Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 מיקרוסופט בנתה כאן יישום שצורך מחשב-על ייחודי, וזו התוצאה. היה לי הביטא ו-FSX מיום השחרור לשוק- 16 לאוקטובר 2006. הורדתי אותו מהמחשב, לא עניין אותי מה יעשה לו SP1. עם חשיבה מגלומאנית זה מה שקורה, בונים בית כשאין מתחתיו מגרש. קודם צריך להוכיח טכנולוגיה ורק אח"כ מפתחים עבורה חומרה ויישומים. לי לא מוכר כרטיס גרפי טוב שמריץ DX10. בנו יישום שעיקרו גרפיקה ללא כרטיס גרפי תואם (FSX תומך DX9 אך תוכנן ל- DX10). מדוע חשיבה מגלומאנית? שכחו במיקרוסופט ובעוד כמה מקומות, כי הנכס העיקרי שלהם הוא לקוחות נאמנים, ביחד עם מפתחי משנה וספקים. הלכו וטרקו להם דלת בפנים, גם עם ויסטה (שם המצב פחות חמור אך מי שיבדוק תוצאות עסקיות יראה זאת בברור) וגם לנו עם FS. בא גאון טכנולוג, עשה מצגת יפה להנהלת מיקרוסופט על גרפיקה, וכך ניתקו מגע מקהל המשתמשים והספקים בעקבות ההחלטות שנפלו שם. לא פלא שהודיעו על הוצאת חבילות SP עבור FS9 וויסטה ב-2008. ראו "בן" שלהם (בדרך חשיבה)- PMDG, למרות שהם יסתירו את המציאות מלקוחותיהם וישדרו עסקים כרגיל אחרי שיגלו מה קורה אצלם. הם נטשו לחלוטין את שוק FS9, ומשקיעים כבר שנים מאמץ אדיר עבור FSX, כולל שינויי כיוון כמו ה-MD11 שפיתחו עבור FS9, את יעודו שינו לפני כשנה ל-FSX, קיבלו 3/4 SDK, וכשגמרו לעכל אותו יצא SP1. כלומר הם מפתחים מוצר עוד יותר מורכב מה- B744 ל-FSX שימכור 100-200 חתיכות, אולי 2000, כאשר חלקים ניכרים מהקוד הם כותבים כבר בפעם רביעית. כבר אי אפשר להסתיר תוצאות עסקיות של חברות כאלה- מספיק לעיין בפורומים ולראות כמות פגיעות. ראו את PSS- כמו פורום 767PIC. חכו שייצא A320 AXP, גם אם ייקח זמן. הוא נבנה קודם כל עבור FS9, לקהל משתמשים מסור ואחראי התומך במפתחים ומשלם במיטב כספו עבור מוצרי איכות. אמנם המטוס יפעל בהמשך גם ב-FSX, אך מעצם הגישה האחראית הזו של אותם אנשים, FS9 עוד יישאר חביב על רבים שנים רבות, שלא כמו קודמיו שמצאו דרכם למדף במהירה. לכל מי שיש עדיין כמו לי מחשב בינוני ומתיישן, אלה הם מרבית אוכלוסיית המשתמשים, AXP ירוץ מהר יותר מבחינת מסגרות ממטוס דיפולטי ב-FS9, בהדמייה המציאותית והמפורטת ביותר שתצא עד לאותו יום.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 - יהיו כלי הסבה אוטמטים של פיתוחים מה-FS9 ל-FSX אני בספק אם יהיה דבר כזה, בFSX הייתה קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת הLANDCLASSים והצורה שהסימולטור עובד ומפענח אותם. אגב לFSX עדיין אין תוכנת AFCAD !!!! מדברים עליה מאז שהוא יצא, אבל היא עדיין בפיתוח, AFCAD 2 לFS9 יצאה כמעט באופן מיידי ביחד עם הסימולטור...
