עבור לתוכן
אורח

משהו נחמד שראיתי על הבוקר

Recommended Posts

פורסם

נכון שזה לא חדש שהוא מגיע לביקורים בהרצליה,

אבל עד היום כשהסיטיישן II מגיע לטיפולים, לרוב הוא נכנס ישיר לפיינל ארוך.

הפעם אני בדיוק נכנס בשער של המשרד (נמצא בתחילת בסיס ימני 29) ואני ושומע רעש סילוני בגובה נמוך.

מרים את הראש והצעצוע הזה טס לו בניחותה בתצורת נחיתה בתחילת בסיס ל 29.

נחמד לראות משהו שונה מה 172/152 ומידי פעם C310 (חולה על הרעש של הטורבו שלה).

לצערי לא היתה עלי מצלמה :cry:

פורסם

לאחרונה בב"ג הם מפעילים כל ערב את 08 לנחיתות, וכמו שכולם עוברים מעלי אחרי המראה אז הם עוברים יותר נמוך לקראת נחיתה... :D

כל השכונה סובלת מהרעש ורק אני רץ לחלון כמו איזה ילד כל פעם... :lol:

פורסם
לאחרונה בב"ג הם מפעילים כל ערב את 08 לנחיתות, וכמו שכולם עוברים מעלי אחרי המראה אז הם עוברים יותר נמוך לקראת נחיתה... :D

כל השכונה סובלת מהרעש ורק אני רץ לחלון כמו איזה ילד כל פעם... :lol:

זה בסדר איציק גם אני רץ לחלון עם המשקפת, טוב אני לא רץ לחלון אלא רק פותח אותו. :lol:

בהחלט ספוטינג מעולה יש לנו לחולונים. 8)

מסקנה תעברו לגור בחולון :D

פורסם

רק אצלי משעמם 8)

אני גר מול קו CVFR שמחבר את הנקודה אשדוד ותל אשקלון, ככה שרוב הזמן עוברים לי מטוסים קלים מול הבית, הרבה מסוקים וגם הרקולסים.. לעתים נדירות בבוקר או בערב (כמו אתמול) אפשר לראות ATR 72-500 של ארקיע.

מטוסים שממריאים מחצור עוברים ישר מעל הבית שלי, לרוב זה רק רעש אבל אפשר לראות אותם לפעמים, בעיקר מאצל אחי בקומה 12 ועם משקפת :)

והכי נדיר- לראות את הראם שככל הנראה מתרגל נחיתות בחצור.

אה, ואני לא רץ לחלון. אני פשוט יושב במרפסת :lol:

פורסם
מי יכול עלי....אין ספוטינג יותר טוב מביתי הקט כשיש NRNAV ל26...פשוט יוצא למרפסת פותח סקאנר ונהנה!!!

עלק סקאנר..בקושי טרנסיסטור חח :mrgreen:

אני מנודה..מדי פעם ATR או 757, לפעמים גם מעל הבית שלי הרקולס עושה הולדים כאלה..

אבל בבית ספר שלי זה בית ספר חלקאי, ככה שכל יום עובר מעל הראש שלי מטוס ריסוס של כים ניר.

פורסם

אז רק אני רואה מסוקים כל יום מרחפים 100 מטר מעליי :)

גם בימים האחרונים אני לא יודע למה אבל חייל האוויר עושה פה אימונים עם F16 וכל פעם שהוא עובר כל הבית רועד :) :?

והכי חשוב שאני רואה פה מטוסים קלים כל יום. 8)

פורסם

כל יום בבוקר צהריים אפשר (או לא) להנות מרעש מצמרר של מטוסי ה-F-15 שעוברים מעל הבית שלי עם רעש הסילוניים-אני גר בדיוק בפנייה לפיינל של תל-נוף, וואלה לא פעם ראיתי את המבער האחורי נפתח שלא נדבר על זה שאני "מצדיע" לטייסים שרואים אותה עם הפניות החדות שלהם. :lol: בזמן המלחמה רעד הבית מרוב ויברציות של המנועים...שלא נדבר על זה ש-8 מטוסי F-15 הופיעו לא מזמן בהקפה אחת ! לקח להם חצי שעה להסתדר עד המטוס האחרון :lol:

פורסם

בזמן לימודים הכי נהנתי כי הייתי יושב ליד חלון שממנו רואים את הנתיב שמגיע לחצרים.

וכל היום רואים צוקיות,סקיהוקים, סופות,רעמים סיפנים, זמירים(קינג אייר), בלק הוקים, קוברות, במקרים נדירים אפאצ'י.

ומעל הבית:

יסעורים, קוברות, בלק הוקים, אפאצ'ים F16, F15 נו מה לעשות זה מה יש כאשר גרים בנקודת CVFR ירוחם.

פורסם
בזמן לימודים הכי נהנתי כי הייתי יושב ליד חלון שממנו רואים את הנתיב שמגיע לחצרים.

וכל היום רואים צוקיות,סקיהוקים, סופות,רעמים סיפנים, זמירים(קינג אייר), בלק הוקים, קוברות, במקרים נדירים אפאצ'י.

ומעל הבית:

יסעורים, קוברות, בלק הוקים, אפאצ'ים F16, F15 נו מה לעשות זה מה יש כאשר גרים בנקודת CVFR ירוחם.

זמירים לא טסים כבר מזמן :?

