עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

תעופה- וולנטינו רוסי

Recommended Posts

פורסם

כשהקמנו את מרכז ניסויי טיסה ח"א בשנת 1972, כמהנדסי ניסוי נבחרו מהנדסים אווירונאוטים וירטואוזים שסיימו טכניון בהצטיינות כדרישת כניסה. אחד מהם שהיה עצלן מוכשר, טען כי אם תקשור חמור לעץ בחורשת הטכניון, אחרי 4 שנים יקבל תעודת מהנדס :mrgreen:

בטכניון מיו שווה אינסוף
פורסם
כשהקמנו את מרכז ניסויי טיסה ח"א בשנת 1972, כמהנדסי ניסוי נבחרו מהנדסים אווירונאוטים וירטואוזים שסיימו טכניון בהצטיינות כדרישת כניסה. אחד מהם שהיה עצלן מוכשר, טען כי אם תקשור חמור לעץ בחורשת הטכניון, אחרי 4 שנים יקבל תעודת מהנדס :mrgreen:
בטכניון מיו שווה אינסוף

יכול להיות, אבל מה שבטוח אחרי 4 שנים החמור הזה היה מצטער שלא קשרו אותו לעץ באונ' בן גוריון.... :roll:

פורסם

לא בטוח שהחמור יצטער, אם מי ידבר שם? בבן גוריון ימצא רק גמלים קשורים, ובהיעדר עצים, רגל אחת במצב PARK היא שיטת החניה המקובלת...

יכול להיות, אבל מה שבטוח אחרי 4 שנים החמור הזה היה מצטער שלא קשרו אותו לעץ באונ' בן גוריון....

פורסם

אוקיי את זה סגרנו אבל נשארת עוד שאלה שמעניינת אותי ואם כבר פתחנו את השרשור הזה אז אני יוסיף את זה לפה אולי משהו יוכל לענות על זה.. זה יותר קשור לביאולוגיה, איזה חוש גורם לנו ליטות ככה אוטומתית, פעם נישיתי עם האופניים ליפנות בלי הטיה (כמוון שהכנתי את עצמי להיתאפחות) אבל משהו לא נתן לי לעשות את זה, ממש, אין לי מוסג מה קורה.

פורסם
לא בטוח שהחמור יצטער, אם מי ידבר שם? בבן גוריון ימצא רק גמלים קשורים, ובהיעדר עצים, רגל אחת במצב PARK היא שיטת החניה המקובלת...

יכול להיות, אבל מה שבטוח אחרי 4 שנים החמור הזה היה מצטער שלא קשרו אותו לעץ באונ' בן גוריון....

בב"ג יש חיים ובחורות יפות...השילוב עם לימודים הוא תענוג... :D8)

פורסם

בב"ג יש חיים ובחורות יפות...השילוב עם לימודים הוא תענוג... :D8)

השאלה היא איפה יש יותר חמורים שיהיו לו לחברה...

לדור, תשובה לא מוסמכת (ע"פ מספר תכנים שהועברו אליי בקורס המדריכים לג'ודו בוינגייט לפני כשנה בשליפה מהזכרון).

המוח משלב נתונים ממספר איברי חישה, ביניהם אוזניים (חישת הבדלי זרימת אוויר ולחצים) ועיניים, כך שהוא יכול לבנות לעצמו אוריינטציה ושיווי משקל. שים לב שאם תעצום עיניים ותאטום אזניים, יהיה לך קשה הרבה יותר ללכת מהר, או לרוץ, בקו ישר וללא אבדן שיווי משקל. על אותו משקל, המוח משלב את האוריינטציה הזו בשביל פעולה רפלקסיבית על מנת שלא לגרום לעצמו ליפול. בדיוק כפי שאתה עומד על שתי רגליים ובאופן מתמיד וללא התערבות המחשבה שלך, הגוף מאזן את עצמו. כאשר אתה לומד לרכוב על אופניים, הגוף עוד לא מכיר את התחושה ולכן אתה מרבה לאבד את שיווי המשקל ולנטות הצידה, במיוחד בפניות. לאחר נסיון, הגוף מלמד את עצמו כיצד להתאזן ולמעשה מכניס זאת למאגר הפעולות האינסטינקטיביות שהוא יודע לבצע, בדיוק כפי שכל נהג לומד להסיט את ההגה או ללחוץ על הברקס בעת חירום שאינו מאפשר חלון זמן למחשבה מודעת (עלול להיות מטעה לעיתים).

אגב, לכל משתתפי השרשור, ובמיוחד לעופר, שפתח אותו ואף הביא בסופו של דבר תשובה מפורטת, תודה רבה! נהניתי מאוד לקרוא.

פורסם
K C who?? רוסי כבר אמרתי?
יותר נכון לרשום קייסי סטונר ולא וולנטינו רוסי :lol:

יאללה מקצה דירוג :wink:

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא אוהד אף אחד בMOTO GP, סתם נהנה לראות, אבל היום רוסי שיחק אותה, אני מצדיע לו, מירוץ מדהים של הבחור האיטלקי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...