Itay Zecharia פורסם אפריל 20, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2004 חבר'ה, כולכם שיכנעתם אותי לגמרי... אני נעול על ATI READON. לדברי אורן, אני אחכה גם אם צריך עוד כמה שבועות לירדית המחירים. עכשיו- לאחר ירידת המחירים.... מה לקנות? ה-ATI או ה-GEFORCE
109th.amit פורסם אפריל 20, 2004 דיווח פורסם אפריל 20, 2004 אני עכשיו קונה מחשב חדש וכולם המליצו לי לקנות רדאון ואמרו לי שזה יותר טוב מג'י פורס...כמובן שזה רק הATI וההרקולס מול האן וידיה... אני גם ממליץ לך לקנות את הרדאון של ATI... מה המפרט שתקנה? ובאיזה מחיר, ומהיכן? כי נאני בדיוק גם קונה מחשב כרגע. אני מזמין מחברה בשם אייפקס את המחשב(יש לי שם קשרים וטיפה מוזילים לי את המחיר...,) המפרט בעיקרון הוא: (אני ירשום את החברות שאני זוכר גם) P4 2.8GHz אינטל לוח אם ASUS 512 זיכרון פנימי (256X2) WESTERN DIGITAL\MAXTOR 120 GB 7200RPM הארד דיסק ATI RADEON 9600XT וזהו בעיקרון... אלה הדברים העיקריים...
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 נראה לי צריך לפתוח עוד דיון בקרוב על סוג המעבד!! כי אצלי יש AMD וזה ממש סוס עבודה אבל באמת, אני חושב שצריך לשים לב לדברים לא פחות חשובים מלבד כרטיס מסך טוב, וזה מערכת הפעלה נקייה ומטופלת כמו שצריך. בלי כל הקישקושים והתוכנות המשונות (כמו הקאזה שמאזה למשל).... אצלי יש GF4 64 מסכן אבל נותן תוצאות יותר טובות מכל כרטיס דומה שלו שראיתי :twisted: וכמובן, אני מצרף את הקול שלי לאלה שתומכים ב GF !
Oren Geva פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 ידוע ש AMD הוא סוס עבודה! אבל מלבד כח עיבוד קיים נושא של ניצול אלגוריתמים מיוחדים במעבד לביצוע משימות מסויימות ע"י התוכנה, ולי נראה - וזו השערה בלבד - שדוקא סימולטור מבית מיקרוסופט מנצל יותר טוב פונקציות של מעבדי אינטל - כחלק מהקונספירציה להשתלטות על העולם של קונצרן ווינטל הידוע לשימצה... בכל אופן, המנוע של FS2004 דורש כח עיבד רב וזכרון גדול ומהיר - לא רק כרטיס מסך. אל תשכחו שהסימולטור מבצע כל הזמן חישובים מאוד מסובכים בנוגע להתנהגות המטוס בסביבה, פיתוח העננים התלת מימדיים (הכרטיס מצייר אותם, אבל את הפקודות הוא מקבל מהמעבד), AUTOGEN, עיבוד של פני הקרקע, ועוד אנחנו מפעילים תוכנות נוספות במקביל - SB, AVC,SI וכו'. לכן המעבד והזכרון משפיעים מאוד על הביצועים של הסימולטור. אבל - כרטיס מסך חזק יאפשר לכם להפעיל את הפינקציות המתקדמות שלו לשיפור איכות התמונה בלי לפגוע בביצועים - ANTIALIAISING ו UNISOTROPIC FILTERING. וכמובן הוא ישפר את הביצועים ללא קשר - המעבד זורק לכרטיס המסך אובייקטים לצייר - כמה שהוא יוכל לצייר יותר מהר, הוא יפנה את זכרון המחשב וכח העיבוד לדברים אחרים.
guyishai פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 "תעלה טיפ טיפה למעבד 3000 ואתה מסודר" מיותר להוציא עוד כסף על 3000 כשהפרש הביצועים בין זה לבין ה-2.8 קטן, כשיש מעבדי AMD 64 ביט שעולים פחות וטובים יותר, וכשאפשר להביא את ה-2.8 לביצועים של ה-3000 בעזרת אוברקלוק בסיסי ולא מסוכן (שגם לא מצריך החלפת איוורור).
