Omer Efrat פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 תוכנת הפיקוח החדשה שוחררה! להורדה ופרטים: http://www.euroscope.hu [qoute] VATSIM is proud to announce that its newest radar client, EuroScope is now available for the controller community! The long-awaited smart radar by Gergely Csernak simulates the functions of radar systems most common in Europe but also increasingly around the world. With inspiration and feedback from real-world controllers, EuroScope was developed to be as real as it gets. Discover the high degree of reality, user-friendliness (use of mouse makes life easier) and flexibility (fully customizable styles and layouts) that makes online controlling a whole new experience! EuroScope offers innovative solutions for handling aircraft, communicating with other ATC units and air traffic control management. By analyzing all flights' horizontal and vertical situation as well as flight plans, EuroScope can now actually allocate aircraft to sectors and predict movements. Find all information of a flight in or entering your sector using the customizable smart tags; explore the advanced integrated voice communication capabilities and easy-to-use voice ATIS; train your skills offline with the built-in ATC simulator. Don't just imagine, download and find out more about EuroScope's many new features by visiting http://www.euroscope.hu! [/qoute]
Matan Solomon פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 כן גם אני קיבלתי את המייל הזה... כמו כולנו מחכה לראות מה חושבים עליה, יהיה קשה מאוד להעביר אותי תוכנה מVRC
Erez Savir פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 כן גם אני קיבלתי את המייל הזה... כמו כולנו מחכה לראות מה חושבים עליה, יהיה קשה מאוד להעביר אותי תוכנה מVRC אני לא חושב שתעבור. התוכנה בעיקר מיועדת,אם אני לא טועה,לפקחים סנטר ומעלה. עדיין לא הסתכלתי לעומק במדריך אבל ככה זה נראה,שזה יותר מתאים לסנטרים באירופה וליורוקונטרול,אולי גם לישראל. אני אחזור היום מבית ספר ואני אתן קצת feedback. שוב טוב לכולם.
Ilan Nemirovski פורסם ספטמבר 16, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2007 נראה ונשמע מיוחד ביותר. ד"א זה של ההונגרים? חח זה מה שאתם עושים בבית ספר?! ח האמתי שגם אני פה [בבית ספר] איזה אבודים =\
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 21, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2007 http://euroscope.hu/wiki/index.php?page=Users_Guide לינק למדריך המלא של התוכנה, מדריך מסודר ומחולק לנושאים כמו של VRC.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 21, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2007 קיימת אצלי תופעה מוזרה עם התוכנה הזו, עוד מהיום הראשון שהוציאו אותה לבטא פומבי, לאחר סגירת התוכנה ע"י קליק על X בצד ימין למעלה, התוכנה לא באמת נסגרת וממשיכה לפעול, רואים זאת ב Processes, התוצאה היא שאי אפשר גם לסגור אותה ידני ב Processes וגם אי אפשר להפעיל אף תוכנה אחרת או לעשות ריסט, הפיתרון היחיד הוא לעשות ריסט ידני למחשב. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 14, 2007 דיווח פורסם נובמבר 14, 2007 מעט מידע על שימושיות יורוסקופ לעמדות השונות. המכ"מ מצוין לכל העמדות העובדות הדוק עם עמדות אחרות. המידע מביא בחשבון את המרחב והתעבורה באופן תלת-מימדי ומוצג באופן לוגי ונוח לקריאה. המרחב שלך בעל גוון שונה, אצלי שחור, כשהאחר בהיר מעט יותר. הגבולות המשותפים לעמדות פעילות אדומים. כך כמגדל תראה מיד את גישה מתחבר ,כי תוקף בנתב"ג בעיגול CTR אדום. בתור תל נוף תראה נכנסים לעמדה את פלמחים, חצור, מגדל נתב"ג וגישה, הגובלים כולם בתחומך, כל אחד עם גבול משותף אדום. ברשימת המטוסים ובמסך- מטוסים רלבנטיים עבורך מוצגים בצורה מודגשת, מטוסים תחת עקיבתך בצבע אחד, מטוסים רלבנטיים (בתוך מרחבך או מיועדים להיכנס תוך זמן קצר) בהירים, מטוסים המיועדים להיכנס בהמשך, תוך מעל 15 דקות- חלק שמאלי עליון בתג בהיר, מטוסים בעת עזיבה מקבלים צבע אחר, מטוסים שעזבו או חולפים ליד ולא נכנסים למרחב כהים. מעולה. טרנספונדר: כאשר בקר קובע קוד הוא מופיע בחלק העליון של התג בכתום בולט, ויעלם רק כאשר הטייס יפעיל את הקוד שקיבל. אם נתת קוד שכבר בשימוש תראה זאת מיד. נפלא. כל מידע רלבנטי מוצג בתחתית המסך- לדוגמא- אות קריאה, שם טייס, נתיב ויעד, קוד זע"ט בפועל מול מיועד, וכו', כך לגבי עמדות בקרה. יצירת קשר קולי עם תחנת קרקע מתבצעת בלחיצה על כפתור רלבנטי, מבלי לשאול או לחפש את השרת הקולי של הבקר. קיצורי נתיב- אין יותר תקתוקי טקסט- רוב התהליך אוטומאטי. רואים מיד תוכנית טיסה שגויה- דיירקטים וטיסה נגד הכיוון בנתיב חד-סטרי. כשמתחילים עקיבה הנתיב מצויר לכמה שניות במכ"מ. העברת שליטה אוטומאטית ברובה עם תזכורת 3 דקות לפני יציאת המטוס מהתחום ביחד עם תדר הבקר הבא. לעמדות גבוהות הוא מצוין, אך לא רק. צריך להעיז. אם אני הצלחתי, כל אחד יכול.