Almog Atar פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 לא חייב להיות חלק מאל על וירטואל בשביל לטוס, האירוע פתוח לכולם וההרשמה כמו שרשמתי בהודעה בפורום VA היא דרך האתר של החטיבה השוויצרית, רק תעדכנו אותי בדחיפות עם איזה מטוס אתם מתכוונים לבצע את הטיסה. ציריך הולך להיות עמוס, עמוס מאוד, אנא ממכם תהיו מוכנים לכל דבר, עם אקסטרה רזרבות ושליטה מעולה בנדב"ר (וכמובן במטוס) לינק להרשמה : http://www.swissfir.org/events/VA-Meeti ... 69a56ec33d דבר חשוב נוסף הוא שבהרשמה לדייק עם שעת נחיתה, סביבות 19:55 UTC ולבדוק טוב שהCALLSIGN שאתם רוצים לא בשימוש כבר (המערכת לא יודעת לזהות את זה משום מה - אל תאשימו אותי ) FOUR HOURS TO GO
Almog Atar פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 אוקיי, לא רשמתי את זה בתדריך למעלה ולפי דעתי זה בין הדברים החשובים: על מנת למנוע בלאגן ביציאה, פקח הקלירנס יקרא לכם לקרלינס לפי הסלוטים שלכם. כמו שאמרתי, להיות מוכנים כבר 17:45 17:50 מקומי לקלירנס. עד כאן בנתיים
noamkn פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 מנהלי IFS,אתמול ברוכי אמר לי שיבדוק את האפשרות שנוכל (חניכי מחזור 7) לבצע מחר באירוע ניווט. האם קבעתם משהו? עדכנו. תודה, אני מבין את הרצון שלך והלהט שלך לטוס, אבל את הקורס הזה תעשה רק פעם אחת, יהיו לך עוד עשרות ומאות אירועים לטוס, בו נתאפק עוד קצת :wink: אין בעיה.. שאלתי רק בגלל שברוכי אמר ךי שיבדוק איתכם (הצוות).לא נורא האירוע הבא. היום רק הקפות
Ben Cohen פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 לי יש עוד 30 דקות עד לסלוט ואני פחות או יותר מוכן, אז לקחתי תמונה אחת, מראה נהדר ונדיר בבן גוריון. הדלתא מלאה. בהצלחה וטיסה בטוחה ונעימה לכולם!
Shachar Hzkelevich פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 חחחחחחחח כמה מטוסים?! מזל שאני וגנה יצאנו לפני כל הבלגן!
Barak פורסם ספטמבר 29, 2007 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 אני מזכיר לכולם שוב שברק גוטמן כבר בסוכה בהרצליה מחכה לכולכם שתבואו ותגפינו נוכחות אז קדימה !!
Or Netzer פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 אני מזכיר לכולם שוב שברק גוטמן כבר בסוכה בהרצליה מחכה לכולכם שתבואו ותגפינו נוכחות אז קדימה !! קדימה תבואו תעיפו לו את הסכך
crazyblat פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 ככה זה נראה מגובה ציפורי ספירה שלי 10:)....הגדול כמובן זה זאב עם ה744 שלו כ-10 דקות לפני העלייה של המגדל והקרקע לא נתנו לי לעשות הקפה בנתב"ג ואני מבין אותם לחץ כזה...חחח אחלה אירוע...למרות שאפשר להגיד רק יציאות מנתב"ג...לפחות בנתיים... וכרגע...7 מטוסים(לפי הספירה שלי) באזור תורכיה בדרך לשוויץ חבר'ה...שדה דב/הרצליה פתוחים יאללה תבואו לטוס!!!! חניכי מחזור 7!!! יאללהההה מה אתם יבשים?
Niv Malin פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 צר לי שלא יכולתי לקחת חולק באירוע עקב תיזמון לא נכון של היום.... לפי כמות המטוסים נראה שאתם הולכים להנות בציריך! נתראה באירועים הבאים!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 צר לי שלא יכולתי לקחת חולק באירוע עקב תיזמון לא נכון של היום....לפי כמות המטוסים נראה שאתם הולכים להנות בציריך! נתראה באירועים הבאים! מה תעשה עוד שבוע עם תזמון לא נכון ? :mrgreen:
Niv Malin פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 צר לי שלא יכולתי לקחת חולק באירוע עקב תיזמון לא נכון של היום....לפי כמות המטוסים נראה שאתם הולכים להנות בציריך! נתראה באירועים הבאים! מה תעשה עוד שבוע עם תזמון לא נכון ? :mrgreen: אם זה היה תלוי בי הייתי כבר ב-5 אחה"צ מחובר על הקרקע ובכוננות לקלירנס.
Almog Atar פורסם ספטמבר 29, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2007 סיכום : http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=19085
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 ככה זה נראה מגובה ציפוריכ-10 דקות לפני העלייה של המגדל והקרקע לא נתנו לי לעשות הקפה בנתב"ג ואני מבין אותם לחץ כזה...חחח א. אני לא. במערכת הבנויה נכון, לא צריך תדריך לפקחים, ולא צריך שום סידור אחר מלבד מתן שירותי פיקוח ובקרת תעבורה רגילים לפי אותם עקרונות ושיטת שהאנשים למדו ומבצעים. לחץ נפשי צריך לשחרר בדרכים אחרות, מה הקשר בין 3 שמסיעים ועוד 10 שחונים לבין ססנה שרוצה לתרגל הקפה שתיים, איך היא מפריעה למשהו מתוכנן או לא מתוכנן? גם אם בעולם המציאות אנשים (פקחים) נכנסים לפאניקה, לא צריך ללמוד מהם אלא להיפך. ב. לעניין הפיכת היוצרות, קרי שהפקח קורא למטוסים לבקש קלירנס, במקום שהמטוסים יקראו לפקח: לא צריך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש, תכונה יהודית ידועה. לא צריך לשנות סדרי בראשית, כי הם נכונים והם עובדה. כמו שלא ממריאים על מסלולי הסעה. טייס מתודרך במשגרה של חברת התעופה שלו לגבי הסלוט שקיבל. ביקש קלירנס שלא בלו"ז המתאים לסלוט- יודיע לו הפקח להמתין ויקבע לו זמן קלירנס משוער. זהו סדר בראשית.