mookevich פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 מה זה AI ? ומה זה FPM או FPS (לא בטוח ) אתם תמיד מדברים על 50 FPS או 20.... אני מבין שזה קשור לאיכות ההדמיה... או לכרטיס המסך. מה זה? איך אני בודק את זה ? ומה זה עושה ??? ניסיתי לחפור פה בפורומים ועדיין לא מצאתי תשובה (יש פה פשוט יותר מדי מידע !!! ) תודה !!!
Shmulik Lin פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 שלום מר מרקוביץ AI זה למשל אייר אינדיה או תעשיות אמריקאיות - american industries תמקד שנעזור לך.... FPM-רגל לדקה FPS-פריימים לשניה,מי מדבר איתך-כותבים קונטרולZ פעמיים יראה לך את הנ"ל,כמה יש לך ואיפה זה עונה על ציפיות ואיפה לא כיוונים לנ"ל יתבצעו בהגדרות של ה-FS עצמו אל תשאל אותי רק מה זה FS תחליף את חפירה -הכל כתוב!
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 21, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2007 מה זה AI ? ARTIFICIAL INTELLIGENCE, טכנולוגיה בעזרתה יוצר FS סביבך תעבורת מטוסים. ומה זה FPM או FPS (לא בטוח ) אתם תמיד מדברים על 50 FPS או 20.... אני מבין שזה קשור לאיכות ההדמיה... או לכרטיס המסך. מה זה? איך אני בודק את זה ? ומה זה עושה ??? FPM: FEET PER MINUTE, יחידות מדידת שיעור הנמכה ונסיקה במטוס. FPS: FRAMES PER SECOND, מסגרות תמונה לשניה שההדמיה מייצרת. לחץ בכל פעם בתוך הסימ' SHIFT עם Z, והסתכל בכתובת האדומה משמאל למעלה, יש 3 מצבים המתחלפים בכל לחיצה וברביעית נעלמים. המספר המוצג עבור FPS נובע מאיכות ביצועי המערכת שלך, ניתן לקבוע מספר רצוי ב- OPTIONS/ DISPLAY/ HARDWARE. רצוי לא פחות מ-15 כי מתחת לכך המטוס וסביבתו לא מקבלים עדכון מספיק רציף ואיכות ההדמיה נפגעת. אין טעם לקבוע מספר גבוה מ-25 כי בכך ייגזלו משאבי איכות לטובת מהירות. ניסיתי לחפור פה בפורומים ועדיין לא מצאתי תשובה (יש פה פשוט יותר מדי מידע !!! ) תודה !!!