hagay פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 ido_ כתב: לימוני כתב: חיפשתי קצת תמונות של השדה כדי שיהיה ממה להתחיל אבל כמעט אין כלום וגם מה שיש לא עוזר כל כך כי לא הצלחתי למצוא תמונה שמראה את המיקום של המבנים בשדהאני אמשיך לחפש אם יהיה חומר לבנות ממנו סינרי אז אני אשתדל לבנות אחד... למרות שהשדה הזה לא כזה מורכב ואפשר להגיד שהדיפולט הוא יחסית דומה... רק הטקסטורות לא אמיתיות אבל זה פחות או יותר המבנים, יש שם רק טרמינל בצורת מלבן והאנגר לפי מה שאני הצלחתי לראות זה גם מה שאני מצאתי, תמונה של הטרמינל ועוד תמונה ממש לא ברורה של השדה מגבוה לא משהו שאפשר לעשות ממנו סינרי תראו תראו את החברה שלנו רק משהו מעלה לדיון איזה צביעה בנייה או השד יודע מה כבר רצים ומנסים להשיג תמונות. חברה אני מוריד את הכובע בפניכם.
e_dor פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 גם אני מוריד את הכובע בפניכם, תודה רק על החיפוש :wink: ותבין אורן, אני לא מכריח/דורש/מצווה או אומר ! אני פשוט מבקש, מי שיכול, תודה רבה, מי שלא, גם תודה בכל זאת ! ואני לא אמרתי שמישהו יתחיל ללמוד בשבילי. אז נא לא להוציא מילים מפי. תודה.
Oren Geva פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 e_dor כתב: ועד שיהיה מדריך אנחנו דורשים סינרי ללרנקה אבל שמת חיוך. אז בוא נסגור את העסק בשלב הזה?
e_dor פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 Oren Geva כתב: e_dor כתב: ועד שיהיה מדריך אנחנו דורשים סינרי ללרנקה אבל שמת חיוך. אז בוא נסגור את העסק בשלב הזה? טוב. ואתה סותר את עצמך, שמתי חיוך, בצחוק ! אני לא דורש מאף אחד כלום !! ודי להיות רציניים כל היום, סמיילי צוחק בנימה רגועה ולא רצינית .....
oz פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 אנשים יש אתר ששמו AFCAD יש שם את קבצי הAFCAD הכי טובים שתמצאו ברשת כמעט לכל סינרי מרכזי בעולם וגם לא מרכזי אז כשאתם מחפשים AFCAD אל תחפשו באוויסים תחפשו פה כי פה תמצאו אחלה AFCAD http://afcad.projectai.com