עבור לתוכן
AaronDagan

FSX והלאה.

Recommended Posts

פורסם

שלום כולם,

במהלך סוף השבוע התקנתי את המפלץ על המכונה שלי (לקח לו שעה ו-36 דקות....... :oops: ).

עד כאן הכל נחמד, צבעוני ומלא בכפתורים, לחצנים, סרגלים והרבה, הרבה תמונות......כעת, אחרי שהמחשב נח ונרגע מהמאמץ , עושים חושבים - מה הלאה. "קוו ואדיס FSX ..."???

אני עדיין בשלב הגישושים, התרגולים ותהליך ההכרות עם ההגדרות, הדגמים והגרפיקה המטורפת, לכן אשמח לשמוע מיודעי דבר מה קורה עם למשל: נתב"ג 2006? דגמים נוספים?

הבנתי מ"הדביק" בפורום תמיכה שיש בעיות עם כמה טקסטורות בסיסיות, אוקיי, אז נתפשר כאן ונסתפק במה שהתוכנה מציעה.

כמו רבים וטובים בקהילה, אני עדיין "נעול" על FS9 מהרבה סיכות, טובות יותר וטובות פחות, כי זה מה שיש (או לחזור ל-FS2002 PRO ....), אבל אני - ואולי גם אחרים כאן - רואה ב-FSX את סימולטור המחר, ז"א מה שנקבל מ- MS בעוד שנתיים-שלוש, אם בכלל יהיה פיתוח נוסף...

אז הכל בפרופורציה, ובהיותי שותף מצומצם בשרשור הארוך והמעייף בנושא מה עדיף על מה ומי משתמש במה ולמה ואיך וכו וכו וכו.......לסיכום, שווה להתנסות במשהו שונה ממה שהורגלנו לו

ב3-4 השנים האחרונות, כי מה שמונח לפנינו זה העתיד.......ותחשבו על זה. 8)

פורסם
שלום כולם,

במהלך סוף השבוע התקנתי את המפלץ על המכונה שלי (לקח לו שעה ו-36 דקות....... :oops: ).

עד כאן הכל נחמד, צבעוני ומלא בכפתורים, לחצנים, סרגלים והרבה, הרבה תמונות......כעת, אחרי שהמחשב נח ונרגע מהמאמץ , עושים חושבים - מה הלאה. "קוו ואדיס FSX ..."???

אני עדיין בשלב הגישושים, התרגולים ותהליך ההכרות עם ההגדרות, הדגמים והגרפיקה המטורפת, לכן אשמח לשמוע מיודעי דבר מה קורה עם למשל: נתב"ג 2006? דגמים נוספים?

הבנתי מ"הדביק" בפורום תמיכה שיש בעיות עם כמה טקסטורות בסיסיות, אוקיי, אז נתפשר כאן ונסתפק במה שהתוכנה מציעה.

כמו רבים וטובים בקהילה, אני עדיין "נעול" על FS9 מהרבה סיכות, טובות יותר וטובות פחות, כי זה מה שיש (או לחזור ל-FS2002 PRO ....), אבל אני - ואולי גם אחרים כאן - רואה ב-FSX את סימולטור המחר, ז"א מה שנקבל מ- MS בעוד שנתיים-שלוש, אם בכלל יהיה פיתוח נוסף...

אז הכל בפרופורציה, ובהיותי שותף מצומצם בשרשור הארוך והמעייף בנושא מה עדיף על מה ומי משתמש במה ולמה ואיך וכו וכו וכו.......לסיכום, שווה להתנסות במשהו שונה ממה שהורגלנו לו

אוקיי, חלפו עברו כמה שבועות של יזע ודמעות (שמחה...) עם המפלץ והמסקנה היחידה שלי

- נכון לרגע זה: FSX ואני לא משדרים על אותו תדר....... :oops:

הורדתי את ה-FSX והעברתי אותו לאחסנה במדור "זכרונות לעתיד", בתקווה שפעם עוד נשוב

אליו בשמחה ובששון. בשלב זה אני מסתפק ב-FS9 הישן והטוב עם כל תוספיו ועדכוניו.