Erez Savir פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 - יהיו כלי הסבה אוטמטים של פיתוחים מה-FS9 ל-FSX אני בספק אם יהיה דבר כזה, בFSX הייתה קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת הLANDCLASSים והצורה שהסימולטור עובד ומפענח אותם. אגב לFSX עדיין אין תוכנת AFCAD !!!! מדברים עליה מאז שהוא יצא, אבל היא עדיין בפיתוח, AFCAD 2 לFS9 יצאה כמעט באופן מיידי ביחד עם הסימולטור... http://www.flight1.com/products.asp?product=afxv1
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 יש לי רק FS9 FSX זה כמו לעבור למכונית מונעת ע"י גז כשבתחנות דלק לא מוכרים גז למכוניות. חוץ מזה, גם אם היה גז בתחנות דלק, הגז (מחשב חדש שיריץ את התוכנה הזתאי) היה יקר לי מדי.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 1, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 - יהיו כלי הסבה אוטמטים של פיתוחים מה-FS9 ל-FSX אני בספק אם יהיה דבר כזה, בFSX הייתה קפיצת מדרגה משמעותית מבחינת הLANDCLASSים והצורה שהסימולטור עובד ומפענח אותם. אגב לFSX עדיין אין תוכנת AFCAD !!!! מדברים עליה מאז שהוא יצא, אבל היא עדיין בפיתוח, AFCAD 2 לFS9 יצאה כמעט באופן מיידי ביחד עם הסימולטור... http://www.flight1.com/products.asp?product=afxv1 וואלה... הבדל קטן, AFCAD2 לא עלה גרוש, זה עולה יותר מ100 שקל... מה שבטוח לקח להם הרבה יותר זמן להוציא את זה, אבל זה לא נראה לי התוכנה שבFSDEVELOPER תכננו להוציא
אורח פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 עידו מצאתי תוכנה ליצירת אפקדים לFSX בצורה מרשימה , ואפילו יותר טובה מהאפקד שF1 עשו ,FSX PLANNER, תוכנה חינמית לחלוטין , ועובדת בדיוק כמו האפקד הישן ,וגם אפשר לעשות איתו פוטוריל קטן של השדה ,ואפילו גדרות מסביב לשדה,אבל בישביל שתוכלו להפוך מXML ל BGL אתם צריכים להשיג SDK(נמצא גם באחד הדיסקים של FSX) : http://www.zbluesoftware.com/fsxplanner
crazyblat פורסם ספטמבר 1, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2007 Microsoft Flight Simulator 9 פשוט אין עליו....לא יעזור כלום...גם אם אני מקבל עוד מעט את המחשב החדש שלי..אני עדיין אטוס ב9 ולא באיקס...
AaronDagan פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 הדיון בנושא מצא מאד חן בעיניי, ונהנתי לקרוא את מגוון הדעות של המשתתפים. למען הצדק העובדתי: אני משתמש כיום ב-FS9 ויש ברשותי את ה-FSX PRO לפחות חודשיים, אבל עדיין לא ניסיתי להתקין אותו על המחשב שלי מסיבות שונות. אחרי שקראתי היום את המאמר שאת קישורו אני מצרף כאן, נראה לי שבקרוב מאד אתקין את ה-FSX במקביל ל-9 ויחד עם קובץ ה-PATCH שיצא לאחרונה. את העידוד לכך קיבלתי בעקבות המאמר הכן והאמיתי שכדאי לכולכם להפנים את המסר הכלול בו. http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/op-ed/ed409.htm גם אם לא השתכנעתם, לפחות תזכרו שלכל מטבע יש 2 צדדים... בהצלחה.
