבן גוריון יש נציגות מכובדת גם בגישה (מקום 14) וגם במגדל (מקום 21)

הטבלה:

appzt5.jpg

והפקחים שלקחו חלק:

app1yg5.jpg

הטבלה:

twrse5.jpg

והפקחים שלקחו חלק:

twr1jo9.jpg

וזה עוד בלי שהרגשנו, הפעם נראה להם מי הבוס בעולם הוירטואלי! :)

פורסם

טבלה עודכנה!

פקחים להמשיך ככה ואין סיכוי קלוש שזה לא שלנו.

כל הכבוד!

כל הטייסים מוזמנים להמשיך לטוס השמיים די ריקים אפשר לומר...

פורסם

הייתה לי המראה ממש כיפית לטורנטו אין כמו הDENNA1B תודה לאלעד זיירמן [מגדל] שפיקח עלי ותודה מיוחדת ליהב [גישה] שהתנתק לפני ההתיישרות שלי והתחבר כשחלפתי DENNA חחח לא נורא שיהיה לכולם המשך ערב נעים ותמשיכו לבוא ולטוס. :P

פורסם
  Asaf - VATIL9 כתב:
אור, רואים שאתה במשטרה.

:wink:

נסה שוב, שים לב ליחידות, כמו שאומרים אצלנו. רמז: החישוב הבסיסי בשעות.

טוב ככה זה כשעוד לא פתחת עיניים ומנסים מתמטיקה של 3 יחידות :mrgreen:

you got me

פורסם

שוב כל הכבוד לאלו שלוקחים חלק, ומפגינים בזה גיבוש ואחווה אחד כלפי השני, אם יש משהו שהוא יפה לראות זה הנחישות ורוח "הקרב" בנושא, זה הרווח הכי משמעותי לכולנו, ואני מקווה שנראה עוד פקחים לוקחים חלק.

"החור" הבא שיש לסגור הוא ביום רביעי בשעה 00:01 עד 09:00 בבוקר, כל מי שיכול לקחת יבורך, עד אז אנחנו בפיקוח רצוף.

בינתיים הדאגה היחידה זה המשמרת הפותחת של אסף, שמוצגת ברישומים כמשמרת שהתחילה ב 18/8/07 ומסתיימת ב 19/08/07, אני מקווה שהם לא יפספסו אותה בסיכום הסופי, אחרת.... :2gunfire:

פורסם

פשוט כל הכבוד אנשים, כל הכבוד על הפיקוח ועל המשמרות בשעות לא הגיוניות,,, אין מילים

כ ל ה כ ב ו ד

חטיבה מצויינת, המשיכו כך, לא רק למקרופון הברזל נגיע, גם לכנף הזהב, ולפרופלר הפלדה

פורסם

בוקר טוב.. :D

תאמינו לי שהשעות ה"לא הגיוניות" זה הדבר הכי כיף בארץ, אם אין לך מה לעשות הרבה דברים למחרת. לא מזיק להיות קצת ספונטנים ולהחזיק את עצמך ער בשעות כאלה מול מכ"מ שבדר"כ ריק (בתקווה שהוא יתמלא).

אגב, תודה מיוחדת לעומר ששמר איתי ביחד על עמדה ריקה בטלפון עד 0600 בבוקר.. נחשו מה.. בסוף היו לו יותר מכוניות מאשר מטוסים אצלי :mrgreen:

בוקר טוב!!

פורסם

נפלה טעות בלו"ז שלי בלילה שבין רביעי לחמישי לא אוכל לפקח לעומת זאת בלילה שבין שלישי ל רביעי אני יווכל להתחיל בסביבות 1:00 עד 4:00

פורסם
  Atar Almog כתב:
הנה המתחרה שלנו, המגדל בבוסטון שמחובר כבר 13:40 שעות, לא ראיתי כמה הם היו מחוברים לפני אבל ללא ספק הם הולכים על זה ....

ככל הנראה גם עם לוס אנג'לס, אבל הם שתי העמדות הנ"ל לא מחוברות 24 שעות רצוף, בכל מקרה אף אחד לא יכול עלינו!

החלפתי את איציק מ-0945 בינתיים עד 1100.

פורסם
  Elad - VATIL2 כתב:
נפלה טעות בלו"ז שלי בלילה שבין רביעי לחמישי לא אוכל לפקח לעומת זאת בלילה שבין שלישי ל רביעי אני יווכל להתחיל בסביבות 1:00 עד 4:00

אני אקח במקומך, אבל רק מ12 בלילה עד 4 בבוקר, מ10 אני לא בטוח שאהיה בבית..

(בין רביעי לחמישי)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...