David Aronovich פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 אחח זה כבר כל כך קרוב אני לא יכול לחכות!!
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע...
nklo פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... יש! משאירים את שחר בחוץ
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 nklo כתב: shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... יש! משאירים את שחר בחוץ נתי אני תופס אותך אני לא יודע מה אני אעשה לך!!!
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... קיבלתי את האישור רק לפני כשעה. כל בוקר אני אעדכן את הרשימה.
Or Netzer פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 shachar1992 כתב: nklo כתב: shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... יש! משאירים את שחר בחוץ נתי אני תופס אותך אני לא יודע מה אני אעשה לך!!! או אני רואה צריך נוכחות משטרתית =] אללה מעצרים=] יהיה שימוש שוב לאזיקים .. חבר'ס תרגעו..
Etai Charit פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 Or Netzer כתב: shachar1992 כתב: nklo כתב: shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... יש! משאירים את שחר בחוץ נתי אני תופס אותך אני לא יודע מה אני אעשה לך!!! או אני רואה צריך נוכחות משטרתית =] אללה מעצרים=] יהיה שימוש שוב לאזיקים .. חבר'ס תרגעו.. יש כאלה שזה עושה להם את זה...
Or Netzer פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 Etai Charit כתב: Or Netzer כתב: shachar1992 כתב: nklo כתב: shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... יש! משאירים את שחר בחוץ נתי אני תופס אותך אני לא יודע מה אני אעשה לך!!! או אני רואה צריך נוכחות משטרתית =] אללה מעצרים=] יהיה שימוש שוב לאזיקים .. חבר'ס תרגעו.. יש כאלה שזה עושה להם את זה... אלה מקבלים את האלה בראש :mrgreen:
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 Or Netzer כתב: Etai Charit כתב: Or Netzer כתב: shachar1992 כתב: nklo כתב: shachar1992 כתב: בן אישרתי בSMS אבל אני לא מופיע... יש! משאירים את שחר בחוץ נתי אני תופס אותך אני לא יודע מה אני אעשה לך!!! או אני רואה צריך נוכחות משטרתית =] אללה מעצרים=] יהיה שימוש שוב לאזיקים .. חבר'ס תרגעו.. יש כאלה שזה עושה להם את זה... אלה מקבלים את האלה בראש :mrgreen: הלו הלו חחח אור ואיתי תרגעו חחח
Shmulik Lin פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 בנות שיהיה ברור עונת הרחצה נסתיימה לה מהכביש ברחוב וינגייט נכנסים לחניה ומחנים-יש מספיק מקום לכולם ולא צריך להחנות במרינה לא להכנס לחוף עצמו למרות שהשער פתוח-אין שומר ולא משלמים כסף לדאוג להוציא דברי ערך מהרכבים כגון כסף ואחרים ולא לשכוח לנעול הרכבים פיקס לבאים עם 029 אגד ,יורדים בקניון ארנה והולכים 2 דקות ברגל,ניתן לראות את החצר גם מהכביש (העיקול החזק לדרום) היא צבועה בצבעים הנכונים(ירוק צהוב) מי שבא מוקדם אין מצילים-הזהרו!
Or Netzer פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 Shmulik Lin כתב: בנות שיהיה ברורעונת הרחצה נסתיימה לה מהכביש ברחוב וינגייט נכנסים לחניה ומחנים-יש מספיק מקום לכולם ולא צריך להחנות במרינה לא להכנס לחוף עצמו למרות שהשער פתוח-אין שומר ולא משלמים כסף לדאוג להוציא דברי ערך מהרכבים כגון כסף ואחרים ולא לשכוח לנעול הרכבים פיקס לבאים עם 029 אגד ,יורדים בקניון ארנה והולכים 2 דקות ברגל,ניתן לראות את החצר גם מהכביש (העיקול החזק לדרום) היא צבועה בצבעים הנכונים(ירוק צהוב) מי שבא מוקדם אין מצילים-הזהרו! אל תשכחו שמוליק אולי לא DCRM כבר אבל זה בדם והוא תמיד ישאר מפחיד אל תעצבנו אותו :wink: שמוליק אוהבים אותך.
