Ben Zwebner פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 לא היה יותר פשוט לסדר לינק אישור ולא SMS ? נשקל והוחלט שלא עצלנים ... מקווה שלא התכוונת לזה בנימה שזה נשמע. אם יש דבר אחד שלמדדתי מכל ההכנות לכנס הזה, זה שאין לנו עצלנים הצוות. הוחלט ככה בשל PREVENTATIVE ACTION. המבין יבין.
אורח פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 לא היה יותר פשוט לסדר לינק אישור ולא SMS ? נשקל והוחלט שלא עצלנים ... מקווה שלא התכוונת לזה בנימה שזה נשמע. אם יש דבר אחד שלמדדתי מכל ההכנות לכנס הזה, זה שאין לנו עצלנים הצוות. הוחלט ככה בשל PREVENTATIVE ACTION. המבין יבין. מה זה בדיוק מונע ?
תומר עינבר פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 וואי איך אני מתרגש חחח לראות את הפרצופים של האנשים שלא ראו מעולם את Tomer inbar - pilot חחח חוויה לכל המשפחה חחח אתם תראו את ההילה סביבי חחחחח, ומי שילחץ לי יד ירגיש את העוצמה! ואם הוא לא מספיק חזק הוא יעוף אחורה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורע את עצמי חחח
Free-MeN פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 גם אני כנראה יגיע לכנס... אני מחכה לאישור שלכם אם אוכל להגיע, כבר שלחתי בקשה לכנס, אחרי שאני יקבל אישור אני גם מקווה שאוכל לדעת בוודעות אם הגיע, כרגע 70% שאני מגיע... חחח, בהקשר למה שתומר עינבר רשם, גם אנימתרגש לראות אנשים מהחטיבה אנשים שטסטי איתם בסימולטור, ודיברתי איתם בTS... חלק קטן אני מכיר ממפגש בILS שיהיה מזמן... חלק מביקורים אצלנו ( בבית ) וחלק אני יכיר בכנס.
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 לכל המאשרים... SMS אחד זה מספיק, אם שלחת פעם אחת זה מספיק. לא צריך לשלוח לשני המספרים.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 במוצאי שבת נפרסם רשימה של כל מי שאישרו הגעה עד אותו רגע, וככה כל מי ששלח SMS יקבל תשובה, בהמשך יפורסם הלו"ז לכנס, המשיכו לעקוב אחרי השרשור בבקשה.
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 אני אישרתי, מקווה שהגיע. יאאלה אני מת לפגוש את אלה שלא פגשתי עדיין. השגתם מקרן?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 11, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2007 אני אישרתי, מקווה שהגיע.יאאלה אני מת לפגוש את אלה שלא פגשתי עדיין. השגתם מקרן? יש לי מקרן ואני עדיין צריך את עזרת חברי החטיבה כדי לארגן מקרן ספייר.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אהלן חברים, להלן שתי הערות חשובות. להזכירכם ההרשמה לכנס נסגרת ב 16 לאוקטובר. הכנס מתחיל בדיוק ב 17:00 ועמידה בזמנים היא חשובה, אז אנה הגיעו לפני 17:00, התכנסות היא מ 16:30 עד 17:00. בהמשך יפורסם הלו"ז המלא.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אהלן חברים, להלן פירוט דרכי ההגעה לכנס: לבאים מכביש איילון, יש לרדת במחלף שבעת הכוכבים ביציאה של הרצלייה מערב/פיתוח שזה הנתיב שעובר מתחת לגשר ואז מתעקל בפניה ימינה לכיוון מערב. לבאים מכביש מספר 2, יש לקחת את היציאה של מחלף הסירה לכיוון מערב -שדרות אבא אבן. שני היציאות יחברו אתכם לשדרות אבא אבן, להלן תמונה. לאחר שהתחברתם לשדרות אבא אבן, אתם ממשיכים בנסיעה על שדרות אבא אבן עד לפניה ימינה לרחוב וינגייט, מיד לאחר הפנייה תהיה לכם פנייה שמאלה לדרך עפר, שזו הכניסה לחוף הנכים, לבחור שיהיה בש"ג שם תגידו לו שאתם לכנס VATIL, המשיכו בנסיעה על דרך העפר עד לחניה (אין אפשרות להיכנס עם הרכב לתוך החוף עצמו).
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 איציק תוכלו לפרט בבקשה דרכי הגעה בתחבורה ציבורית מאזור המרכז?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אני ביררתי לגבי הגעה עם רכבת, יש קו אוטובוס של אגד שעובד בתחנת רכבת הרצלייה ומגיע לקניון ארנה, מספר הקו הוא 029, קניון ארנה נמצא כמה דקות הליכה מהחוף. לגבי הגעה עם אוטובוס להרצלייה, אני ישמח אחד מחברי החטיבה ירים את הכפפה ויברר מול מודיעין אגד.
