ifs2003 פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 שלום לכולם, היות ורובכם אוהבים FMC ובכלל המטוסים שלנו אין FMC יש פתרון, אלה שמוכנים לשלם בעבור PMDG או LEVEL-D יש אפשרות לרכוש תוסף FMC של Friendly Panels. ה FMC ניתן לשימוש בכל המטוסים, אפילו שלנו לכן ניתן להשתמש בפאנלים שלנו בייחד עם FMC זה. קישור לאתר ולפרטים http://www.friendlypanels.net והנה כך זה יראה יחד עם הפאנל שלנו
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 שמעתי על התוסף הזה, נראה מעולה, השאלה אם אפשר להכניס נקודות או שהוא עובד עם FSPlanner?
Shachar Hzkelevich פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 מדוע אתם לא משלבים FMC במטוסים שלכם? אפיק הוא ענה על זה כמה פעמים אין להם את רמת הידע המספקת ליצירת הFMC....
ifs2003 פורסם ספטמבר 22, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 ניסיתי את הFMC של FP והוא ממש מצויין, יש בו VNAV וכו.. הוא ממש מתפקד בצורה טובה,
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 מעניין מאוד מקס, אבל הFMC הזה הוא בתצורה שמתאימה לבוינג ולא לאוטובוסים... נניח לתצורה בצד, האם יש לו פרופיל של תכונות מטוס עבור כל דגם ?
ifs2003 פורסם ספטמבר 22, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 מעניין מאוד מקס, אבל הFMC הזה הוא בתצורה שמתאימה לבוינג ולא לאוטובוסים...נניח לתצורה בצד, האם יש לו פרופיל של תכונות מטוס עבור כל דגם ? האמת ששיחקתי איתו קצת והוא מזהה את משקל המטוס לבד מתוך הנתונים, הוא לא לבואינג אלה לאירבאס וככל הנראה מתאים לכל הסוגים. יש לו פונקציות די מתקדמות, שמתי לב שהוא קורא את תוכנית הטיסה מתוך ה Flight Planer ולפי זה ניתן אחר כך להגדיר לו קטעים של הנמכה ומהירות וכו... עוד לא למדתי להשתמש בו אבל הוא נראה מעניין ושווה בדיקה. אני מציע שמישהו מומחה לFMC יפתח אותו ויראה עד כמה הוא טוב ומה שווה. אני מאמין שהוא כולל לפחות 70% ממה שכולל FMC אמיתי אחר.
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 מעניין מאוד מקס, אבל הFMC הזה הוא בתצורה שמתאימה לבוינג ולא לאוטובוסים...נניח לתצורה בצד, האם יש לו פרופיל של תכונות מטוס עבור כל דגם ? האמת ששיחקתי איתו קצת והוא מזהה את משקל המטוס לבד מתוך הנתונים, הוא לא לבואינג אלה לאירבאס וככל הנראה מתאים לכל הסוגים. יש לו פונקציות די מתקדמות, שמתי לב שהוא קורא את תוכנית הטיסה מתוך ה Flight Planer ולפי זה ניתן אחר כך להגדיר לו קטעים של הנמכה ומהירות וכו... עוד לא למדתי להשתמש בו אבל הוא נראה מעניין ושווה בדיקה. אני מציע שמישהו מומחה לFMC יפתח אותו ויראה עד כמה הוא טוב ומה שווה. אני מאמין שהוא כולל לפחות 70% ממה שכולל FMC אמיתי אחר. תגיד מקס, יש אפשרות לשים נקודות תוך כדי כתיבה או רק דרך FSPlanner?
guy13 פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 הוא לא לFS9 נכון? (האוטובוס) לX.. אבל אאל"ט המודל עצמו חוץ מהפאנל יתאים (תקן אותי אם אני טועה מקס..)
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 הוא לא לFS9 נכון? (האוטובוס) לX.. אבל אאל"ט המודל עצמו חוץ מהפאנל יתאים (תקן אותי אם אני טועה מקס..) חבל לדעתי היו משתמשים הרבה אנשים אם זה לFS9. אין איזה שידרוג או משהו בעתיד לFS9?
