אורח פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 עופר תוכל להזכיר לי את אופן הטעינה האוטומטי ב V3 ?לא מוצא את האזכור בנושא זה והפורום המקורי שבו זה היה רשום נעלם ביחד עם הפיתוח של V3 :| תודה. 1. הסבר לבעלי RFP VIP: א. העלאת התוכנית ל-FLIGHT PLANNER של FS9. ב. לחיצת עכבר מעל לבורג שמאלי עליון של INS1 CDU. תשע הנקודות הראשונות בתוכנית שטענת יוכנסו למטרות 1-9. ג. ליבוא תכנית ארוכה מתשע נקודות, מחייב עריכת קובץ תוכנית הטיסה ידנית- חלוקתו לקבוצות בנות 9 מטרות מסופררות 1-9. חשוב לשים לב למה שקורה ביבוא עם נ.צ שדה המוצא, כי נכנס למטרה 0. בכדי להכניס יותר מקטע אחד (הכוונה הינה ללא ADEU, ישים ל-VIP ולא לקונקורד), אני מכניס קודם את קטע 2 בעזרת REMOTE ל-INS 1+2 כדי שישב ב-INS 2, אח"כ מבטל REMOTE ל-2 וטוען את קטע הראשון ל-INS 1+3. אפשרות אחרת היא לטוס HDG בעת יבוא הקטע הבא ולהכניס לכל השלושה תמיד. 2. לא נתקלתי בבעיות FFRATS או שליטת מצער/ות ידנית. תודה עופר על העדכון. לגבי המצערת, רק בהתקנה החדשה שעשיתי לפני כחודש התחלתי לסבול מתופעה מוזרה שאני לא יכול לשלוט בכל 4 המנועים אלה בזוג או בודד (בנחיתה זה משהו ממש לא רצוי). אני אנסה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש.
Gal Mintz פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 עופר תוכל להזכיר לי את אופן הטעינה האוטומטי ב V3 ?לא מוצא את האזכור בנושא זה והפורום המקורי שבו זה היה רשום נעלם ביחד עם הפיתוח של V3 :| תודה. 1. הסבר לבעלי RFP VIP: א. העלאת התוכנית ל-FLIGHT PLANNER של FS9. ב. לחיצת עכבר מעל לבורג שמאלי עליון של INS1 CDU. תשע הנקודות הראשונות בתוכנית שטענת יוכנסו למטרות 1-9. ג. ליבוא תכנית ארוכה מתשע נקודות, מחייב עריכת קובץ תוכנית הטיסה ידנית- חלוקתו לקבוצות בנות 9 מטרות מסופררות 1-9. חשוב לשים לב למה שקורה ביבוא עם נ.צ שדה המוצא, כי נכנס למטרה 0. בכדי להכניס יותר מקטע אחד (הכוונה הינה ללא ADEU, ישים ל-VIP ולא לקונקורד), אני מכניס קודם את קטע 2 בעזרת REMOTE ל-INS 1+2 כדי שישב ב-INS 2, אח"כ מבטל REMOTE ל-2 וטוען את קטע הראשון ל-INS 1+3. אפשרות אחרת היא לטוס HDG בעת יבוא הקטע הבא ולהכניס לכל השלושה תמיד. 2. לא נתקלתי בבעיות FFRATS או שליטת מצער/ות ידנית. תודה עופר על העדכון. לגבי המצערת, רק בהתקנה החדשה שעשיתי לפני כחודש התחלתי לסבול מתופעה מוזרה שאני לא יכול לשלוט בכל 4 המנועים אלה בזוג או בודד (בנחיתה זה משהו ממש לא רצוי). אני אנסה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש. תנסה ללחוץ E, ותוך כדי שאתה מחזיק את ה-E, תלחץ על 1,2,3 ו-4 באותו זמן, ואז תשחרר את כולם.... בעיקרון זה אומר שאתה בוחר לשלוט על ארבעת המנועים באותו זמן....... מקווה שעזרתי...
