עבור לתוכן
fibola

אשמח להכוונה לטייס מתחיל.

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

הנני חבר חדש בפורום זה , כפי שגם ניתן לראות על פי מספר ההודעת, ורציתי את עזרתכם / הצעתכם.

אני מעונים ללמוד את תחום התעופה האזרחית ולהטיס את אחד הסימולטורים FS או XP .

אשמח לקבל את עזרתכם על מנת לגבש החלטה איזה מהסימולטורים ברצוני ללמוד ואודה גם באם תוכלו להפנות אותי מאיפה מתחילים ואיך מתקדמים.

רק אציין כי ברשותי עותק מה FS כך שאולי זהו שיקול לבחור בו, אך במחשבה שניה, כאמור, אשאיר את האפשרות לשכנע אותי בידכם.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל שלום וברוך הבא!

בחטיבה כאן עוסקים בעיקר ב9FS וFSX , ואם אתה באמת מעונין ללמוד איך לטוס בצורה מקצועית וריאלסטית ,ישנו ביה"ס וירטואלי לטיס (תחטט שם , רשום הכל) www.ifschool.net

פורסם

ברוך הבא,

קודם כל עבור על חוקי הפורום והוסף שם מלא לחתימה שלך בבקשה.

לשאלתך - אני לא מכיר את XP ואף פעם לא השתמשתי בו, אני חושב שזה נכון גם לגבי מרבית חברי הפורום לכן אני לא יודע להגיד לך מה עדיף, מה שכן אני יכול להגיד לך זה שלFS9 יש יתרון של יותר תוספות, גם סינרים וגם מטוסים, ואתה תזכה לתמיכה טובה יותר מחברי הפורום במקרה של תקלה.

פורסם

ברוך הבא, ראשית נשמח גם לדעת מה שמך.

אני מצטרף לדברים שרשם עידו, ואני יוסיף שאתה מעוניין בשלב זה רק בלמידה אז השיעורי טיסה שיש ב F9 וגם ב FSX טובים מאוד, אם אתה מעוניין בלמידה ויותר מאוחר להשתלב ברשת שבה אנו טסים, אז ממולץ שזה יהיה עם FS9 בתחילת הדרך.

וכמו שאביב רשם, אתה מוזמן להירשם לבית הספר שלנו בכתובת:

www.ifschool.net

בהצלחה. 8)

פורסם

אני מכיר את שני הסימולטורים בצורה מעמיקה וכתבתי על כך בעבר בהרחבה (עשה חיפוש בוודאי תמצא את השרשורים הרלוונטיים), לכן אתמצת בקצרה:

XP יותר מדוייק בהתנהגות המטוסים מבחינה אווירודינמית, מה שנקרא "מודל טיסה" אבל נחות מבחינה ויזואלית, היצע תוספים, ומקורות מידע (מעצם היותו הרבה פחות פופלארי).

לגבי FS קצרה היריעה מלפרט את מעלותיו (...ומגרעותיו) ואין לך בעיה למצוא אינפורמציה אינסופית לגביו כאן וברשת בכלל.

מה שחשוב לדעת (ולא הרבה יודעים זאת) הוא שגם ב-XP אתה יכול להתחבר ולטוס און-ליין ברשת VATSIM (וגם באחרות כמובן).

לגבי מה עדיף: כמובן שאלה של טעם אישי.

המלצה שלי - הורד את גרסאות הדמו החינמיות של שני הסימולטורים ותוכל להתרשם בעצמך (וגם, זה יתן לך אינדיקציה לגבי מידת התאמת מפרט המחשב הספציפי שלך לסימ' זה או אחר).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...