Ilan Nemirovski פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 יש מצב מישו מסביר איך להתקין את זה? :\
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 הוא לא לFS9 נכון? (האוטובוס) לX.. אבל אאל"ט המודל עצמו חוץ מהפאנל יתאים (תקן אותי אם אני טועה מקס..) חבל לדעתי היו משתמשים הרבה אנשים אם זה לFS9. אין איזה שידרוג או משהו בעתיד לFS9? אני כל הזמן אומר לו לבנות גם ל FS9. אבל הוא רוצה בנתיים רק ל FSX, אולי בעתיד הוא ומתן יבנו כמה מודלים ממה שיש ל FS9.
matan פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 הוא לא לFS9 נכון? (האוטובוס) לX.. אבל אאל"ט המודל עצמו חוץ מהפאנל יתאים (תקן אותי אם אני טועה מקס..) חבל לדעתי היו משתמשים הרבה אנשים אם זה לFS9. אין איזה שידרוג או משהו בעתיד לFS9? אני כל הזמן אומר לו לבנות גם ל FS9. אבל הוא רוצה בנתיים רק ל FSX, אולי בעתיד הוא ומתן יבנו כמה מודלים ממה שיש ל FS9. דיברתי עם מקס בנושא על הקטע של מוצרים לFS9. כרגע מה שאפשר לעשות זה לשחרר לכולם את המודלים לFS9 אך הם יאלצו להסתדר עם פאנלים אחרים. כל הXML ובנית הפאנל שונה בהרבה בFSX ואף הרבה יותר נוחה. אבל אתם תמיד מוזמנים לשכנע את האדון הקשוח לשנות את החלטתו :mrgreen:
ifs2003 פורסם ספטמבר 22, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 מעניין מאוד מקס, אבל הFMC הזה הוא בתצורה שמתאימה לבוינג ולא לאוטובוסים...נניח לתצורה בצד, האם יש לו פרופיל של תכונות מטוס עבור כל דגם ? האמת ששיחקתי איתו קצת והוא מזהה את משקל המטוס לבד מתוך הנתונים, הוא לא לבואינג אלה לאירבאס וככל הנראה מתאים לכל הסוגים. יש לו פונקציות די מתקדמות, שמתי לב שהוא קורא את תוכנית הטיסה מתוך ה Flight Planer ולפי זה ניתן אחר כך להגדיר לו קטעים של הנמכה ומהירות וכו... עוד לא למדתי להשתמש בו אבל הוא נראה מעניין ושווה בדיקה. אני מציע שמישהו מומחה לFMC יפתח אותו ויראה עד כמה הוא טוב ומה שווה. אני מאמין שהוא כולל לפחות 70% ממה שכולל FMC אמיתי אחר. תגיד מקס, יש אפשרות לשים נקודות תוך כדי כתיבה או רק דרך FSPlanner? עד כמה שראיתי עכשיו ניתן לכתוב שם אז כנראה גם ניתן לשים נקודות, מש שעוד הצלחתי לעשות זה לשלוף STAR, דרך SIRON ל 12. די נחמד
ifs2003 פורסם ספטמבר 22, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 לכל המעוניינים, הבתחתי לבדוק את נושא הFS9. אחרי שאנו נשחרר את הA320 אני אבדוק איך ניתן להתאים לFS9 ומה המחיר. לגבי FMC, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, (בהנחה שזה יהיה עבור הA320 FSX) פשוט מעתיקים את הקובץ לספריית הGAUGES והפאנל כבר יודע איזה קובץ לקרוא והיכן למקם אותו.
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 22, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2007 לכל המעוניינים,הבתחתי לבדוק את נושא הFS9. אחרי שאנו נשחרר את הA320 אני אבדוק איך ניתן להתאים לFS9 ומה המחיר. לגבי FMC, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, (בהנחה שזה יהיה עבור הA320 FSX) פשוט מעתיקים את הקובץ לספריית הGAUGES והפאנל כבר יודע איזה קובץ לקרוא והיכן למקם אותו. אוקיי נקווה שיהיה טוב לFS9. בהצלחה.