אורח פורסם אוגוסט 16, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2007 עופר תוכל להזכיר לי את אופן הטעינה האוטומטי ב V3 ?לא מוצא את האזכור בנושא זה והפורום המקורי שבו זה היה רשום נעלם ביחד עם הפיתוח של V3 :| תודה. 1. הסבר לבעלי RFP VIP: א. העלאת התוכנית ל-FLIGHT PLANNER של FS9. ב. לחיצת עכבר מעל לבורג שמאלי עליון של INS1 CDU. תשע הנקודות הראשונות בתוכנית שטענת יוכנסו למטרות 1-9. ג. ליבוא תכנית ארוכה מתשע נקודות, מחייב עריכת קובץ תוכנית הטיסה ידנית- חלוקתו לקבוצות בנות 9 מטרות מסופררות 1-9. חשוב לשים לב למה שקורה ביבוא עם נ.צ שדה המוצא, כי נכנס למטרה 0. בכדי להכניס יותר מקטע אחד (הכוונה הינה ללא ADEU, ישים ל-VIP ולא לקונקורד), אני מכניס קודם את קטע 2 בעזרת REMOTE ל-INS 1+2 כדי שישב ב-INS 2, אח"כ מבטל REMOTE ל-2 וטוען את קטע הראשון ל-INS 1+3. אפשרות אחרת היא לטוס HDG בעת יבוא הקטע הבא ולהכניס לכל השלושה תמיד. 2. לא נתקלתי בבעיות FFRATS או שליטת מצער/ות ידנית. תודה עופר על העדכון. לגבי המצערת, רק בהתקנה החדשה שעשיתי לפני כחודש התחלתי לסבול מתופעה מוזרה שאני לא יכול לשלוט בכל 4 המנועים אלה בזוג או בודד (בנחיתה זה משהו ממש לא רצוי). אני אנסה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש. תנסה ללחוץ E, ותוך כדי שאתה מחזיק את ה-E, תלחץ על 1,2,3 ו-4 באותו זמן, ואז תשחרר את כולם.... בעיקרון זה אומר שאתה בוחר לשלוט על ארבעת המנועים באותו זמן....... מקווה שעזרתי... תודה על העזרה, תאמין לי שניסיתי, שום דבר לא עזר :|
אורח פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 לגבי צביעות - יש שיטה המתוארת בפורומים של PORJECT OPENSKY איך להתאים את המודלים שלהם למודל הטיסה והפאנל של RFP. התוצאה הוא מודל חיצוני של POSKY עם מאפייני טיסה ופאהל של RFP. בשילוב הזה יש לכם כל צביעה שתוכלה להעלות על דעתכם, כולל 747-100,200,300.
Chen Cohen פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 איפה ניתן להוריד את העזרים:Cargo loader takeoff calcualtor וכו' שמופיעים במדריך?
Or Netzer פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 איפה ניתן להוריד את העזרים:Cargo loader takeoff calcualtor וכו' שמופיעים במדריך? כנ"ל, הפכתי את AVSIM וזה אל קיים. והאם למישהו יש CHECKLIST וNORMAL PROCEDURE , UNNORMAL , בשביל המפלצ? (במדריך זה יותר מדי תמונות ויותר מדי דיו במדפסת שהולך סתם).
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 17, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 והאם למישהו יש CHECKLIST וNORMAL PROCEDURE , UNNORMAL , בשביל המפלצ? (במדריך זה יותר מדי תמונות ויותר מדי דיו במדפסת שהולך סתם). העליתי את שניהם לספרית החטיבה בעת הקמתה.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 17, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 איפה ניתן להוריד את העזרים:Cargo loader takeoff calcualtor וכו' שמופיעים במדריך? כולם ברשותי, ביקשתי אישור/טיפול המפתחים לשחרור ארבעת המחשבונים הבאים: העמסת דגם נוסעים העמסת דגם קומבי המראה דלק. עד אז: א. קיים חומר רב באבסים שפירסם Matt Zagoren. ב. להלן טבלת חישוב דלק מעולה שפירסמתי בפורום בזמנו, החומר באבסים מספק את נתוני הקלט עבורה: נ.ב. לארז יש גישה לחומר של בואינג על המטוס.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 17, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 קישור למחשבונים: http://www.snapdrive.net/myfiles/My%20D ... alculators אם הקישור לא תקין, נא להודיעני.
תומר עינבר פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 קישור למחשבונים:http://www.snapdrive.net/myfiles/My%20D ... alculators אם הקישור לא תקין, נא להודיעני. האתר הנ"ל דורש הרשמה, האם ניתן לעלות את הקבצים לאתר העלאות אחר? תודה רבה.
Chen Cohen פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 קישור למחשבונים:http://www.snapdrive.net/myfiles/My%20D ... alculators אם הקישור לא תקין, נא להודיעני. האתר הנ"ל דורש הרשמה, האם ניתן לעלות את הקבצים לאתר העלאות אחר? תודה רבה. נרשמתי. כותב"The folder My Documents/RFP Calculators does not exist."
Or Netzer פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 לא עובד עופר אם תוכל לעשות ZIP של כל התוכנות ולהעלות אותן ל RAPID SHARE? (אם אתה רוצה לשלוח לי באימייל אני יעשה את זה)
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 17, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 ההודעה קפצה מתיבת הוטמייל שלך, העבר לי כתובת. לא עובדעופר אם תוכל לעשות ZIP של כל התוכנות ולהעלות אותן ל RAPID SHARE? (אם אתה רוצה לשלוח לי באימייל אני יעשה את זה)
Or Netzer פורסם אוגוסט 17, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2007 ההודעה קפצה מתיבת הוטמייל שלך, העבר לי כתובת.לא עובדעופר אם תוכל לעשות ZIP של כל התוכנות ולהעלות אותן ל RAPID SHARE? (אם אתה רוצה לשלוח לי באימייל אני יעשה את זה) \\ביקשת אישור ממפתחי התוספים כן? mavrik11@gmail.com
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 18, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 ביקשת אישור ממפתחי התוספים כן? א. שלחתי. ב. טרם התייחסו ספציפית לשאלתי, אולם כבר העבירו זאת חופשי במייל למבקשים.