איליה פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 לפחות ב-FSX כדור הארץ הינו כדור ולא צילינדר כמו ב-FS9 (תראו צורת העננים העקומה ומעוקלת כשטסים באזורים צפוניים\דרומיים הרחוקים). ב-FSX סוף-סוף ניתן לבנות מסלולים דרך אזורים פולריים - כל זה עולם אחר לגמרי! אני עדיין ב-% 90 ב-FS9... אבל ממתין ליציאתם של המטוסים האהובים ל-FSX, מכניס PATCH ועובר לסימולטור אמיתי הזה ללא היסוס.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 הדיון הוא לא איזה סימולטור יותר אמיתי ויותר טוב, אין ספק שFSX עדיף בהרבה, רק בעצם השיפור ברזולוציה של טקסטורת הלאנדקלאס אנחנו מקבלים חדות תמונה שלא נראתה בFS9 וזה עוד לפני כל השטויות שאנחנו כל כך אוהבים כמו המכוניות שנוסעות בשדה. השאלה היא איך זה שהסימולטור הזה כבר כמעט שנה בשוק ועדיין לא רואים את אותם מטוסים שאתה מדבר עליהם. FS9 יצא עם אני לא טועה באוגוסט, כשאני הצטרפתי לפורום בדצמבר אני לא חושב שהיה מישהו (חוץ מאלמוג בגלל ה744 של PSS) שנשאר עם 2002... עם FSX זה פשוט לא קורה. גם הכלים לפיתוח לא יוצאים בהתלהבות ובקצב כמו שיצא בFS9, למרות שFSX הרבה יותר ידידותי למפתחים של תוספים, גם לתוכנות שאמורות לעשות חיים קלים יותר בעזרת הSIMCONNECT שבעצם הביא לסוף עידן הFSUIPC. עם כל זה אנחנו רואים ש-3 אנשים מתוך 84 מעדיפים את FS9, ול71% אפילו אין FSX מותקן, זה נתון מעניין מאוד.
yaakovbl1 פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 זהו טופיק מעניין מאוד וכמו שמיקי נוהג להגיד: "אתרום את השני גרוש שלי" גם כן. עד כה מסכימים שה FSX נותן יותר אך כדי להשיגו צריך לשדוד בנק (בשביל מחשב מתאים). יצא לי לפני כמה חודשים לקרוא את כל ההודעות על FS9 בפורום שלפני 3 שנים. ככה בדיוק כתבו אז על FS9.. מיקרוסופט רואים קדימה את ירידת מחירי החומרה ולדעתי האישית תוך שנה החומרה הנדרשת לא תהיה יקרה כל כך. מישהו זוכר כמה עלה עד לא מזמן מחשב נייד? בעולם יש בעיה שטובה לנו: טכנולוגיות הייצור של שבבי מחשב כל כך משתפרות שהמחירים כל הזמן יורדים. ומילה על מיקרוסופט: החברה אלה יודעים לחשוב טוב. אבל בראיה קדימה. הם, באמצעות מודלים די מפותחים רואים את ההווה של שנה קדימה (והרבה מעבר לזה). אני וכמה חברים עומדים לקראת תחילת מחקר בנושא הסימולטור ויצא לנו להעזר קצת בחבר'ה של מיקרוסופט. כמות (ואיכות) החשיבה שלהם בנושא "המשחק" ממש מרשימה. אגב, יתכן שרוב "המשחקים" הם אנשים כמונו, אבל אנו לא היחידים: "המשחק" נמצא בשימוש בצי ארה"ב, במכוני מחקר של אוניברסיטאות ותחת עין בוחנת של גופים מכובדים נוספים. נראה לנו אולי שמיקרוסופט מבצעים "אובר-שוטינג" אבל לדעתי זה לא. למתעניינים אני מצרף טיפונת חומר קריאה כללי. מעניין לשים לב באיזה הזדמנות הוצג המסמך ותחת איזה כותר הוא כתוב (בתחתית כל דף) http://download.microsoft.com/download/1/7/8/17808bed-9b1e-4542-90a6-4c1d8af27fae/Aircraft_Sim_Tech_Zyskowski.pdf
