Itay Zecharia פורסם אפריל 18, 2004 דיווח פורסם אפריל 18, 2004 כידוע מטוסי ה-IFS המשוכללים מצויידים בתוספות של פאנל וסאונד מדהימים. במיוחד ה-757 של אלעל, אם לא תנחתו כמו שצריך, כל הנוסעים יצרחו לכם מאחור, חלקם יבכו מרוב פחד, חלקם יצעקו ויצרחו, ואף יש כאלה שיקבלו הלם. התוספת של הריאליזם ממש נחדמה. שמעתי מאחד הטייסים, שבנחיתות שלו מממש מוחאים לו כפיים בנגיעה. בקשר לנושא אחר- יש מטוסים שהמחשב טיסה סופר את הגובה עד לנחיתה, ואף מרתיע ואומר דברים נוספים: כמו מצב הגלגלים, מצב המדפים, PUULUP, וכדומה, שאלתי היא, האם ניתן להעביר את הקולות הללו גם למטוסים אחרים אשר אינם מצויידים בתוספות קול הללו? שאלה נוספת-האם אתם יודעים מהיכן ניתן להוריד מטוסים חינמיים, אשר מצויידים בתוספות קול המיוחדות האלה, יחד עם הפאנילם המרהיבים הללו, ואם יש לחלקים CABIN זה עדיף. אני לא מתכוון לPMDG או PSS או PIC וכו'! אשמח מאוד אם תגיבו לי על ההודעה בחיוב. תודה לכולכם מראש... יום נעים, איתי. נ.ב: הורדתי קובץ B737PNL2, שמכיל קבצי סאונד בסיומת .WAV לסימולטור. הקובץ מכיל גם את הקובץ Sound.cfg. הכנסתי את הקבצים אל התיקייה הראשית כמו שכתוב בהוראות... והמטוס לא השמיע אף אחד מהצלילים שנמצאים בקובץ. אחד מהקבצים משמיע את הדיילת, מכינה את הנוסעים להמראה/נחיתה, ועוד דברים רבים ונוספים. מדוע זה לא עובד?
mic פורסם אפריל 18, 2004 דיווח פורסם אפריל 18, 2004 אה אז אתה היית אשכרה רציני כשאמרת לי את זה... לא ידעתי שקיימים דברים כאלה בכלל...
gal_d פורסם אפריל 18, 2004 דיווח פורסם אפריל 18, 2004 אני יודע שיצאה חבילה גדולה של קונקורד בשביל 2004 ו2002.
Itai Ganor פורסם אפריל 18, 2004 דיווח פורסם אפריל 18, 2004 יש לי קובץ במטוס אירבאס שהקפטן מכריז על הגובה ושמחזירים מנועים אחורה הוא מדבר ואובר ספיד יש פה באבסים קולות להורדה מהכי אנשים שהורידו אותם כנס אולי תמצא משהו http://library.avsim.net/index.php?CatI ... hange+View
Ido Rosenthal פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 איתי, בעקרון כל התוספות של הסאונד רקע מגיעות (בד"כ) מהפאנל דווקא ולא מהמטוס בעיקר הקולות של המחשב טיסה ושאר המכשירים, לי אין מושג אין עורכים פאנלים אבל יש הרבה תוכנות שמתעסקות בזה ויש הרבה מדריכים, ואני מאמין שאפשר לעשות קומבינציות ולהוסיף את זה למטוסים אחרים
Itay Zecharia פורסם אפריל 19, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 19, 2004 איך מוסיפים מחיאות כפיים בנחיתה ? את זה גם אני הייתי רוצה לדעת.
Nimrod פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 פעם היה לי פאנל שהיה אפשר להגיד לנוסעים 2 דקות להמראה וכל מיני דברים כמו נוהלי בטיחות ואני חושב שהיה לי גם אחד שהיה אומר לך מה הגובה שלך שאתה בא לנחיתה. אם זה מה שאתה מחפש אז תלך באווסים שם אני מצאתי אותם, בפאנלים תכתוב 737.
GILG פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 גם לי היה את הפאנל הזה זה נחמד ביותר אבל עם מלא באגים הILS לא עובד כמו שצריך :roll:
ha5mvo פורסם אפריל 19, 2004 דיווח פורסם אפריל 19, 2004 There: http://tu154.avsim.ru/files.html It has lots of announcements, the thing is, that they are all in russian.... Still you can easily guess what they mean + the english tutorial has a key for these announcements. A word of warning though before you go and download this package: This is one of the more complex panels you'll come across, and you'll need some (or plenty) of time to learn how to master all of its functions especially the navigation computer. So if you're looking for a plane to load up, kick the throttles and take off, this one is definetly not for you. //Michael
Ilan Jonas פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 Download this for cockpit callouts: http://www.projectmagenta.com/products/pmsounds.html
ha5mvo פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 Ilan, Us old folks still remember a little proggy called "S-Combo" which had altitude callouts, flaps, V1-r-2, checklists etc. You don't happen to know what became of it, do you? //Michael
Oren Geva פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 ה-S-COMBO עדיין חיה ובועטת. http://www.oncourse-software.co.uk/s-co ... wnload.htm אבל היא עולה עכשיו כסף...
