Aviv135 פורסם אוקטובר 1, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2007 מכירים את החברה?יש לה אמינות? איך זה? http://www.bluesky-flights.co.il/child.htm איך החברה?
Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 אהלן אביב, אני בטוח שתרצה תשובה אמינה ובדוקה. אני בטוח שאם מישהו היה מכיר בצורה טובה את החברה, היה כבר כותב לך. עצם העובדה שלא ענו נובעת מזה שאין לאף אחד כאן תשובה מספיק טובה. תנסה לחפש בגוגל את שם החברה+ביקורות, אולי תקבל שם תשובות. בהצלחה בכל אופן....
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תענו בבקשה זה חשוב! לא! זהו, קיבלת תשובה.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תענו בבקשה זה חשוב! לא! זהו, קיבלת תשובה. :shock: אם בארזים נפלה שלהבת....
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 אביב - אסף ענה לך, בן כנראה לא מכיר וגם אני לא מכיר ולמה דווקא החברה הזאת ומה כל כך חשוב? זה אגב רעיון לא רע לפרסם בשרשור כזה חברת תעופה או להקפיץ לה כניסות :wink:
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תנסה עוד 10 דקות לרשום שוב "תענו בבקשה" נראה לי שלא מספיק אנשים ראו את ההודעה שלך, אם זה לא יעזור תנסה אולי דיון חדש, ואם זה לא יעזור דבר עם אלעד אולי הוא יפתח לך פורום שלם בשביל השאלה שלך. קצת סבלנות, בחיאת, אם מישהו ידע לענות תהיה בטוח שיענו לך.
Aviv135 פורסם אוקטובר 2, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תנסה עוד 10 דקות לרשום שוב "תענו בבקשה" נראה לי שלא מספיק אנשים ראו את ההודעה שלך, אם זה לא יעזור תנסה אולי דיון חדש, ואם זה לא יעזור דבר עם אלעד אולי הוא יפתח לך פורום שלם בשביל השאלה שלך.קצת סבלנות, בחיאת, אם מישהו ידע לענות תהיה בטוח שיענו לך. סבלנות אבל אנחנו עושים הפתעה למישהו
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 יש לך פורום חובבי תעופה בתפוז תנסה שם, יש שם יותר בעלי רשיון טייס מפה.
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 רגע רגע רגע עכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו?
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 אחי, לא חסר בכלל חברות תעופה. אם את לא מוצא ביקורת ואתה לא בטוח תעזוב. יש את מונאייר, SKY, עיט, ועוד....!
ראם אדם פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock:
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock: לא רק זה, המדריך עם הדלי זה איתי, מדריך של WFC.
Omer Efrat פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock: לא רק זה, המדריך עם הדלי זה איתי, מדריך של WFC. אם אני לא טועה המטוס עומד ליד המוסך... מעניין למה :roll:
ראם אדם פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock: לא רק זה, המדריך עם הדלי זה איתי, מדריך של WFC. אם אני לא טועה המטוס עומד ליד המוסך... מעניין למה :roll: תסביר את עצמך בבקשה.... :?
Omer Efrat פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock: לא רק זה, המדריך עם הדלי זה איתי, מדריך של WFC. אם אני לא טועה המטוס עומד ליד המוסך... מעניין למה :roll: תסביר את עצמך בבקשה.... :? המבין יבין...
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock: לא רק זה, המדריך עם הדלי זה איתי, מדריך של WFC. אם אני לא טועה המטוס עומד ליד המוסך... מעניין למה :roll: תסביר את עצמך בבקשה.... :? המטוס הזה, ה"458" קצת טרנטה... קצת :mrgreen:
Omer Efrat פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 רגע רגע רגעעכשיו האתר עלה לי.. זה נראה בדיק כמו האתר של WFC, והתמונה של ה152 זה של המטוס של WFC בוושינגטון ואפילו התמונה בעמוד הראשי הוא של השדה GAITHERSBURG... יש מצב שהם חתמו הסכם עם זיו? תשמע ראיתי את TIME TO FLY יותר מ-3 פעמים את הססנה שלהם אי אפשר לפספס אני כולי 98% שזו הססנה של WFC..... :shock: לא רק זה, המדריך עם הדלי זה איתי, מדריך של WFC. אם אני לא טועה המטוס עומד ליד המוסך... מעניין למה :roll: תסביר את עצמך בבקשה.... :? המטוס הזה, ה"458" קצת טרנטה... קצת :mrgreen: רואים שהיית שם... חח טוב. מספיק עם הפורום יש תוכנה לסיים
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 חחח היה יום שהמטוס היחיד שהיה פנוי לטיסות היה ה458. בתאל סירבה לתת לי לטוס איתו סולו ניווט בגלל המצב "הבריאותי שלו. :mrgreen:
Almog Atar פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 חחחהיה יום שהמטוס היחיד שהיה פנוי לטיסות היה ה458. בתאל סירבה לתת לי לטוס איתו סולו ניווט בגלל המצב "הבריאותי שלו. :mrgreen: מטוס סיוט, צריך לעמוד על המסלול כמו טמבל ולדלל בשביל שיגיע ל2300 סל"ד בקושי. איזה מעבר חד זה היה לER, אתה ממצמץ והופ אתה כבר בEMI....
Omer Efrat פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 חחחהיה יום שהמטוס היחיד שהיה פנוי לטיסות היה ה458. בתאל סירבה לתת לי לטוס איתו סולו ניווט בגלל המצב "הבריאותי שלו. :mrgreen: מטוס סיוט, צריך לעמוד על המסלול כמו טמבל ולדלל בשביל שיגיע ל2300 סל"ד בקושי. איזה מעבר חד זה היה לER, אתה ממצמץ והופ אתה כבר בEMI.... EMI?
Almog Atar פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 חחחהיה יום שהמטוס היחיד שהיה פנוי לטיסות היה ה458. בתאל סירבה לתת לי לטוס איתו סולו ניווט בגלל המצב "הבריאותי שלו. :mrgreen: מטוס סיוט, צריך לעמוד על המסלול כמו טמבל ולדלל בשביל שיגיע ל2300 סל"ד בקושי. איזה מעבר חד זה היה לER, אתה ממצמץ והופ אתה כבר בEMI.... EMI? מה קרה ? כבר שכחת ?