איליה פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 yaakovbl1, יעקב, מסכים עם כל מילה. Ido Rosenthal[/b]":1s8rwzhn]השאלה היא איך זה שהסימולטור הזה כבר כמעט שנה בשוק ועדיין לא רואים את אותם מטוסים שאתה מדבר עליהם. FS9 יצא עם אני לא טועה באוגוסט, כשאני הצטרפתי לפורום בדצמבר אני לא חושב שהיה מישהו (חוץ מאלמוג בגלל ה744 של PSS) שנשאר עם 2002... עם FSX זה פשוט לא קורה. עידן, התשובה היא ש-FSX הינו סימולטור אחר. הגרין שלו שונה מאוד מהגרין של FS9. לכן קשה כל-כך ליצרנים לאכול את ה-SDK שלו. כאן לא מדובר בשידרוג סינרים ומטוסים מגירסה לגירסה תוך ביצוע שינויים קוסמטיים. צודקים כאשר אומרים שצריך לבנות מודלים ופונקציונליות מחדש. מראה היפה של FSX - זה רק חלק מהעניין. פה יכול להיות שרוציתי לראות איזה שהיא גירסת ביניים עם גרפיקה "קלה" כמו של FS9 אך על בסיס גרין החדש ומודל העולם אמיתי יותר של סימולטור החדש... מיקרוסופט החליטו "לדפוק את כל הקופה" וקצת מררו חיים לכולם. עכשיו המעבר יקח EXTRA זמן. חדשות טובות מבית PMDG - בהתאם לאמור לעיל, הם קיבלו החלטה להמשיך בפיתוח של MD-11 עבוד FS9 במקביל לפיתוח גירסה של FSX: http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 5669&page=
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 גם במעבר מFS2002 לFS2004 לא היה שינויים קוסמטיים, הסינרים ברובם תמכו, נכנס שינוי של נושא הAFCAD והAI שגם שלט על סינרי ולא היה רק דמיוני. מטוסים שלא נבנו עבור FS2002 PRO לא עבדו בכלל בFS2004, וגם חלק מאלה שנבנו עבור FS2002PRO לא עבדו טוב. דווקא פה המעבר עבור מייצרי המטוסים יותר פשוט מאשר בFS9, מבחינת הסינרי, עד כמה שהבנתי מיקרוסופט לא הוציאו SDK לGMAX אלא רק ל3DMAX, תוכנה שעולה כסף, גם כן מעכב יצור של תוספים חינמיים שצצו באופן מיידי בFS9, האובייקטים שנעשו עבור FS9 ברובם עובדים טוב, MESHים עובדים טוב, השינוי העיקרי הוא בAFCAD ובלאנדקלאס, אז זה לא מדוייק להגיד שמיקרוסופט המציאו את הגלגל, השיפור הוא אפילו פחות משמעותי מהקפיצה בין FS2002 לFS9 והוא ברובו קוסמטי בלבד (לא שזה רע...) יצא לי לפני כמה חודשים לקרוא את כל ההודעות על FS9 בפורום שלפני 3 שנים. ככה בדיוק כתבו אז על FS9.. אתה צודק יעקוב, הבדל קטן, כולנו השתמשנו בFS9 למרות מה שכתבנו.
איליה פורסם ספטמבר 2, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 Ido Rosenthal[/b]":3vzwzk6f]אז זה לא מדוייק להגיד שמיקרוסופט המציאו את הגלגל כמו שציינתי קודם, במקרה של FSX אפשר להגיד שפה מיקרוסופט כן המציאו גלגל... יותר נכון כדור (הארץ). רק זה כבר לא נראה לי שינוי קוסמטי. הואיל והיו שינויים לא משמעותיים - מזמן היינו רואים מטוסים וסינריים ולא רק Photorealistic_Chile, מטוסי FT/Wilco וניסיונות של LDS להתאים מודל קיים לסביבה לא כל-כך מתאימה של FSX... מבלי להזכיר כל שיפורי הגרפיקה והסביבה למעט הבולטים שבינהם: שיטות bitmapping החדשות, reflections ואוסף אובייקטים חיים, אני חייב להגיד כאחד שאוהב לטוס ב-VC, אני מאוד התרשמתי מדינמיקה של Viewpoint בהתאם לתנועות של המטוס - דבר שעושה הרגשת נוכחות מדהימה. כמו כן, אנף שלם שלא היה עד כה בסימולטור - צל דינמי בתוך הקוקפיט. ייתכן שלחבבי טיסות ב- 2D הדברים הנ"ל אינם מורגשים כל-כך...
