Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 הודעה זו של הנהלת PMDG, מבלי שתאמר משהו ממשי זכתה ב-8 עמודי תגובה תוך זמן קצר: http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 5019&page= אם מדובר בתוספי FSX, איני צופה בולמוס הזמנות, אולי מעבר להנמכה. מזכיר את VISTA...
Nir Portal פורסם אוגוסט 31, 2007 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2007 אני מקווה שהם יודיעו על התקדמות כלשהי עם ה MD11 שלהם. זהו אחד התוספים שאני מחכה לשמוע ממנו כבר הרבה זמן.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אני מקווה שהם יודיעו על התקדמות כלשהי עם ה MD11 שלהם. זהו אחד התוספים שאני מחכה לשמוע ממנו כבר הרבה זמן. הרי כתבת: רק FS9 מותקן אצלי. לדעתי הסיבה העיקרית שבגללה FSX לא תפס, היא דרישות החומרה המפלצתיות יחסית כדי שיהיה ניתן להריץ אותו ללא שום תוספים, ברמה שתאפשר חוויות טיסה נורמלית. מעבר לסקרנות שיש לכולנו, לקנות אותו מתאים יותר לדעתי לפריקי הדמיית טיסה מאשר לקהל שקול.
Nir Portal פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 למען האמת, העובדה שהוא תואם אך ורק ל FSX חדשה לי. הייתי בטוח, עקב כך שהמוצר הוכרז הרבה לפני שצצו השמועות על FSX, שהוא יגיע גם ל FS9. מסתבר שטעיתי, ככל הנראה. אף על פי העובדה שאני מאוד מאוכזב עכשיו, תוסף זה עודנו מסקרן אותי ואני אמשיך לחכות לו, אמנם בפחות צפייה מקודם, אך בכל זאת - מטוסים של MD ברמה כזאת לא רואים כל יום. הלא כן? :wink:
redyoyo פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 מבלי להכנס לכל ההסבר, בתמציתיות: md11 יצא גם לfs9 ויושק במקביל לfsx בעוד מספר חודשים. 747 לfsx יושק בקרוב כחבילה מאוחדת עם ה747F 737v2 יותאם גם לfs9 אך לא יושק במהלך השנה הקרובה. http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_mesg&forum=136&topic_id=135601&mesg_id=135601&page=
Erez Savir פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 פשוט הודעה מאכזבת. הם בעצם עכשיו "קנו" לעצמם עוד זמן בתירוץ שהם צריכים לפתח את המוצר ל2 פלטפורמות.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 מה השיפורים המתכוננים לV3 של 737? יש מידע בנושא ?
ha5mvo פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 אך בכל זאת - מטוסים של MD ברמה כזאת לא רואים כל יום. הלא כן? Sure you do! there's an MD80 that was discussed here before
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 PMDG קראו את הכתובת על הקיר, ולא יוציאו מוצר רק ל-FSX בעתיד הנראה לעין, כפי שהחליטו עד להודעתם מהיום. החלטה טובה מבחינתם ומבחינתנו, כי מוצריהם טובים. הודעות הנהלתם הגיעו לשיא חדש של עליבות בעיני. המאנטרה החוזרת ונשנית על קשיי פיתוח ל-FSX, ודאגתם לקהל קוניהם. הקוקפיט שלא מראים רבע תמונה ממנו, שאמור להיות משהו מהחלל... קיימים לא מעט מוצרים מתקדמים ל-FSX בלי כל הרוח והניפוח. נאמנות? הם רק דואגים שמכנסיהם לא יפלו. קראתי שם גיבוב של תירוצים מסוג נמוך.