פורסם
שלום כולם,

- נכון לרגע זה: FSX ואני לא משדרים על אותו תדר....... :oops:

אתה בטח מתכוון לפג- FSX עדיין לא בשל - קניתי מחשב חדש סוחב את FS9 עם כל ההגדרות ימינה וכל ההשתוללויות האפשרויות לא מוצא סיבה לחזור- ל-20-30 פריימים ללא סינרים אבל עם שפריץ של מיים על המסלול.

פורסם

א. להתנסות זה מאוד נחמד, אך כשמדובר בהתנסות מול עלות ומשמעויות- ניתן להיעזר בהתרשמויות של אחרים. אני רכשתי את FSX מראש וקיבלתיו יומיים טרם שחרורו לשוק. כל זאת כאקט של סקרנות ביחד עם הבעת תמיכה במיקרוסופט על ההשקעה.

ב. אמרנו לך! חברי החטיבה שהשתתפו במשאל ענו כי 2% משתמשים ב-FSX בלעדית ו-3% משתמשים גם וגם.

- נכון לרגע זה: FSX ואני לא משדרים על אותו תדר.......

פורסם

אני כנראה הולך להצטרף ל-2 האחוזים האלה.

מחשב חדש, שיכול להתמודד עם FSX (ואם לא, אני מאוד אתאכזב).

אני לא רואה סיבה להישאר מאחור - אני מאמין שעם ה-ACCELERATION PATCH FSX יגיע לבשלות, ואני בטוח שכמו שקרה עם FS2004 (שהייתי בין הראשונים להתקין) - אחרי שאראה קצת מה קורה מסביב, לא אוכל לחזור לאחור. אין ספק ש-FS9 בשל יותר ויש תוספים רבים ואיכותיים עבורו. אז בינתיים נסתפק במטוס או שניים, אני בטוח שבעוד שנה המצב יהיה שונה.

אני לא רוצה "ללכלך" את הדיסק החדש והנקי בהתקנה כפולה ומסורבלת של שני סימולטורים.

פורסם
אני כנראה הולך להצטרף ל-2 האחוזים האלה.

מחשב חדש, שיכול להתמודד עם FSX (ואם לא, אני מאוד אתאכזב).

אני לא רואה סיבה להישאר מאחור - אני מאמין שעם ה-ACCELERATION PATCH FSX יגיע לבשלות, ואני בטוח שכמו שקרה עם FS2004 (שהייתי בין הראשונים להתקין) - אחרי שאראה קצת מה קורה מסביב, לא אוכל לחזור לאחור. אין ספק ש-FS9 בשל יותר ויש תוספים רבים ואיכותיים עבורו. אז בינתיים נסתפק במטוס או שניים, אני בטוח שבעוד שנה המצב יהיה שונה.

אני לא רוצה "ללכלך" את הדיסק החדש והנקי בהתקנה כפולה ומסורבלת של שני סימולטורים.

לדעתי FSX יקבל דחיפה משמעותית ברגע ש SB4 ישוחרר, להלן הודעה אחרונה בנושא שפורסה ב 4 לאוקטובר.

Many of you know how frustrating it has been for me this year: the work on SB4 has been mostly complete for months now, yet I haven't had the time to commit to getting it finished. My continued interest, desire and passion for the project notwithstanding, I recently realized that I needed to bring in some help to get this thing out the door. I still have the bandwidth to support the project and direct it technically, but simply don't have the hours required to crank out the last bit of code.

I'm happy to report that another software developer has joined the project and is diving into the code as we speak. I'm not going to name this person just yet so that they don't get spammed and can focus on the job at hand. :) However, they are an experienced developer and are quite familiar with FSX and SimConnect programming. Woo!

Look for more updates here as we drive things along in the coming weeks

פורסם

FSINN ל-FSX כבר יש, לא?