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2007 כל מה שכתבת למעט הכדור, ואפשר להוסיף לזה גם את החלל זה שינויים קוסמטיים. ועדיין הם לא המציאו את הגלגל, רבים מהדברים שעכשיו באים עם הסימולטור באו בגרסה של FS9 עם תוספים, לא שזה מפחית מערכם, השיפור הרציני באמת הוא ברזולוציה של הלאנדקלאס, שיטת העבודה בפיתוח סינרים היא אותה שיטה (רק 3DMAX במקום GMAX), ובמקרה של הלאנדקלאס היא אפילו פשוטה בהרבה, התחלתי לעשות את הLANDCLASS של הנגב מדוייק מתמיד, עם כבישים ומכוניות נוסעות ומה שלא תרצה, עבודה דומה לFS9 הייתה לוקחת שנה, לקח לי שבועיים, למה לא פרסמתי את זה אף פעם? קודם כל כי הייתה לי גרסת בטא של FSX ופג התוקף שלה, שנית בדיוק בגלל מה שהסקר הזה מראה, לא שווה המאמץ.
אורח פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 אני עם FSX מאז שיצא ולא מצטער. יש לי שני מחשבים עם FSX ובשניהם הוא מותקן גם על XP וגם על ויסטה. מחשב 1: Pentium 4 3GHz 2GB Ram Asus 6800 512MB במחשב הזה הקונפיגורציה היא של Ultra High ומגיע בדרך כלל ל-30FPS ויורד ליד תל-אביב מחשב 2: Intel Quad extreme Q6600 @GB Ram Asus 8800GTS 640MB זה כמובן סופר-מחשב ואני מגיע ליותר מ-60FPS כמעט בכל אזור כאשר הקונפיגורציה היא למקסימום בכל האפשרויות של FSX היה לי נסיון רב שנים עם FS2004 ואני די שמח שעברתי ל-FSX. אני משתמש בתוסף שנקרא FS Gl;obal 2008 שנותן כיסוי מלא לכל העולם לגבי ה-Mesh. זה חשוב לי כי אני טס הרבה באוסטריה ואיזור האךפים וההרים הגבוהים נראה ממש מציאותי (וזה אכן מציאותי בגלל התוסף הזה). לגבי ישראל המצב היה גרוע בהתחלה. ישראל נראית כמו מדבר אחד גדול כשמפעילים את FSX בהתחלה. הוספתי את כל הסינרי של FS2004 - כולם עובדים יפה מאוד גם ב-FSX. אני בשלבי שיפור הסינרי לאזור ים המלח http://www.nici.net/fsx ובקרוב תצא גירסה מספר 2 עם שטח יותר גדול ומספר תיקונים. בקרוב יצא גם SP2 ל-FSX אשר ישפר ביצועים עוד יותר ובעיקר יתן את התמיכה שאני מחכה לה של שימוש ב-DirectX 10 ואז נראה משהו מדהים.