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 איציק , קו 29 (לא מבין למה 0 ) עונה על "אוטובוס להרצליה" כי הוא יוצא מכפר סבא. מאיזור המרכז מיתר אפשר לעלות על קו 90 של חברת דן שעושה גם כן את העבודה, אם כי התדירות שלו לא גבוהה.
Meitar Lugasi פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 סבבה, אני מעדיף את 29 [אלא אם כן בחור טוב יתנדב לקחת אותי טרמפ מאיזור עזריאלי\מודיעין :]
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 כל דבר שיביא אתכם לקניון ארנה יהיה טוב, משם זה דקה הליכה. מה בקשר לחניה? החניה של החוף היא בתשלום עד כמה שאני יודע או שבכנס זה יהיה פתוח ? אחרת יש אפשרות לחנות בקניון וללכת קצת...
Or Netzer פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 כל דבר שיביא אתכם לקניון ארנה יהיה טוב, משם זה דקה הליכה.מה בקשר לחניה? החניה של החוף היא בתשלום עד כמה שאני יודע או שבכנס זה יהיה פתוח ? אחרת יש אפשרות לחנות בקניון וללכת קצת... בכנס הקודם החניה הייתה חינם לבאי VATIL. אם זכרוני אינו מטעני.
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 כל דבר שיביא אתכם לקניון ארנה יהיה טוב, משם זה דקה הליכה.מה בקשר לחניה? החניה של החוף היא בתשלום עד כמה שאני יודע או שבכנס זה יהיה פתוח ? אחרת יש אפשרות לחנות בקניון וללכת קצת... בכנס הקודם החניה הייתה חינם לבאי VATIL. אם זכרוני אינו מטעני. לא מטעה, זה גם כתוב בהודעה.
Omer Efrat פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 סבבה, אני מעדיף את 29[אלא אם כן בחור טוב יתנדב לקחת אותי טרמפ מאיזור עזריאלי\מודיעין :] אני בחור טוב... לפעמים סתם. דבר איתי, אני אהיה בצבא אבל שלחתי לך הודעה עם המספר שלי, אם אתה מעוניין לטרמפ מעזריאלי (איתי ועם עידו בהלוך), אפשרי גם חזור אם אתה צריך. נראה לי שאתה תכנס לטוסון
ראם אדם פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 אממ רציתי לדעת..... שלחתי SMS לאישור הגעתי אבל לא קיבלתי שום מסר חזרה האם הSMS הגיע?
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 לא לדאוג, סמכו על אורנג והחברות הסלולריות. עוד מעט נפרסם רשימה אם שמות הנרשמים שאישרו עד עכשיו.
Or Netzer פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 מי חייב לי צ'יפס מהILS האחרון ולא הביא לי עדיין? שחכתי מי זה היה עומר הוא נסע איתך בטוסון .. תסגיר אותו :mrgreen:
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 אוקיי, הנה רשימת ה"מאשרים" עד הבוקר של ה15/10/07... (מתנצל מראש על שגיות כתיב...) סתיו סיטניקוב רן בן שמואל אילן נמירובסקי דוד אהרונוביץ מיקי ליפ אהרון דגן יובל אדם ברק פלשנצקי אבשלום סעדון נתי קלומר ישראל רוט רן פינקלס דודי מישה ניסים שובל אסף סער משה בנסל מוטי שווימר מושיקו בילר ראם אדם ברק פכט אלעד לוי איתי חריט יונתן פרלמוטר יניב גרוס אלמוג עטר אלדר סלע עומר אפרת ליאב נפש שחר שירטו בר לוי איתי זכריה דורון אנגל צבי רודס ירדן ענתבי 4X-MJB :mrgreen: אסף בריטברד בן כהן סתיו סיטניקוב אבי נדלר מתן ניומרק עומרי סודרי אפיק ברק אבי מרקוביץ מיתר לוגסי ניב מלין אור נצר עומר דהן ערן רגנשטרייף אריה הלפרין ירדן בן דור כל צוות החטיבה... אייל נחום רז גורפינקל אביב קרבל שחר חזקלוביץ נעם קניספל עידו רוזנטל איל תלם עופר בורשטיין אורן טרנר אביחי קור זהו עד עכשיו. אם אישרת ושמך לא רשום, נא ליצור איתי קשר.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 אוי עכשיו שאני רואה את הרשימה אני עוד יותר מתבאס.. סליחה על האוף אבל בן לא יודע אם ראית את ההודעה או לא, תוציא אותי מרשימת המגיעים :cry:
matan פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 הופה אני רואה מרי'(ירדן בן דור)מגיע...שנים שלא ראיתי את הבנאדם :mrgreen: