Ben Zwebner פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 אתם יכולים לחזור לנושא בבקשה!?!?!??! אביב, זה שהוספת מיליון אותות קריאה ממש מעצבן. לא סטינו מהנושא כלל. המטוס של ה"חברה" הזאת שייכת לבית ספר לתעופה אחר בשם WFC שבמקרה, אני ולא מעט חברי חטיבה טסנו שם. לענות לשאלה שלך שוב, החברה לא מוכרת והיא מוכרת שיעורי טיסה של בית ספר אחר. אני שלחתי מייל לבית הספר WFC לשאול אם הם מכירים ועוד לא קיבלתי תשובה. אם אתה מחפש חברה אמינה בארץ אני ממליץ לך ללכת להרצליה ותעשר שם סקירה מהירה של החברות בשדה. !?!?!?!?::%^&^W#$@#@!!!!!!
Or Netzer פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 אתם יכולים לחזור לנושא בבקשה!?!?!??! אביב, זה שהוספת מיליון אותות קריאה ממש מעצבן. לא סטינו מהנושא כלל. המטוס של ה"חברה" הזאת שייכת לבית ספר לתעופה אחר בשם WFC שבמקרה, אני ולא מעט חברי חטיבה טסנו שם. לענות לשאלה שלך שוב, החברה לא מוכרת והיא מוכרת שיעורי טיסה של בית ספר אחר. אני שלחתי מייל לבית הספר WFC לשאול אם הם מכירים ועוד לא קיבלתי תשובה. אם אתה מחפש חברה אמינה בארץ אני ממליץ לך ללכת להרצליה ותעשר שם סקירה מהירה של החברות בשדה. !?!?!?!?::%^&^W#$@#@!!!!!! יא מורעל אותות קריאה? פעם אחרונה שלמדתי לשון בתיכון היה לפני שנתיים וחצי, נראה לי קוראים לזה סימני שאלה וסימני קריאה
Asaf Brietbard פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 מה שטויות? אביב, קיבלת את התשובה שלך מכמה גורמים. בהצלחה.