Liav Nefesh פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 שלום לכל חברי החטיבה!! עקב האירוע מחר החלטנו, צוות היוצרים, להקדים את שחרור הגרסה הראשונה לבסיס חיל האויר תל נוף! הסינרי כרגע כולל רק AFCAD ושטח נקי מעצים, מצורף לו גם קובץ דפית של קרקע והקפה בנוסף דפית מורחבת יותר ניתן למצוא כבר באתר החטיבה בכתובת: http://www.vatil.org/vatil/training/documents/LLEK.pdf הדפית הנ"ל אמורה להתעדכן בשעות הקרובות. כאמור, בתוך הקובץ מופיעות גם הדפית קרקע והדפית הקפה המותאמות להדפסה, הייתי מציע לכל מי שטס באירוע ללמוד ולהדפיס אותם. חשוב להדגיש, כי לא קיים שום קשר בין הסינרי המוצג כאן לאמיתי, למעט כיווני המסלולים. כך שאין מה לחשוש מבטחון מידע. קישור להורדה: http://www.ifschool.net/fs/contant/mods ... d=113&pid= לפקחים: בקרוב יצא סקטור לVRC בהזדמנות זו אני רוצה להודות לעידו רוזנטל ששיגעתי אותו ולאיציק בקשי בהכנת הדפית! תודה רבה! בינתיים כל שנשאר הוא להנות (: בברכת חג שמח! צוות היוצרים: ליאב נפש, עומרי סודרי, רועי אקרמן
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 אהלן ליאב! האם יש אפשרות לנחות בבסיס עם ה"מלכה" כשם שאני נוחת בעובדה? בוקי זאב:4X-MJB
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד ותודה לכם! הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי"
Liav Nefesh פורסם ספטמבר 14, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 אהלן ליאב!האם יש אפשרות לנחות בבסיס עם ה"מלכה" כשם שאני נוחת בעובדה? בוקי זאב:4X-MJB כמה הוא צריך?
Omer Efrat פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד על ההשקעה!! גרסה חדשה לסקטור תצא בקרוב לטובת הסינרי.
תומר עינבר פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 יפה מאוד! תודה רבה לכולם! החטיבה הולכת ומשתפרת.
yaakovbl1 פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד ותודה לכם!הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי" אני מניח שאין יציאות השבת?... :mrgreen: כל הכבוד לכל המעורבים!
אורח פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד ותודה לכם!הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי" היתי מציע להשמיש גם את ציוותי האויר, אחרי הביצועים של SEGURA1 אתמול, זה חובה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד ותודה לכם!הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי" היתי מציע להשמיש גם את ציוותי האויר, אחרי הביצועים של SEGURA1 אתמול, זה חובה אני מריח קרב חוזר...? (מיקי?)
mickey lip פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד ותודה לכם!הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי" היתי מציע להשמיש גם את ציוותי האויר, אחרי הביצועים של SEGURA1 אתמול, זה חובה אני מריח קרב חוזר...? (מיקי?) רן תמשיך ככה ואני תולה את הפוסטר שלך בהטסה
אורח פורסם ספטמבר 14, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2007 כל הכבוד ותודה לכם!הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי" היתי מציע להשמיש גם את ציוותי האויר, אחרי הביצועים של SEGURA1 אתמול, זה חובה אני מריח קרב חוזר...? (מיקי?) רן תמשיך ככה ואני תולה את הפוסטר שלך בהטסה אין ספק שהערב מספר 1 הוכיח כשירות
Amir Paz פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 כל הכבוד ותודה לכם!הקובץ הדרכה על תל נוף עודכן בהתאם ובקרוב יעלה לאתר בעמוד מדריכים. עכשיו קצת רצינות :mrgreen: אמיר, תכין את החיילים בדת"ק, כנראה שהשבת יהיו יותר טיסות משחשבנו, להערך בהתאם מול ההטסה, מיותר לציין שאני מצפה ל 100 אחוז שמישות, 0 ביטולי גיחה, ו 0 תלונות של חיילים כמו: "קשה לי" "אין מספיק טכנאים", להזכיר לחיילים את הסיסמא של הטייסת - "אין מקום שהוא רחוק מדי" למה אני!!??? למה אני!!!?? חסר אנשים?? איפה פינקלס גם כן רס"ב... כל החגים הוא בבית! איפה מיקי ליפ ?!? זיירמן? נצר? אני לא מכין אף דת"ק ! :wink: כל הכבוד לבונים .. אני חושב שזה הצעד המשמעותי שיקפיץ את עולם התעופה הצבאית ברשת! תודה!
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 הלו... צריכים הצ"ח במגדל :?: לא נראה לי שאני זוכר משהו :? אבל, כמו שאומר השר: אני יכול לנסות :mrgreen: עזבו אותכם צבא- תשארו אזרחים