AaronDagan פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 אני עם FSX מאז שיצא ולא מצטער. יש לי שני מחשבים עם FSX ובשניהם הוא מותקן גם על XP וגם על ויסטה.מחשב 1: Pentium 4 3GHz 2GB Ram Asus 6800 512MB במחשב הזה הקונפיגורציה היא של Ultra High ומגיע בדרך כלל ל-30FPS ויורד ליד תל-אביב מחשב 2: Intel Quad extreme Q6600 @GB Ram Asus 8800GTS 640MB זה כמובן סופר-מחשב ואני מגיע ליותר מ-60FPS כמעט בכל אזור כאשר הקונפיגורציה היא למקסימום בכל האפשרויות של FSX היה לי נסיון רב שנים עם FS2004 ואני די שמח שעברתי ל-FSX. אני משתמש בתוסף שנקרא FS Gl;obal 2008 שנותן כיסוי מלא לכל העולם לגבי ה-Mesh. זה חשוב לי כי אני טס הרבה באוסטריה ואיזור האךפים וההרים הגבוהים נראה ממש מציאותי (וזה אכן מציאותי בגלל התוסף הזה). לגבי ישראל המצב היה גרוע בהתחלה. ישראל נראית כמו מדבר אחד גדול כשמפעילים את FSX בהתחלה. הוספתי את כל הסינרי של FS2004 - כולם עובדים יפה מאוד גם ב-FSX. אני בשלבי שיפור הסינרי לאזור ים המלח http://www.nici.net/fsx ובקרוב תצא גירסה מספר 2 עם שטח יותר גדול ומספר תיקונים. בקרוב יצא גם SP2 ל-FSX אשר ישפר ביצועים עוד יותר ובעיקר יתן את התמיכה שאני מחכה לה של שימוש ב-DirectX 10 ואז נראה משהו מדהים. עד כאן הכל טוב ויפה ונראה שאתה מאד נהנה מ"סוללת התותחים" שלך. וזה כמובן בסדר ..... שאלה: מעבר לכל הדברים היפים, איך אתה מסתדר עם טיסה ONLINE , או שפשוט ויתרת על הקטע הזה? מכיוון שאני חושב שלטוס ONLINE זו ה"תמצית" (באנגלית Asence ) של הסימולטור, ואני לא כל כך מוכן להתפשר על VFR בלבד (למרות שזה בסדר גמור מצידי), FS9 הותיק והטוב נותן לי פתרונות שימושיים בקטע הזה. עניין של טעם אישי כמובן......ובהצלחה עם הפיתוחים שבדרך...
Tomer Haim פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 אני עושה השוואה קטנה (זו השוואה המוטה לצרכים שלי ) יתרונות FSX על פני FS9: - מנוע גרפי וסנרי דיפולטי כולל AUTOGEN ראליסטי יותר, והעולם נראה מציאותי יותר - ממשק מולטיפלייר מתקדם יותר - אפשרויות יצירת פנלים מתקדמת יותר יתרונות FS9 על פני FSX - פחות כבד על המחשב (משמעותי) - סנרים חינמיים ומסחריים, בינתיים הרוב תואם FS9 (תחשבו על איך ישראל נראת פה ופה) - מטוסים חינמיים ומסחריים, בינתיים הרוב מתאים ל FS9 - תוכנת חיבור לרשת, מתאים רק ל FS9 אני רואה את הסימולטור ככלי הנאה ותרגול, עם FSX קשה לי לראות את עצמו מתרגל עם פריימים נמוכים וכיום אני מעדיף להתפשר על גרפיקה נמוכה ב 20% מ FSX ולקבל פריימים גבוהים ב 100% מ FSX.. פריימים הם חלק בלתי נפרד מההנאה ומרמת הראליסטיות של הטיסה.. אני אישית לא מבין כיצד ניתן לתרגל נחיתה ברוח צולבת ומשבים עם פחות מ30 פריימים, תשובה שלי לכמה אנשים שדיברתי איתם בנושא: "כן אני מרגיש את זה" אני משתמש ב DUAL CORE DUE E6400 עם 1G זיכרון וכרטיס מסך GF7600GT אני מאמין אבל שאני אשדרג ל 2G , אמתין ל SP2 ולתוספים ואעבור ל FSX מתישהו
אורח פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 לגבי און ליין יש בינתיים את FSINN ואת SB4 שבטח יצא אחרי שSP17 יגיע ל FSX. טסתי מספר פעמים און ליין עם FSX ללא כל בעיה ניראית לעין.