אני אנסה את הדברים האלה לקראת סוף השבוע כנראה :wink:

המגבלה האמיתית של FSX והסיבה שבגללה הוא לא תפס במהירות בה אימצנו את FS2004 למשל היא מגבלות הביצועים. כשצריך להרכיב מערכת של 8000 שקל בשביל להנות מהסימולטור זה בהחלט גורם מעכב...

אבל עכשיו יש לי מכונה באמת מפלצתית (למרות שחסכתי קצת בכרטיס המסך ואני בטוח שהוא יוחלף בהמשך הדרך) אני מאמין שאפשר להתחיל לעבוד עם FSX. כל עוד יש LDS וביברX אני מרוצה.

פורסם
לדעתי FSX יקבל דחיפה משמעותית ברגע ש SB4 ישוחרר, להלן הודעה אחרונה בנושא שפורסה ב 4 לאוקטובר.

Izik,

I don't share your optimism. On-line flyers are a minority among users. Most people don't use it for the reasons that were discussed here numerous times.

Most developers are reluctant to go ahead because of the looming SP2 and DX10 patches that might force them to change their code.

The SPs in themselves are basically a bluff. The gain in performance is achieved by taking a step back on quality. SP1 for example does that by blurring the scenery beyond a rather small radius, so you get to benefit the superior resolution only if you look straight down. Try looking ahead, as you normally would from a cockpit, and you'll get blurry scenery....

Do you think that what stopped people from moving on to FSX is the fact they can't go online with it?

פורסם

וביברX אני מרוצה.

אחחח איזה נוסטלגיה.

אורן, מתגעגעים לתמונות שלך מ BFU... קדימה פמפמם ת'משאבת דלק תן כמה שפריצים באגם ,קפוץ לאוויר צלם ושתף!!

פורסם

אורן ב 36000 רגל ממש לא משנה אם זה FSX או FS9 (יש כמה שיפורים קלים ב LDS ותוספות שלא קיימות ב FS9 שעוזרות ל FMC בחישובים, אבל לא משהו דרמתי).

לאומת זאת בגובה הדשא ואם אתה לא טס בארץ יש שיפור משמעותי בגרפיקה.

זה כמובן בא על חשבון עומס עצום על המחשב.

אם אני זוכר אמרת שאתה הולך על Q6600, כך שלא ניראה לי שתיהיה לך בעיה להריץ FSX ברמה גבוהה ובלי נפילת פריימים משמעותית.

בהצלחה ו Welcome back :)

לגבי התרוממות של FSX,

SB4 לא מה שירים אותו לאויר. FSINN מספיק טוב ויציב (מעבר לבאג המעפן שיש להם

עם PMDG ועם ה LDS) כדי להרים את FSX, אבל כניראה שעדין יש לו בעיה של טרמיקות.

פורסם

מיכאל, בדברים שרשמתי התמקדתי רק בקהילה שטסה ברשת, אין ספק שזה אחרת לגבי משתמשים שטסים OFFLINE, יש כבר היום כמות לא קטנה של חברים שיש להם מחשבים שסוחבים את FSX ללא בעיה אך השילוב עם FSINN עובד אך עושה לא מעט בעיות לחלק מהחברים.

אם תיקח חתך של כלל הטסים ברשת, תגלה שהרוב משתמשים ב SB3, כל אחד שטס עם FSINN רואה זאת גם, לדעתי שברגע ש SB4 יצא זה ידרבן חברים להתקדם קדימה ולקנות מחשב חדש שיריץ את FSX.

אני רושם את הדברים מתוך הראיה שרוב החברים שברשת VATSIM טסים ברשת כי זה משפר את החוויה עבורם, ולכן רובם לא יחזרו לטוס OFFLINE רק כדי שזה יהיה ב FSX, כי FSINN ו FSX עדיין דבר מעט מסורבל (עוד יותר מסורבל שמדובר ב VISTA).

