עבור לתוכן
Michael R

בעיה בהרשמה ל- vatsim

Recommended Posts

פורסם

שלום,

ניסיתי להרשם היום ל-vatsim ,

הכנסתי את כל הפרטים שדרשו אבל כשלחצי על הרשמה הוא כתב לי שכבר יש לי מספר id ב- vatsim .

אבל הבעיה היא שאף פעם לא נכנסתי לאתר הזה.

האם זאת בעיה נפוצה?

תודה

פורסם

שלום לך,

תחילה, ברוך הבא ל VATIL. לא ברור מהי הבעיה בה נתקלת, אבל נסה לשנות את כתובת הדואר האלקטרוני איתו אתה מנסה להרשם, או לחילופין לאיית שונה את שמך. יתכן ויש אדם בעל שם זהה אשר כבר רשום ל VATSIM. בדר"כ אין שום בעיה טכנית עם ההרשמה.

מעבר לכך, אנא קרא את חוקי פורום VATIL וכדי שנוכל לעזור אחד לשני, הוסף את שמך בחתימה (ניתן לעשות זאת בתפריט "פרופיל" שבראש העמוד).

בהצלחה!

פורסם
שלום,

ניסיתי היום כתובות אימייל אחרות שיש לי, אבל זה לא עזר.

אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

VATIL8@VATIL.ORG

שלח לי מייל בבקשה עם:

שם מלא באנגלית

המיילים שנרשמת איתם

ןכל פיסת מידע אחר שאולי יכול לעזור.

פורסם

מיכאל ברוך הבא לואטסים, ראית שהתחברת היום, אני מציין בפניך מספר חוקים חשובים שרצוי מאוד שתכיר, כי כבר הספקת לעבור בטעות על אחד מהם... :wink:

1. הכר את מטוסך ודע איך לשלוט בו.

2. לפני הדיבור בתדר מסויים תקשיב קודם כדי לא "לעלות" על פקח או טייס אחר שמנסים לדבר. המתן עד שטייסים יסיימו את הרידבק לפני שאתה מתחיל לדבר. דבר קצר ודע מה אתה רוצה להגיד. אל תגיד דיווחים מיותרים.

3. קבלת המרשה הניתן ע"י הפקח הינו בהחלט גם הסכמה לבצע את כל מה שהפקח יבקש ממך - אם אינך מבין, שאל! אל תעשה את עצמך מבין! תמיד תיהיה הגון עם הפקח. הקשב בריכוז על התדר וצית מידית עם הוראות הפקח.

4. השתמש באות קריאה מציאותי.http://mbev.net/wikka/ChoosingACallsignOnVATSIM

5. התחבר לרשת רק כאשר הינך נמצא בחניה או בשער בלבד. לעולם אל תתחבר על מסלול המראה או הסעה.

6. שלח תוכנית טיסה והכנס גובה מתאים לכיוון טיסתך.

7. לעולם אל תמריא ותטוס מסביב בלי לדבר עם הפקח אם מחובר. בשדה עם שירותי מגדל וודא שלפני ההסעה הינך יוצר קשר עם הפקח המתאים או לפני ההמראה כאשר שירותי מגדל לא זמינים.

8. אל תעצור את הסימולטור או תאיץ אותו ללא אישור מפורש מהפקח הנוכחי לפניכן.

9. טיסה עם פיקוח - טוס, נווט, תקשר.

10. אל תשלח הודעות פרטיות ואל תכתוב בטקסט כדי "למשוך תשומת לב" כאשר ערוץ הקול לא פנוי.

11. הטיסות הראשונות ב VATSIM - תתחיל מקטן ותעלה בהדרגה. תתחיל בלהקשיב לתנועות אחרות על הקרקע.

12. אם לא נאמר אחרת, מתחת לגובה של 10,000ft המהירות המקסימלית הינה 250kts.

13. דע איך להשיג ולקרוא דפיות. http://usa-w.vatsim.net/charts

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...