Oren Geva פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 אז זהו שלא. מעבד אינטל P4 3000 הוא כבר מעבד שעובד עם HYPER THREADING. וההבדל בביצועים בינו לבין 2.8 הוא לא רק ההבדל במהירות השעון. זו ממש קפיצת מדרגה ושיפור קורה במיוחד כאשר מפעילים הרבה אפליקציות בו זמנית, בדיוק כמו שאנחנו עושים בטיסות אונליין. סמוך עלי.
guyishai פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 יש HT כבר מה-2.4. תסתכל פה: http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium4/index.htm?iid=ipp_browse+dsktopprocess_p4p&
Oren Geva פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 הממ. זה לא היה ככה. אז אם 2.8 צריך לוודא 2.8E. אני כנראה רואה רק את ה 3.06 כי יש לי לוח עם 533 FSB ואני הולך להחליף מעבד...
Oren Geva פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 תסתכל בלינק ששמת. HHT קיים במעבדי 2.80E ו 2.80C לא במעבד 2. רגיל. צריך לשים לב לדברים האלה. פעם אחרונה שבדקתי HHT לא נתמך בשום מעבד מתחת ל 3000. הם פשוט ייצרו את הדגמים החדשים האלה.
Itay Zecharia פורסם אפריל 21, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2004 תעלה טיפ טיפה למעבד 3000 ואתה מסודר אורן, באמת יש הבדל כל כך משמעותי בין 2.8 ל-3.0 או 3.2? המוכרים טוענים שזה סתם בזבוז כסף... זה נכון?
Itay Zecharia פורסם אפריל 21, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2004 בסופו של דבר אני חושב שהמחשב שלי זהה לשלו... רק עם 1024MBולא עם 512. ולפי המצב הנתון אקח מינימום 3.06... אם אורן אומר-אז הוא בטח יודע. וה-ATI ניצח ובגדול. שאדי, מה קורה עם המעבדים? כדאי לקחת AMD ATHLON XP64? או דווקא את PENTUM4 3000... מה דעתכם אורן ושאדי?
Oren Geva פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 זה נכון אם אתה מסתכל על מעבדים זהים מבחינת מהירות שעון. מ 2.8 ל 3.0 יש לך 7 אחוז הבדל - וזה מתייחס רק למעבד - כך שההבדל האמיתי בביצועים הוא נמוך מאוד. אבל בין מעבד עם HYPER THREADING ומעבד ללא HYPERTHREADING יש הבדל גדול יותר. הייתרון של מעבד כזה הוא כשהוא מריץ הרבה אפליקציות ביחד - כי הפונקציה הזו מאפשרת לו לחלק את משאבי המעבד בין האפליקציות כמו מחשב מרובה מעבדים. ואנחנו מתעסקים בדיוק בזה - סימולטור + סקווקבוקס + AVC + מנהל של הג'וייסטיק + סרבאינפו + תוכנה של סקרינשוטס - כשכולם ביחד פתוחים מעבד HHT יודע לנהל את עצמו יעיל יותר.
109th.amit פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 בסופו של דבר אני חושב שהמחשב שלי זהה לשלו...רק עם 1024MBולא עם 512. ולפי המצב הנתון אקח מינימום 3.06... אם אורן אומר-אז הוא בטח יודע. וה-ATI ניצח ובגדול. שאדי, מה קורה עם המעבדים? כדאי לקחת AMD ATHLON XP64? או דווקא את PENTUM4 3000... מה דעתכם אורן ושאדי? אם פנטיום אז כמו שאמרו קודם... עדיף לך 2.8 עם HT כי ההבדל בינו ל3000 הוא ממש מזערי ביכולת, אבל ההבדל ממש גדול במחיר!