אם כבר צופיות

אני גר בין פלמחים לתל נוף

מצד אחד כל היום בזים מצד שני קוברות וינשופים

ומדי פעם כתב"מ מטפס לי מעל הבית ועוד כל מיני מטוסים

פורסם
מי יכול עלי....אין ספוטינג יותר טוב מביתי הקט כשיש NRNAV ל26...פשוט יוצא למרפסת פותח סקאנר ונהנה!!!

האם כל ההמראות+VORים ל 08 מספיק כדי להיות יכול עליך? :)

אתה לא יכול להשתוות כי תדירות 08 נמוכה הרבה יותר מתדירות NRNAV :mrgreen:

פורסם

אוקי עכשיו אני כאן אף אחד לא יכול עלי...

מהמרפסת : המראות 26.

גג: המראות 08,אני מביא יריקה למעלה אני פוגע בטייס.

חלון מהחדר:האנגר של אלעל הטרמינל הישן והמראות 26.

סלון:פניות לבסיס 30.

חלון מהחדר:RNAV דרומי.

בכלל אם אני בחוץ בחניה:בסיס פיינל 30 RNAV דרומי 26 המראות 08 26 ובכלל ח'ברה תבואו לפה זה מקום לספוטינג! מצלמה טובה ולפה [אני מארגן על האש!]

ועוד משו בשבתות בכלל כול הצסנות באות לביקור אז ממש בגובה 800-1000 רגל וזה ממש נמוך ומגניב אם לראות טוב רואים תרישום :].

ואני גר בגני אביב שנמצאת בצפון לוד.

10 דקות מהשדה. :mrgreen:

פורסם

חצרים נחשב? :P

מחר אני אעשה לי קצת ספוטינג בזמן שאני משגיח על הילדים בבריכה (עובד בקייטנה...).

פעם אחרונה ספרתי בערך 25 נחיתות של סקייהוקים וצוקיות (למסלול צפוני) בשעות 0900-1030.

מכל מקום בקיבוץ אפשר לראות את המטוסים שבהקפה למסלול הצפוני אבל רק מהבית שלי רואים את ההקפה למסלול הדרומי ואפשר לראות את המטוסים ממש עד בערך 5 שניות לנגיעה כי אז הם נעלמים מאחורי איזו גבעה קטנה.

ואם התעניינתם בחשיפות ארוכות, בלילות שיש פה פעילות אפשר לשרטט דפית כניסה\יציאה והקפות רק ממה שנתפס בחשיפה של 5 דקות! :mrgreen:

אבל מה שבאמת מדהים זה שלעיתים רחוקות בלילה ההמראות מהמסלול הצפוני לכיוון מזרח ואפשר לראות את המבער של הרעמים כשהם ממריאים, מחזה די נחמד האמת. 8)

פורסם

הפעם אני בדיוק נכנס בשער של המשרד (נמצא בתחילת בסיס ימני 29) ואני ושומע רעש סילוני בגובה נמוך.

השייטישן הזה של אבא שלי :)

הזיהוי שלו זה 4X-CZD

ושייך לחברה גשר אווירי

והוא יהיה שם כמה ימים...

(לבנתיים אבא שלי טס לארה"ב)

פורסם

משהו שונה שראיתי לפנות ערב:

במסגרת "צעדת היופי" שלי ליד HS29 של LLHZ, ראיתי EXTRA300 אדום-לבן מבצע בד"ח לפני המראה. רק בשביל הקטע, רציתי לראות כמה בטון ייקח לו להתרומם: בקושי שליש מסלול...רקטה עם פרופלור....... :!: :!: :!:

ניתוק, טיפוס בלפחות 50-60 מעלות, שבירה ימינה, טיפוס למשהו כמו 1500 כיוון 040 בסביבות 30 שניות......לא רע, נחמד......בניגוד לכל הפחנועים בסביבה.... 8)

ועוד משהו לכל חובבי הספוטינג: אולי מספיק עם דיווחים על חיל האויר?....נראה לי שנסחפתם קצת בתיאורים הצבעוניים שלכם.... :mrgreen:

פורסם

השייטישן הזה של אבא שלי :)

הזיהוי שלו זה 4X-CZD

ושייך לחברה גשר אווירי

והוא יהיה שם כמה ימים...

(לבנתיים אבא שלי טס לארה"ב)

אפשר סיבוב :mrgreen:

מבטיח לא לסרוט את הצבע הלבן :D

פורסם
משהו שונה שראיתי לפנות ערב:

במסגרת "צעדת היופי" שלי ליד HS29 של LLHZ, ראיתי EXTRA300 אדום-לבן מבצע בד"ח לפני המראה. רק בשביל הקטע, רציתי לראות כמה בטון ייקח לו להתרומם: בקושי שליש מסלול...רקטה עם פרופלור....... :!: :!: :!:

ניתוק, טיפוס בלפחות 50-60 מעלות, שבירה ימינה, טיפוס למשהו כמו 1500 כיוון 040 בסביבות 30 שניות......לא רע, נחמד......בניגוד לכל הפחנועים בסביבה.... 8)

ועוד משהו לכל חובבי הספוטינג: אולי מספיק עם דיווחים על חיל האויר?....נראה לי שנסחפתם קצת בתיאורים הצבעוניים שלכם.... :mrgreen:

אהה האקסטרה של מיקי כבר רגיל אליה.

כל פעם שהוא מתאמן באזור 8 אני שומע אותו מתעלל בעצמו :D

והרעש השדבר הזה עושה אפילו בבסיס ל 29 ... פשוט תענוג (ממש להקת רוק כבד בהופעה :wink: )

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...