רועי חיוט פורסם ספטמבר 24, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 ראיתי פה כמה וכמה פעמים שאנשים מצלמים מזווית הנוסע את ה wing אבל אצלי אין wing... יש לי תוכנה מתאימה כדי ליסתובב בקבינה , וכאשר עוברים את ה first class אין כלום מאחורה , ריק . פשוט רואים אוויר מה אני אמור לעשות כדי להוסיף כנפיים ? אם זה בכלל אפשרי ... תודה :roll:
crazyblat פורסם ספטמבר 24, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 קודם כל שלום...וברוך הבא שנית לתוכנה קוראים wing view ויש גם את התוכנה active camera גם תוכנה מעולה... מקווה שעזרתי
רועי חיוט פורסם ספטמבר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 קודם כל שלום...וברוך הבאשנית לתוכנה קוראים wing view ויש גם את התוכנה active camera גם תוכנה מעולה... מקווה שעזרתי יש לי תוכנה שמגבילה ל active camera אבל זאת לא הבעיה הבעיה היא שאין לי כנפיים . אני יכול להגיע אליהם אבל אין לי שם כלום. מה זאת התוכנה wing view אפשר לינק? תודה
Eyal Seminar פורסם ספטמבר 24, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 תוכנה נחמדה מאד הACTIVE CAMRA. אבל אני משתמש בWaF תריץ חיפוש בפורום ותראה. אני חושב שאין wing view לPMDG744.
רועי חיוט פורסם ספטמבר 24, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 תוכנה נחמדה מאד הACTIVE CAMRA.אבל אני משתמש בWaF תריץ חיפוש בפורום ותראה. אני חושב שאין wing view לPMDG744. אני ראיתי פה אנשים מפרסימים תמונות של הכנפיים מבפנים ואני כבר מבולבל
Nadav פורסם ספטמבר 25, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2007 ב-747 של PMDG אין מבט על הכנף מבפנים. כל פעם שאתה רואה מישהו שצילם כזו זוית, הוא עשה זאת מבחוץ בעזרת התוכנה walk and follow. בעזרת תוכנה זו אתה מסתובב גם מחוץ למטוס ואז יש לך אפשרות למקם את עצמך על הכנף, על כן הנשא, על הזנב או בכל מקום אחר (זה משהו שאתה יכול לעשות ב-active camera בצורה מאוד מוגבלת, אם בכלל). מקווה שעזרתי