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 ח'ברה רציתי להזכיר לכולם להביא 20 ש"ח שלא יהיו אי נעימויות :wink: אה ורציתי להגיד שאני חושב שיהיה קצת קריר אז תביאו חולצות. :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 4x-lan כתב: ח'ברה רציתי להזכיר לכולם להביא 20 ש"ח שלא יהיו אי נעימויות :wink: אה ורציתי להגיד שאני חושב שיהיה קצת קריר אז תביאו חולצות. :mrgreen: לא ידעתי שיש לנו בחטיבה אמהות פולניות :shock:
Or Netzer פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 Elad - VATIL2 כתב: 4x-lan כתב: ח'ברה רציתי להזכיר לכולם להביא 20 ש"ח שלא יהיו אי נעימויות :wink: אה ורציתי להגיד שאני חושב שיהיה קצת קריר אז תביאו חולצות. :mrgreen: לא ידעתי שיש לנו בחטיבה אמהות פולניות :shock: ת'כלס הוא צודק אתה יודע איזה קור בים בערבים??? יקפאו לך הגבות.
uvdude פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 Or Netzer כתב: ת'כלס הוא צודק אתה יודע איזה קור בים בערבים???יקפאו לך הגבות. קור זה מושג שבנות אנמיות המציאו.
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 14, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2007 ציטוט לא ידעתי שיש לנו בחטיבה אמהות פולניות תשמע אחי אני לא פולני ובמשפחה אין לי אף אחד פולני פשוט תחשוב לבד =\ יהיה לך נעים לשבת עם חולצה קצרה לא בקור אלה ברוח כזאת לא נעימה חחח קיצר תביא חולצה שתהיה זרוקה באוטו :wink:
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 15, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2007 רבותי אני מזכיר, ה 16 באוקטובר זה מחר
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 רשימה מעודכנת לתאריך 16/10/07. סתיו סיטניקוב רן בן שמואל אילן נמירובסקי דוד אהרונוביץ מיקי ליפ אהרון דגן יובל אדם ברק פלשנצקי אבשלום סעדון נתי קלומר ישראל רוט רן פינקלס דודי מישה ניסים שובל אסף סער משה בנסל מוטי שווימר מושיקו בילר ראם אדם ברק פכט אלעד לוי איתי חריט יונתן פרלמוטר יניב גרוס אלמוג עטר אלדר סלע עומר אפרת ליאב נפש שחר שירטו בר לוי איתי זכריה דורון אנגל צבי רודס ירדן ענתבי 4X-MJB אסף בריטברד בן כהן סתיו סיטניקוב אבי נדלר מתן ניומרק עומרי סודרי אפיק ברק אבי מרקוביץ מיתר לוגסי ניב מלין אור נצר עומר דהן ערן רגנשטרייף אריה הלפרין ירדן בן דור כל צוות החטיבה... אייל נחום רז גורפינקל אביב קרבל שחר חזקלוביץ נעם קניספל עידו רוזנטל איל תלם עופר בורשטיין אביחי קור אמיר שפירא ליאור ארמייב בן בצלאל אייל סמינר אם שמך לא רשום, אתה חייב לאשר הגעה עד היום בערב. ההרשרמה תיסגר ב20:00 זמן מקומי.
Or Netzer פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 חבר'ס צריך עוד עזרה בסידור המקום מראש? אם כן אני פנוי.
Avi - 4X-KDF פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 לצערי אני יצליח להגיע רק בסביבות השעות 17:10 - 17:20, וזה אחרי כל הקומבינות האפשריות, ובטח זה לא יהיה לעיניין שאני יחכה להפסקה של 18:30 כי האירוע מתחיל ב-17:00 לפי מה שהבנתי, אז איך זה ילך כשאני יגיע בשעות האלו? אה ורציתי לישאול, איך אני יזדאה כשאני יגיע לשמה?