פורסם

בשנים האחרונות גם ב-FS9 העדפתי FSINN על SB3.

אכן Q6600 - אני לא יודע עד כמה הסימולטור יודע להשתמש בזה.

לצערי נאלצתי להתפשר בכרטיס המסך ולקחת GF8600 ולא 8800, אבל גם זה יבוא בהמשך :wink:

פורסם
בשנים האחרונות גם ב-FS9 העדפתי FSINN על SB3.

אכן Q6600 - אני לא יודע עד כמה הסימולטור יודע להשתמש בזה.

לצערי נאלצתי להתפשר בכרטיס המסך ולקחת GF8600 ולא 8800, אבל גם זה יבוא בהמשך :wink:

דיברתי עם התומך מספר 1 ב MS בארץ בנושאי FS, איזה אחד קוראים לו תומר.

בדיוק במקרה היה שם צוות מחול שאחרי לדבר הזה שניקרא FSX.

ישר שאלה ראשונה ששאלתי, לעזאזל איזה מחשב מריץ FSX בצורה נורמלית.

התשובה היתה ארבע ליבות (אחרי SP1 כמובן) ו 4G זכרון.

אמרתי לו פסדר מייד :D ועוד כמה "ברכות" בעברית לצוות.

מה שכן אני שמח שלקחת את ה Q6600, ככה נוכל לדעת האם באמת ה Q הזה נותן משהו :lol:

פורסם

לא נדע באמת - כי GF8600 מכל הדגמים זה סוג של בלוף. אבל אני לא מוכן לשלם 3000 שקל על כרטיס מסך עדיין!

פורסם
לא נדע באמת - כי GF8600 מכל הדגמים זה סוג של בלוף. אבל אני לא מוכן לשלם 3000 שקל על כרטיס מסך עדיין!

בטווח המחיר שלו ה GTS מוגדר כקניה טובה ע"י THG ומבטיח ביצועים טובים יותר מ 7950GT ואף מה 7900GTX2, אז אין מה להיות מבואס :wink:

פורסם

בטווח המחיר שלו ה GTS מוגדר כקניה טובה ע"י THG ומבטיח ביצועים טובים יותר מ 7950GT ואף מה 7900GTX2, אז אין מה להיות מבואס :wink:

בהחלט על ה GTS לפחות מהטיסות האחרונות אין תלונות- במקור הזמנתי את 7950 אבל כיוון מבחינת מלאי כנראה עבר זמנו הציעו לי באותו מחיר את ה- 8600, פרט לדרייברים המסרחים של NVIDIA שאפשר להתגבר עליהם בעזרת ה NHACER- הכרטיס עושה את העבודה.

פורסם

FSX יודע להתמודד עם סביבה מרובת ליבות???

To a limited extent post SP1.

Some performance might be gained also through the handling of other processes (e.g OS) by multicore.

So, there is some improvement but its a world away from true multicore support

פורסם

Some performance might be gained also through the handling of other processes (e.g OS) by multicore.

אם ככה הטענה שמעבד quad-core הכי מתאים לFSX היא בדיחה.

פורסם

עם ויסטה, שם לב 4G,

XP לא מסוגל לעבור את ה 3G.

פורסם

עם ויסטה, שם לב 4G,

XP לא מסוגל לעבור את ה 3G.

You gain an extra gig in terms of memory handling capacity, but how much of that is spent on vista alone?

I believe that vistas minimal requirements are one gig ram. Don't know exactly how much is taken by the OS, but I'll assume that quite a bit so you'll need to subtract that for the true effective gain.

Throw in the numerous addon compatibility issues that vista has and you're left with the conclusion that this OS is a pig that doesn't deliver the pork (my apologies to all kosher keepers).

פורסם

את הQUAD אני מרגיש טוב טוב בתוכנות עיבוד אודיו וזה מה שחשוב :wink:

לא לקחתי את זה בשביל FSX, אלא יותר בגלל שההבדל מדואל קור היה רק 300 שקל...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...