עבור לתוכן
Shireto Shahar

הצעה למערכת הפורום.

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים.

בלי הרבה מילים אגיע ישר לעיקר,

רציתי להציע את אפשרות "תגובה מהירה", שהיא קיימת גם בפריפלייט ואני משתמש בה המון.

זוהי אפשרות שבמקום ללכת לשלח תגובה וכל זה, בסוף העמוד יש תיבת טקסט קטנה, עם כמה סמיילים וכפתור שלח. מאוד מאוד שימושי

אני כבר מהרגל שאני בא להגיב כאן, יורד למטה ומחפש את התגובה המהירה.

בקיצור, זאת רק הצעה, ולדעתי זה מאוד שימושי.

אגב,

שימו לב שעוד משתמש חדש ואנחנו כבר ב 2000 משתמשים רשומים לפורום. :)

בברכת גמר חתימה טובה,

פורסם

אופציית התגובה - כל מה שציינת קיים באפוציית התגובה הרגילה - ובכלל אני מעדיף שאנשים לא ימהרו ויחשבו לפני שהם מגיבים :mrgreen:

ארז התמונות כל כך מפריעות? אשמח לדעת אם יש עוד מישהו שחושב כך (ולא בציניות)

פורסם

אהלן אלעד,

אני חושב שארז צודק,ברור שזה לא מפריע לעיין ומציק.

אבל נראה לי שמיצינו את זה רובם כבר שמו תמונה וכולם מכירים את כולם..אפשר לעשות עם זה קצת הפוגה קטנה.

צום קל לכולם!

פורסם

לגבי תגובה מהירה - אני חושב שזה נשקל בעבר והוחלט לא ליישם מסיבות כאלה ואחרות שאני לא זוכר את כולן כרגע.

לגבי התמונות - לא רואה במה זה מפריע כי זה לא תופס מקום בעמוד (נמצא באותה שורה עם תפריט הפורום).

לגבי PHPBB, המערכת שיש כאן היא עם הרבה מאוד שינויי קוד שהוכנסו גם על ידי וגם על ידי קודמי היקר בתפקיד. עקב הבדלי הקוד הרבים בין הגרסה שקיימת כאן לבין הגרסה החדשה של ה RELEASE זה מורכב לבצע שדרוג ואני כרגע לא רואה צורך במהלך מורכב שכזה

פורסם

אני גם חושב שניתן להוריד את התמונות ולנצל את המקום הפנוי לפרסום אירועים/חברות וירטואליות ועוד...

פורסם

לגבי התמונות בצד, לדעתי זה נחמד מאד לראות את הפנים של אלה

שמשוחחים איתם ב-TS, או ברשת,

אני אפילו הייתי משפר אותו כך, שעם הלחיצה על התמונה שמוצגת כעת,

יתקבל חלון עם פרטיו של זה שבתמונה.

דבר נוסף, כדאי לבקש מכולם שישימו תמונה ברורה, לא של הגב, או עם כובע

שמסתיר את הפנים, וכדאי שידאג כל אחד לשדרג את התמונה, אחרי הכל

אנחנו מתבגרים, וכדאי שתהיה מעודכנת.

פורסם

אני נגד התגובה המהירה, כיוון שאני יודע שיש פה עצלנים שלא מסוגלים ללחוץ לחיצה אחת על "פרסם תגובה"...

זה פשוט עצוב מה שקורה פה...

תגובה מהירה? מה אנחנו כמו שאר הפורומים של הורדת תוכנות ותמיכה במחשבים? משחקים? וכו'?

נו באמת..

הדיון הזה חסר ערך, הכל ישאר כפי שהיה ולא יקרה דבר אם ילחצו עוד לחיצה אחת! ואני מתכוון אחת! :(

פורסם

אני גם חושב שניתן להוריד את התמונות ולנצל את המקום הפנוי לפרסום אירועים/חברות וירטואליות ועוד...

מסכים עם איציק.

בקשר לתגובה מהירה - סתם יד קלה על ההדק, ופתח לספאם.

חוץ מזה, תגובה מהירה תחסוך לכם בדיייייייוק שניה וחצי מהחיים המאוד עמוסים שלכם,

זה סתם צעצוע מיותר.

פורסם

אני דווקא חושב שהתמונות בצד זה אחת ההברקות, כל כמה זמן אנחנו מגלים פרצופים חדשים שם וזה יפה לראות שעוד אנשים נרשמים לעמוד הזה, אם זה לא היה קיים, אף אחד לא היה טורח לרשום את עצמו לשם (בואו נודה לאתר VATIL אין אפילו רבע מהתנועה שיש לפורום)...

פורסם

לגבי התגובה המהירה - לפי דעתי מיותר, הסבירו פה כבר למה :lol:

לגבי התמונות, רעיון יפה מאוד ולפי דעתי זה צריך להישאר שם.

למה ? פשוט מאוד, זה לא מפריע, זה לא משנה את העיצוב של הפורום, כולה תמונה בגודל 90 על 90 בצד שמאל למעלה שבכלל לא מפריעה, מי שרוצה מסתכל מי שלא אז לא....

הרעיון של האירועים והחברות הוירטואליות רעיון יפה מאוד ואפילו נוח לשימוש, אתה רואה את האירוע הבא בקלות מול העיניים.....

פורסם

טוב הבנתי.

רק הצעתי. :)

ותומר מה הקשר? ופריפלייט גם מהפורומים האלה?

ולגבי התמונות,

לא צריך להוריד, אולי אפשר לנצל את המקום של הלוגו של הפורום בצד ימין ולשים שם חלון קטן של חדשות, או המקום מתחת לכל האפשרויות. (פרופיל, הודעות פרטיות, חיפוש...)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...