Doron_Angel פורסם ספטמבר 3, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 3, 2007 הדיון בנושא מצא מאד חן בעיניי, ונהנתי לקרוא את מגוון הדעות של המשתתפים.למען הצדק העובדתי: אני משתמש כיום ב-FS9 ויש ברשותי את ה-FSX PRO לפחות חודשיים, אבל עדיין לא ניסיתי להתקין אותו על המחשב שלי מסיבות שונות. אחרי שקראתי היום את המאמר שאת קישורו אני מצרף כאן, נראה לי שבקרוב מאד אתקין את ה-FSX במקביל ל-9 ויחד עם קובץ ה-PATCH שיצא לאחרונה. את העידוד לכך קיבלתי בעקבות המאמר הכן והאמיתי שכדאי לכולכם להפנים את המסר הכלול בו. http://www.flightsim.com/cgi/kds?$=main/op-ed/ed409.htm גם אם לא השתכנעתם, לפחות תזכרו שלכל מטבע יש 2 צדדים... בהצלחה. אהרון (וכולם), לשים לב, לאחר התקנת FSX במחשב שכבר מותקן בו FS9, ה-PMDG Load Manager לא יעבוד כי הוא לא ימצא את מיקום התקנת ה-FS9. קיים איזכור לכך ברשת עם תוכנת עזר המתקנת את הבעיה :wink: הבעיה השניה היא שאינני מוצא את המקום בו קראתי על כך ומשם הורדתי את התוכנה המתקנת :roll:
אורח פורסם ספטמבר 4, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 עדכון למשתמשי הסינרי של ים המלח לאחר קצת סיוע ממיקרוסופט - נפתרה הבעיה של היעלמות הסינרי בטיסה איטית. אני שמח לבשר כי קיימת להורדה גירסה מספר 2 של הסינרי שהיא גם יותר יציבה וגם מגדילה את האיזור אותו מכסה הסינרי. להורדה: http://www.nici.net/fsx רון שני
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 4, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 רישום הרג'יסטרי של FS9 נמחק כאשר מסירים את FSX ביטא. התוכנה שבקישור רושמת אותו מחדש: http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 1853&page= לאחר התקנת FSX במחשב שכבר מותקן בו FS9, ה-PMDG Load Manager לא יעבוד כי הוא לא ימצא את מיקום התקנת ה-FS9.קיים איזכור לכך ברשת עם תוכנת עזר המתקנת את הבעיה :wink: הבעיה השניה היא שאינני מוצא את המקום בו קראתי על כך ומשם הורדתי את התוכנה המתקנת :roll:
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 4, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 4, 2007 מחשב 1: Pentium 4 3GHz 2GB Ram Asus 6800 512MB במחשב הזה הקונפיגורציה היא של Ultra High ומגיע בדרך כלל ל-30FPS ויורד ליד תל-אביב אני לא יודע איך ואיפה אתה עושה את הבדיקות שלך, אומנם עם גרסת GOLD אבל: E6600 1GB (סינגל צ'אנל) RADEON 1900GT קיבלתי 5-10 פריימים כשניסיתי לעשות הקפה בלה-גארדיה עם צסנה כמובן שבמדבר השומם של ישראל קיבלתי הרבה יותר לגבי ישראל המצב היה גרוע בהתחלה. ישראל נראית כמו מדבר אחד גדול כשמפעילים את FSX בהתחלה. הוספתי את כל הסינרי של FS2004 - כולם עובדים יפה מאוד גם ב-FSX. ועכשיו היא לא נראית כמו מדבר ?? מה זה "כולם" ? יש אולי 5 מתוך 9 שדות תעופה ומנחתים שעובדים וגם הם לא עובדים "יפה מאוד". 0 מתוך 4 לאנדקלאסים שעובדים - מה שמשאיר את הארץ כמדבר שומם במקום שאין פוטוריל ואיפה שיש פוטוריל הוא בא בלי AUTOGEN, אז אתה טס מעל פלטה שטוחה של לאנדקלאס. אם לאמר את האמת הלאנדקלאס הדיפולטי של FS9 בישראל נראה יותר טוב מבFSX