Or Netzer פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 ביקשת אישור ממפתחי התוספים כן? א. שלחתי. ב. טרם התייחסו ספציפית לשאלתי, אולם כבר העבירו זאת חופשי במייל למבקשים. ברשותך אני אמתין עם העלאה מסודרת לרשת שלא יצלבו אותי אחר כך.
Chen Cohen פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 ביקשת אישור ממפתחי התוספים כן? א. שלחתי. ב. טרם התייחסו ספציפית לשאלתי, אולם כבר העבירו זאת חופשי במייל למבקשים. ברשותך אני אמתין עם העלאה מסודרת לרשת שלא יצלבו אותי אחר כך. אני מחכה מאתמול להעלאת הקבצים וזה קצת לא בסדר שלך יש את הקבצים לאחר שעופר שלח לך אותם ועכשיו אתה לא מעלה אותם למרות שבפורום של RFP הם שולחים לכל המבקש במייל :!:
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 18, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 אני מחכה מאתמול להעלאת הקבצים... תנו לי נתיב אחד (שדות- נתב"ג כמוצא, יעד וחלופי) ומשקל ZF אחד (אפשרי 2/3 מלא או מלא בתצורת נוסעים ועוד מטען), ואעביר למבקש הרצה של OSP כולל כל הנתונים- מהירויות ואורך מסלול המראה, גובה ראשוני לשיוט, ודלק- הכל ללא רוח בתנאים סטנדרטיים. תוך שימוש בטבלא שכבר פירסמתי בשרשור תוכלו להשתמש בחישוב יחיד זה בכדי להריץ חישובים מדויקים לכל נתיב שהוא (כולל שינוי טמפ' ורוח בשיוט) עד שתשיגו את המחשבונים. אציין רק כי הנתיב ש-OSP מתכנן עדיין אינו בהכרח מיטבי, אך הוא סביר לחלוטין כבר כעת.
Tomer Haim פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 לשימושכם http://tomer.ifschool.net/p747e17.zip תוכנית שפיתחתי יחד עם חבר בשם דניאל בשנת 1998, חישוב נתוני המראה ונחיתה, הכל מבוסס על ספרות הביצועים שהיתה בזמנו באלעל. תהנו
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 18, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 http://41686.rapidforum.com/topic=100271255680
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 18, 2007 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 תודה רבה על השיתוף, מעל הקישור להורדה עצמה, יש תשעה סוגים של AIRCRAFT PACK, מה אלה? להלן פירוט תכולת חבילות הצביעות: http://41686.rapidforum.com/topic=100471307862
Or Netzer פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 ביקשת אישור ממפתחי התוספים כן? א. שלחתי. ב. טרם התייחסו ספציפית לשאלתי, אולם כבר העבירו זאת חופשי במייל למבקשים. ברשותך אני אמתין עם העלאה מסודרת לרשת שלא יצלבו אותי אחר כך. אני מחכה מאתמול להעלאת הקבצים וזה קצת לא בסדר שלך יש את הקבצים לאחר שעופר שלח לך אותם ועכשיו אתה לא מעלה אותם למרות שבפורום של RFP הם שולחים לכל המבקש במייל :!: תן לי ת'מייל שלך ותסתכן אתה בהפרת זכויות יוצרים.
Chen Cohen פורסם אוגוסט 18, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2007 ביקשת אישור ממפתחי התוספים כן? א. שלחתי. ב. טרם התייחסו ספציפית לשאלתי, אולם כבר העבירו זאת חופשי במייל למבקשים. ברשותך אני אמתין עם העלאה מסודרת לרשת שלא יצלבו אותי אחר כך. אני מחכה מאתמול להעלאת הקבצים וזה קצת לא בסדר שלך יש את הקבצים לאחר שעופר שלח לך אותם ועכשיו אתה לא מעלה אותם למרות שבפורום של RFP הם שולחים לכל המבקש במייל :!: תן לי ת'מייל שלך ותסתכן אתה בהפרת זכויות יוצרים. הייתי עושה זאת בשמחה מתוך ידיעה שאין הפרת זכויות יוצרים, פשוט עכשיו כבר לא צריך כיוון שהעלו את המחשבונים וה LOADERים לאינטרנט לאחר שהוצפו במיליים בפורום שלהם.