Izik Bakshi פורסם אוגוסט 30, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2007 עוד אין לו רשיון, אבל יש לו יום הולדת 24 אמיר אחי, אני יכול להגיד בכנות שבזכותך אני הכרתי את עולם הסימולטורים והרשת הוירטואלית, והכל עוד משנת 2000 סוף כיתה י"א, אי שם במנחת מגידו בקורס דאייה. תודה על התרומה הענקית שלך לאורך השנים, את מחלקת הדרכה הקמת פעמיים, פעם אחת ב IVAO ופעם שניה ב VATSIM, בימים האחרונים אני מעדכן את החומר, וכל פעם נדהם איזה יצירתיות היתה לך בכתיבה של עשרות על עשרות דפים, דורון עתיק ניסח זאת בעבר בצורה יפה ביותר, חיברת פה ברזל לברזל, נגיד גם תודה על מה שעוד תעשה ביחד איתי בהדרכה שיהיה המון בריאות ואושר ליום ההולדת, שמור על עצמך בטיסות בקנדה, את המשפט אתה כבר מכיר....אין מקום שהוא רחוק מדי...
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 30, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2007 מזל טוב אמיר!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: רק הצלחה עם הרשיון!
Matan Solomon פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 24 אה ? כבר לא צריך ביטוח על נהג צעיר :mrgreen: חחחחח אמיר, יא תותח, אחלה בנאדם, אחד הה- אנשים בחטיבה הזאת. הרבה הרבה מזל טוב, שנה של הגשמות, בהצלחה עם הרישיון והרבה הנאה בקנדה ! ושוב מזל טוב, עד 120 !
Avshalom פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 מזל טוב אמיר ובהצלחה עם רשיון הטיס :new-bday:
אורח פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 יוווו מזל טוב קיד, הרבה אושר ובריאות ובהצלחה במדשאות של קנדה :mrgreen:
Tomer Haim פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 מזל טוב אחי! מייסד המתחם! מי שלא יודע, ולא הרבה מהחדשים יודעים, אי אפשר לכמת או להעריך בדרך כלשהי את תרומתתו של אמיר לחטיבה ולו רק מפני שרוב רובה של התרומה , נעשתה מתחת לפני השטח ובחדרי חדרים של ההדרכה ב TS, שעות רבות בכל יום, העביר הדרכות לפרחי הפיקוח של החטיבה וכתב חומר רב במשך שנים! גם היום מהגולה אמיר ממישך לכתוב לפקח ולהעשיר את החטיבה הזו בידע רב ובחוש הומור מפותח ביותר. שיהיה לך במזל טוב אמיר ועד הטרופופאוזה! בהצלחה!
Barak פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 מזל טוב איש יקר !! שתצליח ותעשה באמת מה שאתה רוצה ואוהב..
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 באמת אין הרבה להוסיף על דברי איציק! אחד האנשים היותר תותחים בחטיבה, וכן כן גם הקרועים בחטיבה, יש לי כמה הקלטות שלך מה-REAL OPS שהיינו ב-TS וקרעת אותנו שמה!! הנה קטע ממש קצר ממה שהלך ב-TS ב"ימים ההם": http://download.yousendit.com/7B3082AC7704DD69 שיהיה לך הרבה בהצלחה בכל מקום שרק תגיע אליו, תשמור על עצמך, תודה על הכל והרבה מזל טוב! :new-bday:
Aviran פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 מזל טוב אמירוש!!! בהצלחה עם הרשיון!! בברכה, אבירן..
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אמיררר אחי!!!! שיהיה לך המון המון המון מזל טוב!!! בהצלחה בכל וברישיון בקנדה!! אתה אדם ענק!!!! תודה רבה על העזרה האדירה שלך בVATIL ובכל קידום התחום! ותודה אישית על הכל, בלעדיך לא הייתי פה (LLEK_TWR) היום! :new-bday:
Amir Paz פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 תודה על הברכות חברים! כמו שכבר אמרתי לכם בהודעה הקודמת שלי - VATIL תמיד תהיה הבית השני שלי ועושה לי טוב לראות איך משנה לשנה אני שוב רואה הודעות מזל טוב ואיך שהזמן עובר. 24.. זקן זקן אבל לפני שהזקנים באמת פה קופצים עלי עדיף שאני ישתוק בנושא הזקונה :wink: היום זה חודש ושבוע בטורונטו, הספקתי לעשותו סולו הקפות (5 שעות) וחלק מהסולו אזורים. בתקווה לעשות CROSS COUNTRY בשבוע הבא ולהתחיל לדבר על מבחן לקראת אמצע/סוף ספטמבר. בקיצור, מקווה לחזור עם תוצאות בעוד שנה :!: אז שוב - תודה לכולכם ותמשיכו לשמור על שמישות החטיבה עד שאני חוזר :wink: נשתמע!
yossilevy פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אמיר שפע ברכות ליום הולדתך עד 120 כ-20 עם בראיות אושר ועושר והמון שעות טיסה מתגעגע יוסי לוי
Shmulik Lin פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אמיר היקר המון מזל"ט לך למעשה,אתה לימדת אותי לפקח-זו זכות גדולה שתיחשב לך בהצלחה לך בניכר!