Ilan Jonas פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 It has also evolved into "Flight deck companion" - a great (payware) utility. I guess that's why they don't offer s-combo as freeware any longer...
Itay Zecharia פורסם אפריל 21, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2004 מזה בעצם S-Combo 2004 ? ממש לא הבנתי. שאלה אחרת- איך מפעילים את pmSounds? and to Michael: Do you know other airplanes like Tuplove, but in English?
e_dor פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 אגב, ב-763 (EAJ) החדש של IFS יש משהו מוזר: אני נחתתי פעם אחת במהירות לא נכונה והקן נסע "נשבר" ... הנוסעים צעקו והכל ! לאחר מכן נחתתי מושלם והם לא הוציאו הגה. מה הבעיה ?
Itay Zecharia פורסם אפריל 21, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2004 פעם היה לי פאנל שהיה אפשר להגיד לנוסעים 2 דקות להמראה וכל מיני דברים כמו נוהלי בטיחותואני חושב שהיה לי גם אחד שהיה אומר לך מה הגובה שלך שאתה בא לנחיתה. אם זה מה שאתה מחפש אז תלך באווסים שם אני מצאתי אותם, בפאנלים תכתוב 737. באיזה אתר??? :?:
gal_d פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 פעם היה לי פאנל שהיה אפשר להגיד לנוסעים 2 דקות להמראה וכל מיני דברים כמו נוהלי בטיחותואני חושב שהיה לי גם אחד שהיה אומר לך מה הגובה שלך שאתה בא לנחיתה. אם זה מה שאתה מחפש אז תלך באווסים שם אני מצאתי אותם, בפאנלים תכתוב 737. באיזה אתר??? :?: אווסים הוא רשם לך שם. "אם זה מה שאתה מחפש אז תלך באווסים שם אני מצאתי אותם, בפאנלים תכתוב 737".
OmriSoudry פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 יש לי פאנל כזה... יש בו הרבה כפתורים כמו למשל "BOARDING MUSIC" שזו המוזיקה שהנוסעים ישמעו בזמן העליה למטוס מהרמקולים. "GATE DEP" שזה הקפטן שאומר לכולם שלום. "PUSHBACK" שזה הקפטן מודיע על כך שעומדים לזוז, להיחגר, ו-"צוות, דלתות למצב אוטומטי..." "TAKEOFF" שזה "צוות, רשאים להמראה." "SAFETY VIDEO" שזה כל הקטע של הליכי הבטיחות... "MEAL" שזה הדיילות מודיעות שהאוכל מגיע עוד מעט "VIDEO" שזה הדיילות מודיעות על הקרנת הסרט ועוד המון המון המון כפתורים כאלה מהרגע שאתה בשער ביציאה ועד לרגע שאתה מכבה מנועים בשדה היעד שלך.... מי שרוצה את הפאנל יכול ליצור איתי קשר במסנג'ר שלי: OmriMovies@hotmail.com או בפרטים למטה.. טיסה נעימה!
e_dor פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 עומרי, אתה לא מחובר אז קצת קשה לבקש ממך את זה. הייתי שמח לדעת שני דברים: א. מאיפה ניתן להוריד את זה ? (אלא אם אתה הולך להתחבר בקרוב). ב. של איזה מטוס הפאנל הזה ?
ha5mvo פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 TSA, The Tupolev HAS an english manual - if that's what you mean (although the callouts as I said are in russian). As for S-Combo, well it's a program with many configurations for various planes(or you can make your own if you can't find yours among them), the programm connects to FS through FSUIPC and does exactly what you asked....It announces flap position, v speeds, it even has checklists for various stages of the flight. Well, to cut a long story short...the program is no longer freeware and for the rest see Illans post above You can use the FlightDeck Sound Effects Panel which is basically a subpanel with many buttons, pressing a button would sound an announcement. Don't remember the link but the file name is FDSPXPLN.ZIP Personally I don't fancy this Idea, I mean, having to press buttons for your favourit stewardess to utter a sound.....and in front of the computer.... //Michael
Itay Zecharia פורסם אפריל 22, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2004 Michael, hi From where can I download this file: FDSPXPLN.ZIP ? Help me please....
ha5mvo פורסם אפריל 22, 2004 דיווח פורסם אפריל 22, 2004 TSA, It's quite simple really....go to avsims file library and use the extended search feature. You already have the file name ....so you should have no problems... I would have given the link but I don't know how... //Michael
e_dor פורסם אפריל 22, 2004 דיווח פורסם אפריל 22, 2004 Michael, hiFrom where can I download this file: FDSPXPLN.ZIP ? Help me please.... Link: http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search אגב, אם מישהו יצליח להתקין כמו שצריך אשמח לעזרה. עשיתי הכל לפי ההוראות, מופיע הכפתור בקוקפיט אבל כשאני לוחץ עליו כלום לא נפתח. אשמח להדרכה פשוטה מה להשלים איפה וכ'ו. תודה !