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 21, 2004 דיווח פורסם אפריל 21, 2004 בסופו של דבר אני חושב שהמחשב שלי זהה לשלו...רק עם 1024MBולא עם 512. ולפי המצב הנתון אקח מינימום 3.06... אם אורן אומר-אז הוא בטח יודע. וה-ATI ניצח ובגדול. שאדי, מה קורה עם המעבדים? כדאי לקחת AMD ATHLON XP64? או דווקא את PENTUM4 3000... מה דעתכם אורן ושאדי? קודם כל, שים לב שה XP וה 64 הן שתי סדרות שונות של מעבדי AMD. מכיוון שלא ניסיתי את ה 64 החדש הזה, אז ממה שאני שומע אפשר להבין ש AMD מתפארים בסדרה הזאת בגלל התמיכה הטובה שלה באפלקציות של 64-bit , שבקרוב נתחיל לשמוע עליהם. באופן כללי, AMD בתחרות שלה באינטל נוהגת להשתמש בשמות ומידות דומים למה שאנחנו שומעים במעבדי הפנטיום, למשל יש להם HyperTransport (מוכר? ) וכמובן המספרים של הדגמים, למשל מעבד AMD ATHLON 2400XP עובד על מהירות שעון נמוכה מהמקביל שלו באינטל (נדמה לי 2GHz) אבל בלי אוברקלוקינג נותן ביצועים כמו ואפילו יותר לפעמים מה P4 2.4GHz . אם אתה חושב ללכת על AMD רק בגלל שזה מחיר יותר נמוך אז אל תקנה. כי אחר כך תגלה שאתה חייב פתרון קירור טוב למחשב...AMD מתחממים מהר מאד... וכמובן כמובן, אתה צריך לוח אם טוב בשביל מעבד טוב :-k אני ממליץ על לוחות אם מבוססי שבב של NVIDIA שנקרא nForce , לי יש לוח מבוסס nForce2 ונדמה לי שהתחילו לשווק לוחות מבוססי nForce3 . וכמובן עם תמיכת Dual Channel לזכרון .. איזה יצרניות ? ממליץ על ASUS או EPOX (שזה מה שיש לי) . המחיר זה לא הכל כבר אמרתי , לא ? :wink: לסיום הנה מה שיש לי בקנייה מלפני שנה בדיוק: AMD Athlon 2400+ XP Epox 8RDA+ nForce 2 dual channel 2* (256Mb Twinmos PC2700)
Itay Zecharia פורסם אפריל 21, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2004 אני קונה את המחשב כבר... ואני מודה לכם על כל העצות!
hagay פורסם אפריל 22, 2004 דיווח פורסם אפריל 22, 2004 שאדי בירשותך תיקון קטן. שני סוגי המעבדים אינטל וAMD מתחממים הרבה ומהר, ההבדל הוא שמעבדי אינטל גם אם המאוורר שלהם הפסיק לעבוד עדיין יש איזה שתי דקות עד שהוא נשרף (במידה והלוח אם לא כיבה את המחשב) ובמעבדי AMD אין 4-5 שניות עד שהם נשרפים.
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 22, 2004 דיווח פורסם אפריל 22, 2004 לדעתי במקום לדאוג על מעבד שישרף תגידו לו איזה מעבד לקנות! איתי רק 3000 ומעלה! ב3000 יש אפשרות ואני יסביר בעיברית מהמעבד "מתפצל" לשנים וככה יכול לפעיל יותר דברים בו זמנית בצורה אמינה! עכשיו תחליט מה אתה רוצה ! ותהנה מהמחשב החדש!
Oren Geva פורסם אפריל 22, 2004 דיווח פורסם אפריל 22, 2004 תסתכל אחורה ותראה שזה כבר נאמר וגם הופרך...
Itay Zecharia פורסם אפריל 23, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 23, 2004 תסתכל אחורה ותראה שזה כבר נאמר וגם הופרך... אורן, איזה עניין כבר הופרך? כל אחד אומר משהו אחר... ההבדל בין 2.8 ל-3.0 הוא 230 ש"ח. לא כדאי?
Oren Geva פורסם אפריל 23, 2004 דיווח פורסם אפריל 23, 2004 ההבדל בביצועים בגלל מהירות שעון הוא מינימלי. אני המלצתי על 3000 ומעלה בגלל ה-HT. אבל ראינו שיש HT גם על מעבדים 2.40 ומעלה. אז תעשה את השיקול שלך.