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 Avi - 4X-KDF כתב: לצערי אני יצליח להגיע רק בסביבות השעות 17:10 - 17:20, וזה אחרי כל הקומבינות האפשריות, ובטח זה לא יהיה לעיניין שאני יחכה להפסקה של 18:30 כי האירוע מתחיל ב-17:00 לפי מה שהבנתי, אז איך זה ילך כשאני יגיע בשעות האלו?אה ורציתי לישאול, איך אני יזדאה כשאני יגיע לשמה? כמו שנאמר כניסת מאחרים תהיה בשעה 18:30.
matan פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 Ran - VATIL10 כתב: Avi - 4X-KDF כתב: לצערי אני יצליח להגיע רק בסביבות השעות 17:10 - 17:20, וזה אחרי כל הקומבינות האפשריות, ובטח זה לא יהיה לעיניין שאני יחכה להפסקה של 18:30 כי האירוע מתחיל ב-17:00 לפי מה שהבנתי, אז איך זה ילך כשאני יגיע בשעות האלו?אה ורציתי לישאול, איך אני יזדאה כשאני יגיע לשמה? כמו שנאמר כניסת מאחרים תהיה בשעה 18:30. קצת גמישות אי אפשר לגלות? אני בטוח שהבנאדם מאחר ב20 דקות רק מסיבות אשר תלויות בהסעה..שווה לשקול להתגמש במקרה הזה.
Ran Ben Shmuel פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 matan כתב: Ran - VATIL10 כתב: Avi - 4X-KDF כתב: לצערי אני יצליח להגיע רק בסביבות השעות 17:10 - 17:20, וזה אחרי כל הקומבינות האפשריות, ובטח זה לא יהיה לעיניין שאני יחכה להפסקה של 18:30 כי האירוע מתחיל ב-17:00 לפי מה שהבנתי, אז איך זה ילך כשאני יגיע בשעות האלו?אה ורציתי לישאול, איך אני יזדאה כשאני יגיע לשמה? כמו שנאמר כניסת מאחרים תהיה בשעה 18:30. קצת גמישות אי אפשר לגלות? אני בטוח שהבנאדם מאחר ב20 דקות רק מסיבות אשר תלויות בהסעה..שווה לשקול להתגמש במקרה הזה. בן הבהיר את הנוהל הזה בעמ' 4 של השרשור אם אני לא טועה וגם רשם מה הסיבה לכך. כמו שאיציק כתב שעת ההתכנסות מכוונת ל 16:30 והשעה 17:00 היא שעת תחילת הרצאות הכנס.
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 16, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2007 זהות ההרשמה נסגרה. הנה הרשימה הסופית: אורי פוגל אוהד שליו אסף לוי איציק בקשי אילן יונש ברוך שפיגל משה מזרחי אסף בריטברד מתן מיכאלי אלעד זיירמן טל כהן סתיו סיטניקוב רן בן שמואל אילן נמירובסקי דוד אהרונוביץ מיקי ליפ אהרון דגן יובל אדם ברק פלשנצקי אבשלום סעדון נתי קלומר ישראל רוט רן פינקלס דודי מישה ניסים שובל אסף סער משה בנסל מוטי שווימר מושיקו בילר ראם אדם ברק פכט אלעד לוי איתי חריט יונתן פרלמוטר יניב גרוס אלמוג עטר אלדר סלע עומר אפרת ליאב נפש שחר שירטו בר לוי איתי זכריה דורון אנגל צבי רודס ירדן ענתבי 4X-MJB בן כהן סתיו סיטניקוב אבי נדלר מתן ניומרק עומרי סודרי אפיק ברק אבי מרקוביץ מיתר לוגסי ניב מלין אור נצר עומר דהן ערן רגנשטרייף אריה הלפרין ירדן בן דור אייל נחום רז גורפינקל אביב קרבל שחר חזקלביץ נעם קניספל עידו רוזנטל איל תלם עופר בורשטיין אביחי קור אמיר שפירא ליאור ארמייב בן בצלאל אייל סמינר שגיא ינאי אריק אלבגלי גיא לב-רן מנחם בן-אור יהב ברזילאי דולב ניתאי רן מנשר דודו פחימה סכ"ה 81 נרשמים כולל צוות החטיבה.. נתראה ביום חמישי. איחורים שידועים מראש חבר שלא יצליח להגיע לכנס עד השעה 17:00 יוכל להיכנס רק מהשעה 18:30 בזמן ההפסקה. זאת אל מנת למנוע הפרעות בזמן ההרצאות. אחריות החבר להודיע מראש דרך דרכי התקשורת המקובלים על האיחור. אם אתה יודע שאתה הולך לאחר, נא ליצור איתי קשר במידי.