Tomer Haim פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 אחרי השרשור הזה נשברתי: הלכתי לבאג עם 600 ש"ח וחזרתי עם FSX DELUX ועם עוד סלוט של 1G זכרון כעת אני מריץ עם: INTEL DUAL CORE 2 DUE E6400 עם 2G זיכרות וכרטיס מסך GF7600GT והממצאים הם: 1) אני עובד עם הגדרות בינוניות, AUTOGEN ב NORMAL, רמת טקסטורות גבוהה ביותר, הגדרות מים באמצע, מעט מטוסים, רזולוציה 1024 ורזולוציה וMESH גבוהים 2) פריימים היו בינוניים אבל אחרי התקנת SP2 קיבלתי שיפור... על מסלול 03 בש"ד 51, מעל ת"א 45, בב"ג בחניה 29, מעל ת"א מזג סוער, 33, פיינל ללונדון סיטי 30, פיינל ללוס אנגלס 33, כל זה עם C172 , איזור ההרי בשוויץ 35, מחוץ למטוס 28 3) הסנרי הדיפולטי יפה, באמת יש איזורים שנראים כמו לאס וגס = מדבר, מאמין שבעתיד יצאו חבילות טקסטורות טובות יותר, מים יפים ביותר ולא גורמים להרעה בביצועים בקונפיגורציה הזו הייתי מרוצה מאוד מה LANDMARK בכל העולם... , בישראל חבל שהסנרים לא ממש עובדים טוב ואם הם כן, הם לא יעילים ומכבידים 4) ממזג אויר, הייתי מאוד מרוצה, מנוע מזג משופר, יוצר קפיצות מעל יבשה בגובה נמוך ורגיעה מעל הים וזרמים ליד הרים ויש גם זרמים אנכיים, מרגיש לי יותר אמתי התנהגות המטוס בקפיצות 5) תכונות הטיסה לא השתנו כלל, הבעיות המוכרות קיימות גם בFSX 6) לא בדקתי תוכנית כמו ACTIVE SKY או התחברות ל VATSIM 7) כמעט שאין תוספות חינמיות או בתשלום לFSX , חלק מתוספות החינם כן עובדות למשל ה 172 שלי , עובדת במלואה אחרי שיפוץ קל. סה"כ הסימולטור סבבה, מאוד אהבתי שניתן לרדת מתחת ל 300 רגל ולהמשיך להרגיש אמתי... נכון לעכשיו יש לסימולטור פוטנציאל רב, יהיה קשה לסימולטור להיות "מבצעי" ברמה של רשת בזמן הקרוב עד שיעודכנו תוספות שיפור , לפחות לאנדקלסס בארץ.
razmatus פורסם ספטמבר 5, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2007 אני יודע שרובכם לא ממש אוהבים את FSX אבל הרשו לי להגיד שאני לא מחליף אותו בשום דבר! דברים כמו רכבים בש"ת, חיות בג'ונגל, לוויתנים בים, ציפורים בשמיים מוסיפים הרבה מאוד ולא היו קיימים עד עכשיו. עוד דבר מדהים שגליתי רק אתמול שכל החיות והרכבים האלה לא רק נמצאים של וזזים אלה ממש משפיעים על הטיסה שלך: אתמול טסתי אם פיפר מעל אגם כלשהו והייתה להקת ציפורים מעל האגם. מבלי שראיתי אותם בטעות טסתי היישר לתוך הלהקה וכן.... הורדתי ציפור ושמעתי את הבום והכל. פתאום הטייס נוסע שהיה איתי אומר לי שהוא לא רואה כל נזק אבל שכדאי שאני ישגיח על השעונים. עכשיו תגידו לי שזה לא מדהים :!: אני אישית הייתי בשוק. בכלל כל סימולטור שמטיסים עם TrackIR הופך לחוויה אבל כשמדובר בFSX זה עולם חדש שאני ממליץ לכל אחד להכיר גם אם צריך להשקיע קצת כסף כמו שאני עשיתי.